4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Occidental Hotels & Resorts

Als je een all-inclusive vakantie overweegt die zowel ontspannend als avontuurlijk is, dan is Occidental Hotels & Resorts een naam die je moet kennen. Onderdeel van de Barceló Group, een van de toonaangevende spelers in de wereldwijde toeristische industrie, biedt Occidental een reeks aan ervaringen die verder gaan dan de typische resortvakantie. Opgericht in 1993, heeft de keten een solide reputatie opgebouwd, voornamelijk in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, maar ook in Europa. Wat maakt Occidental uniek? Laten we beginnen met hun ‘Occidental Experiences’. Dit concept gaat verder dan de gewone activiteiten en uitstapjes die worden aangeboden door veel all-inclusive resorts. Denk aan begeleide eco-avonturen, lokale culturele immersies en zelfs duiklessen. Als je een actieve vakantieganger bent, zul je ook hun aanbod aan watersporten waarderen, van snorkelen tot kitesurfen. Een ander belangrijk kenmerk is hun inzet voor duurzaamheid. De meeste Occidental Resorts zijn Rainforest Alliance-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor milieubeheer en sociale verantwoordelijkheid. Dus als je een vakantie-ervaring wilt die zowel verrijkend als verantwoord is, heeft Occidental Hotels & Resorts veel te bieden.

1. Occidental Jandia Mar (Morro Jable)

Duik in de betovering van Fuerteventura bij Occidental Jandia Mar. Dit resort in Morro Jable prijst zich met gouden stranden op loopafstand, ideaal voor zonliefhebbers. Hotelgasten kunnen zichzelf verwennen in de spa of actief blijven met watersporten zoals windsurfen. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de Jandia Vuurtoren en Oasis Park, perfect voor gezinnen. De locale Canarische cultuur proef je in nabijgelegen tapasbars en restaurants. Een vakantie hier betekent ontspanning en avontuur combineren.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Occidental Torremolinos Playa (Torremolinos)

Gelegen aan de Costa del Sol, biedt Occidental Torremolinos Playa een Spaanse kustbelevenis. Dit resort is perfect voor strandliefhebbers, met de Middellandse Zee als achtertuin. Buiten zwemmen, kun je ook de beroemde Cueva del Tesoro verkennen. De sfeervolle promenade van La Carihuela is een wandeling waard. Proef hier de Andalusische keuken en geniet van flamencoshows. Dit resort biedt het beste van Torremolinos binnen handbereik.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Occidental at Xcaret Destination (Playa del Carmen)

Occidental at Xcaret Destination is méér dan een resort; het is een belevenis. Direct naast het beroemde eco-archeologische Xcaret Park, is dit de plek voor cultuur- en natuuravonturiers. Ontdek Mayaruïnes, snorkel in heldere cenotes of ga zwemmen met dolfijnen. Playa del Carmen’s 5th Avenue, met winkels en nachtleven, ligt ook vlakbij. Als gast duik je diep in de Mexicaanse Riviera Maya, met al haar wonderen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Occidental Caribe (Punta Cana)

Droom weg bij de Dominicaanse Republiek’s parelwitte stranden bij Occidental Caribe. Met meerdere zwembaden, watersportfaciliteiten en gastronomische restaurants, is er voor elk wat wils. Bavaro Beach is een must-visit, evenals de nabijgelegen Hoyo Azul, een natuurlijke blauwe zinkput. Punta Cana staat bekend om zijn levendige Merengue en Bachata dansen, dus waarom waag je je niet op de dansvloer? Hier is het Caribische leven op zijn best.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Occidental Grand Punta Cana Resort (Punta Cana)

Een ander juweel in Punta Cana, Occidental Grand Punta Cana Resort biedt een luxueuze ontsnapping. Drie zwembaden, omringd door tropische tuinen, nodigen je uit om te ontspannen. Manati Park, een cultureel en ecologisch themapark, ligt vlakbij. Leer meer over de Taino cultuur en geniet van dolfijnenshows. Met talloze strandbars en een bruisend nachtleven, is elke avond een feest. Hier voel je de essentie van de Dominicaanse Republiek.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Occidental Cozumel (San José)

Diep in het hart van de Mexicaanse Cariben ligt Occidental Cozumel, een tropisch paradijs aan zee bij San José. Beroemd om zijn prachtige koraalriffen, biedt de omgeving enkele van de beste duikspots ter wereld. De nabijgelegen Palancar Reef is een duikersdroom. Boven water is San Miguel, het eilandhoofdstadje, een geweldige plek om de lokale cultuur en keuken te verkennen. Ga erop uit met een jeep-safari of ontspan gewoon op de parelwitte stranden. Cozumel’s magie wacht op je.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Occidental Jandia Royal Level (Morro Jable)

