4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Tsokkos Hotels & Resorts

Als je een vakantie overweegt op het prachtige eiland Cyprus, dan moet je zeker Tsokkos Hotels & Resorts op je radar hebben. Opgericht in 1980, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste hotelketen op het eiland, met meer dan 30 eigendommen verspreid over Protaras en Ayia Napa. Tsokkos staat bekend om zijn lokale gastvrijheid en is een uitstekende keuze als je de Cypriotische cultuur van dichtbij wilt ervaren. Wat onderscheidt Tsokkos? Een opmerkelijk kenmerk is hun diversiteit aan accommodaties. Of je nu op zoek bent naar een luxueus strandresort, een budgetvriendelijk appartement of een hotel speciaal ontworpen voor gezinnen, Tsokkos heeft een optie die bij je past. Een ander voordeel is hun locatievoordeel; veel van hun resorts zijn strategisch gelegen nabij de beroemde gouden zandstranden van Cyprus, evenals tal van lokale bezienswaardigheden. Voor wie op zoek is naar meer dan alleen een strandvakantie, biedt Tsokkos een breed scala aan activiteiten zoals watersporten, culturele uitjes en avondentertainment. Een uniek aspect van Tsokkos is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze hebben meerdere initiatieven gelanceerd om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, waaronder waterbesparingsprogramma’s en het gebruik van lokale, duurzame producten in hun restaurants.

1. Iliada Beach Hotel (Protaras)

Iliada Beach Hotel is een strandjuweeltje. Het ligt direct aan het beroemde Fig Tree Bay, ideaal voor zonaanbidders en waterliefhebbers. Snorkel meteen in de kristalheldere zee of relax op de zonneterrassen. Het hotel heeft twee restaurants en een openluchtbar, perfect voor cocktails bij zonsondergang. In de buurt kun je het Cape Greco National Park bezoeken voor wandelingen en het adembenemende uitzicht. De regio is bekend om zijn zeevruchten; mis niet een lokale “meze” maaltijd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Vrissiana Beach Hotel (Protaras)

Vrissiana Beach Hotel ligt aan een fijn zandstrand en combineert moderne luxe met traditionele Cypriotische elementen. Geniet van het zoutwaterzwembad en de uitgebreide spa. Er zijn meerdere eetgelegenheden, van een à la carte-restaurant tot een poolbar. Dichtbij, bezoek de kerk van St. Elias voor wat lokale geschiedenis. Protaras is ook bekend om zijn waterparken, geweldig voor gezinnen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Constantinos The Great Beach (Protaras)

Het vijfsterrenhotel Constantinos The Great Beach ligt pal aan het strand en heeft zelfs een overdekt zwembad voor de koelere maanden. Er zijn meerdere restaurants en bars, inclusief een strandbar. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidsclub terwijl je jezelf verwent in de spa. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen Ocean Aquarium of probeer te duiken bij een van de vele lokale duikscholen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Tsokkos Protaras Beach Hotel (Protaras)

Het Tsokkos Protaras Beach Hotel is ideaal voor stellen, met een romantische sfeer en een zwembad omgeven door palmbomen. Geniet van de live muziek tijdens het diner in het hoofdrestaurant. Vlakbij is er een mooie promenade, perfect voor avondwandelingen. Maak een boottocht naar de verlaten stad Famagusta voor een beetje avontuur.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Odessa Beach Hotel (Protaras)

Met een gunstige ligging in het centrum van Protaras, biedt Odessa Beach Hotel toegang tot tal van winkels en restaurants. Het hotel zelf beschikt over een groot buitenzwembad, fitnessruimte, en een Engelse pub. In de omgeving vind je veel watersportmogelijkheden, zoals jetskiën en parasailen. Mis niet de magische zonsondergang bij het nabijgelegen Love Bridge, een natuurlijke stenen boog over het water.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Marlita Beach Hotel Appartementen (Protaras)

Marlita Beach biedt het comfort van appartementen met hotelfaciliteiten. Denk aan een enorm zwembadcomplex en een swim-up bar. Het ligt naast het Anastasia Aquamania Waterpark, perfect voor gezinnen. Protaras’ beroemde stranden zoals Sunrise Beach zijn dichtbij. Ontdek de omgeving door een fietstocht te maken naar het Cape Greco National Park.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. The King Evelthon Beach Hotel & Resort (Paphos)

