4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 20 all inclusive hotels met discotheek

Ben jij gek op een feestje op vakantie? En wil je daarvoor niet ver hoeven rijden of lopen naar het centrum of een uitgaansgelegenheid? Kies dan voor een all inclusive resorts met nachtclub! Zo kun je gewoon vanuit je hotelkamer naar de bar lopen en genieten van een feestelijk avond. In de clubs worden verschillende soorten (alcoholische) dranken geschonken voor jongeren en volwassenen. In deze blog bieden we overzicht met 20 populaire all-in hotels met disco. Bekijk de verschillende opties en boek jouw onvergetelijke vakantie direct online!

Lara Barut Collection (Turkije, Lara Beach)

Lara Barut Collection hotel met discotheek

Gelegen in het hart van de Turkse Rivièra, biedt Lara Barut Collection een luxueuze getaway aan de kust. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee. Ontdek de nabijgelegen steden Antalya, Side en Alanya voor een unieke ervaring. Ga naar het strand om te zwemmen en zonnen. Maar ook snorkelen is leuk om te proberen.. Geniet van lokale eetgelegenheden, bars en nachtclubs zoals het Pool & Beach Club, Club Royal en The Club. Er zijn ook veel toeristische attracties zoals de Manavgat Waterfall, de Temple of Apollo en het historische Olympos-nationaal park.


Lord’s Palace Hotel (Cyprus, Kyrenia)

Lord’s Palace Hotel met bar en nachtclub

Lord’s Palace Hotel ligt in het prachtige Kyrenia in Cyprus. Geniet van het adembenemende uitzicht op de beroemde Venetiaanse haven van Kyrenia en de prachtige omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Nicosia en Limassol en geniet van de lokale cultuur. Ga naar de stranden om te zwemmen, snorkelen en watersporten. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Kyrenia-berg, de Bellapais Abbey en de St. Hilarion-kasteel. Er zijn ook veel restaurants, bars en discotheken zoals het Lord’s Palace Hotel Restaurant, het Harbour Bar en het Rock Garden. Er zijn ook veel toeristische feiten over deze stad, zoals de eeuwenoude Venetiaanse muur rond de stad en de Catalkoy-rivier.


Hotel Medina Solaria & Thalasso (Tunesië, Yasmine Hammamet)

Uitgaans-hotel Medina Solaria & Thalasso met party's en entertainment

Hotel Medina Solaria & Thalasso is gelegen in de stad Yasmine Hammamet, Tunesië. Geniet van het schitterende uitzicht op de Middellandse Zee en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Sousse en Tunis en geniet van de lokale cultuur. Het strand is een gezellig plek met veel watersporten en mooie strandjes. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Medina van Hammamet, de Festivals of Carthage en de Kasbah. Er zijn ook veel clubs zoals het La Veranda, het La Gazelle en het La Plage Café. Er zijn veel toeristische feiten over deze stad, waaronder het feit dat het de eerste toeristische badplaats van Tunesië was.


Palmera Beach Hotel & Spa (Kreta, Chersonissos)

Palmera Beach Hotel & Spa is gelegen in het charmante stadje Chersonissos in Kreta. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee. Ontdek de nabijgelegen steden Heraklion en Chania en geniet van de lokale cultuur. Chersonissos staat misschien wel het meest bekend om het uitgebreide uitgaansgebied. Het is dan ook met name erg populair bij jongeren. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Venetiaanse Citadel, het Aquarium van Kreta en het Archeologisch museum. Er zijn ook diverse nachclubs zoals het Beach Club, het Cave Bar en het Beachcomber. Tip: deze plek is de thuisbasis van het klassieke Knossos-paleis.


Steigenberger Pure Lifestyle (Egypte, Hurghada)

Steigenberger Pure Lifestyle bevindt zich in het prachtige Hurghada in Egypte. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Rode Zee en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Luxor en Cairo en geniet van de lokale cultuur. Ga naar het strand voor een duik of boek een boottocht. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Mamoura-berg, de Tempel van Luxor en de Piramiden van Gizeh. Er zijn disco’s in de buurt zoals het El Gouna Beach, het Bedouin Café en het La Plage. Wist je dat dit een van de oudste kuststeden van Egypte is?


