4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All inclusive hotels met een verwarmd buitenzwembad

Een all-inclusive resort met een verwarmd buitenzwembad is de ultieme definitie van luxe en gemak, gecombineerd met plezier en ontspanning. Wanneer je je vakantie doorbrengt in zo’n resort, maakt het niet uit of je in het voorseizoen, hoogseizoen of naseizoen wilt buiten zwemmen; het water is altijd lekker van temperatuur. Het hart van een all-inclusive hotel is vaak het prachtige buiten zwembad. Hier kun je het hele jaar door zwemmen, ongeacht het weer. Het warme bad is perfect voor zowel volwassenen als kinderen en biedt een ideale plek om te ontspannen na een lange dag vol leuke activiteiten en entertainment. In deze blog vertellen we je alles over deze zwembaden en bieden we een overzicht met de mooiste hotels die beschikken over een verwarmd zwembad.

  • Het zwembad wordt omringd door ligstoelen, waar je kunt genieten van de zon en een drankje uit de nabijgelegen bar ( van koffie en thee tot cocktails en lokale alcoholische dranken).
  • Er zijn doorgaans voldoende parasols beschikbaar zodat je ook even de schaduw kunt opzoeken op de momenten dat het erg warm is buiten.
  • Voor kinderen worden er leuke wateractiviteiten georganiseerd rondom het bad en ze kunnen in het kinderbad zelf veilig spelen en zwemmen in bijvoorbeeld een zwemband.
  • Het hele jaar door genieten van een aangename watertemperatuur. Zowel in het voorjaar, de zomer als het najaar (doorgaans van april tot oktober).

Voordelen van een all inclusive resort met verwarmd buitenbad

Een all-inclusive vakantie in een hotel met een verwarmd bad biedt tal van voordelen die je vakantieplezier kunnen verhogen en stress kunnen verminderen. Of je reis samen met je partner of met je vrienden of gezin met kinderen op reis gaat; je wilt liever niet zwemmen in koud water. Hieronder vind je enkele redenen waarom je voor dit soort volledig verzorgde vakanties zou moeten kiezen:

  • Ongeacht het seizoen, een verwarmd buitenzwembad garandeert altijd een aangename zwemervaring. Dit kan een geweldige plek zijn om te ontspannen, te spelen en zelfs te sporten. Het is ook een aantrekkelijke optie voor gezinnen met kinderen, omdat het een veilige en leuke omgeving biedt voor kinderen om te spelen en te zwemmen.
  • All-inclusive resorts bieden vaak veel activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Dit kan variëren van watersporten en fitness (aqua-aerobics) tot avondentertainment en thema-evenementen. Dit betekent dat er altijd iets te doen is rondom het zwemgedeelte van het vakantiepark, ongeacht je persoonlijke voorkeuren.
  • Met alles op één plek, van restaurants en bars tot entertainment, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Dit bespaart je tijd en moeite bij het plannen van je reis, en geeft duidelijkheid over de kosten. Hou je van glijbanen? Kies dan voor een aquapark, dan hoef je het resort niet af.

Verwarmde kinderzwembaden

Verwarmde kinderzwembaden zijn een fantastische toevoeging aan elk vakantieverblijf, of het nu een resort, een hotel of appartement is. Ze bieden kinderen een veilige en comfortabele omgeving om te zwemmen en te spelen, ongeacht de buitentemperatuur. Een warm kinderzwembad is speciaal ontworpen voor de behoeften en het plezier van jonge zwemmers. Ze zijn doorgaans ondieper dan standaard zwembaden, wat ze veiliger maakt voor kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen. De bodem van het zwembad kan ook zijn voorzien van antislipmaterialen om uitglijden en vallen te voorkomen. Het warme aspect van het bad zorgt voor een aangename en comfortabele zwemervaring, zelfs in koelere klimaten of tijdens de koudere maanden. Het houdt het water op een constante en aangename temperatuur, wat vooral belangrijk is voor jongere kinderen die gevoeliger kunnen zijn voor koud water. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel verwarmde kinderzwembaden veiliger zijn dan reguliere zwembaden, toezicht altijd noodzakelijk is. Kinderen mogen nooit zonder toezicht van een volwassene in of rond het zwembad zijn (of van de blijbanen afgaan). De meeste resorts en hotels hebben badmeesters in dienst, maar ouders en verzorgers moeten altijd waakzaam blijven.