Gelegen in de historische stad Paphos, biedt The King Evelthon Beach Hotel & Resort zowel een privéstrand als een gigantisch zwembad. Je kunt er ook tennissen en boogschieten. Bezoek in de stad de beroemde Paphos Archaeological Park en de Tombs of the Kings. Paphos staat bekend om zijn wijngaarden, dus een wijnproeverij is een must.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Dome Beach Hotel & Resort (Ayia Napa)

Dome Beach ligt in het bruisende Ayia Napa en staat bekend om zijn meerdere zwembaden en een eigen waterpark. Voor de avonturiers zijn er ook klimmuren. In de omgeving is het Nissi Beach een hotspot voor feestliefhebbers. Bezoek het Ayia Napa Sculpture Park voor een culturele draai aan je vakantie.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Tsokkos Gardens Hotel (Protaras)

Het rustigere Tsokkos Gardens hotel is een toevluchtsoord voor koppels en oudere gasten. De tuinen zijn prachtig, en het hotel heeft een ruim zwembad. Maak gebruik van het wellnesscentrum of ga tennissen. Bezoek de Magic Dancing Waters-show in de buurt, een combinatie van fonteinen, muziek en vuurwerk. Protaras’ fruitmarkt is ook een bezoek waard.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Silver Sands Beach Hotel (Protaras)

Silver Sands ligt aan het beroemde Sunrise Beach en biedt watersporten zoals windsurfen en snorkelen. Geniet van een cocktail in de strandbar of de lounge. In de buurt kun je een off-road buggy huren om het ruige landschap te verkennen. Etenliefhebbers kunnen zich tegoed doen aan traditionele Cypriotische gerechten in de nabijgelegen tavernes.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Tsokkos Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenTsokkos Hotels & Resorts
Websitehttps://www.tsokkos.com
Klantenservice+35777777444
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Tsokkos Hotels & Resorts heeft verschillende populaire eigendommen, maar de hoogvliegers zijn doorgaans de resorts met uitgebreide voorzieningen en eersteklas locaties. Zo wordt Vrissiana Boutique Beach Hotel in Protaras vaak geboekt voor zijn verfijnde uitstraling en nabijheid tot het strand. Een andere favoriet is het Tsokkos Paradise Holiday Village in Ayia Napa, bekend om zijn gezinsvriendelijke activiteiten en ruime appartementen.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Tsokkos is exclusief actief in Cyprus en heeft zijn eigendommen voornamelijk geconcentreerd in de toeristische hotspots van Protaras en Ayia Napa. Deze locaties bieden gemakkelijke toegang tot enkele van de meest begeerde stranden op het eiland, evenals tal van culturele bezienswaardigheden en activiteiten.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Tsokkos Hotels & Resorts heeft een breed scala aan prijsopties, van budgetvriendelijke appartementen tot luxe resorts. Over het algemeen worden de hotels positief beoordeeld, met lof voor de verscheidenheid aan accommodaties, kwaliteit van de dienstverlening en de Cypriotische gastvrijheid die ze bieden. Duurzaamheidsinitiatieven worden ook gewaardeerd door milieubewuste reizigers.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Van standaard tweepersoonskamers tot luxe suites en ruime appartementen, Tsokkos heeft een breed scala aan accommodatie-opties om aan verschillende behoeften te voldoen. De keten is populair bij diverse reizigers, inclusief gezinnen dankzij hun kindvriendelijke voorzieningen, stellen op zoek naar romantische uitjes en zelfs groepen en zakelijke reizigers dankzij hun vergaderfaciliteiten.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Qua eetgelegenheden bieden de Tsokkos Hotels & Resorts vaak meerdere opties, waaronder internationale buffetten en à la carte restaurants met lokale en Mediterrane keukens. Bars zijn meestal zowel binnen als buiten te vinden, variërend van poolbars tot chiquere lounges. Sommige resorts bieden ook thema-avonden en live entertainment om het culinaire aanbod te verrijken.

Plaats een reactie