4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Labranda Hotels & Resorts

Als je op zoek bent naar een all-inclusive vakantie met een vleugje uniciteit, dan zijn Labranda Hotels & Resorts een bestemming die je moet overwegen. Opgericht door de bekende toerismegroep FTI, heeft Labranda zich gericht op het creëren van een vakantie-ervaring die draait om diversiteit en klanttevredenheid. Met meer dan 60 hotels verspreid over acht landen, biedt Labranda een reeks boeiende bestemmingen, van de zonnige kusten van de Canarische Eilanden tot de exotische stranden van de Malediven. Wat Labranda echt onderscheidt, is hun concept van “totaal welzijn”. Dit is geen gewone all-inclusive deal; het is een holistische benadering die niet alleen de nadruk legt op lekker eten en comfort, maar ook op wellness-faciliteiten zoals spa’s, fitnesscentra en zelfs yogalessen. Daarnaast hebben veel Labranda-hotels een eco-vriendelijk beleid, gebruikmakend van zonne-energie en waterbesparende technologieën. Een ander uniek voordeel is hun focus op lokale cultuur. Of je nu wilt genieten van authentieke Griekse maaltijden in Kreta of traditionele Marokkaanse hammams wilt ervaren in Marrakech, Labranda zorgt ervoor dat je een diepere verbinding met je vakantiebestemming kunt maken. Kortom, als je zoekt naar een vakantie die net zo verrijkend als ontspannend is, is Labranda Hotels & Resorts de plek voor jou.

1. Labranda Club Paradisio (El Gouna)

Stap binnen in Labranda Club Paradisio, gelegen in het charmante El Gouna. De Marina en het bruisende stadscentrum bevinden zich binnen handbereik. Je bevindt je hier op een toplocatie voor watersporten, vooral kitesurfen. Bezoek het El Gouna Museum voor een inkijkje in de rijke geschiedenis. Het resort zelf biedt een scala aan culinaire ervaringen, zwembaden en wellnessfaciliteiten. Duikliefhebbers mogen de onderwaterwereld van de Rode Zee niet missen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Labranda Club Makadi (Makadi Bay)

Aan de serene kusten van Makadi Bay vind je Labranda Club Makadi. Dit resort biedt uitgestrekte stranden, ideaal voor zonnebaden en snorkelen. De Makadi Golf Course is een paradijs voor golfers. Laat je verwennen met de uitgebreide spa-voorzieningen van het hotel en geniet van internationale en lokale gerechten. Ontdek het nabijgelegen Bedoeïenen dorp voor een authentieke ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Labranda Rocca Nettuno Tropea (Tropea)

Gelegen in het pittoreske Tropea, biedt Labranda Rocca Nettuno Tropea een onvergetelijk Italiaans verblijf. Dichtbij liggen de witte zandstranden en de historische stadskern met de Santa Maria dell’Isola kerk. Proef de lokale specialiteit – rode uien – in de uitstekende restaurants van het resort. Vergeet niet de beroemde klifzichten van Capo Vaticano te bezoeken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Labranda Excelsior Hotel (Side)

In het historische Side vind je Labranda Excelsior Hotel. Wandel naar de nabijgelegen Tempel van Apollo en het oude theater. Het resort heeft een privéstrand, perfect voor ontspannende dagen. Beleef het beste van de Turkse keuken in de restaurants en ontspan in de Turkse hamams. De Manavgat-watervallen zijn een must-visit excursie in de omgeving.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Sharm Club Beach Resort (Sharm el Sheikh)

Ontdek Sharm Club Beach Resort, jouw poort naar het beste van Sharm el Sheikh. Dichtbij ligt Ras Muhammad National Park, een duikparadijs. Het resort biedt diverse wateractiviteiten, van snorkelen tot boottochten. Ontdek de kleurrijke markten van Old Sharm en proef lokale delicatessen in de resortrestaurants. Voor avontuurlijken is een trip naar de Sinai-woestijn aanbevolen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Labranda Ephesus Princess (Kusadasi)

Betreed het majestueuze Labranda Ephesus Princess in Kusadasi. Omgeven door een helderblauwe zee en dichte dennenbossen, biedt het een adembenemend uitzicht. In de omgeving wachten de oude stad Efeze en de Tempel van Artemis, één van de Zeven Wereldwonderen, op je ontdekking. Binnen het resort geniet je van meerdere zwembaden, Turkse en internationale gerechten en een levendig nachtleven. Een bezoek aan het nabijgelegen Huis van de Maagd Maria, een pelgrimsoord, maakt de ervaring compleet.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Labranda Corralejo Village (Corralejo)

