4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All inclusive hotels met een binnenzwembad

All inclusive hotels kunnen verschillende soorten binnenzwembaden aanbieden. Het overdekte bad is de meest voorkomende variant, waarbij het zwembad zich binnen in het hotelgebouw bevindt en volledig overdekt is. Het water wordt vaak verwarmd, zodat je het hele jaar door kunt zwemmen. Sommige resorts hebben bad met een glazen dak, waardoor natuurlijk licht binnenkomt en je een gevoel van buitenzwemmen krijgt, terwijl je toch beschut bent. De luxere all inclusive resorts bieden vaak binnenzwembaden als onderdeel van hun spa- of wellnessfaciliteiten. Deze zwembaden zijn ontworpen voor ontspanning en kunnen extra voorzieningen hebben, zoals bubbelbaden, sauna’s of stoombaden. In deze blog bespreken we alles wat te maken heeft met deze binnen-zwemvoorziening en delen we een overzicht met de 10 beste hotels die beschikken over deze faciliteiten. Direct boeken? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

  • All-weather zwemmen: Met een binnenzwembad kun je het hele jaar door zwemmen, ongeacht het weer buiten. Dit is vooral handig als je naar een bestemming reist met onvoorspelbaar weer of als het erg warm is buiten en je wilt afkoelen.
  • Ontspanning en vermaak: Het biedt een ontspannende omgeving waarin je kunt zwemmen, relaxen en genieten van je vakantie. Het is ook een geweldige optie voor gezinnen, omdat kinderen zich kunnen vermaken bij regen en bewolking / slecht weer.
  • Gezondheid en fitness: Zwemmen is een uitstekende oefening voor zowel je lichaam als geest. In het hotel kun je je fitnessroutine voortzetten, zelfs wanneer je op reis bent. Zo train jij je al het eten en drinken uit de all inclusive bars en restaurants er makkelijk weer af.

Top 10 all inclusive resorts met binnenzwembaden

Duik in een wereld van luxe en comfort met onze zorgvuldig samengestelde lijst van top 10 all-inclusive resorts met binnenzwembaden. Elk van deze verfijnde bestemmingen biedt een unieke mix van ontspanning en avontuur, met prachtige zwemfaciliteiten die beschikbaar zijn ongeacht het weer. Of je nu hunkert naar de zonovergoten kusten van Turkije, de charmante landschappen van Italië, of de levendige sfeer van Spanje, deze resorts bieden een onvergetelijke ervaring. Verwen jezelf met de luxe van een verwarmd binnenbad en ontdek de schoonheid van deze bijzondere bestemmingen.

1. Arum Barut Collection (Turkije – Turkse Rivièra – Side)

Ervaar de betovering van de Turkse Rivièra bij Arum Barut Collection, genesteld in het schilderachtige Side. Hier word je verwend met een all-inclusive ervaring, inclusief een heerlijk binnenzwembad dat uitnodigt tot ontspanning onder de mediterrane zon. Het hotel is omringd door de rijke geschiedenis en levendige cultuur van de regio, waardoor het de ideale uitvalsbasis vormt voor je Turkse avontuur.

2. Iberostar Grand Hotel Salome (Spanje – Tenerife – Costa Adeje)

Ontdek Iberostar Grand Hotel Salome, een luxe all-inclusive parel in het zonnige Costa Adeje op Tenerife (Canarische eilanden). Geniet van het elegante binnenzwembad dat zorgt voor pure ontspanning, ongeacht het weer. Het hotel ligt op een steenworp afstand van gouden zandstranden en het bruisende nachtleven. Verken het vulkanische landschap en de diverse flora en fauna van het eiland, terwijl je verblijft in dit stijlvolle toevluchtsoord.

