4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

6 mooiste resorts met padelbaan

Padel is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Maar in landen om ons heen is het een ontzettend populair spelletje. Vooral in zuidelijke landen als Spanje en Portugal. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer all-inclusive resorts een eigen padelbaan openen. Wat is er lekkerder dan aan het einde van een stranddag nog even een potje te padellen voordat je aanschuift aan het buffet? Wij hebben voor jou gekeken welke hotels en resorts een eigen padel court hebben waar je gratis (of soms tegen betaling) gebruik van kunt maken!

  • Padel is een van de snelst groeiende sporten in Nederland, maar ook zeker daarbuiten
  • Tennissen op jouw vakantieresort was vaak wel mogelijk, maar nu is er ook steeds vaker een padelbaan beschikbaar
  • Vooral in Portugal, Spanje, Italië en Griekenland vind je veel van deze padel resorts
  • Soms is padel spelen bij het de all-inclusive formule inbegrepen. Soms moet je apart betalen voor de baanhuur en rackets/ballen.

Overzicht all-inclusive hotels met padel

Ben jij zo verslaafd geworden aan padel dat je geen week zonder kunt? Of vind je het gewoon lekker om tijdens jouw vakantie een balletje te kunnen slaan. Wij hebben voor jou de mooiste padel hotels geselecteerd! Dit zijn allemaal luxe resorts (4- of 5 sterren) inclusief 1 of meerdere padelbanen. Bij sommige resorts is het gebruik van de baan inbegrepen bij het arrangement!

1. Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort in Alvor (Algarve)

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort met padelbaan
Sportief hotel in de Algarve
Padellen, voetbal, basketbal en meer
Padelbaan naast het zwembad

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort is een sportief en ruim opgezet 5-sterren resort in de Portugese plaats Alvor in de Algarve. Het resort is absoluut een wahalla voor sportliefhebbers en padelspelers. Het hotel heeft namelijk mogelijkheden voor basketbal, tennis, voetbal, minigolf en er is een heerlijke padelbaan. De sportvelden liggen vlakbij het zwembad. Nog niet genoeg gezweet? Dan kan je gebruik maken van de uitgebreide gym (tegen betaling). Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van het hotel.


2. Lava Beach in Puerto del Carmen (Lanzarote)

Lava Beach hotel met padelbaan
5-sterren resort op Lanzarote
Uitstekende padelbaan
Rackethuur mogelijk

Zoek jij de perfecte combinatie van ontspanning én inspanning? Dan is Lava Beach in Puerto del Carmen op het Spaanse Lanzarote een absolute aanrader! Dit 5-sterren resort beschikt over een fitness (met pilates en yoga), maar ook een minigolfbaan en padelbaan! Je kunt hier aan het begin- of einde van de dag (als de temperaturen nog aangenaam zijn) dus lekker een potje padellen met jouw reisgenoten of andere hotelgasten. Nadat je je helemaal in het zweet hebt gespeeld kan je een heerlijke koude douche pakken en direct het zwembad in duiken of lekker bij het zwembad uitrusten. Lava Beach is helaas niet op basis van all-inclusive te boeken maar allen halfpension of logies + ontbijt.


3. Puente Romano Beach Resort & Spa in Marbella (Costa del Sol)

Puente Romano Beach Resort & Spa padel kunstgrasbanen
4 professionele padelbanen
Uitstekende reviews
Geweldige ligging in Marbella

Puente Romano Beach Resort & Spa is een ultieme bestemming voor een onvergetelijke Padel Getaway. Het hotel beschikt namelijk over 4 professionele padel kunstgrasvelden. Op deze banen zijn diverse toernooien gespeeld (zoals het DKV Padel tournament). Heel wat bekende spelers zijn jou dus al voor geweest. Naast de hoogwaardige padelbanen beschikt Puente Romana Beach over 3 zwembaden. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten na het nabijgelegen strand. Een hapje doen of wat te drinken? Je kunt kiezen uit meer dan 10 restaurants en bars!


