4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Mitsis Hotels

Als je op zoek bent naar een Griekse vakantie die pure verwennerij combineert met authentieke gastvrijheid, dan moet je zeker Mitsis Hotels overwegen. Deze in 1976 opgerichte hotelketen heeft een rijke geschiedenis van meer dan vier decennia in het bieden van uitzonderlijke vakantie-ervaringen. Met 17 luxueuze hotels verspreid over de mooiste Griekse eilanden zoals Rhodos, Kreta en Kos, evenals in Athene, is Mitsis een naam die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat Mitsis uniek maakt, is hun streven naar ‘betaalbare luxe’. Ze hebben een scala aan accommodatie-opties, variërend van drie tot vijf sterren, waardoor een breed scala aan reizigers van hun diensten kan genieten. De focus ligt niet alleen op de adembenemende locaties, maar ook op gastronomische ervaringen. Veel van hun hotels bieden tot wel acht verschillende culinaire keuzes, van Griekse tot Aziatische keuken. Een bijzonder hoogtepunt is hun aandacht voor duurzaamheid. Mitsis Hotels is een van de eerste hotelketens in Griekenland die geaccrediteerd zijn met de Green Key eco-label. Dit betekent dat je kunt genieten van alle luxe en comfort, terwijl je weet dat je verblijf een minimale impact heeft op het milieu. Met Mitsis Hotels krijg je dus niet alleen een heerlijke, maar ook een verantwoorde vakantie.

1. Mitsis Laguna Resort & Spa (Anissaras)

Duik in de luxe van Mitsis Laguna Resort & Spa, gelegen in het schilderachtige Anissaras. Hier vind je een harmonieuze mix van moderne architectuur en traditioneel Kretenzisch design. Als gast kun je ontspannen in de meerdere zwembaden, omgeven door sierlijke lagunes. Proef de culinaire hoogstandjes in de vijf à la carte restaurants. In de directe omgeving vind je een ongerepte kustlijn, ideaal voor zonliefhebbers. Bezoek het nabijgelegen Chersonissos voor boetieks en uitgaansgelegenheden. Voor de avontuurlijke reiziger zijn er excursies naar het Minoïsch paleis van Knossos.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Mitsis Ramira Beach Hotel (Psalidi)

Gelegen aan de rustige kust van Psalidi biedt Mitsis Ramira Beach Hotel een oase van ontspanning. Hier staan drie zoutwaterzwembaden ter beschikking en geniet je van uitzicht op de Egeïsche Zee. Kinderen leven zich uit in de speeltuin en bij de kidsclub. Proef de diverse keukens in de verschillende restaurants. Het nabijgelegen Kos-stad biedt historische bezienswaardigheden zoals het Asklepieion en de oude agora. Fietsliefhebbers vinden op Kos talloze fietspaden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Mitsis Rinela Beach Resort & Spa (Kokkini Chani)

Dit resort in Kokkini Chani ademt Griekse gastvrijheid. Met directe toegang tot een gouden strand en twee grote zwembaden, staat Mitsis Rinela garant voor plezier. De spa biedt een ontsnapping aan de dagelijkse drukte. In de buurt vind je traditionele dorpjes zoals Gournes en het aquarium van Kreta. Avonturiers kunnen de nabijgelegen grotten van Matala verkennen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa (Faliraki)

Faliraki’s juweel, Mitsis Alila, biedt pure elegantie. Dit resort beschikt over meerdere zwembaden en een privéstrand. Fijnproevers waarderen de gastronomische opties, waaronder het mediterrane restaurant. Faliraki staat bekend om zijn levendige nachtleven en waterpark. Ook de historische stad Rhodos ligt op rijafstand, waar de middeleeuwse stad en de haven Mandraki een must zijn.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Mitsis Blue Domes Exclusive Resort & Spa (Kardamena)

Gelegen in Kardamena, biedt Mitsis Blue Domes een combinatie van comfort en stijl. De tien zwembaden, omgeven door aangelegde tuinen, zijn een blikvanger. De eetopties zijn eindeloos, van Aziatische tot Mexicaanse keukens. Kardamena biedt gezellige straatjes en een historische site, de Tempel van Apollo. Voor natuurliefhebbers is er het nabijgelegen Natura Park.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa (Faliraki)

