4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Wat is de Yellow Submarine in Hurghada?

Duik diep in de betoverende wereld van de Rode Zee en stap aan boord van een magische reis vol kleuren, mysteries en wonderen. Welkom in de wereld van de Yellow Submarine! Gelegen in het zonovergoten Hurghada en onderdeel van het prestigieuze Sindbad Hotel, nodigt deze unieke gele onderzeeër je uit om de rijke, verborgen schatten van de oceaan te ontdekken zonder ook maar een druppel water aan te raken. Dit is de plek waar avontuur en natuur samenkomen, waar je je laat betoveren door de dans van de kleurrijke vissen en het delicate koraal dat de bodem van de Rode Zee siert. Meer weten over deze mysterieuze gele onderzeeër? In dit blog lees je er alles over!

In het kort

 • The Yellow Submarine is een duikboot waarmee je 25 meter onder de zee gaat. Een unieke manier om het koraalrif van 500 meter van dichtbij te bekijken
 • De onderzeeboot is onderdeel van het populaire hotel Sindbad Club, maar ook als je in een ander hotel verblijft kan je mee met de boot
 • De duikboot excursie kost $50 voor volwassenen en $25 voor kinderen
 • Tickets voor de submarine kan je eenvoudig online bestellen. Het is ook mogelijk om dit bij het hotel te doen

Bekijk de onderwaterwereld met de Sindbad Submarine Hurghada

Wereldwijd zijn er maar 14 recreatieve onderzeeërs die actief in gebruik worden genomen. 2 van deze submarines bevinden zich bij Sindbad Club. Met deze duikboot daal je liefst 25 meter af de zee in. Vanuit de submarine geniet je van 500 meter koraal en de mooiste vissen en zeedieren.

Meer informatie over “The Yellow Sumbarine”
De onderzeeër geeft een fantastisch uitzicht over de onderwaterwereld van de Rode Zee. De boot beschikt over airco en comfortabele zitplekken. In totaal kunnen er 44 personen mee met de maat. Voor elke passagier is er en groot kijkvenster zodat je het koraal en de vissen perfect kunt bekijken. Deze excursie is geschikt voor jong en oud, er is geen minimum leeftijd. Het grote voordeel is dat de transfer van jouw hotel naar de terminal geregeld wordt. Je kunt dus zo vanuit Sindbad (of een omliggen hotel) instappen in de bus. De hele excursie duurt ongeveer 3 uur. Je ontvangt een leuk submarine certificaat na afloop. Uiteraard gaat er een gids mee die alles kan vertellen over de boot en de onderwaterwereld.

Bij welk hotel hoort de gele onderzeeër in Hurghada?

De beroemde gele onderzeeër in Hurghada is onderdeel van Hotel Sindbad Club in Hurghada. Dit is een van de meest populaire all-inclusive hotels aan de rode zee. Het hotel heeft dan ook tal van voorzieningen. Gasten genieten onder andere van een groot aquapark, meerdere buitenzwembaden, een apart kinderbad en een golfslagbad. Het hotel is gelegen aan een heerlijk privestrand waar je lekker kunt zonnen. Wat betreft eten en drinken is er voldoende keuze. Er zijn 2 buffet restaurants, 9 bars en diverse snackbars waar je tussendoortjes kunt halen. Daarnaast zijn er 3 à-la-carterestaurants, elk met een eigen thema (Aziatisch, Italiaans en Libanees). Houd je van sport en ontspanning? Ook dan zit je hier goed met wellness, massage, sauna en diverse sporten zoals beachvolley, fitness en yoga.

 • Toplocatie in het populaire Egyptische Hurghada
 • Diverse buitenbaden met groot aquapark en 15 glijbanen
 • Gelegen aan een eigen privestrand
 • 2 buffetrestaurants, 3 à-la-carterestaurants, 9 bars en diverse snackbars

Kort stukje met extra

Hoe kan ik de onderzeeër in Hurghada boeken?

Wil je tijdens jouw vakantie met de onderzeeboot van Sindbad mee? Dan is het verstandig om dit op tijd online te boeken. Er zijn diverse websites waar je kunt reserveren, maar wij adviseren om dit via de officiële website te doen. Hier kan je eenvoudig aangeven met hoeveel personen je komt en wanneer je wilt gaan. Betalen kan met Visa of Mastercard. Bij het boeken kan je aangeven of je gebruik wil maken van de transfer naar de terminal. Als je dit wilt moet je ook aangeven in welk hotel je verblijft. De kosten van de transfer zijn afhaneklijk van je verblijfplaats en liggen tussen de $5 tot $10.

 • De kosten bedragen $50,00 voor volwassenen en $25 voor kinderen tot 10 jaar
 • Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee
 • Betalen kan met creditcard (Visa en Mastercard)
 • Transfer kost tussen de $5 tot $10. Vul de naam van jouw hotel in. Je krijgt dan later instructies over de ophaaltijd.
Wat is de Yellow Submarine van Sindbad Club?

De Yellow Submarine van Sindbad Club is een onderzeeër voor toeristische duikexcursies in de Rode Zee in Egypte. De onderzeeër heeft een capaciteit van ongeveer 50 passagiers en biedt een unieke ervaring om het onderwaterleven van de Rode Zee te verkennen zonder zelf te hoeven duiken. Tijdens de excursie krijg je als passagier een unieke kans om kleurrijke koralen, exotische vissen en andere zeedieren van dichtbij te zien door de ramen van de onderzeeër.

Is de Sindbad Submarine inclusief als ik in het hotel verblijf?

Nee, meevaren met de duikboot is niet inbegrepen bij het all-inclusive arrangement van het hotel. Soms geldt er wel een exclusieve korting van 10% voor gasten van het hotel.

Wat zijn de kosten van de Submarine Experience?

Een ticket voor de Submarine Experience kost $50 voor volwassenen en $25 voor kinderen. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.

Wat is de Royal Seascope Semi-Submarine?

De Royal Seascope Semi-Submarine is een boot met een onderwatercabine die de passagiers een panoramisch uitzicht biedt op het onderwaterleven zonder dat ze nat hoeven te worden. De cabine bevindt zich deels onder water, waardoor je een prachtig zicht hebt over de onderwaterwereld. In tegenstelling tot een volledige onderzeeër, heeft de Seascope Semi-Submarine een open dek voor passagiers die willen genieten van de zon en het uitzicht op zee.

Hoe werkt de transfer?

Sindbad Experiences zorgt voor de transfer van jouw hotel naar de terminal waar je met een boot naar de terminal wordt gebracht. De excursie duurt ongeveer 3 uur. Na afloop wordt je weer teruggebracht naar jouw hotel. De kosten voor de transfer zijn afhankelijk van waar je hotel zit. Het kost tussen de $5 tot $10.

Plaats een reactie