4. Club Mega Saray in Belek (Turkije)

Club Mega Saray turks all-inclusive hotel met 2 padelbanen
Hét padelresort in Turkije
2 gloednieuwe padelbanen
Direct aan het strand

Op zoek naar een all-inclusive hotel in Turkije mét padelbaan? Dan moet je bij Club Mega Saray in het Turkse Belek zijn! Dit 5-sterren resort is een droom voor beginnende en ervaren padelspelers. Bij het resort vind je liefst 22 tennisbanen, waarvan 2 padelbanen. Deze beide banen zijn gloednieuw aangelegd en dus hartstikke modern. Naast een potje padel kan je hier ook andere sporten beoefenen zoals tafeltennis, basketbal en badminton.


5. Lyttos Beach in Anissaras (Kreta)

Lyttos Beach all-in padel-hotel
Resort met groot sportcentrum
4 padelbanen en 20+ tennisbanen
Ligging aan privéstrand

Lyttos Beach is een populair 5-sterren resort op het Griekse Kreta. Het hotel staat bekend om de vele sportactiviteiten die je hier kunt doen. Het resort beschikt dan ook over een uitgebreid sportcentrum. In totaal heeft het resort maar liefst 21 tennisbanen. Recent zijn hier 4 padelbanen aan toegevoegd! Deze vind je allemaal op het naastgelegen Lyttos Beach Tennis Academy waar je als gast gunstig gebruik van kunt maken. Naast het sportcentrum is er ook een groot waterpark, gym, spa en diverse restaurants. Genieten met een hoofdletter!


6. Secrets Lanzarote Resort & Spa in Puerto Calero (Lanzarote)

Secrets Lanzarote Resort & Spa padel all inclusive
Heerlijke ligging direct aan zee
Inclusief padel, tennis en meer sporten
4 zwembaden om lekker bij te komen

Secrets Lanzarote Resort is nog zo’n fijn padel resort op het Spaanse Lanzarote. Het is een populair 5-sterren resort met een geweldige ligging direct aan zee. Overdag geniet je van 4 verschillende zwembaden of kom je helemaal tot ontspanning in de wellness. Het hotel heeft daarnaast meerdere padelbanen waar je jouw energie lekker kwijt kunt. Behalve padellen kan je hier ook sporten in de gym, volleyballen, tennissen, fietsen, duiken en golfen. Een perfecte bestemming voor een actieve vakantie dus!


Veelgestelde vragen over jouw padelvakantie!

Wat is een padel resort?

Een padel resort is een hotel met een eigen (of nabijgegelegen) padelbaan. Als gast van het hotel kan je eenvoudig gebruik maken van de baan. Hiervoor moet je wel reserveren. Dit kan bij de receptie of online. Soms betaal je een kleine toeslag voor het gebruik van de padelbaan.

Is de padelbaan inbegrepen bij mijn all-inclusive vakantie?

Dit verschilt per resort. Bij sommige hotels zijn alle activiteiten zoals padel spelen, voetbal, tennis, fitness, enz. inbegrepen. Bij andere resort moet je wel apart betalen voor het spelen op de baan. Tip: kies voor een ultra-all-inclusive arrangement. Hierbij zijn vrijwel alle activiteiten inbegrepen bij de prijs. Je kunt dan zo vaak en zoveel padellen als je zelf wil!

Kan ik ook padelrackets huren of moet ik mijn eigen racket meenemen?

Vaak kan je bij het hotel de padelrackets huren of gratis in gebruik nemen. Je hoeft dan niet jouw eigen racket mee te nemen. Je weet natuurlijk niet precies wat voor racket je in het buitenland krijgt. Ben je erg gehecht aan je eigen materiaal? Neem het racket dan gewoon mee in de tas!

In welke bestemmingen moet ik zijn voor een padelvakantie?

Padel is ontzettend populair in Zuid-Europa. Met name in Portugal, Italië Spanje (ook op de Canarische Eilanden) vindt je veel padelresorts. Dit zijn meestal moderne hotels met gloednieuwe banen die pas zijn aangelegd. Ook in Griekenland en Turkije zien we meer en meer resorts met eigen padelbaan

Plaats een reactie