4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Jaz Hotels

Jaz Hotels is een vooraanstaande naam in de wereld van all-inclusive vakanties, met een bijzondere focus op Egypte. De keten maakt deel uit van de grotere Travco Group, een gigant in de toerisme-industrie, en heeft zijn stempel gedrukt op enkele van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land, zoals Sharm El Sheikh, Hurghada en Marsa Alam. Opgericht in 1988, heeft Jaz Hotels meer dan drie decennia ervaring in het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen. Een van de unieke voordelen van Jaz Hotels is hun aanbod van thema-resorts. Of je nu een duikliefhebber bent die op zoek is naar het perfecte rif, of een gezin dat op zoek is naar een resort met eindeloze kinderactiviteiten, er is een Jaz-hotel dat bij je past. Een van de meest recente toevoegingen aan hun portfolio is ‘Jaz Makadi Oasis Resort’, een resort dat volledig is gewijd aan de rijke culturele geschiedenis van Egypte. Jaz Hotels heeft ook een serieuze toewijding aan duurzaamheid, met tal van milieuvriendelijke praktijken en een streven naar nul afval. Ze gebruiken energiebesparende technologieën, zoals zonne-energiesystemen, en hebben programma’s voor waterbehoud en afvalrecycling. Als je een authentieke, zorgeloze en milieuvriendelijke vakantie-ervaring in Egypte wilt, dan is Jaz Hotels de juiste keuze.

1. Jaz Solaya (Marsa Alam)

Jaz Solaya, gelegen in het betoverende Marsa Alam, is het perfecte toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar zon, zee en rust. Geniet van de kristalheldere wateren van de Rode Zee direct aan het privéstrand van het hotel. Onder water onthult de zee een fascinerend onderwaterleven, ideaal voor duikers en snorkelliefhebbers. Het resort biedt uitstekende duikfaciliteiten en cursussen. In de buurt van het hotel ligt het beroemde Elphinstone Reef. Op het land is de woestijn van Marsa Alam een bezienswaardigheid op zich, waar je kunt genieten van quad-avonturen. Kinderen? Het resort biedt leuke kidsclubs!

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Jaz Dar El Madina (Marsa Alam)

Jaz Dar El Madina ligt in het hart van Marsa Alam en straalt een gezellige en intieme sfeer uit. Het resort is ontworpen met traditionele Arabische architectuur. De kamers bieden prachtig uitzicht op het zwembad of de tuinen. Maak gebruik van de vele faciliteiten zoals watersporten, een gezondheidsclub en thema-avonden. Marsa Alam’s Wadi El Gemal National Park ligt vlakbij en biedt prachtige woestijnlandschappen en oude mijnen. Een uitstapje naar de Dolphin House Reef mag je niet missen! Dit is absoluut 1 van de mooiste badplaatsen van Egypte.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Jaz Bluemarine (Hurghada)

Als je droomt van een vakantie vol actie en avontuur, dan is Jaz Bluemarine in Hurghada jouw plek. Met twee grote zwembaden en directe toegang tot het strand, is waterpret altijd binnen handbereik. Het resort staat bekend om zijn waterpark met talloze glijbanen. Hurghada staat bekend om zijn levendige nachtleven en de Grand Aquarium is een must-see. Voor cultuurliefhebbers is een dagtocht naar Luxor, met zijn oude tempels en monumenten, een geweldige optie.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Jaz Makadina (Makadi Bay)

Dit strandresort in Makadi Bay biedt een mix van traditionele Egyptische stijl en moderne luxe. Jaz Makadina heeft een uitgestrekt privéstrand en weelderige tuinen. Watersportliefhebbers kunnen zeilen, windsurfen of duiken in de nabijgelegen koraalriffen. In de buurt vind je de Makadi Golf Course voor golfenthousiasten. Wil je de lokale cultuur ervaren? Bezoek de traditionele souks van Hurghada voor authentieke souvenirs.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Jaz Grand Marsa (Marsa Alam)

Jaz Grand Marsa, gelegen aan een rustig stuk kustlijn in Marsa Alam, belooft een luxueus verblijf. De ruime kamers en suites bieden uitzicht op zee of op het landschapszwembad. Het resort heeft verschillende culinaire hotspots, van internationale buffetten tot specialiteitenrestaurants. De nabijgelegen Marsa Alam stad biedt inzicht in het lokale leven. Voor een unieke ervaring, bezoek de Camel Market waar lokale Bedoeïenen hun goederen verkopen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Jaz Lamaya Resort (Marsa Alam)

Jaz Lamaya Resort is een parel in de schilderachtige regio van Marsa Alam. Dit resort combineert luxe met het adembenemende natuurlijke landschap van de Rode Zee. Voor duikliefhebbers is het een paradijs; het huisrif is rijk aan zeeleven. Neem een duik in een van de zwembaden of relax in het wellnesscentrum. In de omgeving kun je de mangroven van Qulaan bezoeken, een uniek ecosysteem waar zout water en zoet water samenkomen. En vergeet niet de lokale bedoeïenencultuur te ontdekken met een woestijnsafari.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Jaz Belvedere (Sharm el Sheikh)

