4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10: Mooiste hotels met voetbalveld

Wauw! Een all-inclusive hotel mét een eigen voetbalveld! Nederlandse kinderen zijn gek op voetbal. En ook als ouders vinden we het leuk om een balletje trappen met de kids. Hoe tof is het als je ook tijdens je vakantie af en toe even kunt voetballen? Veel resorts in het buitenland zijn hierhelemaal op ingericht. Hotels in Turkije, Griekenland maar ook zeker in Italië en Spanje beschikken regelmatig over een eigen (indoor) voetbalveld waar je gratis kunt spelen. pSommige van deze hotels hebben zelfs een verlicht veld waardoor je ook in de avonduurtjes nog kunt spelen. Wij hebben de beste voetbalresorts uitgezocht en in deze blog vind je de top-10!

  • All-inclusive hotels bieden allerlei activiteiten en faciliteiten om aantrekkelijk te zijn voor jullie komt
  • Een eigen voetbalveld of pannakooi mag daarbij niet ontbreken.
  • Soms hebben hotels een professioneel indoor-voetbalveld van 40 x 20 meter. Soms is er een meer multifuncionteel (gras)veld waar ook andere sproten kunnen worden beoefend zoals volleybal
  • Ook leuk: bij strandhotels wordt er ook vaak beachvoetbal aangeboden.
  • Kids Clubs organiseren ook regelmatig leuke voetbaltoernooien.

Overzicht all-inclusive resorts met voetbal

Zijn jouw kids helemaal gek van voetbal en willen ze dit het liefst ook tijdens de vakantie doen? Dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben voor jou de top-10 beste hotels met eigen voetbalveld geselecteerd! Dit zijn allemaal luxe resorts (meestal op basis van all-inclusive) waar je onbeperkt kunt voetballen.

1. Paloma Grida Resort & Spa in Belek (Turkije)

Minivoetbal
Eigen voetbalveld
Groot formaat 30 x 60 meter

Paloma Grida Resort & Spa in Belek is een populair 5-sterren resort in Belek. Het hotel biedt talloze voorzieningen voor kids en volwassenen die graag sportief bezig zijn en houden van een potje voetbal! Zo kan je hier minivoetballen en is er een eigen voetbalveld! Het voetbalveld heeft een afmeting van 30×60 meter dus hier kan je wel serieus een balletje trappen! Naast een eigen voetbalveld heb je hier nog meer leuke sporten: denk aan gratis kanoën, beachvolleybal, tennis, darts en fitness. Even afkoelen na een potje voetbal? Spring dan in een van de zwembaden! Daarnaast heeft het resort ook een unieke ligging aan een eigen privéstrand met blauwe vlag dus wat dat betreft zit je hier helemaal goed.


2. Sandy Beach Hotel in Golem (Albanië)

In het upcoming Albanië
Voetballen voor de kids
Ook tafeltennis en volleybal

Het Sandy Beach Hotel is een fijn 4-sterren hotel vlakbij het zandstrand van Golem in het opkomende Albanië. Dit hotel is helemaal ingericht op de komst van kids! Zo is er beachvolleybal, tafeltennis maar ook een voetbalveld! Terwijl de ouders dus rustig relaxen aan het fijne zwembad kunnen de kinderen met elkaar een balletje overtrappen. Het is mogelijk om hier op basis van all-inclusive te verblijven. Je hoeft dan nergens meer naar om te kijken: alle hapjes, drankjes zijn inbegrepen en dat geldt natuurlijk ook voor de sportieve activiteiten zoals het voetbal. Los van het voetbal is hier ook een kinderdisco, Kids Club (voor 0 – 12 jaar) en animatie. In de avond is er animatie en livemuziek


3. Wyndham Garden Lara in Lara Beach (Turkije)

wyndham-garden-lara-turkije-all-inclusive
Voetbalveld aan zijkant speeltuin
Tafelvoetbal
Veel vertier voor de kids