Nestel je in de comfort van Mitsis Faliraki, pal aan het beroemde zandstrand van Faliraki. Dit gezinsvriendelijke resort biedt uitgebreide spa-diensten, waarbij je kunt kiezen uit verschillende behandelingen voor ultieme ontspanning. Er zijn ook sportfaciliteiten zoals tennis en beachvolleybal. Faliraki zelf staat bekend om zijn bruisende nachtleven en het grootste waterpark van Griekenland, perfect voor gezinnen. In de buurt kun je het pittoreske stadje Afandou verkennen met zijn traditionele Griekse charme.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Mitsis Grand Hotel (Rhodos-Stad)

In het hart van Rhodos-Stad ligt het prestigieuze Mitsis Grand Hotel. Dit vijfsterrenhotel combineert stadselegantie met eersteklas voorzieningen. Hier kun je genieten van twee buitenzwembaden en een overvloed aan culinaire opties. Rhodos-Stad biedt tal van bezienswaardigheden op loopafstand, zoals het Paleis van de Grootmeesters en de Suleiman Moskee. Maak een wandeling langs de middeleeuwse muren voor een adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Mitsis Petit Palais (Rhodos-Stad)

Dichtbij het strand en het stadscentrum biedt Mitsis Petit Palais de perfecte locatie voor reizigers die alles binnen handbereik willen hebben. Naast moderne voorzieningen, heeft het hotel een groot zoetwaterzwembad. Buiten de deur wachten de geplaveide straatjes van Rhodos-Stad met hun boetiekjes, tavernes en historische plekken, zoals het Akropolis van Rhodos.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Mitsis Norida Beach Hotel (Kardamena)

Dit beachfront resort in Kardamena is ideaal voor families en koppels. Mitsis Norida beschikt over meerdere zwembaden met waterglijbanen en een mini-splash park voor de kleintjes. De culinaire reis gaat van Italiaans tot sushi. Kardamena, ooit een vissersdorpje, biedt nu een mix van geschiedenis en moderne attracties. Proef de lokale wijn in de nabijgelegen wijnhuizen of duik in het heldere water rond het eiland.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Mitsis Galini Wellness Spa & Resort (Kamena Vourla)

Als je op zoek bent naar totale ontspanning, dan is Mitsis Galini in Kamena Vourla de plek. Dit wellnessresort staat bekend om zijn therapeutische spa en thermale bronnen. Gasten kunnen zich onderdompelen in het thermale water of kiezen uit verschillende spabehandelingen. Kamena Vourla is beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, omringd door dennenbossen en de Egeïsche Zee. Bezoek het nabijgelegen eiland Lichadonisia, ook wel het “Griekse Maldiven” genoemd vanwege zijn exotische stranden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Mitsis Hotels

#Informatie
HotelketenMitsis Hotels
Websitehttps://www.mitsishotels.com
Klantenservice+302102134644
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Mitsis Alila Resort & Spa in Rhodos en Mitsis Blue Domes Resort & Spa in Kos behoren tot de meest geboekte en populaire resorts van Mitsis Hotels. Deze resorts bieden een scala aan luxe voorzieningen, waaronder veelzijdige spa-diensten en meerdere eetgelegenheden. Mitsis Alila staat bekend om zijn strandlocatie en ultramoderne faciliteiten, terwijl Mitsis Blue Domes uitblinkt in architectonisch ontwerp en een scala aan zwembaden.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Mitsis Hotels is exclusief actief in Griekenland en heeft een sterke aanwezigheid op enkele van de meest aantrekkelijke eilanden zoals Rhodos, Kreta en Kos. Daarnaast heeft het merk een hotel in de Griekse hoofdstad Athene, ideaal voor diegenen die de historische en culturele rijkdom van de stad willen verkennen.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De prijzen voor een verblijf bij Mitsis Hotels kunnen variëren, maar ze vallen over het algemeen in het midden tot hogere prijssegment. Gastenbeoordelingen zijn doorgaans zeer positief en onderstrepen de uitmuntende service, de ruime en goed ingerichte kamers en de uitgebreide voorzieningen, waaronder zwembaden en eetgelegenheden.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Mitsis Hotels biedt een breed scala aan kameropties, van standaard en deluxe kamers tot familiekamers en luxueuze suites met privézwembaden. Gezinnen waarderen de ruime opzet en de kindvriendelijke activiteiten, terwijl stellen en vriendengroepen kunnen genieten van kamers met een meer volwassen thema en tal van uitgaansmogelijkheden.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Een kenmerkende eigenschap van Mitsis Hotels is hun brede aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Elk resort beschikt meestal over meerdere restaurants die een scala aan culinaire opties bieden, van traditionele Griekse keuken tot internationale delicatessen. Bars variëren van strandbars tot elegante lobbylounges, waar gasten kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan dranken, waaronder lokale wijnen en internationaal bekende cocktails.

Plaats een reactie