4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All-inclusive hotels met Starbucks koffie

Stel je voor: je wordt wakker in een luxe hotelbed, trekt de gordijnen open en ziet het kristalheldere zwembad voor je liggen. Je strekt je uit en begint aan je ochtendritueel. Maar in plaats van te haasten naar de dichtstbijzijnde koffietent, ga je naar de koffiecorner van het hotel. En niet zomaar een koffiecorner, maar een plek waar je gratis Starbucks koffie kunt krijgen. Dat klinkt toch als de droom van elke koffieliefhebber? In deze blog gaan we op zoek naar de mooiste all-inclusive hotels met Starbucks koffiecorners. Want waarom zou je genoegen nemen met een standaard bakkie pleur als je ook kunt genieten van een perfect gezette latte macchiato in een prachtige omgeving? Lees verder en ontdek welke hotels je niet mag missen als je een koffieliefhebber bent en van luxe houdt.

In het kort

  • All-inclusive hotels doen er alles aan om gasten te paaien met luxe extraatjes en services
  • We zien steeds vaker hotels met een eigen Starbucks koffiebar.
  • Je kunt hier de hele dag terecht voor jouw favoriete koffie. Soms geldt er een maximum van bijvoorbeeld 1 of 2 kopjes koffie per dag, de rest moet je dan bijbetalen
  • Vooral in Turkije zijn er veel hotels met gratis Starbucks! In dit overzicht vind je resorts in o.a. Lara, Alanya en Belek.

Top-7 hotels met Starbucks Koffiecorner

Vrijwel alle all-inclusive hotels met 4-sterren of 5-sterren hebben meerdere bars waar je gratis onbeperkt koffie en thee kunt krijgen. Maar hotels met gratis Starbucks koffie zijn een stuk schaarser. Hieronder hebben wij onze top-7 hotels met gratis (onbeperkte) Starbucks koffie verzameld.

1. Renaissance Wind Creek Curacao Resort in Willemstad (Curacao)

Heerlijk resort in Willemstad
Met eigen Starbucks-kiosk!
Inbegrepen in all-in arrangement

Renaissance Wind Creek is een 4,5-ster luxe resort op Curacao. Het hotel heeft een geweldig privéstrand en ligt in hartje Willemstad. Het meest bijzondere aan het hotel is misschien wel dat je er elke ochtend een heerlijke Starbucks koffie kunt halen. In het hotel zit namelijk een speciale kiosk waar je terecht kunt voor misschien wel de beste koffie van het eiland. Dit is gewoon inbegrepen bij het luxe all-inclusive concept van het hotel. Behalve de Starbucks koffiebar is er ook een binnenbar Blue Lobby en een bar aan het zwembad (Infinity Beach Bar)


2. Hotel Baia Lara in Lara Beach (Turkije)

Onlangs gerenoveerd tophotel
Met Starbucks koffie aan het zwembad!
Luxe waterpark en meerdere restaurants

Hotel Baia in Lara is een luxe 5-sterren hotel dat in 2022 grotendeels gerenoveerd is. Je geniet hier nu van een onbezorgde vakantie met royale kamers, een hagelnieuw waterpark en een gezellige beach bar met regelmatig live muziek. Bij de bar geniet je van de lekkerste Starbucks koffie (ook de lekker koude ijskoffie) en heerlijk vers fruit, de hele dag door! Uit de recensies op internet maken we wel op dat het nogal uit maakt wie achter de koffiebar staat. De ene medewerker kan betere koffie maken dan de ander!


3. Nirvana Cosmopolitan in Lara Beach (Turkije)

6 bars, waaronder een Starbucks Bar
Eerste 2 kopjes koffie gratis!
Heerlijk 5-sterren familiehotel in Turkije

Houd je van een lekker drankje en een goede koffie? Dan is Nirvana Cosmopolitan in Lara Beach een uitstekende keuze. Dit 5-sterren hotel in Lara heeft namelijk 6 verschillende bars, waaronder een speciale Starbucks koffiecorner! In het hotel vind je ook een chocolaterie, patisserie en ijssalon om jouw koffiemomentje helemaal af te maken! Let op: alleen de eerste 2 kopjes koffie zijn gratis. Daarna betaal je zelf voor jouw koffie.