Een opwaardering van zijn zusje, het Occidental Jandia Royal Level in Morro Jable, biedt een exclusieve en luxe ervaring. Geniet van privézwembaden en dineer in gourmetrestaurants met een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan. Wandelingen op de strandpromenade leiden je naar de karakteristieke vuurtoren van Jandia. Vergeet niet het traditionele dorpje La Lajita te bezoeken met zijn botanische tuin en dierentuin. Hier wordt elke vakantie een verfijnde herinnering.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Occidental Ibiza (Sant Antoni de Portmany)

Gelegen in het bruisende hart van Ibiza, is Occidental Ibiza een springplank naar het ultieme eilandplezier. Dichtbij de beroemde zonsondergangsplek Café del Mar, zijn avonden hier magisch. Voor de avonturiers zijn er de Ses Salines zoutpannen en de mysterieuze Es Vedrà rotsformatie. Proef de authentieke Mediterrane keuken in Sant Antoni’s oude stad. En met wereldberoemde clubs om de hoek, ben je gegarandeerd van nachten om nooit te vergeten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Occidental Tucancun (Cancún)

Aan de azuurblauwe wateren van Cancún ligt Occidental Tucancun, een tropisch toevluchtsoord. Omarm de zon op de poederzachte stranden of verken de El Rey Maya-ruïnes, direct in de hotelzone. Het nabijgelegen Isla Mujeres is een dagtrip waard, met zijn relaxte sfeer en schilderachtige uitzichten. De Mercado 28 in het centrum is dé plek voor souvenirs en authentiek Mexicaans eten. Dit resort is je thuis ver van huis in het hart van Cancún.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Occidental Marco Polo (Hammamet)

Tunesië’s Mediterrane charme komt tot leven in Occidental Marco Polo, gelegen in het pittoreske Hammamet. Geniet van het uitzicht vanuit het resort op de historische medina met zijn witgekalkte muren. Bezoek het Fort van Hammamet en wandel door de geurende jasmijntuinen. Voor ontspanning biedt het resort een authentieke Hammam-spa-beleving. De nabijgelegen Nabeul-markt is perfect voor het oppikken van handgemaakte keramiek en specerijen. Een mix van cultuur en comfort wacht je op in Hammamet.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Occidental Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenOccidental Hotels & Resorts
Websitehttps://www.occidentalhotelresorts.com
Klantenservice+8885388048
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De meest populaire eigendommen in het Occidental Hotels & Resorts portfolio zijn vaak die met een combinatie van luxe, avontuur en culturele rijkdom. Denk aan Occidental Punta Cana in de Dominicaanse Republiek, bekend om zijn prachtige stranden en uitgebreide sportfaciliteiten, of Occidental Tamarindo in Costa Rica, geliefd vanwege zijn nabijheid tot natuurreservaten en eco-avonturen.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Occidental heeft een sterke aanwezigheid in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, inclusief landen als Costa Rica, Mexico en de Dominicaanse Republiek. In Europa zijn ze vooral te vinden in Spanje, met resorts op de Canarische Eilanden en het vasteland. De locaties zijn zorgvuldig gekozen om een brede reeks van ervaringen te bieden, van strandvakanties tot culturele uitjes.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Wat betreft prijzen bevindt Occidental zich in het midden- tot hoogsegment, afhankelijk van de locatie en het type pakket dat je kiest. Over het algemeen ontvangt de keten positieve beoordelingen voor hun uitstekende service, comfortabele accommodatie en diverse activiteiten. Duurzaamheid en eco-vriendelijke praktijken zijn vaak een pluspunt in gastbeoordelingen.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

De keten biedt een diversiteit aan kamertypes om aan de behoeften van verschillende soorten reizigers te voldoen. Van eenvoudige maar comfortabele standaardkamers tot luxe suites met privézwembaden en terrassen. Het publiek varieert van gezinnen en stellen tot avontuurlijke soloreizigers die willen genieten van natuur, sport en lokale cultuur.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Culinaire diversiteit is een van de sterke punten van Occidental Hotels. Naast uitgebreide internationale buffetten bieden veel resorts ook themarestaurants aan met gespecialiseerde keukens, zoals Mexicaans, Aziatisch of zeevruchten. Bars zijn strategisch geplaatst, van strandbars tot cocktail lounges, en bieden een breed scala aan lokale en internationale drankjes.

Plaats een reactie