4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Over Allinclusivekoning.nl

Iedereen heeft recht op een onbezorgde vakantie waar je even helemaal tot rust kunt komen. Wij helpen jou met het kiezen van de beste all-inclusive vakantie die past bij jouw wensen en budget! Allinclusivekoning.nl is hét platform voor het vinden van jouw volgende volledig verzorgde reis. Wij verzamelen resorts, aanbiedingen en geven handige tips bij het boeken van een vlucht en hotel.

profiel hans allinclusivekoning

Hans

Redacteur

Hans schrijft over de leukste all-inclusive resorts in onder andere Spanje, Italië en het Caribisch gebied! Zelf houdt hij van resorts met een groot waterpark, het liefst zo dicht mogelijk bij het strand.

Populaire bestemmingen van Hans: Onze reisagent Hans heeft al veel van de wereld gezien weet veel te vertellen over Canada, Amerika, Zuid-Afrika, Aruba, Griekenland, Portugal en Marokko.

Contact met Hans: hans@allinclusivekoning.nl

Michiel

Redacteur

Michiel is onze expert voor kindvriendelijke bestemmingen als Egypte, Turkije en Griekenland. Hij houdt van fotografie en zorgt voor vele mooie kiekjes.

Populaire bestemmingen van Michiel: Onze reisspecialist Michiel is al in veel landen geweest. Persoonlijk was hij erg enthousiast over o.a. Turkije, Egypte, Canarische eilanden, Dominicaanse republiek, Cuba & Frankrijk.

Contact met Michiel: michiel@allinclusivekoning.nl

Het verhaal achter Allinclusivekoning.nl

Allinclusivekoning.nl wil alle Nederlanders en Belgen helpen bij het kiezen van de beste All-inclusive vakantie voor de beste prijs! Zelf hebben we in het verleden ook regelmatig een all-inclusive reis mogen boeken. We herkennen de frustratie van het vinden van een goed resort. De keuze is enorm, maar wat is nu echt een goed resort waar ik onbezorgd kan genieten van een heerlijke vakantie? Oftewel: bij welk vakantieresort voel ik me helemaal de koning? Daarom hebben wij in 2022 zelf dit platform gelanceerd! Allinclusivekoning.nl is jouw startpunt voor het vinden van de ideale all-in-reis. Wij zijn een enthousiast team van reisspecialisten en verzamelen hier het aanbod van de beste touroperators. In ons blog vind je volop inspiratie en tips voor jouw volgende bestemming! Mis je nog iets, of wil je graag dat we aandacht besteden aan een bepaald onderwerp? Neem dan gerust contact op met ons!

Wat wij doen

Wij verzamelen uitgebreide informatie over de verschillende bestemmingen voor jouw volgende all-inclusive vakantie. Op de website vind je praktische informatie en tips voor jouw volgende trip. Daarnaast vind je handige suggesties van goede all-inclusive resorts in alle bekende bestemmingen zoals Spanje, Turkije, Griekenland, Egypte, Portugal, Cyprus, Zanzibar, Mauritius en nog veel meer! Daarnaast houden we van bloggen! Op ons blog vind je handige artikelen met tips en tricks voor het boeken de meest luxe-vakantie op de tofste plekjes. Ons doel is om jou als een koning te laten voelen op een all-inclusief resort inclusief eten, drinken en de leukste activiteiten.

Verdienen wij geld met deze website?

Op Allinclusivekoning.nl kan je niets rechtstreeks boeken of kopen. Het enige verdienmodel van deze website is het doorverwijzen van bezoekers naar diverse Nederlandse en internationale touroperators. Op de verschillende pagina’s en blogs vind je dus links naar reisorganisaties. Wanneer je hier op klikt en vervolgens iets boekt dan ontvangen wij soms een kleine vergoeding. Als boeker kost het jou niets extra’s. Op die manier proberen we jou altijd de scherpste prijs te bieden voor de mooiste vakanties.

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Dat vinden we altijd leuk! Wil je een gastblog aanleveren of wil je adverteren op ons platform? Stuur dan gerust een berichtje via onze contactpagina. Hieronder vind je ook onze contactgegevens.


Contactgegevens Allinclusivekoning.nl

Reisexpert Allinclusivekoning.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle
Mail: contact@allinclusivekoning.nl
Telefoon: 0612446115
WhatsApp: +31(0)612446115

Garanties & voorwaarden
Je kunt via ons portaal eenvoudig all inclusive reizen vergelijken. Het boeken van deze vakantie gebeurt bij onze partners. Deze touroperators zijn aangesloten bij de o.a. de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Op die manier kun je veilig boeken en heb je altijd goede voorwaarden en garanties in geval van problemen.