4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Princess Hotels & Resorts

Princess Hotels & Resorts is niet zomaar een hotelketen; het is een bestemming op zich, waar je alle luxe en comfort vindt die je je maar kunt wensen. Opgericht in de late jaren ’60, heeft deze hotelketen zich weten te vestigen als een topkeuze voor reizigers die op zoek zijn naar een all-inclusive ervaring. Met eigendommen op populaire bestemmingen zoals de Caraïben, de Canarische Eilanden en de Middellandse Zee, biedt Princess Hotels & Resorts een mix van adembenemende locaties en eersteklas voorzieningen. Een van de dingen die Princess Hotels onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid. Door middel van hun “Princess and You 360º” programma zetten ze zich in voor milieuvriendelijke praktijken, van energiebesparing tot afvalreductie. Als gast merk je dit niet alleen in de eco-vriendelijke voorzieningen, maar ook in de kwaliteit van het eten, de service en de algehele ervaring. De all-inclusive pakketten zijn ongeëvenaard en omvatten alles van gastronomische maaltijden en cocktails tot tal van water- en landactiviteiten. Of je nu houdt van snorkelen in de azuurblauwe zeeën van de Dominicaanse Republiek of wilt ontspannen in een luxe spa in Tenerife, er is voor ieder wat wils. Met voortdurende investeringen in renovaties en upgrades zorgt Princess Hotels & Resorts ervoor dat ze niet alleen voldoen aan de verwachtingen van hun gasten, maar deze zelfs overtreffen.

1. Princess Inspire Tenerife (Costa Adeje)

Ontdek het hart van Costa Adeje bij het Princess Inspire Tenerife. Geniet van de moderne faciliteiten, waaronder luxe zwembaden en een spa. Het hotel ligt op steenworp afstand van de gouden stranden en het winkelcentrum Plaza del Duque. Costa Adeje is een walhalla voor watersportliefhebbers. Probeer zeker het parasailen of duiken. Maak een daguitstapje naar het nationaal park Teide, een UNESCO Werelderfgoed. Proef Canarische lekkernijen in lokale restaurants en leer over de rijke geschiedenis van de regio.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Guayarmina Princess (Costa Adeje)

Bij Guayarmina Princess geniet je van spectaculaire uitzichten op de Atlantische Oceaan. Ontspan bij een van de meerlagige zwembaden, ervaar culinaire hoogstandjes in de restaurants en relax in de spa. Het hotel ligt vlakbij Playa de Fañabé, ideaal voor zonnebaden. Bezoek het nabijgelegen Siam Water Park, een van de grootste waterparken in Europa. De regio biedt ook prachtige wandelroutes, zoals de Barranco del Infierno. Mis de authentieke tapasbars niet voor een lokale ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Tropical Deluxe Princess (Punta Cana)

Tropical Deluxe Princess ligt verscholen tussen weelderige tropische tuinen in Punta Cana. Het hotel heeft uitgestrekte zwembaden en directe toegang tot het strand van Bavaro, bekend om zijn witte zand en kristalheldere water. Maak een boottocht om dolfijnen te spotten of verken de mysterieuze Hoyo Azul, een natuurlijke sinkhole. De nabijgelegen Palma Real Shopping Village biedt winkels en entertainment. Beleef de Dominicaanse cultuur door een merengue dansles in het hotel.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Caribe Deluxe Princess (Punta Cana)

Caribe Deluxe Princess is een paradijs voor strandliefhebbers en avonturiers. Het resort heeft een scala aan sportfaciliteiten, een spa en een kinderclub. Gelegen aan het Bavaro-strand, kun je snorkelen bij de kleurrijke koraalriffen. Op korte afstand vind je het Manati Park, waar je meer leert over de Caribische natuur. Proef lokale delicatessen zoals Sancocho in de resortrestaurants. Ga voor een avontuur naar de nabijgelegen grotten van El Macao of probeer kitesurfen op de golven van de prachtige Dominicaanse Republiek.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Grand Sunset Princess All Suites & Spa Resort (Playa del Carmen)

Gelegen in de levendige regio van Playa del Carmen, biedt het Grand Sunset Princess een mix van cultuur en comfort. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, negen restaurants en een uitgebreide spa. Bezoek de nabijgelegen 5th Avenue voor boetiekjes en eetgelegenheden. Voor cultuurliefhebbers zijn de Mayaruïnes van Tulum en Coba een must-see. Xcaret Eco Park, met zijn natuurlijke lagunes en wildlife, ligt ook dichtbij. Geniet van de regionale specialiteit, cochinita pibil, terwijl je geniet van een Mexicaanse mariachi-band.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Grand Riviera Princess All Suites Resort & Spa (Playa del Carmen)

Midden in de charme van Playa del Carmen ligt Grand Riviera Princess, een perfecte plek om te ontspannen en de Mayacultuur te verkennen. Met twaalf zwembaden, een uitgebreide spa en talloze eetgelegenheden biedt het resort opties voor iedereen. Vlakbij ligt Quinta Avenida, beroemd om zijn bruisende nachtleven en ambachtelijke winkeltjes. Een kort ritje brengt je naar de indrukwekkende Cenotes, natuurlijke ondergrondse zwembaden, ideaal voor snorkelen. Voor een diepere duik in de Mexicaanse geschiedenis, bezoek de nabijgelegen ruïnes van Xel-Há.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Fuerteventura Princess (Esquinzo)

