4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning
all-inclusive-vakantie-italie-nederland
Geniet van een volledig verzorgde vakantie in eigen land
Arrangementen bij o.a. Preston Palace en Bonte Wever
Bespaar op de reistijd en reiskosten!

All inclusive Nederland

Je hoeft helemaal niet ver te rijden voor een geslaagde vakantie. Ons eigen kikkerlandje heeft namelijk ongelooflijk veel diversiteit te bieden. Naast historische steden en authentieke dorpjes kun je je hier ook prima vermaken in de vrije natuur. Maar wist je dat je in Nederland ook kunt genieten van een onbezorgde all-inclusive vakantie? In populaire resorts zoals Preston Palace, De Bonte Wever of hotels als de Elderschans (Zeeland) of Eperland (Limburg) kan je onbeperkt genieten! Hier zijn ook diverse activiteiten inclusief. Je bespaart enorm op de reis (je hoeft immers niet te vliegen), en je kunt gewoon vertrouwd in het Nederlands communiceren. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over all-inclusive vakanties in Nederlands inclusief tips en aanbiedingen

  • Populaire all-in-resorts in Nederland zijn Preston Palace en De Bonte Wever
  • Onbeperkt genieten van eten, drinken, snacks, een zwembad en diverse andere faciliteiten
  • De perfecte bestemming voor een vakantie met het hele gezin
  • Zie ook onze blog met Top 9 goedkope all-inclusive hotels in eigen land
LandNederland
Populaire all-in bestemmingenBonte Wever, Preston Palace
Prijsniveau all-in resorts€€
BetaalmiddelEuro (EUR)
TaalNederlands
Bijgewerkt doorHans
Laatst bijgewerkt16 juni 2024

Het weer in Nederland

Wat is er allemaal te doen in Nederland?

Natuur

Stranden in het westen, wadden in het noorden, bossen in het oosten en zelfs heuvels in het zuiden. Het Nederlandse landschap heeft veel te bieden en er is voor ieder wat wils. Zon liefhebbers trekken misschien liever naar het zuiden van Europa, maar ’s zomers kunnen de temperaturen in Nederland ook hoog oplopen. Ons land beschikt niet echt over magische natuurverschijnselen, maar er zijn wel degelijk mooie natuurgebieden waar je prima kunt vertoeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Veluwe? In deze landstreek vind je ongeveer 1.000 km2 aan bossen en heides. Verder naar het zuiden, richting Limburg, wordt het landschap steeds heuvelachtiger. Maar de belangrijkste heuvels van ons land vind je langs de kust, namelijk de duinen. Deze immense zandbergen voorkomen dat West-Nederland onder water loopt. Al deze natuurgebieden lenen zich perfect voor wandel- en fietstochten. Langs de kust kun je zelfs watersporten, net als op de Waddeneilanden. Texel en Terschelling zijn de populairste bestemmingen van deze eilandengroep. Ons klimaat wordt steeds wat warmer waardoor Nederland ook in de meivakantie vaak al een heel aangenaam warme periode is.

Cultuur

Eén van de grootste voordelen van kamperen in eigen land is dat je gemakkelijk kunt communiceren met anderen. Toch zijn er ongeveer twintig verschillende dialecten, maar deze komen enigszins met elkaar overeen. De levensstijl is vaak wel heel divers. Een dorp als Volendam valt bijvoorbeeld niet te vergelijken met het plaatsje Valkenburg. Naast de authentieke dorpjes zijn er in Nederland veel grote steden. Dit zijn er te veel om op te noemen, maar in elke provincie vind je wel een historische stad die een bezoekje waard is. Deze kun je bezoeken om cultuur te snuiven, maar ook om gewoon even lekker te winkelen in een andere omgeving.

Bekijk ook onze tips en aanbiedingen voor Montenegro en Malta.

Bezienswaardigheden

Naast het rustgevende landschap zijn de verschillen dorpen en steden de absolute trekpleisters van Nederland. Steden als Amsterdam (zie onze hoteltips Amsterdam), Utrecht, Maastricht en dergelijke steden hebben natuurlijk een rijke historie en staan vol mooie gebouwen. Het is zeker een aanrader om zo een grote stad te bezoeken wanneer je in de buurt bent, maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in één van de kleinere plaatsjes. Zo zijn er in Nederland verschillende plaatsen die hun eigen uitstraling en tradities hebben. Vooral rondom het IJsselmeer vind je veel van deze authentieke dorpjes. Enkele voorbeelden zijn Volendam, Urk en Edam. Hier kun je de oud-Hollandse cultuur zien en proeven. Niet alleen rondom het IJsselmeer, maar in heel Nederland vind je dit soort bijzondere plaatsen, zoals bijvoorbeeld Naarden en Giethoorn. Giethoorn wordt zelfs ‘het Venetië van het noorden’ genoemd. In dit dorpje zijn auto’s verboden en het meest gebruikte vervoersmiddel is de punter. Het is zeker een aanrader om een tochtje te maken door de grachten van het Overijsselse Venice.