4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

De mooiste muziekreizen naar Turkije in 2023

Houd jij van gezellige Hollandse muziek? En wil jij samen met de Toppers van Oranje en vele andere Nederlanders een feestje bouwen in Turkije? Dan is een muziekreis naar Turkije een absolute aanrader! Tijdens deze unieke TV-artiestenreis geniet jij de hele week door van de leukste Nederlandse artiesten en muziek. Ondertussen geniet je natuurlijk ook van de luxe faciliteiten van een luxe all-inclusive hotel in Alanya, Side, Kusadasi, Belek, Antalya of een van de andere bestemmingen. Tijdens zo’n Turkse all-inclusive muziekreis is het elke dag feest. Iedere avond is er een ander themafeest, maar er zijn ook mini-concerten, TV-opnames, dart clinics, meet & greets en er is een unieke piratencruise. Aan deze Hollandse vakantie doen diverse bekende artiesten mee zoals Django Wagner, Wolter Kroes, Rene Karst, Rene Le Blanc en nog vele meer bekende namen!

In het kort: hoe werkt het?

  • Muziekreizen naar Turkije combineren Hollandse gezelligheid met een onbezorgde luxe all-inclusive vakantie
  • Elke dag geniet je van een uitgebreid programma met livemuziek, themafeesten, bingo’s, en nog veel meer
  • Deze all-inclusive artiestenreizen worden vaak georganiseerd door Corendon in combinatie met organisaties zoals Thema Travel en de Toppers van Oranje
  • Je betaalt een all-inclusive prijs inclusief eten, drinken en alle Hollandse entertainment

Alle Turkije Artiestenreizen van 2024

Ook in 2024 staan er weer verschillende muziekreizen naar Turkije op het programma. Deze reizen worden vaak georganiseerd door entertainmentbureaus (zoals Thema Travel of Lukassen) in combinatie met reisorganisaties zoals Corendon. Je boekt de muziekreis dus rechtstreeks bij Corendon, net zoals je andere vakanties ook bezoekt. Op Allinclusivekoning.nl hebben wij voor jou uitgezocht welke Turkse artiestenreizen je dit jaar allemaal kunt boeken.

Agenda muziekreizen Turkije 2024

Hieronder vind je de complete agenda. Heb jij aanvullingen? Neem dan contact op met ons, dan zorgen wij dat deze reis ook wordt toegevoegd aan het schema!

DatumHotelPlaatsEvenement
1 april – 8 april 2023Akka AlindaKemerRADIONL Muziekreis Turkije
24 oktober – 31 oktober 2023Crystal Paraiso VerdeBelekHollandse Hitmix
31 oktober – 7 november 2023Long Beach Resort & SpaAlanyaToppers van Oranje
1 november – 8 november 2023Long Beach Resort & SpaAlanyaToppers van Oranje

Toppers van Oranje Muziekreis 2023

Toppers van Oranje is een TV-programma waar veel bekende Nederlandse artiesten optreden. Sinds 2022 organiseert deze organisatie compleet verzorgde muzikale vliegreizen naar Turkije. Dit is een op-en-top verzorgde feestweek met medewerking van de allerleukste artiesten van Nederland. De hele week door geniet jij van optredens van onder andere Django Wagner, Rene Karst, Ronnie Ruysdael, Rene Le Blanc en nog veel meer bekende namen! Maar dat is niet alles: je kunt ook deelnemen aan de glamour bingo, een darts-clinic en TV-opnames van de Toppers van Oranje bijwonen. Deze muziekvakantie duurt in totaal 8 dagen. Je verblijft in het 5 sterren hotel Long Beach Resort in Alanya. Een 8-daagse vakantie is er al vanaf €1.179,00 per persoon

  • Een 8-daagse vakantie in het 5-sterren hotel Long Beach Resort & Spa
  • Keuze uit 2 periodes: 31 oktober t/m 7 november 2023 of 1 t/m 8 november 2023 (8 dagen / 7 nachten)
  • Elke avonden gezellige feestavonden in verschillende thema’s (bijvoorbeeld 70’s party, Oktoberfest)
  • Tijdens de artiestenreis worden er diverse mini-concerten gegeven en kan je TV-opnames bijwonen die later ook uitgezonden worden
  • Overdag zijn er ook allerlei leuke Hollandse activiteiten zoals een Dart Clinic met Co Stompé, Bingo met de Veerkampjes en kan je jouw favoriete artiesten ontmoeten tijdens een Meet & Greet.
  • Bij sommige edities worden er zelfs muziekclips opgenomen voor nieuwe singles van de bekende zangers

Long Beach Resort & Spa Deluxe in Alanya
Tijdens de toppers van Oranje Muziekreis in het najaar van 2023 verblijf je in Long Beach Resort & Spa Deluxe in Alanya, pal aan de Turkse Rivièra. Dit is een superluxe 5-sterren hotel waar je op basis van ultra-all-inclusive verblijft. Het hotel heeft 5 zwembaden, een buffetrestaurant, 3 à-la-carterestaurants, en diverse bars en snackbars. Daarnaast is er heel veel te doen voor jong en oud. Voor kinderen is er een speeltuin, miniclub, kinderoppas en zelfs een kermis! Daarnaast biedt het hotel tal van sporten en activiteiten zoals aerobics, beachvolleybal, fitness, tafeltennis, biljart, bowlen, tennis en meer.


Crystal Paraiso Verde Muziekreis Turkije 2023

Een andere toffe Muziekreis naar Turkije die gepland staat in 2023 is de Crystal Paraiso Verde Muziekreis Turkije 2023. Dit is een compleet verzorgde feestweek die in het teken staat van 30 jaar Hollandse Hitmix. Tijdens jouw vakantie geniet je van o.a. 3 heerlijke feestavonden, meet & greets met je favo-artiesten en zal er ook op 1 avond een TV-opname zijn. Deelnemende artiesten zijn Wolter Kroes, Monique Smit, Wesley Klein, Alex, Rob Ronalds, Glenn de Koning, Irvine, Bob Offenberg, Ray Benjamin, Rocky Pauw, Davey Bindervoet en Jan van Woudenberg. De feestavonden zijn besloten en exclusief voor gasten van de muziekreis. Je verblijft 8 dagen lang in Crystal Paraiso Verde in Belek. De 8-daagse muziekreis boek je vanaf €1.049,00 per persoon.

  • 8-daagse muziekreis naar Crystal Paraiso Verde in het Turkse Belek
  • De muziekreis vindt plaats tussen 24 t/m 31 oktober (8 dagen / 7 nachten)
  • Tijdens de muziekreis mag je gratis 3 grote feestavonden bijwonen. Ook kan je de verschillende Nederlandstalige artiesten persoonlijk ontmoeten
  • Op 1 avond vindt er een speciale avond plaats met TV-opnames (die je dus later ook terug kunt kijken)

Crystal Paraiso Verde in Belek
Crystal Paraiso Verde is een ultra-all-inclusive hotel (5-sterren) in het Turkse Belek. Het hotel beschikt over diverse zwembaden, 5 glijbanen, een uitgebreide wellness met o.a. sauna, stoombad en hamam en volop entertainment. Je kunt hier bijvoorbeeld tennissen, minigolfen, darten, fitnessen, watersporten en nog veel meer. Voor kids is er o.a. een miniclub (4 – 12 jaar) en een apart kinderzwembad. Er is 1 groot buffestrestaurant, maar je kunt ook eten in een van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren verplicht). Het hotel ligt pal aan het strand, hier kan je wandelend naar toe!

Plaats een reactie