4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Crystal Hotels

Crystal Hotels staat bekend als een van de toonaangevende all-inclusive hotelketens, met name in Turkije, een van de hotspots van het wereldtoerisme. De keten is opgericht in 1988 en heeft sindsdien haar aanwezigheid aanzienlijk uitgebreid. Ze zijn vooral bekend om hun strategische locaties; veel van hun hotels liggen namelijk direct aan de kust en bieden gasten een verbluffend uitzicht op zee. Wat Crystal Hotels uniek maakt, is hun ‘Crystal Inclusive’ concept, dat veel verder gaat dan de standaard all-inclusive pakketten. Naast maaltijden, snacks en drankjes omvat dit concept ook een uitgebreid aanbod van recreatieve activiteiten, waaronder watersporten en avondentertainment. Hun wellness-faciliteiten zijn topklasse, met spa’s die traditionele Turkse baden en diverse massagebehandelingen bieden. Het merk hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Crystal Hotels heeft diverse milieucertificaten en richt zich op energie- en waterbesparing zonder concessies te doen aan comfort en luxe. Hierdoor kun je genieten van een zorgeloze vakantie terwijl je ook weet dat je een verantwoorde keuze maakt. Als je dus op zoek bent naar een all-inclusive ervaring waarbij aan alles is gedacht, dan is Crystal Hotels jouw ideale vakantiebestemming.

1. Crystal Family Resort & Spa (Belek)

In Belek, het golfparadijs van Turkije, ligt het Crystal Family Resort & Spa. Het resort is ideaal voor gezinnen met kinderen door de vele faciliteiten zoals kinderzwembaden, een mini-club en entertainmentprogramma’s. Laat jezelf verwennen in de uitgebreide spa, terwijl de kleintjes zich vermaken. Belek staat bekend om zijn prachtige stranden en groene omgeving met pijnbomen. Bezoek de oude stad Aspendos met zijn indrukwekkende theater. Liefhebbers van geschiedenis kunnen ook de nabijgelegen ruïnes van Perge verkennen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Crystal Flora Beach Resort (Kemer)

Gevestigd in Kemer, een stad ingeklemd tussen het Taurusgebergte en de Middellandse Zee, is het Crystal Flora Beach Resort. Hier omarm je de natuurlijke schoonheid van de omgeving. De faciliteiten zijn eindeloos met tennisbanen, een uitgebreide spa en waterglijbanen. Kemer heeft een bruisende jachthaven en levendige markten. Neem een boottocht om de omringende baaien te verkennen. De ruïnes van Phaselis, met zijn oude haven en aquaduct, liggen op een steenworp afstand.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Crystal Prestige Elite (Kemer)

Het luxueuze Crystal Prestige Elite ligt in Kemer aan de Turkse Riviera, met zijn adembenemende uitzicht op het Taurusgebergte en de zee. Het hotel heeft een privéstrand, een infinity pool en een topklasse spa. Ga zeker naar het nabijgelegen Olympos National Park, bekend om zijn oude ruïnes en de eeuwige vlammen van de Chimaera. Voor een mix van natuur en geschiedenis is het idyllische stadje Phaselis ook een aanrader.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Sunrise Queen Resort & Spa (Side)

Gelegen in Side, een oude havenstad, biedt het Sunrise Queen Resort & Spa een mix van cultuur en comfort. Duik in een van de meerdere zwembaden of verken het historische centrum van Side met zijn tempels en het oude theater. Het resort heeft een uitgebreide wellnessruimte. Geniet van een traditionele Turkse hamam of ga naar de nabijgelegen watervallen van Manavgat voor een natuurlijke schoonheidsbehandeling.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Crystal Aura Beach Resort & Spa (Kemer)

Dompel jezelf onder in luxe aan de kust van Kemer bij het Crystal Aura Beach Resort & Spa. De accommodatie heeft een uitgestrekt zwembadlandschap, meerdere restaurants en een spa. Ontdek de lokale bazaars van Kemer of neem een kabelbaan naar de top van Mount Tahtali voor een adembenemend uitzicht. Voor avonturiers is er het nabijgelegen Goynuk Canyon, perfect voor trekking en canyoning.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Crystal Palace Luxury Resort & Spa (Side)

Bij het Crystal Palace in Side wordt luxe tot een kunst verheven. Met een privéstrand en een scala aan zwembaden, is ontspanning hier verzekerd. Liefhebbers van watersporten kunnen hun hart ophalen met de beschikbare waterski- en windsurfactiviteiten. Vergeet niet de Apollo Tempel in Side te bezoeken, waar volgens de legende Anthony Cleopatra voor het eerst ontmoette. Wandel langs de antieke stadsmuren of bezoek het nabijgelegen Aspendos voor een dosis geschiedenis.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Crystal Green Bay Resort & Spa (Güvercinlik)