4. Aska Lara Resort & Spa in Lara (Turkije)

Luxe 5-sterren hotel in Lara
Brasserie bar met gratis Starbucks en koekjes
Verschillende bars door het hotel

Aska Lara Resort & Spa is een super-de-luxe 5-sterren hotel met privéstrand, aquapark en volop entertainment voor jong en oud. De Brasserie bar is elke dag geopend tussen 14:30 en 19:00 en serveert gratis Starbucks koffie. Bij jouw kopje verse koffie hoort natuurlijk ook een lekker koekje. Naast de koffiebar is er ook een ijsbar, buffetrestaurant en zijn er maar liefst 6 à-la-carte restaurants. Aan eten en drinken kom je hier dus niet tekort!


5. Duja Bodrum Hotel in Torba (Turkije)

Meerdere restaurants en bars
Startbucks bij het zwembad!
Direct aan het strand

Hotel Duja is een 5-sterren hotel aan de Egeische kust in Turkije. Het hotel heeft een ruim zwembad met verschillende glijbanen. Daarnaast heeft het hotel verschillende hotels en bars. Per verblijf mag je maximaal 1 keer in elk à-la-carterestaurant eten. Daarnaast heeft Duja ook gratis Starbucks. De speciale Starbucks corner vind je bij het zwembad en is geopend tot het einde van de middag.


6. Rixos Premium Belek (Turkije)

7 bars waaronder een Starbucks bar
Rustig gelegen hotel direct aan het strand
Veel sporten en activiteiten

Rixos Premium Belek ligt eveneens aan de Turkse Riviera en telt maar liefst 5-sterren. En daar is geen woord aan gelogen, want het resort biedt oneindig veel luxe. Allereerst: de locatie is top. Je verblijft namelijk direct aan het strand. Overdag geniet je van heerlijke zwembaden, in de avond kan je kiezen uit meerdere restaurants en er is veel entertainment voor elke doelgroep. Last but not least: er zijn ook tal van leuke bars. Je kunt kiezen uit o.a. Rixos Lounge Bar, Irish Sports Bar, The Mood Club en een speciale Starbucks bar!


7. Hotel Quattro Beach & Spa in Alanya (Turkije)

Gratis Starbucks bij de Patisserie
Sfeervol hotel in Alanya
Zeer vriendelijk personeel

Hotel Quattro Beach & Spa is een zeer comfortabel hotel in het Turkse Alanya. Het is een vrij groot hotel, maar voelt toch intiem en sfeervol aan. Het personeel is ontzettend vriendelijk en de faciliteiten zijn indrukwekkend. Het mooie nieuws is: gratis Starbucks is verkrijgbaar bij de Patisserie. Hier kan je elke dag tussen 10:00 en 18:00 langs voor een vers bakje koffie. Hoe lekker is dat?


Meest populaire soorten Starbucks koffie

Er zijn veel verschillende soorten Starbucks koffie die je kunt bestellen. Hieronder vind je een lijst met de top-10 meest populaire Starbucks koffies. Het complete menu van Starbucks vind je hier.

  1. Caffè Latte: Een klassieke espresso met gestoomde melk en een dunne laag melkschuim.
  2. Cappuccino: Een espresso met gestoomde melk en een dikke laag melkschuim.
  3. Caffè Mocha: Een espresso met gestoomde melk, chocoladesiroop en een toef slagroom.
  4. Espresso: Een sterke koffie die in kleine hoeveelheden wordt geserveerd.
  5. Americano: Een espresso verdund met heet water.
  6. Frappuccino: Een ijskoude mix van espresso, melk en ijs, vaak met smaakjes zoals vanille, karamel of chocolade.
  7. Flat White: Een espresso met gestoomde melk en een dunne laag microschuim.
  8. Macchiato: Een espresso met een beetje gestoomde melk en een dun laagje melkschuim.
  9. Iced Coffee: Een koude, gezoete koffie met ijs en melk.
  10. Vanilla Latte: Een latte met vanillesiroop en een dun laagje melkschuim.