Wyndham Garden Lara is een heerlijk 4-sterren resort gericht op gezinnen met kids. Kinderen gaan zich hier geen moment vervelen. Er is Kids Club + Animatie maar er is ook een grote speeltuin en speciaal kinderbad inclusief glijbanen. Maar voor de voetballers onder ons bevindt het hoogtepunt van dit hotel zich naast de speeltuin. Aan de zijkant van de speeltuin vind je namelijk een groot voetbalveld waar kids lekker onbezorgd kunnen voetballen. In tegenstelling tot sommige andere resorts hebben ze hier een lekker ruim veld waar kinderen in alle vrijheid kunnen schieten en rennen. Als ze er even klaar mee zijn dan is er ook ook nog tafelvoetbal!


4. Mitsis Ramira Beach Hotel in Psalidi (Kos)

mitsis-ramira-beach-hotel-griekenland-all-inclusive
Verlicht kunstgrasveld
Beach soccer
Tafelvoetbal

Mitsis Ramira Beach Hotel in Kos is hét voetbalresort van Griekenland, op het eiland Kos. Hier komen voetballiefhebbers volledig aan hun trekken. Want wat heb je hier eigenlijk allemaal wel niet? Er is een kunstgrasveld compleet met verlichting, zodat je ook in de avonduren nog een balletje kunt trappen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor beach soccer. Je kunt dus ook voetballen op het strand! Zijn de kids na een drukke dag nog niet klaar met voetballen? Dan kunnen ze nog een potje tafelvoetbal spelen (dit is tegen extra betaling). Los van het voetbal worden de kids op nog veel meer manieren vermaakt. Zo is er een miniclub en spelletjeskamer.


5. Nirvana Dolce Vita in Kemer (Turkije)

nirvana-dolce-vita-turkije-all-inclusive
Voetbalveld en tennisbanen
Voetbaltoernooien
Mega aquapark

Nirvana Dolce Vita is een tophotel in het Turkse Kemer. Je verblijft hier op basis van ultra-all-inclusive, dus je weet zeker dat je niets tekort komt. Zo is er een mini zoo, een gigantisch aquapark, maar ook een voetbalveld! Zowel kleine kinderen (mini voetbal) als oudere kids en volwassenen kunnen hier een balletje trappen. Daarnaast is er hier de Maxi Club. Zij organiseren allerlei leuke workshops. Maar zij organiseren ook verschillende sport-gerelateerde toernooitjes. Kinderen kunnen hier dus ook meedoen aan een voetbaltoernooi, hoe leuk is dat? Ook is er een Teenage Club die ook soortgelijke toernooien organiseert maar dan voor kids van 10+.


6. Aeolos Beach Hotel in Lambi (Kos)

aeolos-beach-hotel-griekenland-all-inclusive
Ruim opgezet resort
Grote tuin met voetbalveld
Sporten voor hele gezin

Nog een voetbalhotel op Kos, maar dit keer Aeolos Beach Hotel in Lambi! Dit is een ruim opgezet en gezellig complex met ruime kamers en familiebungalows. Voor kinderen en volwassenen is hier alle ruimte om lekker te sporten en te voetballen. Er is een grote groene tuin waar je kunt voetballen. Daarnaast is er ook een tennisbaan, mini-golf, tafeltennis en biljarttafel. Leuk is ook de levensgrote schaaktafel buiten. Zoek je dus een lekker ruim opgezet resort waar kinderen alle ruimte hebben om te rennen en te voetballen? Dan is dit absoluut een hotel wat je moet overwegen!


7. VOI Tanka Resort in Villasimius (Sardinië)

VOI Tanka voetbalveld
Prachtig resort op Sardinië
Voetballen in Italië!
Voetbalkampen

Italië is natuurlijk een enorm populair voetballand. Op Sardinië heb je niet heel veel all-inclusive hotels, maar deze springt er toch echt wel uit. Het is een fijn 4-sterren resort op het mooie groene Sardinië. Het is een typisch familie resort met een uitgebreid kinderprogramma (georganiseerd door  Voy4Family). Voor voetballertjes is er een mooi voetbalveld. Er zijn zelfs speciale “Summer Camps” die worden georganiseerd door het hotel. Meer informatie over deze voetbalkampen kan je vinden op hun website. Naast voetbal biedt het hotel ook mogelijkheden voor beachvolleybal, boogschieten, tafeltennis en padel.


