4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Bahia Principe Resorts

Als je aan een all-inclusive vakantie denkt, komt Bahia Principe Resorts zeker in aanmerking als een van je topkeuzes. Deze Spaanse hotelketen, onderdeel van de Grupo Piñero, werd opgericht in 1995 en heeft sindsdien een reputatie van luxe en kwaliteit opgebouwd. Met 25 vier- en vijfsterrenhotels verspreid over de Dominicaanse Republiek, Mexico, Spanje en Jamaica, heeft Bahia Principe iets te bieden voor elke reiziger. Wat onderscheidt deze keten? Allereerst hun unieke ‘Treasure Experience’, een concept dat vakantiegangers aanmoedigt om de lokale cultuur en natuurlijke wonderen van hun bestemming te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in de oude Mayacultuur in Mexico of de tropische ecosystemen van de Caraïben, er is een Bahia Principe-resort dat een speciale ervaring biedt die verder gaat dan alleen zon, zee en zand. Bahia Principe is ook toegewijd aan duurzaamheid en heeft meerdere awards gewonnen voor zijn milieubeleid. Ze hebben tal van ecovriendelijke programma’s, zoals het gebruik van lokale en biologische producten in hun restaurants en energiebesparende technologieën in hun gebouwen. Dus als je op zoek bent naar een all-inclusive ervaring die zowel luxueus als verantwoord is, kijk dan niet verder dan Bahia Principe Resorts.

1. Bahia Principe Costa Adeje (Playa Paraíso)

Ontdek het zonnige Tenerife vanuit het Bahia Principe Costa Adeje, gelegen in het serene Playa Paraíso. Een van de troeven is het majestueuze uitzicht op de nabijgelegen eiland La Gomera. Je kunt genieten van meerdere zwembaden en een directe toegang tot de zee. In de nabijheid ligt Siam Park, één van Europa’s beste waterparken. Voor cultuurliefhebbers biedt het nabije Masca-dal pittoreske trektochten. De regio staat ook bekend om de walvis- en dolfijnobservatie tours. Het hotel zelf is een ware traktatie met zijn gastronomische restaurants en uitgebreide spa-faciliteiten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Grand Bahia Principe La Romana (La Romana)

La Romana, een juweel van de Dominicaanse Republiek, herbergt het Grand Bahia Principe. De ligging tussen weelderige tropische tuinen en een prachtig strand biedt heel veel opties voor watersporten. De havenstad Bayahibe is vlakbij, een ideale uitvalsbasis voor duikexcursies naar Isla Saona en Isla Catalina. Binnen het resort kan je genieten van topgastronomie, diverse zwembaden en een golfbaan. Bezoek zeker ook het pittoreske kunstenaarsdorp Altos de Chavón in de buurt.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Grand Bahia Principe Bavaro (Punta Cana)

Verscholen in het levendige Punta Cana, biedt Grand Bahia Principe Bavaro een all-inclusive ervaring par excellence. Met een kilometerlange strandlijn kun je volop genieten van de Caribische zon. In de omgeving ligt het ecologische park Ojos Indígenas, ideaal voor natuurwandelingen. Daarnaast biedt het hotel talrijke eetgelegenheden, een waterpark en entertainmentopties voor het hele gezin. Duikliefhebbers? Bezoek het nabijgelegen koraalrif voor een kleurrijke onderwaterervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Grand Bahia Principe Tulum (Akumal)

Gelegen in Akumal, een hotspot voor zeeschildpadden, is Grand Bahia Principe Tulum een oase van rust. Met een uitzicht op het rif en de mogelijkheid om te zwemmen met schildpadden biedt het hotel een unieke Caribische ervaring. Nabij ligt de Cenote Dos Ojos, een verbluffend ondergronds grottenstelsel. Voor cultuurliefhebbers is de archeologische site van Tulum een must-see. Binnen het resort wordt je verwend met diverse culinaire opties, wellnessfaciliteiten en watersportactiviteiten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Luxury Bahia Principe Runaway Bay (Runaway Bay)

Jamaica verwelkomt je in het luxueuze Bahia Principe Runaway Bay. Dit adults-only resort biedt een intiem uitje met panoramische zeezichten. Geniet van watersporten of ga snorkelen in de nabije koraalriffen van Runaway Bay. Dunn’s River Falls, een iconische waterval, ligt op korte afstand. Voor de avonturiers is er de Green Grotto Caves, een fascinerend grottensysteem. Het resort zelf pronkt met toprestaurants, wellnessfaciliteiten en privéstranden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Grand Bahia Principe Cayacoa (Samaná)

