4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 9 goedkope all-inclusive hotels in eigen land

Het is tijd voor een all inclusive vakantie in eigen land! We kennen natuurlijk de all inclusive formule in populaire landen als Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland. Maar wat dacht u van een all inclusive vakantie gewoon in Nederland? Natuurlijk zijn er wel een paar verschillen. Denk aan het weer en aan de azuurblauwe zee. Dit kan Nederland ons helaas niet bieden maar we kunnen wel genieten van een all inclusive formule gewoon in ons eigen kikkerlandje. Lekker eten, zwemmen, spelen en drinken zonder dat u elke keer de portemonnee hoeft te trekken. Voor een vast bedrag weet u precies waar u aan toe bent tijdens een all-in vakantie in eigen land.

Aanbod all-in hotels in Nederland

Het aanbod all-in hotels in eigen land is momenteel nog niet zo heel erg groot. Ook zijn er nog veel mensen in Nederland die geen weet hebben van all inclusive hotels in Nederland. Maar toch zijn er een paar bekende hotels die onlangs deze nieuwe formule hebben toegepast. Denk hierbij aan De Bonte Wever in Assen en Preston Palace in Almelo. Een groot voordeel is dat u niet meer met het vliegtuig hoeft maar gewoon in eigen land kunt genieten van onbeperkt eten en drinken en tal van andere faciliteiten. Het Corendon Village Hotel Amsterdam is onlangs omgedoopt tot dé nieuwe vakantie hotspot van Nederland: de Costa Holanda! Laat u zich in dit luxe hotel hier heerlijk in de watten leggen en maak tevens gebruik van de gloednieuwe beach club op het strand van Zandvoort. Ook vanaf Costa Holanda is er een shuttlebus aanwezig naar het strand, precies zoals in het buitenland. Het 4* hotel beschikt onder meer over een wellness, restaurants, bars, gym, zwembad en zelfs een bioscoop.


Nederland ontdekken vanuit een all-in accommodatie

Zeg nu eens eerlijk. Waarom zou u naar het buitenland op vakantie gaan als er nog zoveel is te zien en te ontdekken in Nederland? Ons land heeft een rijke geschiedenis, mooie stranden, prachtige natuurgebieden. Het grootste voordeel van vakantie in eigen land is toch wel dat je ’s ochtends in de auto stapt en binnen 3 uurtjes (vaak korter) aankomt op uw vakantiebestemming. Het is tijd om heerlijk te ontspannen in eigen land en met een verblijf in een all inclusive hotel kan uw vakantie zeker niet meer stuk.

1. De Bonte Wever

Een zorgeloos weekend weg beleef je in het 4-sterrenhotel De Bonte Wever. Je verblijft hier op basis van All Inclusive. Dat betekent niet alleen dat je niet na hoeft te denken over wat je gaat koken vanavond. Maar dat betekent ook dat je hier onbeperkt geniet van het subtropisch zwemparadijs, de sauna, de kidsjungle, bowlingbaan en meer! Het is allemaal inbegrepen. Naar buiten hoef je dus bijna niet, maar om dat niet te doen zou ook zonde zijn. Dus.. op naar het Asserbos! Maak wandeling na wandeling en geniet van de rust en de natuur om je heen.

2. Hotel Corendon Village

Dit bijzonder mooie hotel ligt op steenworpafstand van Amsterdam Airport Schiphol. Het hotel beschikt over een groot wellnessgedeelte met onder andere een Turks stoombad en een Finse sauna. Op het gebied van eten heb je ook genoeg keuze, begin je dag met een ontbijtbuffet en geniet van je diner in het à la carte restaurant. Neem na het eten een lekkere duik in het zwembad! Dit vind je allemaal bij Corendon Village Hotel Amsterdam in het hartje van Nederland!

3. Best Western Plus Rotterdam

Best Western Plus Rotterdam is een 4-sterrenhotel bij Rotterdam The Hague Airport, in de Rotterdamse wijk Overschie. Dit moderne airporthotel is de ideale uitvalbasis om de stad Rotterdam en andere toeristische trekpleisters zoals Delft, Den Haag en Leiden te bezichtigen. Uw tijdelijke onderkomen is dan ook makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de directe omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. In het hotel-restaurant kunt u naast een uitgebreid ontbijt ook terecht voor lunch en diner. Er wordt gekookt met dagverse en per seizoen wisselende ingrediënten. De menukaart biedt een gevarieerde keus. Aan de bar schenkt de barman u graag een cocktail of ander drankje naar keuze in. Bij mooi weer geniet u op het terras van een mooi uitzicht over de Overschiese Plassen. Als u uw eigen fiets bij u heeft dan kunt u deze kwijt in de gratis fietsenstalling. Ook is het mogelijk om een fiets te huren bij het hotel. In het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Voor uw auto is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

4. Hotel Merici Sittard

Hotel Merici Sittard – voorheen Grand Hotel Merici – is een 4-sterrenkloosterhotel en bovendien een van de zeven monumenten in het volledig gerestaureerde Kloosterkwartier in het centrum van Sittard. Het hotel dankt zijn naam aan Angela de Merici, stichtster van de Ursulinenorde, de kloosterorde die tussen 1843 en 1946 in de bijgebouwen van het hotel meisjesonderwijs gaf. In het hotel proeft u nog steeds de serene rust. Het hotel is dan ook een perfecte locatie om te onthaasten in het prachtige Sittard en het glooiende landschap van Midden-Limburg.