Gesitueerd aan de beroemde Montaza Bay in Sharm el Sheikh, staat Jaz Belvedere garant voor een onvergetelijke vakantie. Het resort heeft een opvallende Arabische en Nubische stijl. Met zijn eigen privéstrand en de nabijheid van het Ras Mohamed National Park, is het de ultieme plek voor snorkel- en duikliefhebbers. Je zult het kleurrijke koraal en het zeeleven niet snel vergeten. Voor wat landactiviteit, ga op een avontuurlijke woestijnsafari of bezoek het oude klooster van St. Catherine.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Iberotel Makadi Beach (Makadi Bay)

Iberotel Makadi Beach, prachtig gelegen aan de kust van Makadi Bay, straalt een authentieke sfeer uit. Dit resort is de perfecte plek om te genieten van de zon, de zee en de gouden stranden van de Rode Zee. Het beschikt over diverse zwembaden en een scala aan watersportfaciliteiten. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen Makadi Water World of neem een duikles bij een van de lokale duikscholen. Geniet ‘s avonds van een wandeling in de Makadi Promenade, vol winkels en eetgelegenheden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Jaz Makadi Saraya Resort (Makadi Bay)

In het hart van Makadi Bay ligt Jaz Makadi Saraya Resort. Dit luxueuze resort biedt uitstekende faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, waterparken en sportfaciliteiten. De spa en wellnessfaciliteiten zijn perfect voor degenen die willen ontspannen. Ontdek het rijke onderwaterleven van de Rode Zee of ga paardrijden in de woestijn. Voor de golfliefhebbers is er de Makadi Golf Course. Een tocht naar de Vallei van de Kamelen is een avontuurlijke manier om het lokale leven te ervaren.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Jaz Tour Khalef (Sousse)

Gelegen in het Tunesische Sousse, biedt Jaz Tour Khalef een mix van cultuur en ontspanning. Dit resort ligt aan een prachtig gouden strand en heeft een indrukwekkend zwembadlandschap. De historische medina van Sousse, een UNESCO Werelderfgoed, ligt op korte afstand en is een must-visit. Wandel door de smalle steegjes, bezoek het Ribat en het Archeologisch Museum. In de nabijheid kun je het amfitheater van El Jem bezoeken. Na een dag vol activiteiten, geniet je van de Tunesische gastvrijheid en culinaire hoogstandjes in het resort.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Jaz Hotels

#Informatie
HotelketenJaz Hotels
Websitehttps://www.jazhotels.com
Klantenservice+20238541111
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Jaz Aquaviva in Hurghada en Jaz Mirabel Beach in Sharm El Sheikh zijn enkele van de topresorts van de Jaz Hotels-keten. Jaz Aquaviva is vooral populair vanwege het Makadi Water World-aquapark, dat meer dan 50 spannende waterglijbanen biedt. Jaz Mirabel Beach staat bekend om zijn prachtige strandlocatie en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Beide resorts hebben hoge beoordelingen vanwege hun uitzonderlijke service en breed scala aan activiteiten.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Jaz Hotels is hoofdzakelijk geconcentreerd in Egypte, met resorts in belangrijke toeristische gebieden zoals Sharm El Sheikh, Hurghada en Marsa Alam. Ze zijn vooral gevestigd in kustgebieden die beroemd zijn om hun prachtige stranden, kristalhelder water en fantastische duiklocaties.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De prijs voor een verblijf bij Jaz Hotels varieert, maar valt meestal in het midden- tot hoogsegment. De keten ontvangt doorgaans uitstekende beoordelingen, met veel lof voor hun all-inclusive pakketten, de kwaliteit van de kamers en de uitmuntende gastenservice. Veel recensenten benadrukken ook de familievriendelijkheid en de verscheidenheid aan activiteiten.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

De kameropties zijn gevarieerd, gaande van standaardkamers en junior suites tot luxueuze familiekamers met uitzicht op zee. De hotels zijn geschikt voor een breed publiek, inclusief gezinnen met kinderen, stellen en watersportliefhebbers. Gezien hun duik- en snorkelfaciliteiten trekken ze ook veel avontuurlijke reizigers aan.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Eet- en drinkopties bij Jaz Hotels zijn uitgebreid en divers. De meeste resorts bieden verschillende buffetrestaurants met internationale en lokale gerechten. À la carte-opties zijn ook beschikbaar, met specialiteiten variërend van zeevruchten tot Mediterrane en Aziatische keuken. Bars zijn strategisch gelegen bij zwembaden, stranden en in de lobby, met een uitgebreide selectie van drankjes en cocktails om te genieten.

Plaats een reactie