4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Rixos Hotels

Rixos Hotels, opgericht in 2000, is een van die namen in de hotelwereld die synoniem staat voor luxe en uitzonderlijke service. Met zijn Turkse roots heeft Rixos zich gespecialiseerd in het aanbieden van een all-inclusive resortervaring die veel meer is dan gewoon ‘all-inclusive’. Deze keten is nu internationaal actief, met hotels in Europa, het Midden-Oosten en zelfs Afrika. Wat maakt Rixos zo bijzonder? Om te beginnen is er hun concept ‘Ultra-All-Inclusive’, een uitgebreid aanbod van diensten en voorzieningen die verder gaan dan standaard all-inclusive pakketten. Van gastronomische maaltijden tot talloze sportfaciliteiten en wellnessbehandelingen, alles is ontworpen om een complete vakantie-ervaring te bieden. Rixos heeft ook iets speciaals voor de kleintjes. Het Rixy Kids Club-programma biedt een scala aan educatieve en leuke activiteiten voor kinderen, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinsvakanties. Een andere onderscheidende factor is hun toewijding aan culturele authenticiteit. Veel van de Rixos-resorts zijn op locaties met diepe historische of culturele betekenis, en de hotels zelf reflecteren vaak de lokale architectuur en tradities. Bovendien is Rixos een pionier op het gebied van ecotoerisme, met duurzame praktijken die deel uitmaken van hun bedrijfsfilosofie.

1. Rixos Downtown Antalya (Antalya)

Betreed een oase middenin de stad. Bij Rixos Downtown Antalya krijg je een unieke combinatie: het comfort van een strandresort en de bruisende stad Antalya op loopafstand. Wat dacht je van een mojito aan het zwembad met uitzicht op de Taurusgebergte? Voor de cultuurliefhebber: bezoek het nabijgelegen Hadrianuspoort. Oh, en vraag naar chef Ahmet bij restaurant Hayal voor de beste Meze.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Rixos Premium Magawish (Hurghada)

Als je snakt naar zon, zee, en Sahara-woestijn, is Rixos Premium Magawish je ultieme plek. Hurghada’s kleurrijke onderwaterwereld is een paradijs voor duikers. Maak gebruik van het duikcentrum op het resort. Uniek is de bar in het midden van het zwembad. Ga naar de “Desert Rose” bar en vraag naar de speciale cocktail van de dag.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Rixos Sungate (Kemer)

Kemer’s blauwe vlag-stranden? Check! Met Rixos Sungate als thuisbasis, zit je op goud. Dit resort is als een stad op zich met een jachthaven en zelfs een mini-amusementpark. Probeer waterskiën in de baai of laat de kleintjes zich uitleven bij het piratenschip in het waterpark. Ga voor een dagtocht naar het nabijgelegen Olympos Nationaal Park.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Rixos Premium Belek (Belek)

Als golf en wellness je ding zijn, zoek dan niet verder. Rixos Premium Belek is je persoonlijke slice of heaven. Omringd door pijnbomen en met uitzicht op het Taurusgebergte, ligt het resort direct aan het strand. Op 3 km afstand ligt de Montgomerie Maxx Royal, één van de beste golfbanen van Europa. Dit hotel in Belek is een bestemming die geschikt is voor gezinnen met kinderen door de fantastische voorzieningen en faciliteiten van de hotel.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Rixos Premium Bodrum (Torba)

Bodrum staat bekend als het ‘Saint-Tropez van Turkije’, en Rixos Premium Bodrum doet deze reputatie eer aan. Een privéstrand met cabana’s, meerdere zwembaden en een top-notch spa. Stap aan boord van een zeilboot naar het historische eiland Kos of ga snorkelexcursies doen rond Rabbit Island. De stad Torba ligt in een baai met ene prachtige boulevard waar wekelijks diverse markten worden gehouden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Rixos Premium Göcek (Göcek)

Dit juweeltje aan de Lycische kust is perfect voor zeilliefhebbers. Met een directe toegang tot de zee, is Rixos Premium Göcek de ideale uitvalsbasis voor zeilexcursies naar nabijgelegen eilanden. Göcek zelf is een schilderachtig stadje met prachtige jachthavens. Ga met de fiets naar het “Dead Forest”, een mangrovebos waar de bomen recht uit het zoute water lijken te groeien.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites (Dubai)