4. Berghotel Vue in Berg en Terblijt

Het 3-sterren Berghotel Vue staat in Berg en Terblijt, een plaatsje in het mooie Zuid-Limburg. Dit hotel behoort tot de Hotel Collectie Black Label Hotels. Bijzondere kamers, goed eten alsmede een perfecte ligging in het fraaie Limburg. Vanuit uw locatie fietst u over vier kilometer naar het naburige Valkenburg. Het bourgondische stadshart van Maastricht ligt op minder dan 10 kilometer van het hotel. Het hotel heeft een ruime speeltuin aangelegd, zodat ook de kleinsten zich prima kunnen vermaken. Een vakantie naar Berg en Terblijt is voor iedereen.

5. Hotel Eperland in Limburg

Het 3-sterren Hotel Eperland staat in het pittoreske dorpje Epen, in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland. De ligging van het hotel is ideaal voor het maken van een wandeltocht langs de Geul. Epen is een van de meest zuidelijk gelegen dorpen van Nederland en de plaats staat bekend om de vele vakwerkhuisjes. Het plaatsje ligt precies tussen Maastricht en de Duitse stad Aken in. Vanuit deze prachtige uitvalsbasis kunt u volop genieten van de Limburgse cultuur en natuur. Kom fietsen over het mergelplateau, een golfballetje slaan op een van de vele golfbanen of baden in het bronwater van Thermae 2000. Het kan allemaal in veelzijdig Limburg.

6. Hotel Millings Centrum

Het 3-sterren Hotel Millings Centrum staat midden in het leuke Gelderse dorp Millingen aan de Rijn, op 15 kilometer van Nijmegen. Het bevindt zich op 7 kilometer van Zevenaar (let op: hemelsbreed!); met de fiets kunt u overdag het pontje nemen om er te komen, met de auto maakt u een omweg als u Zevenaar wilt bereiken. Dit gezellige en veelzijdige familiehotel is prachtige gelegen aan de rivier en in natuurreservaat De Gelderse Poort. Door de groene omgeving lopen vele mooie wandel- en fietsroutes. Verken het historische plaatsje Millingen, laat u verwennen in het gerenommeerde restaurant en haal uw hart op in het Gelderse landschap. Dat wordt op en top genieten!

7. Hotel Hoogeerd in Niftrik

Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd is een familiehotel met een huiselijke sfeer en een gastvrije ontvangst, direct gelegen aan de Maas, in het dorpje Niftrik nabij Wijchen. U verblijft midden in het mooie rivierenland, met uitstapmogelijkheden in alle richtingen. Zo zijn Nijmegen en Oss snel te bereiken, maar ook de grote Brabantse steden liggen op steenworp afstand. Wilt u de natuur in, dan hoeft u slechts de hoteldeur achter u dicht te trekken; het land van Maas en Waal trakteert u op fijne fietsroutes door een afwisselend landschap en prachtige uitzichten.

8. Hotel Preston Palace in Almelo

Boek snel uw vakantie Nederland! Bij het All Inclusive Hotel Preston Palace is alles inclusief. Eén tarief voor een compleet verzorgd arrangement. Het eten, de drankjes, het zwem- en saunaparadijs, de spelmogelijkheden, de indoor-kermis (zie ook ons overzicht met hotels in Turkije met Kermis) en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te genieten! Preston Palace in Almelo is een unieke belevenis. U betaalt één all-in tarief en u kunt zich op allerlei manieren goed vermaken. Wilt u ontspannen van uw drankje nippen of gewoon lekker bijpraten? Er zijn knusse hoekjes, binnen- en buitenterrassen en sfeervolle barretjes.

9. Hotel de Elderschans in Aardenburg

In het kleine dorpje Aardenburg in Zeeland ligt Hotel De Elderschans waar je goed tot rust kan komen. Geniet van een compleet verzorgd arrangement, door middel van het All Inclusive concept van het hotel hoef je aan niets anders te denken. Alles is geregeld, uitgebreide buffetten en dranken waaronder een heerlijk Belgische Duvel of huiswijn, je komt niks te kort. Op maar liefst 20 autominuten ligt het strand van Cadzand. Haal een frisse neus en slenter over het strand met de wind in je haren. Het is een heerlijke plek voor een middag vertoeven aan zee of voor een lange wandeling langs de kust. De grens met België ligt maar op ca. 3 km. Zo is de de gezellige stad Brugge en de sfeervolle badplaats Knokke binnen 30 minuten met de auto aan te rijden. Verblijf je in Hotel De Elderschans, dan zit je goed.

Plaats een reactie