Gelegen op het zonnige Spaanse eiland Fuerteventura, biedt Fuerteventura Princess een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het ligt direct aan het Esquinzo-strand, waar je kunt genieten van zandduinen en kristalhelder water. Watersportliefhebbers kunnen windsurfen of kitesurfen, terwijl landrotten de vulkanische landschappen van het eiland kunnen verkennen. Bezoek het traditionele vissersdorp Morro Jable voor verse zeevruchten en Canarische architectuur. Mis ook het Oasis Park niet, een lokale dierentuin met kamelensafari’s.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Grand Bavaro Princess (Punta Cana)

Grand Bavaro Princess belooft een onvergetelijk verblijf in Punta Cana. Omgeven door weelderige tropische tuinen, biedt het resort uitgebreide voorzieningen zoals een spa, meerdere zwembaden en tien restaurants. Bavaro Beach, een van de mooiste stranden ter wereld, ligt aan je voeten. Voor de avontuurlijke zielen, ga ziplinen in het nabijgelegen Scape Park. De nabijgelegen Indigenous Eyes Ecological Park is perfect voor natuurliefhebbers. Proef lokale rum in de resortbars en dans de nacht weg op Dominicaanse ritmes.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. La Palma & Teneguia Princess (Fuencaliente de la Palma)

Dompel jezelf onder in de serene schoonheid van Fuencaliente de la Palma bij het resort La Palma & Teneguia Princess. Met panoramische uitzichten op de oceaan, uitgebreide wellnessfaciliteiten en thermale baden, is ontspanning gegarandeerd. Ontdek het nabijgelegen La Palma’s San Antonio Volcano en de zoutvlaktes van Fuencaliente. Maak een wandeltocht door de Caldera de Taburiente, een gigantische krater met adembenemende uitzichten. De sterrenhemel hier is één van de duidelijkste ter wereld, dus sterrenkijken is een must-do ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort (Playa del Carmen)

Het Adult-only resort Platinum Yucatan Princess is een oase van luxe in Playa del Carmen. Geniet van de moderniteit van de suites, de uitgebreide spa en gastronomische restaurants. Op een steenworp afstand ligt het levendige Playa del Carmen, bekend om zijn boetiekjes en cultuur. Duik in de onderwaterwereld bij het nabijgelegen Great Maya Coral Reef of verken de historische stad Chichén Itzá. Terug in het resort, laat je verleiden door de smaken van de Yucatan, waaronder de pittige habanero-pepers en frisse ceviches.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Princess Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenPrincess Hotels & Resorts
Websitehttps://www.princess-hotels.com
Klantenservice+34919191910
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Onder de meest geliefde hotels van Princess Hotels & Resorts bevinden zich het Bavaro Princess in de Dominicaanse Republiek en het Grand Sunset Princess in Mexico. Deze resorts staan bekend om hun uitgestrekte stranden, talloze zwembaden en een verscheidenheid aan eetgelegenheden. In Europa wordt het Guayarmina Princess op Tenerife bijzonder gewaardeerd voor zijn verbluffende uitzicht op de Atlantische Oceaan en nabijheid tot lokale bezienswaardigheden.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Princess Hotels & Resorts heeft een aanwezigheid in diverse delen van de wereld. In de Caraïben kun je resorts vinden in landen als de Dominicaanse Republiek en Mexico. In Europa is de keten vooral actief op de Canarische Eilanden en de Balearen, met hotels op Tenerife, Fuerteventura en Mallorca. Ze zijn eveneens vertegenwoordigd in bepaalde delen van de Middellandse Zee zoals Turkije.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het prijsniveau van Princess Hotels & Resorts varieert per locatie en seizoen, maar over het algemeen kun je rekenen op een midden tot hoog prijssegment. De hotels worden meestal hoog beoordeeld, met speciale lof voor hun service, netheid en gastronomische ervaringen. Recensies benadrukken vaak het personeel als bijzonder gastvrij en professioneel.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Wat betreft de kamers, er zijn opties voor elke behoefte: van standaardkamers en suites tot familiekamers met meerdere slaapkamers. Voorzieningen zoals gratis wifi, minibar en luxe badproducten zijn standaard. Het gastenbestand is divers en omvat zowel gezinnen als stellen, en ook zakelijke reizigers vinden hun weg naar deze hotels voor conferenties en evenementen.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

De eet- en drinkgelegenheden bij Princess Hotels & Resorts zijn net zo divers als hun locaties. Je kunt genieten van internationale buffetten, maar ook van gespecialiseerde restaurants met thema’s variërend van Aziatische tot Mexicaanse keuken. Bars zijn vaak strategisch geplaatst bij zwembaden en stranden, en velen bieden een scala aan exotische cocktails en andere dranken. Voor fijnproevers zijn er vaak ook opties zoals wijnproeverijen en gastronomische diners.

Plaats een reactie