Grand Sunset Princess All Suites & Spa Resort (Mexico, Playa del Carmen)

Grand Sunset Princess All Suites & Spa Resort is gelegen in Playa del Carmen, Mexico. Geniet van het schitterende uitzicht op de Caribische Zee en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Cancun en Tulum en geniet van de lokale cultuur. Bij het strand kan je lekker zonnen maar ook bijvoorbeeld suppen of andere watersporten beoefenen. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals het Nationaal Park Chichen Itza, de Mayaruïnes van Tulum en de Xcaret Eco-Park. Er zijn ook veel bars zoals het La Plage, het Yucateco Beach Club en het Coco Bongo. Ook vind je hier het 5th Avenue-winkelgebied.


Blue Sea Club Marthas (Balearen, Mallorca)

Blue Sea Club Marthas bevindt zich op het charmante eiland Mallorca op de Balearen. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee. Ontdek de steden Palma de Mallorca en Alcudia en geniet van de lokale cultuur. Huur een auto en ontdek de leukste strandjes en baaitjes van het eiland. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Mallorca, het Bellver-kasteel en de Parque Natural de S’Albufera. Er zijn nightclubs zoals het Puro Beach, het La Bodega en het Coastline.


Amfora Hvar Grand Beach Resort (Kroatië, Hvar)

Amfora Hvar Grand Beach Resort is gelegen in de stad Hvar in Kroatië. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Adriatische Zee en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Split en Dubrovnik en geniet van de lokale cultuur. Op het water is er ook van alles te doen zoals zwemmen, een bootje huren of wakeboarden.. Er zijn talloze hotspots zoals de Franciscaner kerk, het Spanje-fort en de beroemde middeleeuwse stadsmuren. Ga in de avond naar Carpe Diem Beach, het Zori Beach Bar en de Party Beach Club. Tip: dit is de oudste stad van Kroatië, je vind er veel historische panden.


Occidental Jandia Playa (Spanje, Fuerteventura)

Occidental Jandia Playa is gelegen in het prachtige Fuerteventura in Spanje. Geniet van het schitterende uitzicht op de Atlantische Oceaan en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Corralejo en Puerto del Rosario en geniet van de lokale cultuur. Bezoek het strand om lekker te zonnen of ga eens snorkelen en ontdek de mooiste vissen. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Baku-delfstenen, het Parque Natural Jandia en het Oasis Park Fuerteventura. Er zijn ook veel restaurants, bars en discotheken zoals het La Cabana Beach, het La Palapa Beach Club en het La Piscina. Wist je dat dit het tweede grootste Canarische eiland is?


Portinatx Beach Club Hotel (Spanje, Ibiza)

Portinatx Beach Club Hotel is gelegen in het charmante Ibiza in Spanje. Geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de omgeving. Ontdek de nabijgelegen steden Santa Eulalia del Río en San Antonio en geniet van de lokale cultuur. Ibiza is een hippe bestemming met veel leuke clubs en restaurants. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Dalt Vila, het Hippy Market en het eiland Es Vedra. Er zijn ook veel restaurants, bars en discotheken zoals het Pacha, het Space Ibiza en het Eden. Wist jij dat dit het derde grootste Canarische eiland is?


Hotel Evenia Olympic Garden (Spanje, Lloret de Mar)

Evenia Olympic Garden ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Lloret de Mar, een prachtig mediterraan strandresort. In de omgeving van het hotel is er een scala aan activiteiten zoals watersport, wandelen en sightseeing. Bezoekers kunnen genieten van de vele bekende bars, restaurants en discotheken zoals Penelope, Bollywood en Bonkers. Er zijn ook veel toeristische attracties zoals het Water World-waterpark, de Santa Clotilde-tuinen en de beroemde Santa Cristina-kapel. Bovendien is Lloret de Mar de thuisbasis van de historische kastelen van Montesquieu en Sant Joan.


