4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van TUI Suneo

Een zonvakantie vol verwennerij, daar draait het allemaal om bij Suneo, de populaire all-inclusive hotelketen die in verschillende exotische bestemmingen te vinden is. Suneo heeft zich vanaf haar oprichting gericht op het bieden van een eersteklas all-inclusive ervaring tegen een betaalbare prijs. En ze hebben het all-inclusive concept naar een nieuw niveau getild. Je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten; eten, drinken, en vaak ook diverse activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wat Suneo uniek maakt, is hun aandacht voor lokale cultuur en gastronomie. Elk resort is ontworpen om een authentieke sfeer te bieden die past bij de bestemming waar je bent. Verwacht lokale lekkernijen in de buffetrestaurants en thema-avonden die een duik nemen in de cultuur van het land. Het is dus niet alleen een verblijf, maar ook een culturele beleving. De afgelopen jaren heeft Suneo zich ook gericht op duurzaamheid. Ze zijn actief bezig met water- en energiebesparing en werken aan het verminderen van voedselverspilling. Veel resorts beschikken over milieucertificaten, waardoor je met een goed gevoel kunt genieten van je luxe vakantie.

1. Suneo El Trebol (Costa Teguise)

In het hart van Costa Teguise op Lanzarote, ligt het Suneo El Trebol. Het hotel staat bekend om zijn veelzijdige all-inclusive pakket. Denk aan een lagoon-achtig zwembad, speeltuin en spa. Duikliefhebbers opgelet, de directe omgeving staat bekend om de onderwatergrotten en koraalriffen. Je kunt zelfs een duikcursus nemen bij de duikschool op loopafstand. Dagtrip naar Timanfaya National Park is een must voor vulkaanfanaten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Suneo Santa Ponsa (Santa Ponsa)

Gelegen in het bruisende Santa Ponsa op Mallorca, is dit hotel ideaal voor gezinnen en stellen. Het resorts Suneo Santa Ponsa een uitstekend buffetrestaurant en een aquapark met glijbanen voor de kleintjes. Golfliefhebbers zullen de nabijgelegen golfbaan Santa Ponsa geweldig vinden. Enkele minuten van het hotel liggen prachtige baaien en stranden. Mis de boottocht naar het Dragonera-eiland niet voor wat piratenmystiek.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Suneo Niriides (Kos-Stad)

Het resort Suneo Niriides in Kos-Stad is een paradijs voor fietsers. Je kunt hier fietsen huren en de oude ruïnes van Kos verkennen. Het hotel zelf beschikt over een uitgebreide spa en een Grieks à-la-carterestaurant. In de buurt ligt ook het Asklepion, een eeuwenoud sanatorium. Een dagtrip naar het nabijgelegen Turkije is ook een optie.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Suneo Atlantica Thalassa (Lambi)

Lambi staat bekend om zijn kristalheldere water en het Suneo Atlantica Thalassa maakt dat nog beter met zijn eigen privéstrand. Er is een buffetrestaurant dat gespecialiseerd is in lokale en internationale gerechten. Het hotel organiseert vaak traditionele Griekse avonden. Vanaf hier ben je zo bij de Petrusburcht, een 15e-eeuws kasteel met een adembenemend uitzicht.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Chrissi Amoudia Hotel (Anissaras)

Chrissi Amoudia in Anissaras, Kreta, heeft een idyllische locatie vlakbij het strand en beschikt over een enorm zwembad. De fitnessruimte en het volleybalveld zijn perfect voor de sportieve reiziger. Minoïsche ruïnes liggen op rijafstand en zijn een must-see. Vanaf hier kun je een jeepsafari doen naar de Samaria-kloof, een van de diepste kloven in Europa.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Suneo Haiti (Ca’n Picafort)

Suneo Haiti in Ca’n Picafort, Mallorca, biedt niet alleen comfort, maar ook een scala aan activiteiten voor iedere leeftijdsgroep. Met een ligging pal aan het strand, kun je na je ontbijt zo de zee in duiken. Watersportliefhebbers worden op hun wenken bediend met nabije faciliteiten voor jetskiën en windsurfen. Het hotel zelf schittert met een speciaal kinderzwembad en een jacuzzi exclusief voor volwassenen. Op het culinaire vlak geniet je van zowel lokale als internationale delicatessen in het buffetrestaurant. Een unieke trekpleister in de omgeving is het Parc Natural de s’Albufera, waar je zelfs met een kano tussen de mangroves kunt peddelen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Suneo Hydrele Beach (Potokaki)

Dit resort in Potokaki, Samos, biedt meer dan alleen een standaard Griekse vakantie. De tuinen zijn een rustige oase en het buitenzwembad kijkt uit over de Egeïsche Zee. Maar daar houdt het niet op. Suneo Hydrele Beach staat op loopafstand van lokale wijngaarden die proeverijen van het befaamde Samos-wijnen aanbieden. Voor de actieve reiziger is er een fitnessruimte en voor de kinderen een speeltuin. Een extraatje is de traditionele Griekse avond die het hotel elke week organiseert. Dit is een gelegenheid om de Griekse cultuur en keuken te leren kennen. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan de Tempel van Hera, een belangrijke archeologische site die de rijke geschiedenis van het eiland onthult.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Suneo Althea Village (Kato Daratso)

