4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van TUI Blue

Als je op zoek bent naar een intieme en luxe vakantie-ervaring speciaal ontworpen voor koppels, dan is TUI Blue for Two een uitstekende keuze. Deze hotelketen, onderdeel van het wereldwijd bekende reisconcern TUI Group, legt de nadruk op romantiek, wellness en persoonlijke aandacht. Het concept is op maat gemaakt voor stellen die de dagelijkse sleur willen ontsnappen en op een prachtige locatie kwaliteitstijd willen doorbrengen. Een van de unieke kenmerken van TUI Blue for Two is de focus op wellness en activiteiten voor twee. Of het nu gaat om kookworkshops, yoga bij zonsondergang of speciale stelletjesmassages, alles is gericht op gezamenlijke belevenissen. Vergeet ook niet de ‘BLUEf!t’-programma’s, die fitness en welzijn combineren in groepslessen of individuele sessies. Een ander sterk punt is de culinaire ervaring. TUI Blue for Two biedt gastronomische diners aan met meerdere gangen, waarbij je kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten. Veel van de resorts bieden ook de mogelijkheid om buiten te dineren, onder de sterren, voor een extra romantische sfeer. Gelegen op adembenemende locaties, van de Caribische stranden tot de Mediterrane kusten, garanderen de hotels van TUI Blue for Two een exclusieve en onvergetelijke vakantie. Als je op zoek bent naar een romantisch uitje waarbij elk detail is geregeld, kijk dan niet verder.

1. TUI Blue Seno (Sarigerme)

TUI Blue Seno, genesteld in de groene heuvels van Sarigerme, is een waar paradijs voor ontspanningszoekers. Met niet één maar drie buitenzwembaden, kun je kiezen tussen een relaxt baantje trekken of een cocktail nippen aan de swim-up bar. Sarigerme’s prachtige strand ligt op slechts een korte wandeling. In de buurt vind je historische plekken zoals de ruïnes van Kaunos. De regio staat bekend om paragliden; een adembenemende ervaring! Hier kun je de Turkse cultuur echt proeven, dankzij kooklessen en live-muziekevenementen die het hotel organiseert.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. TUI Blue Medulin (Medulin)

Deze hotspot in Medulin is een trekpleister voor watersportliefhebbers. Een jachthaven en diverse duikscholen liggen op een steenworp afstand. TUI Blue Medulin biedt fietsverhuur, waarmee je gemakkelijk de Romeinse ruïnes in de omgeving kunt verkennen. Proef van de Istrische keuken in een van de twee eigen restaurants. De Brijuni-eilanden zijn slechts een korte boottocht verwijderd. Medulin staat bekend om zijn jazzfestival, een jaarlijks hoogtepunt in de regio.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. TUI Blue Khao Lak Resort (Khao Lak)

Omgeven door weelderige jungles en nabij het beeldschone strand van Khao Lak, is het TUI Blue Khao Lak resort een droom voor natuurliefhebbers. Een opmerkelijke trekpleister is het nationale park Similan-eilanden, waar je kunt snorkelen of duiken. In de spa kun je genieten van authentieke Thaise massages. Bezoek het nabijgelegen olifantenopvangcentrum voor een unieke ervaring. De regio is beroemd om zijn tempels en je kunt er ook heerlijke Thaise curry leren maken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. TUI Blue El Dorado Seaside Suites & Spa (Akumal)

Dit adults-only resort ligt aan de prachtige Riviera Maya en heeft het allemaal: van een eigen koraalrif tot negen verschillende restaurants. Neem een duikles of ontspan in de bekroonde spa van TUI Blue El Dorado Seaside Suites & Spa. In de directe omgeving vind je de beroemde cenotes, ondergrondse waterpoelen, perfect voor snorkelen. Maak ook zeker een tripje naar Tulum om de Mayaruïnes te verkennen. Akumal is dé plek voor schildpaddenspotting!

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. TUI Blue Atlantica Imperial Resort (Kolymbia)

In dit resort in Kolymbia wordt luxe gecombineerd met traditionele Griekse gastvrijheid. Met een zwembad dat direct uitkomt op het strand, zit je altijd goed voor zon en zee bij TUI Blue Atlantica Imperial Resort. Probeer watersporten zoals jetskiën, of bezoek het nabijgelegen klooster Tsambika. Het dorpje Lindos, met zijn iconische acropolis, is ook een must-see. Kolymbia staat bekend om zijn eucalyptuslaan; een prachtige plek voor een middagwandeling vanaf het resort.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. TUI Blue Falesia (Olhos d’Água)