Mitsis Rodos Village Beach Hotel (Griekenland, Rhodos)

Mitsis Rodos Village Beach Hotel ligt in de buurt van de stad Rhodos, met zijn vele culturele bezienswaardigheden. Gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee en een selectie van bars, restaurants en discotheken zoals de Ritmo, Elysium en La Terrasse. Er is ook veel te zien in de omgeving, waaronder het Acropolis-fort, de Basiliek van St. Paulus, de Tempel van Apollo en de prachtige stranden. Bovendien is Rhodos de thuisbasis van de oude stadsmuren, de Byzantijnse kerken en de vele markten.


I-Suite Hotel (Italië, Rimini)

I-Suite Hotel biedt een unieke belevenis in het kustplaatsje Rimini, aan de Adriatische Zee. Gasten kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden zoals de Arena van Rimini, de Dom van Rimini, het Castel Sismondo en de Tempel van Malatesta. In de omgeving zijn er vele bars, restaurants en discotheken zoals de Blue Moon, de WOW Club en de Bikini Beach. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, strandwandelingen en toeristische attracties zoals de vuurtoren van Rimini. Bovendien is Rimini de thuisbasis van het museum van de jaren 70 en het historische centrum van Federico Fellini.


Hotel Albatros Plava Laguna (Kroatië, Porec)

Hotel Albatros Plava Laguna ligt in Porec, een oude Romeinse stad aan de Adriatische kust van Istië. Gasten kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden zoals de Euphrasius Basiliek, de Tolos en de vele kleine winkels. Er zijn ook veel bekende bars, restaurants en discotheken zoals de Plava Laguna, de Zlatni Rt en de Club Kamera. Er zijn ook veel toeristische attracties zoals het Aquacolors-waterpark, het historische centrum van Porec en de vele stranden. Bovendien is Porec de thuisbasis van de oude stadsmuren, de Porec Arena en de vele kathedraal.


Riu Funana (Kaapverdië, Sal)

Riu Funana ligt in het prachtige Kaapverdische gebied Sal, aan de Atlantische Oceaan. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals de Santa Maria kerk, de Santa Isabel kerk en de vele markten. Verblijf in de Riu Funana Bar, de Riu Funana Club en de Riu Funana Beach. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, strandwandelingen en toeristische attracties zoals de Sal-vlaggenmast en de Sal-vulkaan. Bovendien is Sal de thuisbasis van de oude stadsmuren, de historische kerken en de vele musea.


Adriana Beach Club Hotel Resort (Portugal, Algarve)

Adriana Beach Club Hotel Resort ligt in het prachtige Algarve-gebied, aan de Algarve-kust. Gasten kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden zoals de Olhão Markt, de Algarve-stranden en de vele winkels. Ga naar de Adriana Beach Bar, de Algarve Beach Club en de Algarve Club. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, strandwandelingen en toeristische attracties zoals de grotten van Benagil en de vele kastelen. Bovendien is Algarve de thuisbasis van de oude stadsmuren, de historische kerken en de vele kunstgalerijen.


Riu Palace Aruba (Aruba, Palm Beach)

Riu Palace Aruba ligt in het luxueuze resort van Palm Beach, aan de Caribische kust. Gasten kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden zoals het Aruba-strand, het Palm Beach-strand en de vele winkels. Er zijn ook vele bekende bars, restaurants en discotheken zoals de Moomba Beach, de Calypso Beach en de White Beach. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, fietsroutes en toeristische attracties zoals de Hooiberg, het Butterfly Farm-park en de vele musea. Bovendien is Aruba de thuisbasis van de oude stadsmuren, de kleurrijke koloniale gebouwen en de vele kunstgalerijen.


Paradisus Varadero Resort & Spa (Cuba, Varadero)

Paradisus Varadero Resort & Spa biedt een unieke belevenis in het Caribische strandresort van Varadero. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals het Varadero-strand, de Cuevas de Bellamar-grot en de vele Cubaanse markten. Check bars zoals de La Bodeguita del Medio, de Varadero Beach Club en de La Rumba. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, fietstochten en toeristische attracties zoals de Josone-tuin en de vele kastelen. Bovendien is Varadero de thuisbasis van de oude stadsmuren, de historische kerken en de vele musea.