Suneo Althea Village in Kato Daratso, Kreta, biedt een mix van modern comfort en Griekse charme. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht, terwijl het resort meerdere zwembaden heeft, inclusief een kinderzwembad. Voor de actievelingen is er een tennisbaan en een fitnessruimte. Het strand is een paar minuten lopen, maar wat dit resort echt uniek maakt, is de nabijheid van Chania. Deze oude havenstad staat vol met Venetiaanse gebouwen en een bruisende markt. Voor geschiedenisliefhebbers is het Fort Firkas een aanrader.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Suneo Cortijo Blanco (Marbella)

Als glamour en relaxen hoog op je lijstje staan, is Suneo Cortijo Blanco in Marbella de plek voor jou. Dit resort biedt een scala aan faciliteiten, van een uitgebreide spa tot een golfbaan. Het heeft meerdere zwembaden en een speciaal kinderbad. De kamers zijn ingericht met een vleugje Andalusische charme. De omgeving biedt echter nog meer. Je zit niet alleen dicht bij de glitter en glamour van Puerto Banús, maar ook bij de natuurlijke schoonheid van het Sierra de las Nieves-gebergte. Voor dagtrips is een bezoek aan het Alhambra in Granada een echte must. Het hotel zelf biedt flamenco-avonden om je onder te dompelen in de lokale cultuur.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. TUI Suneo Ialyssos Bay (Trianda)

Op het Griekse eiland Rhodos vind je TUI Suneo Ialyssos Bay in Trianda. Dit all-inclusive resort heeft alles: van een zwembad met zeewater tot een volledig uitgeruste fitnessruimte. Voor kinderen is er een miniclub en speelruimte. Het strand ligt aan je voeten en de oceaan nodigt uit tot allerlei watersporten. Vergeet echter niet de omgeving te verkennen. De stad Rhodos ligt op slechts een korte afstand en biedt een prachtige Oude Stad met middeleeuwse architectuur. Voor de actievere reizigers is een hike naar het Filerimos-klooster een must, met een prachtig uitzicht over het eiland als beloning. En als je meer wilt leren over de lokale cultuur, organiseert het hotel Griekse kooklessen om je echt als een local te voelen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over TUI Suneo

#Informatie
HotelketenTUI Suneo
Websitehttps://www.tui.nl
Klantenservice+31613344911
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Hoewel het moeilijk is om een definitieve lijst te geven, zijn sommige van de meest geliefde Suneo hotels en resorts vaak te vinden in toeristische hotspots zoals Griekenland, Spanje en Turkije. Met name SuneoClub Atlantica Sancta Napa in Cyprus en SuneoClub Serenity Bay in Bulgarije worden vaak hoog gewaardeerd voor hun uitstekende faciliteiten en klantenservice. Deze resorts staan bekend om hun ruime zwembaden, eersteklas spa-faciliteiten en uitgebreide activiteitenprogramma’s die voor elk wat wils bieden.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Suneo is een wereldwijde speler met een aanwezigheid in diverse landen en regio’s. Populaire Europese bestemmingen zijn onder andere Spanje (met name de Canarische Eilanden en de Costa del Sol), Griekenland (Kreta, Rhodos), en Turkije (Antalya). Buiten Europa heeft Suneo ook resorts in landen zoals de Dominicaanse Republiek en Mexico. Ze zijn meestal te vinden in toeristische gebieden dicht bij stranden en natuurlijke schoonheden.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Suneo biedt een betaalbare luxe ervaring. Het prijsniveau varieert afhankelijk van de locatie en het seizoen, maar je kunt over het algemeen rekenen op prijzen die concurrerend zijn binnen het all-inclusive segment. De beoordelingen zijn overwegend positief; gasten prijzen vooral het uitgebreide voedsel- en drankenaanbod, de klantenservice en de netheid van de kamers.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

De kamers bij Suneo zijn ontworpen om een verscheidenheid aan gasten te accommoderen. Van standaard tweepersoonskamers tot familie- en suites, er zijn opties voor verschillende budgetten en behoeften. Het publiek is divers, van jonge stellen tot gezinnen met kinderen en oudere reizigers. De kamers zijn meestal modern ingericht en voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, een minibar, en gratis WiFi.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Bij Suneo draait alles om keuze en kwaliteit als het gaat om eten en drinken. Je vindt er uitgebreide buffetten met zowel internationale als lokale gerechten. Daarnaast zijn er vaak à-la-carte opties en themarestaurants die een bepaalde keuken of cultuur belichten. Bars en snackstations zijn royaal verspreid over de resorts, en je kunt er terecht voor alles van verfrissende cocktails tot kleine hapjes. Elk resort heeft zijn eigen specialiteiten, maar de nadruk ligt altijd op diversiteit en smaak.

Plaats een reactie