4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Pickalbatros Hotels

Pickalbatros Hotels is een naam die synoniem staat voor luxe en verfijning, vooral bekend in Egypte. Sinds de oprichting heeft deze hotelketen een reputatie opgebouwd voor het bieden van een superieure all-inclusive ervaring. Met de nadruk op locaties bij topbestemmingen zoals Hurghada, Sharm El Sheikh en Cairo, biedt Pickalbatros een unieke mix van cultuur en comfort. Waar Pickalbatros echt in uitblinkt, is de aandacht voor detail. Van de architectonische ontwerpen die lokale cultuur en traditie weerspiegelen tot de onberispelijke landschapsarchitectuur met weelderige tuinen en spectaculaire zwembaden — bij Pickalbatros voel je je direct in de watten gelegd. Over de jaren heen heeft de keten geïnvesteerd in uitbreiding en renovatie, zodat de voorzieningen altijd up-to-date zijn. Uniek voor Pickalbatros zijn de Aqua Parks, een paradijs voor zowel kinderen als volwassenen, die op verschillende locaties beschikbaar zijn. Hier kunnen gasten genieten van een breed scala aan wateractiviteiten en -attracties. Het culinaire aanbod is al even indrukwekkend, met restaurants die een breed scala aan internationale keukens aanbieden, van authentieke Egyptische gerechten tot sushi. Als je op zoek bent naar een all-inclusive ervaring die je onderdompelt in luxe zonder de lokale charme te verliezen, dan is Pickalbatros Hotels jouw bestemming bij uitstek.

1. Albatros Oasis Port Ghalib (Marsa Alam)

Duik in het betoverende Albatros Oasis Port Ghalib in Marsa Alam, waar de Rode Zee het dessert ontmoet. Dichtbij vind je de verborgen schatten van de onderwaterwereld, ideaal voor duiken en snorkelen. De nabijgelegen Elphinstone Reef biedt unieke duikmogelijkheden. Het resort biedt een scala aan culinaire ervaringen, ontspannende spabehandelingen en uitstekende zwembaden. De levendige Port Ghalib Marina ligt op steenworp afstand, ideaal voor een avondwandeling en lokaal shoppen. De geschiedenis van de regio is tastbaar bij de tempels van Edfu en Kom Ombo.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Pickalbatros Aqua Blu Resort (Hurghada)

Het Pickalbatros Aqua Blu Resort in Hurghada is een waterparadijs voor families. Hier beleef je het grootste waterpark van de stad. In de omgeving is er meer dan alleen het strand; bezoek de Grand Aquarium van Hurghada of ga voor een woestijnavontuur op een quad. Het resort biedt een waaier van restaurants met wereldkeukens en kinderclubs voor jonge bezoekers. Hurghada’s oude stad, Dahar, biedt een authentieke Egyptische ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Aqua Vista Resort (Hurghada)

Verwen jezelf in Aqua Vista Resort in Hurghada. De serene sfeer wordt gecompleteerd door landschapszwembaden en moderne voorzieningen. Ontdek de nabijgelegen Giftun-eilanden voor een dagje paradijs. Proef de delicatessen in de resort-restaurants. Hurghada’s Marina Boulevard is perfect voor avondvermaak en shoppen. Voor cultuurliefhebbers ligt het klooster van Sint Antonius in de buurt.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Albatros Palace Sharm Resort (Sharks Bay)

Albatros Palace Sharm Resort ligt in het pittoreske Sharks Bay, een kruispunt van culturen en zeeleven. Ervaar onvergetelijke snorkel- en duikavonturen in de Tiran-eilanden. Het resort biedt een ongeëvenaarde gastronomie en eersteklas wellnessfaciliteiten. De bedoeïenenavonden in de woestijn zijn een cultureel hoogtepunt, terwijl de avonturiers kunnen kiezen voor woestijnsafari’s.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Albatros Royal Grand Sharm Beach (Sharm el Sheikh)

Albatros Royal Grand Sharm Beach, genesteld in Sharm el Sheikh, biedt een schilderachtig uitzicht op de Rode Zee. Ontdek het betoverende Ras Mohammed Nationaal Park voor unieke duikspots. Het resort straalt luxe uit met zijn verfijnde restaurants en uitgebreide wellnesscentrum. Nabijgelegen Soho Square is het hart van entertainment met zijn boetieks en restaurants. De Naama-baai is een must-visit voor het nachtleven.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Amwaj Beach Club Abu Soma Resort (Hurghada)

Bij het Amwaj Beach Club Abu Soma Resort ontdek je het rustige deel van Hurghada. Het resort biedt een exclusief strandfront en panoramische uitzichten op de Rode Zee. Duikers en snorkelaars worden verwend met de nabijgelegen Tobia-eilanden. Het resort is ook uitgerust met eersteklas eetgelegenheden en een spa voor totale ontspanning. Ga paardrijden langs de kust of ontdek de lokale cultuur in de oude vissersdorpen rond Abu Soma.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Albatros Sea World Marsa Alam (El Quseir)