3. Mitsis Laguna Resort & Spa (Griekenland – Kreta)

Beleef een onvergetelijke all-inclusive vakantie in Mitsis Laguna Resort & Spa, gelegen op het betoverende eiland Kreta. Laat je verleiden door het stijlvolle binnenzwembad waar je in alle rust kunt ontspannen. Het resort bevindt zich in een schilderachtige omgeving, omgeven door de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van het eiland. Ontdek de lokale charme, van prachtige stranden tot fascinerende archeologische sites, terwijl je verblijft in dit verfijnde toevluchtsoord.

4. Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort (Turkije – Antalya – Belek)

Ontsnap aan de alledaagse drukte in Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort, gelegen in het adembenemende Belek van Antalya. Dit all-inclusive resort biedt een luxe binnenzwembad dat zorgt voor een rustgevende ervaring. Omringd door het turkooizen water van de Middellandse Zee en Belek’s wereldberoemde golfbanen, vormt dit resort een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Laat je onderdompelen in de rijke Turkse cultuur terwijl je geniet van de voortreffelijke service van dit hotel.

5. AP Cabanas Beach & Nature (Portugal – Algarve – Cabanas)

Ervaar de charme van de Algarve in AP Cabanas Beach & Nature, een all-inclusive juweel in het pittoreske Cabanas. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, perfect voor een verfrissende duik na een dag vol avontuur. Het hotel is ideaal gelegen voor het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de omgeving, van de glinsterende Atlantische kust tot de levendige fauna en flora. Geniet van het beste van Portugal terwijl je geniet van de gastvrijheid van dit uitstekende resort.

6. Ali Baba Palace (Egypte – Hurghada)

Duik in de rijke cultuur van Egypte bij Ali Baba Palace in Hurghada, een all-inclusive oase met een verleidelijk binnenzwembad voor je ontspanning. Het hotel, gelegen bij de kristalheldere Rode Zee, biedt een scala aan onderwateravonturen. Van kleurrijke koraalriffen tot levendige zeedieren, er wacht je een wereld vol wonderen. Geniet van de Egyptische gastvrijheid en het warme klimaat terwijl je verblijft in deze prachtige accommodatie.

7. Hotel Pagus (Kroatië – Zadar – Pag)

Ontspan in stijl bij Hotel Pagus, een all-inclusive toevluchtsoord op het unieke eiland Pag in Zadar, Kroatië. Het hotel beschikt over een uitnodigend binnenzwembad, ideaal voor een ontspannen duik. Gelegen in de buurt van het kristalheldere Adriatische water en omgeven door de rijke geschiedenis van Zadar, biedt dit resort een onvergetelijke ervaring. Proef de lokale gastronomie en verken de intrigerende cultuur van de regio terwijl je geniet van de luxe van Hotel Pagus.

8. Akka Antedon (Turkije – Kemer)

Ontdek de betovering van de Turkse kust bij Akka Antedon, een all-inclusive resort gelegen in het charmante Kemer. Geniet van het comfort van het stijlvolle binnenzwembad, een oase van rust binnen dit levendige resort. Het hotel ligt genesteld tussen het blauwe water van de Middellandse Zee en de majestueuze bergen, een perfecte locatie om de natuurlijke schoonheid en cultuur van Turkije te verkennen. Beleef een onvergetelijke vakantie bij Akka Antedon.

9. The Royal Apollonia (Cyprus – Limassol)

Ervaar de betoverende schoonheid van Cyprus bij The Royal Apollonia, een all-inclusive resort in het levendige Limassol. Duik in het luxueuze binnenzwembad voor een verkwikkende ervaring. Het hotel biedt een ongeëvenaarde locatie aan de kust, ideaal voor zowel strandliefhebbers als cultuurzoekers. Verken de rijke geschiedenis van Limassol, geniet van de lokale keuken en ontspan in de weelderige comfort van dit gerenommeerde hotel.