Samaná is een verborgen parel van de Dominicaanse Republiek, en Grand Bahia Principe Cayacoa belichaamt deze schoonheid perfect. Gelegen op een klif biedt het adembenemende uitzichten op de oceaan. De El Limón-waterval, met zijn verkoelende natuurlijke zwembaden, is een nabijgelegen bezienswaardigheid. Voor walviswatchers is de baai van Samaná van januari tot maart een spektakel. Het resort heeft meerdere zwembaden, uitstekende eetgelegenheden en een levendig nachtleven. Ga ook eens naar het naburige vissersdorp Las Terrenas voor een authentieke ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Fantasia Bahia Principe Punta Cana (Punta Cana)

Fantasia Bahia Principe is niet zomaar een resort; het is een sprookjesachtige ervaring. Met indrukwekkende kasteelthema’s en lichtshows elke avond, voelt het alsof je in een andere wereld bent. Buiten deze magie ligt Punta Cana met zijn iconische stranden en het Manati Park, waar je de Dominicaanse fauna kunt bewonderen. Het resort biedt familiegerichte activiteiten, shows en spa-diensten. Voor een unieke ervaring bezoek je de nabijgelegen Hoyo Azul, een betoverende cenote.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Bahia Principe Tenerife (Playa Paraíso)

Gelegen op hetzelfde eiland als Costa Adeje, straalt Bahia Principe Tenerife pure Canarische charme uit. Playa Paraíso staat bekend om zijn rustige baaien en de nabijheid van het Teide Nationaal Park, waar je Spanje’s hoogste piek kunt bewonderen. Bezoek ook de kliffen van Los Gigantes voor een spectaculair uitzicht. Binnen het resort geniet je van themadiners, kinderclubs en wellnessfaciliteiten. Voor golfers ligt de Golf Costa Adeje vlakbij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Grand Bahia Principe El Portillo (Abra Grande)

Aan de rustige kust van Abra Grande vind je Grand Bahia Principe El Portillo. De nabijheid van Las Terrenas biedt een mix van serene stranden en bruisend stadsleven. Het El Limón National Park is een must-visit voor natuurliefhebbers. Het resort zelf heeft een natuurlijke charme met zijn tropische tuinen en lagunes. Proef de lokale gastronomie in de diverse restaurants en ontspan in de Bahia Spa. Kajakken in de mangroven is ook een populaire activiteit.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Grand Bahia Principe Aquamarine (Punta Cana)

Dit adult-only resort in Punta Cana is een perfecte combinatie van plezier en ontspanning. Grand Bahia Principe Aquamarine staat bekend om zijn levendige entertainmentprogramma, van DJ-sessies tot fitnessklassen. Nabij ligt het Indigenous Eyes Ecological Park, ideaal voor een avontuurlijke dag uit. Op het resort zelf kun je genieten van culinaire hoogstandjes, wellnessbehandelingen en diverse watersporten. Voor een unieke beleving bezoek je de Marinarium Marine Park voor snorkelen met haaien en roggen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Bahia Principe Resorts

#Informatie
HotelketenBahia Principe Resorts
Websitehttps://www.bahia-principe.com
Klantenservice+18092406100
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Bahia Principe Grand Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Bahia Principe Luxury Akumal in Mexico zijn twee van de meest populaire resorts van de keten. Deze eigendommen trekken veel aandacht vanwege hun uitgebreide voorzieningen, waaronder meerdere zwembaden, spa’s en een scala aan activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. De resorts zijn ook geliefd vanwege hun ‘Treasure Experience,’ die gasten aanmoedigt de lokale cultuur en natuurlijke schoonheid te verkennen.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Bahia Principe Resorts heeft 25 hotels en resorts verspreid over vier landen: de Dominicaanse Republiek, Mexico, Spanje en Jamaica. Ze bevinden zich voornamelijk in populaire toeristische gebieden, zoals Punta Cana en Riviera Maya, en bieden een mix van strandvakanties en culturele uitstapjes.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De kosten voor een verblijf variëren, maar de meeste resorts van Bahia Principe vallen in het midden- tot hogere prijssegment. Over het algemeen worden de resorts hoog beoordeeld, vooral voor hun uitgebreide voorzieningen, vriendelijk personeel en kwaliteit van eten en drinken. Hun inzet voor duurzaamheid wordt ook vaak positief genoemd.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan kamertypes, van standaard kamers tot luxe suites met privézwembaden. De resorts trekken een gevarieerde groep vakantiegangers, waaronder gezinnen die profiteren van kinderclubs en entertainment, stellen op zoek naar een romantische ontsnapping, en avontuurlijke reizigers die de lokale cultuur willen verkennen.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Bahia Principe Resorts biedt een uitgebreide culinaire ervaring met meerdere buffetrestaurants en à la carte-opties die een scala aan internationale en lokale keukens bieden. De bars variëren van elegante cocktailbars tot informele strandbars, met een uitgebreide selectie van zowel lokale als internationale drankjes. Het culinaire aanbod wordt vaak aangevuld met live muziek en thema-avonden.

Plaats een reactie