Nestel je in het Labranda Corralejo Village, gelegen in het bruisende Corralejo op Fuerteventura. Het resort ligt vlakbij de beroemde duinen en stranden. Geniet van watersporten zoals windsurfen en kitesurfen. Proef de Canarische keuken in de resortrestaurants. Bezoek het nabijgelegen Isla de Lobos voor een rustige dagtrip. Ontdek het lokale leven in de gezellige straten van Corralejo, vol met winkels en bars.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Labranda Kiotari Miraluna Resort (Kiotari)

In het zonnige Kiotari op Rhodos vind je het Labranda Kiotari Miraluna Resort. Aan een sprankelende kustlijn biedt het resort eersteklas faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden en restaurants. Verken de historische bezienswaardigheden van Rhodos-Stad, waaronder het Grootmeesterpaleis. Geniet van een wijnproeverij in de lokale wijnmakerijen van de regio en dompel jezelf onder in de Griekse gastvrijheid.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Labranda Marine Aquapark Resort (Tigaki)

Aan de prachtige kust van Tigaki op Kos ligt Labranda Marine Aquapark Resort. Met een eigen waterpark is plezier gegarandeerd. Fiets naar de zoutpannen van Tigaki en spot flamingo’s. Het resort heeft een breed scala aan eetgelegenheden, van Mediterrane delicatessen tot internationale favorieten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Asklepion, een oud Grieks sanatorium nabij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Labranda Playa Bonita (Playa del Inglés)

Labranda Playa Bonita, gelegen in het levendige Playa del Inglés op Gran Canaria, is de perfecte vakantieplek. Loop naar de uitgestrekte zandduinen van Maspalomas of dans de nacht weg in de bruisende clubs van het resortgebied. Binnen het resort kun je ontspannen bij het zwembad, genieten van de spa en kiezen uit een reeks eetopties. Voor een dagje uit is Palmitos Park, een botanische tuin en dierentuin, een topkeuze.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Labranda Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenLabranda Hotels & Resorts
Websitehttps://www.labranda.com
Klantenservice+902524552200
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De meest geboekte eigendommen van Labranda Hotels & Resorts zijn vaak die in populaire vakantiebestemmingen met toegevoegde luxefaciliteiten. Labranda Varadero Resort in Cuba en Labranda Marine Aquapark Resort in Griekenland zijn bijvoorbeeld favorieten onder toeristen. Deze resorts trekken gasten aan met hun waterparken, meerdere zwembaden en uitgebreide activiteitenprogramma’s.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Labranda Hotels & Resorts heeft een gevarieerde aanwezigheid in de internationale markt, met eigendommen in acht verschillende landen. Je kunt ze vinden in populaire Europese bestemmingen zoals Griekenland, Spanje en Turkije. Buiten Europa zijn ze actief in Marokko, Egypte en zelfs de Malediven. De resorts zijn vaak gelegen nabij prachtige stranden of in gebieden met rijke culturele erfgoed.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De gemiddelde kosten van een verblijf bij Labranda variëren per locatie en faciliteiten maar liggen over het algemeen in het middenklasse-segment. Gastenbeoordelingen zijn doorgaans positief en belichten vaak de goede prijs-kwaliteitverhouding, de uitstekende klantenservice en de brede keuze aan activiteiten en voorzieningen.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Labranda biedt een scala aan kameropties om aan verschillende behoeften te voldoen. Van eenvoudige standaardkamers tot ruime suites met privébalkons, er is iets voor iedereen. Gezinnen met kinderen waarderen de familiekamers en de kindvriendelijke activiteiten. Koppels en groepen vrienden genieten van de volwassenen-only gedeeltes en het scala aan uitgaansmogelijkheden.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Op het gebied van eten en drinken biedt Labranda een rijke variëteit aan eetgelegenheden. Je vindt er zowel lokale als internationale buffetten, en veel resorts hebben gespecialiseerde à la carte-restaurants die gerechten als Italiaans, Grieks en Aziatisch aanbieden. De bars, vaak gelegen bij zwembaden of met uitzicht op het strand, bieden een uitgebreid assortiment aan drankjes, variërend van lokale specialiteiten tot internationale cocktails.

Plaats een reactie