Güvercinlik, bekend om zijn rustige baaien, is de thuisbasis van het Crystal Green Bay Resort & Spa. Dit resort is een paradijs voor duikliefhebbers, met kristalhelder water en een overvloed aan zeeleven. Het hotel heeft moderne faciliteiten, waaronder een spa en meerdere eetgelegenheden. De directe omgeving nodigt uit tot wandelen, met olijfbomen en pijnbossen die de heuvels sieren. Maak een dagtrip naar Bodrum om het middeleeuwse kasteel en het antieke theater te verkennen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Crystal Paraiso Verde Resort & Spa (Belek)

Gelegen aan de rivier de Besgoz in Belek, combineert het Crystal Paraiso Verde Resort een rustige omgeving met eersteklas voorzieningen. Geniet van een boottocht op de rivier of sla een balletje op een van de nabijgelegen golfbanen. Het resort is ook ideaal voor gezinnen, met uitgebreide kinderfaciliteiten en een waterpark. Bezoek het nabijgelegen Köprülü Canyon National Park voor avontuurlijke activiteiten zoals raften en wandelen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Crystal Admiral Resort Suites & Spa (Side)

De magie van Side komt tot leven in het Crystal Admiral Resort. Het resort biedt suites voor een gevoel van thuis weg van huis. Met zijn eigen jachthaven en een scala aan watersportmogelijkheden is er voor elk wat wils. Bezoek de oude stad van Side en bewonder de architectuur van het Romeinse theater en het aquaduct. Voor natuurliefhebbers is het Sorgun-bos, een beschermd gebied vol met mediterrane flora en fauna, een must.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Crystal Sunset Luxury Resort & Spa (Side)

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt het Crystal Sunset in Side adembenemende zonsondergangen. Naast het prachtige panorama biedt het resort uitgebreide wellnessfaciliteiten en gastronomische ervaringen. Side’s oude haven en de tempels van Apollo en Athena liggen op een steenworp afstand. Voor de actievelingen biedt het nabijgelegen Taurusgebergte tal van trekkingroutes. Een boottocht op de rivier de Manavgat, met zijn prachtige watervallen, rondt de vakantie perfect af.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Crystal Hotels

#Informatie
HotelketenCrystal Hotels
Websitehttps://www.crystalhotels.com.tr
Klantenservice+2423270000
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Onder de meest populaire en vaak geboekte resorts van Crystal Hotels bevinden zich het Crystal Sunset Luxury Resort & Spa in Side en het Crystal De Luxe Resort & Spa in Kemer. Deze resorts staan bekend om hun weelderige spa-faciliteiten, talrijke zwembaden en uitgebreide activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Gasten waarderen vooral het brede scala aan eet- en drinkgelegenheden die deze resorts bieden.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Crystal Hotels is voornamelijk actief in Turkije, met resorts in toeristische hotspots zoals Antalya, Bodrum en Istanbul. De meerderheid van hun eigendommen ligt aan de kust, waardoor ze ideaal zijn voor strandliefhebbers en watersportenthusiasten. Daarnaast hebben ze ook enkele stedelijke locaties voor wie meer geïnteresseerd is in cultuur en sightseeing.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Wat betreft de gemiddelde prijzen, bevindt Crystal Hotels zich in het midden tot hoge segment. De kosten variëren afhankelijk van de specifieke locatie en het seizoen. Algemeen ontvangen deze hotels positieve beoordelingen, met hoogtepunten zoals uitstekende service, ruime en comfortabele kamers, en een uitgebreid aanbod aan voorzieningen en activiteiten.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Qua kamertypes zijn er veel opties, van standaard tweepersoonskamers tot luxe suites met privézwembaden. Moderne voorzieningen zoals flatscreen-tv’s, minibars en gratis wifi zijn standaard. De hotels trekken een breed scala aan gasten, van gezinnen met kinderen en tieners die genieten van de kid’s clubs en tieneractiviteiten, tot stellen die op zoek zijn naar romantische uitjes met spafaciliteiten en privéstrandsecties.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Crystal Hotels schittert in haar eet- en drinkaanbod. De resorts bieden meestal meerdere eetgelegenheden, variërend van internationale buffetten tot gespecialiseerde à la carte restaurants met thema’s zoals Italiaans, Aziatisch en lokaal Turks. Bars zijn zowel binnen als buiten te vinden, van elegante lobbybars tot ontspannen strand- en zwembadbars, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails, wijnen en lokale drankjes.

Plaats een reactie