10. Hotel Leonardo Da Vinci (Italië – Gardameer)

Geniet van het Italiaanse leven bij Hotel Leonardo Da Vinci, een prachtig all-inclusive resort aan de oevers van het Gardameer. Het hotel beschikt over een sfeervol binnenzwembad, ideaal voor een verfrissende duik. Omgeven door het majestueuze landschap van het grootste meer van Italië, biedt dit resort een unieke ervaring. Ontdek de lokale wijngaarden, proef de authentieke Italiaanse keuken en geniet van de romantische zonsondergangen tijdens je verblijf in dit pittoreske toevluchtsoord.


Hoe groot zijn de binnenzwembaden?

De grootte van binnenzwembaden in hotels kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het specifieke hotel en de beschikbare ruimte. Sommige luxe resorts kunnen grote, ruime baden hebben, geschikt voor zowel ontspanning als baantjes trekken, terwijl andere accommodaties misschien kleinere varianten bieden, ontworpen voor ontspanning en rust. Over het algemeen kun je aannemen dat hoe groter het hotel is, hoe uitgebreider de faciliteiten zijn. Door voorafgaand aan de boeking goed de afbeeldingen te bekijken weet je wat je kunt verwachten.

Wat voor temperatuur heeft een binnenzwembad?

In de meeste hotels worden deze zwembaden op een aangename temperatuur gehouden, meestal tussen 26 en 29 graden Celsius. Dit zorgt voor een comfortabele zwemervaring, ongeacht het weer buiten. Houd er echter rekening mee dat de exacte temperatuur kan variëren, afhankelijk van het hotel en hun beleid (en het vakantieseizoen). Sommige accommodaties bieden zelfs extra verwarmde zwembaden, waardoor de temperatuur nog aangenamer wordt, vooral tijdens de koudere maanden. Voor specifieke informatie over de zwembadtemperatuur is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie.

Wat is een subtropisch binnenzwembad?

Een subtropisch zwembad is een type binnenzwembad dat ontworpen is om de sfeer en ervaring van een tropisch paradijs na te bootsen. Het kenmerkt zich door een constante warme temperatuur, zowel in het water als in de omgeving, meestal rond de 28 tot 30 graden Celsius. Deze zwembaden zijn vaak uitgerust met extra’s zoals watervallen, glijbanen, jacuzzi’s, wildwaterbanen en soms zelfs exotische beplanting. Ze bieden een heel jaar door een vakantiegevoel, ongeacht het klimaat buiten. Het is de perfecte plek voor ontspanning en familieplezier.

Welke faciliteiten zijn er bij het bad aanwezig?

In sommige gevallen wordt er uitsluitend omkleedhokje / verkleedruimtes aangeboden, maar er zijn ook veel resorts die een binnenbar, ligstoelen, snacks, muziek en andere dingen aanbieden in de binnenruimtes. Hierdoor wordt het een plek waar je bij slecht weer heel goed kunt vertoeven, en waar je tijdens hele warme zomerdagen verkoeling kunt vinden.

Zijn er ook kindvriendelijke binnenbaden met toezicht?

Absoluut! Veel hotels met binnenzwembaden begrijpen het belang van kindvriendelijke faciliteiten en bieden daarom binnenbaden met toezicht. Deze voorzieningen zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten en hebben vaak ondiepe gedeelten, glijbanen of speeltoestellen. Daarnaast hebben sommige hotels toezichthouders of reddingszwemmers die een extra oogje in het zeil houden. Dit geeft ouders gemoedsrust en kinderen kunnen veilig en plezierig spelen in het water.

In welke vakantielanden zijn binnenbaden populair?

Binnenbaden zijn een populaire faciliteit in hotels wereldwijd, ongeacht het klimaat. In landen met een kouder klimaat, zoals Zweden, Noorwegen en Canada, zijn ze vooral populair om het hele jaar door te kunnen zwemmen. In landen met een warm klimaat, zoals Spanje, Turkije, Egypte, Italië en Griekenland, bieden resorts met binnenzwembaden een koelere plek om te ontspannen tijdens de hete zomermaanden. Verder zijn ze ook gewild in landen met wisselvallig weer, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland, waardoor zwemmen onafhankelijk van het weer mogelijk blijft.

Plaats een reactie