Top 10 hotels met buiten zwembad met warm water

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring met onze selectie van de top 10 all-inclusive hotels met verwarmde buitenzwembaden. Deze prachtige resorts, verspreid over de hele wereld, bieden niet alleen luxe accommodaties en uitstekende diensten, maar ook het comfort van heerlijk verwarmde zwembaden. Ontspan in het warme water, ongeacht het seizoen, terwijl je geniet van de uitgebreide faciliteiten en diensten die elk hotel te bieden heeft. Van tropische paradijzen tot bergachtige retraites, deze all-inclusive hotels met verwarmde buitenzwembaden garanderen een onvergetelijke vakantie vol comfort en plezier. Direct boeken? Check dan eerst de actuele aanbiedingen hieronder.

1. Titanic Deluxe Lara (Turkije – Antalya – Lara Beach)

Titanic Deluxe Lara is een prachtig all-inclusive hotel gelegen in het bruisende Lara Beach, Antalya, Turkije. Het hotel biedt een adembenemende omgeving met een privéstrand en weelderige tuinen. Gasten kunnen ontspannen in de verwarmde buitenzwembaden, omringd door comfortabele ligstoelen en parasols. De zwembaden zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een verfrissende en luxueuze ervaring.

2. Stella di Mare Beach Hotel & Spa (Egypte – Sharm el Sheikh)

Stella di Mare Beach Hotel & Spa, gelegen in het prachtige Sharm el Sheikh, Egypte, biedt een exclusieve all-inclusive ervaring met verwarmde buitenzwembaden. Omringd door weelderige tuinen en een betoverend uitzicht op de Rode Zee, is dit hotel een ware oase van rust. Gasten kunnen genieten van ontspanning en verfrissing in de zwembaden, compleet met comfortabele ligstoelen en een schilderachtige omgeving. De combinatie van luxe accommodatie en warme gastvrijheid maakt dit hotel de ideale keuze voor een zorgeloze vakantie.

3. Ikos Olivia (Griekenland – Gerakini)

Welkom bij Ikos Olivia, een exclusief all-inclusive hotel gelegen in het charmante Gerakini, Griekenland. Geniet van een betoverende omgeving met een weids uitzicht op de Egeïsche Zee. De heerlijke buitenzwembaden bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de warme zonnestralen. Omringd door prachtige tuinen en relaxte ligstoelen, is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring.

4. Grand Ideal Premium (Turkije – Marmaris)

Grand Ideal Premium is een all-inclusive hotel in Marmaris, Turkije. Het hotel ligt dichtbij het centrum van Marmaris en heeft een modern interieur. Het hotel beschikt over een zwembad en een poolbar waar je terecht kunt voor een koel drankje. Het strand ligt vlak voor de deur. In de omgeving van het hotel zijn er prachtige baaitjes en de haven van het luxe Marmaris te ontdekken.

5. HD Parque Cristóbal (Spanje – Gran Canaria – Playa del Inglés)

HD Parque Cristóbal is een all-inclusive hotel in Playa del Inglés, Gran Canaria. Het hotel heeft 2 grote buitenzwembaden voor volwassenen omringd door een tropische tuin. Er zijn ook 2 kinderbaden en een miniclub met toezicht voor kinderen. Het hotel beschikt over een openlucht spabad, een tennisbaan en een fitnesscentrum. Elk appartement heeft een eigen terras en een compleet uitgeruste keuken. Het hotel ligt vlakbij de prachtige stranden in het zuiden van Gran Canaria.

6. Aydinbey Queen’s Palace (Turkije – Belek)

Aydinbey Queen’s Palace & Spa is een all-inclusive hotel in Belek, Turkije. Het hotel ligt in de bruisende kustplaats Belek, op ongeveer zeven kilometer van het centrum van de stad. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een kinderbad. Er is ook een spa met een binnenzwembad en een fitnesscentrum. De kamers zijn mooi ingericht en hebben een tv, telefoon, balkon en gratis WiFi.

7. Delfino Beach Resort & Spa (Tunesië – Hammamet)

Delfino Beach Resort & Spa is een all-inclusive hotel in Hammamet, Tunesië. Het hotel ligt aan het strand en beschikt over een groot buitenzwembad en een kinderbad. Er is ook een spa met een binnenzwembad en een fitnesscentrum. De kamers hebben airconditioning, een satelliet-tv en goede WiFi. Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Hammamet.