Het Albatros Sea World in Marsa Alam is een ode aan waterplezier met een indrukwekkend zwembadcomplex. Gelegen nabij El Quseir, een stad met een rijke geschiedenis, is het een springplank naar ontdekkingsreizen. De mangroven van Wadi El Gemal zijn een natuurschat. Proef de heerlijke keuken van het resort en ontspan in de spa. Bezoek het Fort van El Quseir voor een vleugje Ottomaanse geschiedenis.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Pickalbatros Laguna Vista Hotel (Sharm el Sheikh)

Nestel je in het hart van Sharm el Sheikh bij het Pickalbatros Laguna Vista Hotel. Hier worden elegantie en avontuur gecombineerd. Nabij is het ongerepte Nabq-beschermde gebied, ideaal voor natuurliefhebbers. Het resort biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden en een spa met uitzicht. Beleef een traditioneel bedoeïenendiner onder de sterren of waag je aan watersporten aan het strand.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Albatros White Beach (Hurghada)

Het Albatros White Beach Resort in Hurghada is een oase van rust en verfijning. Direct aan het strand gelegen, biedt het gasten ononderbroken uitzichten op de Rode Zee. Dichtbij is de Senzo Mall, een paradijs voor shoppers. Laat je verwennen in de resort-spa en geniet van een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Voor de avontuurlijken is een tocht naar de Bedoeïenen-dorpen in de woestijn een must.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Royal Albatros Moderna Resort (Sharm el Sheikh)

In het Royal Albatros Moderna Resort ervaar je de essentie van Sharm el Sheikh-luxe. Met een panoramisch uitzicht op de Rode Zee en een scala aan zwembaden, is er altijd iets te beleven. De nabijgelegen Straat van Tiran biedt enkele van de beste duikspots. Culinaire liefhebbers kunnen kiezen uit meerdere restaurants, terwijl de spa zorgt voor ultieme ontspanning. Ontdek het levendige nachtleven in Naama Bay of verken de bedoeïenenmarkten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Pickalbatros Hotels

#Informatie
HotelketenPickalbatros Hotels
Websitehttps://pickalbatros.com
Klantenservice+20215787
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Onder de hoogtepunten van Pickalbatros Hotels bevinden zich het Jungle Aqua Park in Hurghada en het Royal Albatros Moderna in Sharm El Sheikh. Het Jungle Aqua Park staat bekend om zijn enorme waterpark en talloze zwembaden, terwijl het Royal Albatros Moderna lof ontvangt voor zijn uitmuntende duikfaciliteiten en strandtoegang. Beide hotels bieden een scala aan activiteiten en zijn consistent hoog beoordeeld door gasten.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Pickalbatros Hotels focust zich voornamelijk op Egypte, met vestigingen in prominente toeristische gebieden zoals Hurghada, Sharm El Sheikh en zelfs in de hoofdstad Cairo. De meeste van hun eigendommen bevinden zich nabij belangrijke bezienswaardigheden of natuurlijke attracties, zoals koraalriffen, waardoor ze ideaal zijn voor reizigers die zowel ontspanning als avontuur zoeken.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Qua prijsniveau positioneert Pickalbatros Hotels zich in het midden tot hoge segment, afhankelijk van het specifieke resort en de aangeboden faciliteiten. De algemene beoordelingen zijn meestal zeer positief, met gasten die de hoogwaardige service, uitstekende eetgelegenheden en verscheidenheid aan activiteiten prijzen. De all-inclusive pakketten worden vaak genoemd als een uitstekende waarde voor de geboden kwaliteit.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

De kamers variëren van comfortabele standaardkamers tot luxueuze suites met privézwembaden of jacuzzi’s. Moderne voorzieningen zoals gratis wifi, flatscreen-tv’s en minibars zijn gebruikelijk. Pickalbatros Hotels trekt een gemengd publiek aan, waaronder gezinnen dankzij kindvriendelijke faciliteiten, stellen op zoek naar romantische uitjes en zelfs zakelijke reizigers die de conferentiefaciliteiten benutten.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Culinaire liefhebbers hebben bij Pickalbatros Hotels volop keuze uit diverse eetgelegenheden. Van buffetrestaurants met internationale en lokale gerechten tot à la carte-opties die specialiteiten zoals Italiaanse keuken en visgerechten bieden. De bars zijn vaak gelegen bij het zwembad of het strand, en bieden naast standaarddranken ook een scala aan tropische cocktails. Sommige resorts hebben zelfs thema-avonden of live muziek om de eetervaring te verrijken.

Plaats een reactie