4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

16 x mooiste all inclusive hotels met beachbar

Superleuk dat je op een all inclusive vakantie gaat! Die beachbar, hè, da’s echt een topplek om te chillen. Overdag is het dé place to be voor verfrissende drankjes. Lekkere cocktails, koude biertjes of een fruitig sapje, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het daar. En wat te denken van het eten bij de beachbar! Van smakelijke snacks tot overheerlijke fingerfood, je kunt je buik rond eten terwijl je geniet van het uitzicht op het strand. ‘s Avonds wordt de beachclub omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek waar je kunt genieten van live muziek of een DJ die lekkere tunes draait. Swing erop los met je vakantievrienden of klets gezellig met de locals en andere gasten. In deze blog bieden we een overzicht met 16 all inclusive resorts met strandbar.

  • Met een strandbar bij je hotel hoef je geen moeite te doen om ergens anders naartoe te gaan. Je hebt alles wat je nodig hebt op loopafstand, waardoor je meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van je vakantie.
  • Een beachbar zorgt voor een geweldige sfeer, zowel overdag als ‘s avonds. Je geniet van het uitzicht op het strand, de zee en de zonsondergang, terwijl je je tegoed doet aan lekkere drankjes en hapjes. Wat wil je nog meer?
  • In een beachclub ontmoet je gemakkelijk nieuwe mensen, zowel medereizigers als locals. Het is een gezellige plek waar je samen kunt komen, een praatje kunt maken en misschien zelfs langdurige vriendschappen sluit.
  • Veel beachbars bieden live muziek, DJ’s of andere vormen van entertainment (vergelijkbaar met bijvoorbeeld een discotheek). Zo hoef je je geen moment te vervelen en kun je volop genieten van een swingende avond aan het strand.
  • Een beachrestaurant is de perfecte plek om de lokale keuken en drankjes te proberen. Vaak worden er typische gerechten uit de streek geserveerd, wat je vakantie nóg authentieker maakt.

Top 16 all-inclusive resorts met strandbar

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte vakantie, is een all-inclusive hotel met een beachbar een geweldige keuze voor zowel ontspanning als plezier. Er gaat immers niets boven het drinken van een verfrissend drankje met uitzicht op een prachtig strand. In het overzicht hieronder presenteren wij een lijst met 16 populaire all-inclusive resorts die beschikken over een uitstekende strandclub. Deze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun voorzieningen, locatie en gastenbeoordelingen, zodat je verzekerd bent van een luxe en ontspannen verblijf. Je kunt deze vakanties direct boeken bij onze aangesloten reisorganisaties.

  1. Alua Boccaccio (Spanje – Mallorca – Alcúdia)
  2. Hotel Selene Beach & Spa (Turkije – Turkse Rivièra – Alanya)
  3. Akti Imperial Deluxe Spa & Resort (Griekenland- Rhodos – Ixiá)
  4. Casa Mare Resort (Egypte – Rode Zee – Marsa Alam)
  5. Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa (Portugal – Madeira – Campo de Baixo)
  6. Riu Funana (Kaapverdië – Sal – Santa Maria)
  7. Grand Bavaro Princess (Dominicaanse Republiek – San Juan – Punta Cana)
  8. Barcelo Maya Palace (Mexico – Quintana Roo – Puerto Aventuras)
  9. Sentido Phenicia Hotel (Tunesië – Nabeul – Hammamet)
  10. db Seabank Resort & Spa (Malta – Mellieha)
  11. Oscar Resort (Cyprus – Kyrenia)
  12. The Cove Rotana Resort (Verenigde Arabische Emiraten – Ras al-Khaimah)
  13. Kiwengwa Beach Resort (Tanzania – Zanzibar – Kiwengwa)
  14. Van der Valk Plaza Beach Resort (Bonaire – Kralendijk)
  15. Iberostar Laguna Azul (Cuba – Matanzas – Varadero)
  16. Riu Montego Bay (Jamaica – Saint James – Montego Bay)