8. Girassol Hotel (Portugal – Madeira – Funchal)

Girassol Hotel is een all-inclusive hotel in Funchal, Madeira, Portugal. Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het strand en het centrum van Funchal. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een kinderbad. Deze vakantie is met name populaire bij ouderen en volwassen maar is ook zeer geschikt voor familie en gezinnen. De omgeving is erg veelzijdig. Je kunt veel activiteiten ondernemen op cultureel-, historisch- en sportief gebied.

9. Falkensteiner Club Funimation Borik (Kroatië – Zadar)

Falkensteiner Club Funimation Borik is een all-inclusive familiehotel in Zadar, Kroatië. Het hotel ligt aan de kust en beschikt over een groot buitenzwembad en een kinderbad. Er is ook een bekroond wellnesscentrum van 2500 m² met massage-, sauna-, hot tub- en solariumfaciliteiten. Je vindt er ook watersportfaciliteiten, tennis- en beachvolleybalvelden. In de omgeving kun je genieten van diverse natuurgebieden, parken en oude steden met bijzondere gebouwen.

10. Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa (Turkije – Kusadasi)

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa ligt direct aan het strand van de Turkse Egeïsche kust bij Izmir. Het hotel heeft een groot aquapark met 31 glijbanen en 2 verwarmde buitenzwembaden. Het hotel ligt op ongeveer 9 kilometer afstand van het centrum van Kusadasi. Het resort is populair om zijn goede faciliteiten zoals de diverse a la carte restaurants & bars. Ook wordt het entertainment-team en de kidsclub met een hoge score beoordeeld.


Wat is de zwemwater temperatuur van een verwarmd buitenbad?

De ideale temperatuur van een verwarmd buitenzwembad kan variëren, afhankelijk van het gebruik en de doelgroep. Voor recreatief gebruik en comfort, vooral voor kinderen en ouderen, wordt vaak een temperatuur tussen 27-29°C (80-84°F) aangehouden. Voor intensievere activiteiten zoals zwemtrainingen kan een iets lagere temperatuur, rond 25-26°C (77-79°F), geschikter zijn. Gemiddeld liggen de temperaturen in het voorjaar en najaar iets lager, omdat de buitentemperatuur dan (vooral ‘s nachts) invloed heeft op de watertemperatuur.

In welke periode wordt het bad verwarmd?

Het verwarmen van een buitenzwembad hangt vaak af van de locatie en het seizoen. In warmere klimaten waar de temperatuur het hele jaar door hoog is, kan het zwembad continu verwarmd worden. In gematigde klimaten wordt het zwembad vaak verwarmd van de lente tot de herfst, maar kan het in de winter gesloten zijn. Echter, sommige luxe resorts of hotels kunnen ervoor kiezen om hun buitenzwembaden het hele jaar door te verwarmen voor het comfort van hun gasten, ongeacht het seizoen. Informatie hierover kun je het beste opvragen via de reisorganisatie of de hotelreceptie voorafgaand aan de boeking.

In welke vakantielanden hebben ze veel verwarmde zwembaden?

Verwarmde buitenzwembaden zijn te vinden in vakantielanden over de hele wereld, ongeacht het klimaat. In warmere landen zoals Spanje (Costa brave, Mallorca, Ibiza), Griekenland, Mexico en Thailand zijn verwarmde zwembaden gemeengoed in resorts en hotels om comfort te bieden tijdens de koelere avonden of seizoenen. In Turkije en Egypte is het niet altijd gebruikelijk. In koelere of meer gematigde landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada en Nederland, worden verwarmde buitenzwembaden vaak gebruikt om zwemmen mogelijk te maken tijdens de koudere maanden. In landen bekend om hun luxe resorts, zoals de Malediven, de Verenigde Arabische Emiraten en de Seychellen, worden verwarmde buitenzwembaden vaak het hele jaar door aangeboden voor het ultieme comfort van de gasten.

Hoe wordt het water in een buitenbad opgewarmd?

Het water in een verwarmd buitenzwembad wordt doorgaans opgewarmd met behulp van een zwembadverwarmingssysteem. Dit kan een gasverwarmer, een elektrische warmtepomp of een zonneverwarmingssysteem zijn. Gasverwarmers en warmtepompen werken door water te verwarmen en terug het zwembad in te pompen, terwijl zonneverwarmers gebruik maken van de energie van de zon om het water te verwarmen. De keuze voor een verwarmingssysteem hangt af van factoren zoals het klimaat, de grootte van het zwembad en de energiekosten.

Plaats een reactie