4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All inclusive Vakantie Februari 2024

Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie in februari? In februari is het in Nederland nog winter en is het vrij fris met gemiddeld 3,3°C. In het zuiden van Europa is het wel iets aangenamer (11°C) maar nog te koud voor een echte aangename all-inclusive vakantie in januari. Wil je echt de zon op zoeken? Dan kom je uit in bijvoorbeeld Egypte, Bonaire, Gambia, Thailand, Dubai,Curaçao, of tropische bestemmingen zoals Malediven en Zanzibar. Op deze pagina hebben wij de beste bestemmingen verzameld voor een heerlijke warme vliegvakantie in februari! Tip: ben je flexibel en kan je snel vertrekken? Bekijk dan ook zeker de verschillende last-minutes in februari die worden aangeboden. Zo kan je vaak ontzettend voordelig vliegen naar warme plekken zoals de Canarische eilanden of de ABC-Eilanden. Februari kan een behoorlijk koude en donkere maand zijn in Nederland, maar gelukkig zijn er tal van warme zonbestemmingen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar witte zandstranden, exotische culturen of gewoon lekker wilt ontspannen in de zon, wij hebben de perfecte bestemmingen voor jou verzameld. Tip: bekijk ook onze topbestemmingen voor de maand januari.

  • Wist je bijvoorbeeld dat je in februari kunt genieten van temperaturen boven de 25 graden Celsius in landen als Thailand, Mexico en Zuid-Afrika?
  • Maar ook de Canarische Eilanden en de Caraïben bieden heerlijk warm weer in deze tijd van het jaar.
  • Meer exclusieve en dure bestemmingen zijn de Bahama’s en Seychellen. Hier geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Waar schijnt de zon in Februari? Beste winterzon bestemmingen

Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het boeken van een winterzonvakantie? Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met het klimaat van de bestemming en de gemiddelde temperaturen in februari. Maar ook zaken als visumvereisten en vaccinaties zijn belangrijk om op te letten. Hieronder vind je een lijst met populaire bestemmingen voor een onbezorgde all-inclusive vakantie in februari 2024. Je kunt hier in deze koude wintermaand heerlijk ontspannen op het strand of bij het zwembad van jouw all-in-resort. Bekijk ook onze uitgebreide review van Prijsvrij die veel van dit soort reizen aanbiedt.

  1. Thailand: gelegen in Zuidoost-Azië en bekend om zijn prachtige stranden, tempels en levendige steden. Temperaturen in februari liggen rond de 30 graden Celsius, en de zeewatertemperatuur is rond de 28 graden Celsius. Populaire bestemmingen zijn Phuket, Koh Samui en Bangkok.
  2. Mexico: een kleurrijk land in Noord-Amerika, bekend om zijn heerlijke eten, historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Temperaturen in februari liggen rond de 28 graden Celsius, en de zeewatertemperatuur is rond de 25 graden Celsius. Populaire bestemmingen zijn Cancun, Playa del Carmen en Tulum.
  3. Zuid-Afrika: een land aan de zuidpunt van Afrika, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, wildlife en rijke cultuur. Temperaturen in februari liggen rond de 25 graden Celsius, en de zeewatertemperatuur is rond de 20 graden Celsius. Populaire bestemmingen zijn Kaapstad, Johannesburg en Durban.
  4. Canarische Eilanden: een archipel gelegen voor de westkust van Afrika, bekend om zijn vulkanische landschap, stranden en bruisende nachtleven. Temperaturen in februari liggen rond de 22 graden Celsius, en de zeewatertemperatuur is rond de 19 graden Celsius. Populaire bestemmingen zijn Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote.
  5. Caraïben: een regio in het Caribisch gebied, bekend om zijn witte zandstranden, kristalheldere wateren en kleurrijke cultuur. Temperaturen in februari liggen rond de 28 graden Celsius, en de zeewatertemperatuur is rond de 26 graden Celsius. Populaire bestemmingen zijn Jamaica, de Dominicaanse Republiek en Cuba.

Top 6 mooiste zonbestemmingen in Februari 2024

Heb je genoeg gehad van de koude Nederlandse winter? Ontvlucht dan de koude februari-maand en kies voor een van deze zonnige bestemmingen. Voor alle koukleumen hebben wij de mooiste zonbestemmingen voor februari 2024 op een rijtje gezet. Hieronder vind je meer informatie over Dubai, Curaçao, Egypte, Thailand, Malediven en Zanzibar. Klik door voor meer informatie of bekijk direct alle aanbiedingen!

Februari is een korte maand met veel verschillende feestdagen en tradities. Het is de maand van Valentijnsdag, waarbij mensen hun liefde voor elkaar vieren met kaarten, cadeaus en bloemen. Ook wordt er in februari het Chinees Nieuwjaar gevierd, wat een belangrijk feest is voor mensen met Chinese roots en traditionele rituelen bevat. Verder is februari de maand van carnaval, met kleurrijke optochten en feesten in verschillende delen van de wereld. En in de Verenigde Staten wordt de maand afgesloten met de Super Bowl, een groot evenement voor Amerikaans voetbal. Op 14 februari is het ook de Internationale Dag van de Moedertaal, wat een dag is om de diversiteit van talen en culturen over de hele wereld te vieren. Tot slot wordt in sommige religies de vastentijd gestart in februari, waarbij gelovigen zich voorbereiden op Pasen door te vasten en te bidden.Kortom, februari is een maand vol tradities en feestdagen die mensen over de hele wereld bij elkaar brengen om te vieren en te genieten van het leven. Bekijk ook onze pagina met all-inclusive tips in maart.


Wat zijn mooie bestemmingen voor een rondreis in februari?

Februari is een geweldige maand voor het maken van een verre rondreis. Wanneer het hier in Europa nog koud is, is het op veel plekken op de wereld juist voorjaar of zomer. Populaire bestemmingen voor een rondreis in februari zijn Chili, Bolivia, Zuid-Afrika, Thailand, Sri Lanka en Vietnam. Binnen Europa is IJsland een ontzettend tof land om te bezoeken in februari.

Wat zijn mooie stedentrips in deze periode?

Populaire steden voor een citytrip in februari zijn Brugge, Hamburg, Warschau en Parijs. Daarnaast zijn ook Montevideo, San Francisco en Damascus heerlijke steden om te bezoeken in deze maand.

Waar is het warm in februari?

In februari zijn er genoeg vakantiebestemmingen waar het aangenaam warm is. Denk bijvoorbeeld aan de Malediven, met temperaturen rond de 30 graden en prachtige stranden. Ook Curaçao, Egypte en Dubai zijn heerlijke bestemmingen voor een zonvakantie in februari. Als je liever iets avontuurlijks wilt, kun je kiezen voor Thailand of Zanzibar, waar je naast de warmte ook kunt genieten van een rijke cultuur en prachtige natuur. Kortom, er is genoeg keuze voor een warme en zonnige vakantie in februari!

Waar is het warm in februari in Europa?

In Europa is het in februari nog niet heel warm, maar er zijn wel bestemmingen waar het al wat aangenamer kan zijn dan in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische Eilanden, zoals Tenerife of Gran Canaria, waar het in februari gemiddeld rond de 20 graden is. Ook de zuidkust van Portugal, zoals de Algarve, kan in februari aangenaam zijn met temperaturen rond de 15-18 graden. Een andere optie is Malta, waar het in februari rond de 15-17 graden is en je kunt genieten van de mooie historische steden en prachtige stranden. Hier vind je ook veel luxe all-inclusive resorts die in februari geopend zijn voor gasten.