Majestic Beach Resort (Bulgarije, Sunny Beach)

Majestic Beach Resort ligt in het prachtige Sunny Beach-resort, aan de Zwarte Zee. Er zijn veel bezienswaardigheden zoals het Action Aquapark, het Old Nessebar-fort en de vele winkels. Bezoek discotheken zoals de Majestic Beach Bar, de Ocean Plaza en de Sunrise Beach Club. Er zijn ook veel recreatieve mogelijkheden zoals watersport, strandwandelingen en toeristische attracties zoals het Aquarium van Nessebar en de mooi stranden. Bovendien is Sunny Beach de thuisbasis van de oude stadsmuren, de oude kerken en de vele kastelen.


Rixos Bab Al Bahr (Verenigde Arabische Emiraten, Ras al-Khaimah)

Rixos Bab Al Bahr biedt een luxueuze ervaring in het resort van Ras al-Khaimah, aan de Arabische Golf. Gasten kunnen genieten van de vele bezienswaardigheden zoals het historische fort van Ras al-Khaimah, de Marjan Island-stranden en de vele winkels. Bezoek de Bab Al Bahr Beach, de Rixos Sky Garden en de Rixos Bab Al Bahr. Er zijn ook vele recreatieve mogelijkheden zoals watersport, strandwandelingen en toeristische attracties zoals de Marjan Island-tuinen en de diverse stranden. Bovendien is Ras al-Khaimah de thuisbasis van de oude stadsmuren, de traditionele kerken en de vele museums.


Wat is een discotheek of nachtclub?

Een discotheek of nachtclub is een entertainment locatie waar mensen kunnen dansen, drinken en socializen. Discotheken hebben vaak een bar, dansvloer en meestal een DJ die muziek draait. Nachtclubs bieden ook vaak entertainment en optredens van artiesten die tot diep in de nacht doorgaan. De bars zijn meestal in de avond geopend en kunnen openblijven tot in de vroege ochtend. Doorgaans is de toegang uitsluitend mogelijk voor 16+, of 18+, of 21+ bezoekers.

Wat zijn de voordelen van een disco in het resort?

Het biedt een plek waar gasten kunnen ontspannen en plezier hebben met hun familie, vrienden en andere gasten zonder dat je een taxi of bus hoeft te huren. Je kunt gewoon op het terrein blijven. Het biedt een unieke avond uit in een ongedwongen sfeer. Vakantiegangers kunnen na het diner direct door naar de bars en clubs om te ontspannen en de avond gezellig af te sluiten. Je kunt daarbij vaan gebruik maken van je all inclusive bandje!

Kun je onbeperkt eten en drinken in de bars en nachtclubs?

Wanneer een discotheek gelegen is in het resort dan zitten de drankjes doorgaans bij de prijs inbegrepen. Je mag tenslotte de hele dag door eten en drinken. Soms moet je hier wel een Ultra all inclusive pakket voor hebben afgesloten. Lees de voorwaarden voordat je boekt even goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga je naar een bar of club buiten het hotel dan moet je natuurlijk gewoon zelf betalen voor je drankjes.

Wat zijn de toegangseisen?

Veel bars laten in de avonden uitsluitend volwassen bezoekers toe. Wanneer je een jongerenvakantie hebt geboekt moet je dus even goed op de leeftijdseisen letten. Daarbij moet je vaak normaal gekleed zijn, dus geen zwembroek, bikini of badpak. Soms zijn er ook schuimparty’s (dan raden we aan om niet je nieuwste kleding aan te trekken).

Zijn er ook kinderdisco’s?

Kinderdisco’s zijn feestjes voor kinderen waar ze kunnen dansen, een DJ heeft muziek geselecteerd die geschikt is voor kinderen om op te dansen (kids-hits). De DJ biedt ook spellen aan waar de kinderen aan deel kunnen nemen (karaoke, playbackshows, levende stoelendans, ballonstampen/dansen, stopdansen of kringdanssen). Er zijn vaak verschillende thema’s, zoals een piratendisco, feeëndisco etc. Deze feestpartijen zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en mooie herinneringen te creëren tijdens de vakantie.

Plaats een reactie