4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

De 5 leukste hotels van Amsterdam

Moet je meteen ver weg om even het vakantiegevoel te ervaren? Nee hoor! Ook onze eigen hoofdstad Amsterdam heeft tal van pareltjes waar je helemaal kunt ontspannen! De stad barst van de hotels. Maar er is ook veel middelmaat. In deze blog vind je daarom de 5 leukste hotels van Amsterdam! Helaas zijn dit geen all-inclusive resorts. Weten waar je wel all-inclusive in Nederland kunt verblijven? Klik dan hier!


1. Stout & Co. (Hoogte Kadijk 71)

Stout & Co. heeft het helemaal begrepen. Ze bieden namelijk het comfortabele van een hotel, de ruime kamers doen aan als een luxe suite en je krijgt een warm welkom, net als in een bed & breakfast. Naast een grote kamer met een heerlijk bed, eigen badkamer en zithoek zijn er ook wat leuke verborgen schatten, zoals de fijne producten van Aésop, mooie design meubels, de nieuwste tijdschriften en kunst van jonge designers. Een ideale uitvalsbasis voor je verblijf in hartje centrum. Bekijk direct de beschikbaarheid op stout-co.com.

2. The Hoxton (Herengracht 255)

Het bekende Hoxton Hotel uit Londen heeft zich nu ook gevestigd in Nederland aan de, hoe kan het ook anders, prachtige Herengracht in Amsterdam. Vijf monumentale grachtenpanden zijn verbouwd tot dit prachtige hotel. Er zijn maar liefst 111 kamers, van groot tot klein maar fijn en allemaal met stijl ingericht. Aan beide zijden van het gebouw heb je uitzicht op de gracht. Volledig Hoxton stijl is ook de gratis WiFi, een uur gratis bellen naar waar je maar wilt wereldwijd, een mini koelkast met lokale producten tegen supermarktprijzen en een ontbijttas gevuld met ‘snacks’ van Stach. Het lijkt me fantastisch om hier ooit eens op dit mooie opgemaakte bed neer te ploffen…

3. Morgan & Mees (2e hugo de grootstraat 2-6)

Ook dit hotel is in 2015 pas geopend en ligt in Amsterdam West. De kamers van Morgan & Mees bevinden zich in een volledig verbouwd historisch gebouw. Je vindt er een restaurant dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner. De kamers hebben alles te bieden dat nodig is voor een fijn verblijf op deze mooie plek. Een kleinschalige accommodatie die meer dan het vermelden waard is.

4. De Hallen (Bellamyplein 47)

Hotel De Hallen ligt in Amsterdam Oud-West. Met de tram op 500 meter afstand ben je in een mum van tijd in het centrum van de stad. Dat maakt ook dat je hier niet alleen slaapt in een fijn bed, maar ook voor een fijne prijs. Modern en van alle gemakken voorzien. Een hele fijne plek voor bijvoorbeeld een stedentrip of een romantisch weekend weg.

5. Hotel Dwars (Utrechtsedwarsstraat 79)

Ik sluit er mee af, maar ik denk dat dit hotel toch wel bovenaan mijn lijstje staat. De negen kamers hebben allemaal een prachtige, unieke inrichting! Hotel Dwars ligt aan de Utrechtsestraat dat bekend staat als een straat met veel leuke winkels en eetgelegenheden. Na een dag shoppen of struinen door de stad kun je hier even heerlijk bijkomen en opladen voor de avond.

Plaats een reactie