Beachparty: Strandfeesten voor hotelgasten

Strandclubs organiseren een breed scala aan feesten om hotelgasten te vermaken en een levendige sfeer te creëren. De exacte feesten die georganiseerd worden, zijn afhankelijk van het specifieke beachcafe, tijdstip van de dag, de lokale cultuur en het type resort (familie of adult only). Het is altijd een goed idee om de evenementenkalender van de strandclubs en animatieteams te bekijken om te zien wat er tijdens je verblijf wordt georganiseerd:

  • Thema-avonden: Feesten rondom een specifiek thema, zoals een Hawaiiaans luau, jaren ’80 disco of een witte kledingparty.
  • Live muziekoptredens: Concerten en optredens van lokale en internationale artiesten, variërend van bands en DJ’s tot akoestische sets en latin muziek.
  • Sundowner-evenementen: Feesten tijdens zonsondergang, waarbij gasten genieten van drankjes, muziek en het adembenemende uitzicht.
  • Schuimparty of kleurfeesten: Evenementen waarbij deelnemers worden ondergedompeld in schuim of gekleurd poeder, meestal begeleid door energieke muziek.
  • Poolparty’s: Feesten rondom het zwembad, met een relaxte sfeer, muziek, verfrissende drankjes en wateractiviteiten.
  • Cocktailparty’s: Feesten waarbij speciale cocktails in de schijnwerpers staan, vaak met een happy hour of speciale promoties.

Zijn alle drankjes, maaltijden en snacks in de bar inbegrepen?

In de meeste all-inclusive hotels zijn de drankjes, maaltijden en snacks in de beachbar inbegrepen in het all-inclusive concept. Echter, dit kan variëren afhankelijk van het specifieke resorts en hun beleid. Het is altijd raadzaam om voorafgaand aan de boeking de inbegrepen voorzieningen en eventuele beperkingen te controleren om zeker te zijn dat de consumpties in de beachbar zijn inbegrepen. Sommige hotels bieden bijvoorbeeld een beperkt aantal gratis drankjes of speciale maaltijden aan in de beachbar of rooftopbar.

Wat zijn de openingstijden en toegangseisen voor de strandclubs?

De openingstijden en toegangseisen voor hotel-beachbars kunnen variëren per hotel en bestemming. Over het algemeen zijn beachbars overdag en in de avond geopend, met een focus op de meest populaire uren voor zon en ontspanning. De exacte tijden kunnen variëren van bijvoorbeeld 10:00 tot 23:00 uur. Wat betreft toegangseisen, zijn beachbars meestal exclusief voor hotelgasten en toegang is inbegrepen in uw verblijf (voor kinderen en volwassenen). Er kunnen kledingvoorschriften zijn, zoals het dragen van een shirt en/of schoenen.

Welke soorten drankjes worden er geschonken?

De selectie van drankjes die in een beachbar worden geschonken, kan variëren per hotel en locatie, maar over het algemeen kunt u een ruime keuze aan drankjes verwachten. Denk hierbij aan frisdranken, vruchtensappen, mineraalwater, lokale en internationale bieren, wijnen en een assortiment aan cocktails, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Daarnaast kunnen er speciale drankjes, zoals smoothies en mocktails, aangeboden worden. Houd er rekening mee dat sommige premium of geïmporteerde dranken mogelijk niet inbegrepen zijn in het all-inclusive concept en tegen een meerprijs aangeboden worden.

Wat voor maaltijden en snacks wordt er geserveerd?

In een beachbar worden doorgaans lichte maaltijden en snacks geserveerd die passen bij de ontspannen sfeer aan het strand. De aangeboden gerechten die je kunt eten op het strand kunnen variëren maar je kunt vaak rekenen op een selectie van sandwiches, wraps, salades, hamburgers, pizza’s en andere snackachtige gerechten. Daarnaast kunnen er lokale specialiteiten en verse zeevruchten op het menu staan. Voor zoetigheden kunt u denken aan ijs, fruit en gebak. De nadruk ligt meestal op informele en gemakkelijk te nuttigen gerechten die geschikt zijn voor een strandomgeving.

Plaats een reactie