Meer bijzondere Starbucks koffies

Behalve het “standaard” aanbod zijn er ook regelmatig nieuwe en meer bijzondere soorten. Let op: deze zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar en bij de meeste all-inclusive hotels kan je deze speciale koffies niet standaard krijgen.

  1. Pumpkin Spice Latte: Een seizoensgebonden drankje gemaakt met espresso, pompoensiroop, gestoomde melk en kruiden zoals kaneel en nootmuskaat.
  2. Caramel Macchiato: Een latte met vanille en karamel siroop, en een dun laagje melkschuim.
  3. White Chocolate Mocha: Een espresso met witte chocoladesiroop, gestoomde melk, en slagroom.
  4. Chai Latte: Een thee gemaakt van zwarte thee en specerijen zoals kaneel, gember en kardemom, gemengd met gestoomde melk.
  5. Green Tea Latte: Een latte gemaakt met groene thee poeder (matcha), gestoomde melk en een beetje suiker.
  6. Iced Tea Lemonade: Een verfrissende combinatie van ijsthee en limonade.
  7. Nitro Cold Brew: Een ijskoude koffie, gezet met koud water en verrijkt met stikstof voor een romige textuur en subtiele smaak.
  8. Cinnamon Dolce Latte: Een latte met kaneel siroop en een dun laagje melkschuim.
  9. Espresso con Panna: Een espresso geserveerd met een toef slagroom.
  10. Irish Cream Cold Brew: Een ijskoude koffie met een vleugje Ierse likeur smaak.

Veelgestelde vragen over premium koffie op vakantie

Wat is Starbucks koffie?

Starbucks staat bekend om het serveren van hoogwaardige koffie en thee. Het is een Amerikaanse koffieketen die de laatste jaren ook in steeds meer Europese en Nederlandse steden zichtbaar is. Starbucks koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd uit verschillende landen over de hele wereld en worden vervolgens gebrand in de kenmerkende Starbucks-stijl. Starbucks biedt een breed scala aan koffiedranken, variërend van espresso tot frappuccino’s en andere koffiespecialiteiten

Is Starbucks koffie inbegrepen bij het all-inclusive arrangement?

Een select aantal all-inclusive hotels heeft Starbucks koffie inbegrepen bij het all-inclusive arrangement. Dit zijn vooral hotels in Turkije. In Egypte, Griekenland, Spanje en andere populaire all-in bestemmingen zijn er amper hotels met een Starbucks bar te vinden.

Wat zijn de lekkerste soorten Starbucks koffie?

De Caffè Latte is een absolute klassieker en heeft een heerlijk romige en milde smaak. Voor degenen die van een sterkere koffiesmaak houden, is de Cappuccino een goede keuze. Deze koffie heeft een dikke laag melkschuim en een rijke, krachtige smaak. Een andere populaire optie is de Caffè Mocha, een espresso met chocoladesiroop en slagroom voor een heerlijk zoete en romige smaak. Als je op zoek bent naar iets verfrissends, is de Nitro Cold Brew een perfecte keuze. Deze ijskoude koffie is gezet met koud water en verrijkt met stikstof, waardoor hij een romige textuur en subtiele smaak heeft. En tot slot, als je van herfstachtige smaken houdt, mag je de Pumpkin Spice Latte niet missen – een seizoensgebonden koffie met pompoensiroop en kruiden zoals kaneel en nootmuskaat.

Serveren ze ook ijskoffie aan het zwembad?

Sommige hotels hebben een koffie- en ijsbar aan het zwembad. Hier kan je dus ook ijskoffie halen zoals de Iced Caramel Macchiato, Frappuccino, Iced Coffee, de Iced White Chocolate Mocha en de Iced Cinnamon Dolce Latte. Let op: het aanbod wisselt per seizoen en per hotel. Bij sommige hotels zijn ijskoffies niet beschikbaar.

Plaats een reactie