Je bent in Dubai, dus doe het groots! Rixos The Palm ligt op het iconische Palm Jumeirah eiland. Een eigen stukje strand en een uitzicht op de skyline van Dubai dat je Instagram-feed gaat rocken. Kijk uit naar de wekelijkse “White Party” in de Beach Lounge. Tip: probeer de seafood paella bij restaurant Aqua & More.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Rixos Bab Al Bahr (Ras al-Khaimah)

Laten we een beetje variëren en naar de Emiraten gaan. Rixos Bab Al Bahr ligt op Marjan Island in Ras al-Khaimah. Probeer zeker de hammam in het Anjana Spa. Voor de avonturiers: de Jebel Jais-berg, met ‘s werelds langste zipline, is een must-visit. Ga ook op een woestijnsafari om de bedoeïenencultuur te ervaren.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Rixos Park Belek (Belek)

Ja, weer Belek, maar Rixos Park Belek heeft zijn eigen charme. Een waterpark met een ‘Lazy River’ en direct toegang tot het strand. Probeer kitesurfen of huur een jetski. Bovendien is het naast het Belek Bird Sanctuary, dus neem je verrekijker mee. Voor de beste koffie, loop naar het café ‘Breeze’ en vraag naar barista Mustafa.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Rixos Premium Tekirova (Kemer)

In Rixos Premium Tekirova staat alles in het teken van luxe en natuur. Gelegen tussen het Taurusgebergte en de Middellandse Zee, biedt het resort een scala aan buitenactiviteiten. Ga paragliden om de omgeving vanuit vogelperspectief te zien. Vergeet niet het Phaselis-antieke theater te bezoeken, slechts een korte rit verwijderd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Rixos Hotels

#Informatie
HotelketenRixos Hotels
Websitehttps://www.rixos.com
Klantenservice+908507551797
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De populariteit van bepaalde Rixos Hotels kan variëren, maar enkele die regelmatig in de schijnwerpers staan zijn Rixos The Palm Dubai en Rixos Premium Belek in Turkije. Rixos The Palm Dubai is beroemd om zijn uitzonderlijke locatie op het Palm Jumeirah-eiland en luxe voorzieningen. Rixos Premium Belek is een favoriet onder gezinnen en biedt uitgestrekte tuinen en een eigen waterpark.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Rixos Hotels is vooral sterk aanwezig in Turkije, maar de keten heeft zijn vleugels ook uitgeslagen naar andere delen van de wereld. In Europa vind je ze in landen zoals Zwitserland en Kroatië, terwijl in het Midden-Oosten locaties als de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte zijn vertegenwoordigd. Ze hebben zelfs een aanwezigheid in Kazachstan en Rusland.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De prijzen bij Rixos zijn doorgaans in het hogere segment, wat overeenkomt met het luxe karakter van de hotels. Wat betreft beoordelingen krijgen de hotels meestal hoge scores, vooral voor de ‘Ultra-All-Inclusive’ ervaring, de kwaliteit van de service en de uitstekende voorzieningen zoals spa’s, sportfaciliteiten en kinderactiviteiten.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Rixos biedt een breed scala aan kamertypes, van standaardkamers en suites tot residentiële villa’s in sommige resorts. De hotels trekken een diverse groep reizigers, van gezinnen en stellen tot zakelijke bezoekers. Met uitgebreide vergaderfaciliteiten, kinderclubs en luxe spa’s, biedt Rixos een ideale setting voor bijna elk type reisgezelschap.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Culinaire opties bij Rixos zijn net zo gevarieerd als luxe. Naast uitgebreide internationale buffetten bieden veel hotels à la carte restaurants met gespecialiseerde keukens zoals Ottomaans, Italiaans en Aziatisch. De bars en lounges zijn vaak elegant ontworpen, met een uitgebreide selectie aan drankjes en cocktails. Ze bieden ook regelmatig live entertainment, waardoor elke avond een unieke ervaring wordt.

Plaats een reactie