TUI Blue Falesia is een prachtige kliflocatie aan de Portugese Algarve. Vergeet niet je camera mee te nemen voor de zonsondergang! Op het resort zelf is een gigantische wellnessruimte met een scala aan behandelingen. Olhos d’Água staat bekend om zijn natuurlijke zoetwaterbronnen en visserscultuur. Ga zeker eens op een boottocht om de nabijgelegen grotten te verkennen. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan het oude fort van Paderne of de levendige markt van Loulé.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. TUI Blue Atlantica Sea Breeze (Protaras)

Dit hotel in Protaras biedt een weids uitzicht op de Middellandse Zee en ligt dichtbij het strand van Fig Tree Bay, een van de mooiste van Cyprus. Geniet van cocktails bij de poolbar of relax in de sauna van TUI Blue Atlantica Sea Breeze. Protaras is de plek voor watersporten zoals windsurfen en jetskiën. Je kunt er ook het natuurpad van Cape Greko volgen voor prachtige vergezichten. Niet te missen is het nabijgelegen Famagusta, beroemd om zijn Venetiaanse muren en gotische kathedraal.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. TUI Blue Cabo Verde (Santa Maria)

Cabo Verde biedt een exotische mix van Afrikaanse en Portugese invloeden. Het resort TUI Blue Cabo Verde in Santa Maria is ideaal voor liefhebbers van zeevissen, want het ligt vlakbij een van de beste visplekken van de wereld. Het hotel beschikt over een grote spa en een infinity pool die lijkt over te lopen in de oceaan. Santa Maria is ook bekend om zijn zoutpannen en de levendige pier waar je verse vis kunt kopen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. TUI Blue Scheherazade (Sousse)

Gelegen aan een gouden strand in Sousse, dit hotel combineert modern comfort met Arabische elegantie. Je kunt er kameelrijden of een tocht maken naar de Medina van Sousse, een UNESCO-werelderfgoed. TUI Blue Scheherazade heeft meerdere zwembaden en een uitgebreid activiteitenprogramma. Sousse staat ook bekend om zijn amfitheater en het Muzee Dar Essid, waar je meer leert over de lokale geschiedenis en cultuur.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. TUI Blue Isla Cristina Palace (Isla Cristina)

Dit hotel in de charmante kustplaats Isla Cristina is perfect voor wie houdt van zeevruchten; de regio staat erom bekend. TUI Blue Isla Cristina Palace zelf heeft een indrukwekkende lobby en biedt paddle-tennisbanen en een luxe spa. In de buurt kun je de zoutpannen bezoeken of een dagtrip maken naar het nationale park Doñana. Isla Cristina heeft ook een eigen jachthaven, ideaal voor boottochtjes langs de Costa de la Luz.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over TUI Blue

#Informatie
HotelketenTUI Blue
Websitehttps://www.tui-blue.com
Klantenservice+32027178660
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

TUI Blue heeft verschillende populaire locaties die vaak hoog scoren in gastbeoordelingen. Zo zijn het TUI Blue Falesia in Portugal en TUI Blue Jadran in Kroatië echte uitblinkers als het gaat om faciliteiten, locatie en klantenservice. Deze resorts zijn populair vanwege hun uitzonderlijke wellness- en fitnessmogelijkheden, evenals hun idyllische locaties, ideaal voor stelletjes die op zoek zijn naar zowel avontuur als ontspanning.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

De TUI Blue for Two hotels en resorts zijn gevestigd in verschillende delen van de wereld. In Europa vind je ze in landen als Spanje, Griekenland, Kroatië en Portugal. Buiten Europa zijn er vestigingen in tropische bestemmingen zoals de Malediven en Thailand. De locaties zijn meestal strategisch gekozen nabij prachtige stranden of andere natuurlijke bezienswaardigheden.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

De prijzen bij TUI Blue variëren, maar gezien de exclusieve aard en de focus op stelletjes en romantiek, liggen ze over het algemeen in het hogere segment. De beoordelingen zijn doorgaans uitstekend, waarbij vooral de persoonlijke service, culinaire ervaringen en de mogelijkheid voor intieme en rustgevende vakanties hoog in het vaandel staan.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Bij TUI Blue for Two kun je een diversiteit aan luxe kameropties verwachten, zoals suites met privézwembaden en kamers met een panoramisch uitzicht op de zee. Deze hotels zijn voornamelijk gericht op koppels, dus je vindt er vooral stellen op huwelijksreis, jubileumreizen of gewoon op een romantisch uitje.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Op het gebied van eten en drinken biedt TUI Blue for Two een mix van buffet- en à-la-carte-opties. De focus ligt op gastronomische ervaringen die vaak zijn afgestemd op romantische diners. Verwacht hoogwaardige lokale en internationale gerechten. Bars zijn vaak sfeervol ingericht met een ruime keuze aan cocktails, wijnen en andere dranken, ideaal voor een gezellige avond voor twee.

Plaats een reactie