8. Cala di Lepre Park Hotel & Spa in Palau (Sardinië)

Mini-voetbal
Verlicht voetbalveld
Sport en wellness

We blijven nog even op Sardinië! Parkhotel Cala Di Lepre is een luxe 4-sterren resort in Palau. Hier verblijf je in moderne en comfortabele kamers direct aan het strand. Er is o.a. wellness en fitness. Maar voor de kids zijn er ook heel veel leuke balsporten. Denk aan beachvolleybal, padel, tennis en ook min-voetbal! Dit voetbalveld is verlicht, dus ook in de avond als het al wat begint te schemeren kunnen kids (samen met broertjes/zusjes/papa/mama) nog even voetballen. De temperatuur is dan overigens ook een stuk beter om te voetballen op Sardinië.


9. Hotel Coral Cotillo Beach in El Cotillo (Fuerteventura)

Indoor-voetbalveld
Uitstekende condities
Mooie grote doeltjes

Hotel Coral Cotillo Beach ligt op het Spaanse eiland Fuerteventura. Net als op Italië zijn ze ook hier natuurlijk helemaal gek op het spelletje voetbal. Je kunt hier helaas niet verblijven op basis van all-inclusive, maar wel op basis van halfpension. Het hotel ligt direct aan het strand. Voor kinderen is er een groot zwembad + apart kinderbad. Maar het mooiste is: Hotel Coral Cotillo Beach heeft een eigen indoor-voetbalveld (zie foto). Je kunt hier dus lekker overdag in de schaduw voetballen. En ook als het een keer regent kan je hier dus nog steeds spelen. Het veld is lekker ruim opgezet met duidelijke lijnen en mooie doeltjes. Oftewel: een volwaardig voetbalveld voor een fanatieke voetbalwedstrijd!


10. Ohtels La Hacienda in La Pineda (Costa Dorada)

Omheinde voetbalveldjes
Indoor-voetbalvelden
Ook padel en tennis

Ohtels La Hacienda is een fraai 4-sterren hotel in een prachtige Caraïbische stijl. Je zit hier op maar 200 meter van het strand en ook dichtbij het populaire pretpark PortAventura. Het hotel is helemaal ingericht op de komst van sportliefhebbers. Er is een groot sportveld, tennisbaan en een fitnessruimte. Bij het hotel vind je 2 voetbalvelden (waar je ook basketbal kunt spelen). Dit zijn mooi aangelegde velden met een groot hek eromheen zodat je de bal niet maar zo wegschiet. Op de website van het hotel lezen we dat er ook een indoor-voetbalveld is.


Veelgestelde vragen over jouw voetbalvakantie!

Hebben all-inclusive resorts vaak een eigen voetbalveld?

Veel all-inclusive resorts bieden diverse sporten aan zoals voetbal, tennis en (beach)volleybal. De voorzieningen zijn wel heel wisselend. Sommige hotels bieden een professioneel voetbalveld met kunstgras, belijning en moderne doeltjes. Bij andere hotels is het soms een meer eenvoudig veldje naast het zwembad of naast de speeltuin. Bekijk dus goed de foto’s van het hotel om te zien wat er precies met “voetbalveld” bedoeld wordt. Beach soccer wordt meestal wat eenvoudiger georganiseerd. Dit zijn vaak gewoon 2 doeltjes die op het strand staan.

Is het gebruik van het voetbalveld inbegrepen bij mijn all-inclusive vakantie

Ja, normaal gesproken is het voetbalveld gewoon inbegrepen bij jouw all-inclusive vakantie. Je hoeft hier meestal niet extra voor te betalen. Soms kan je zo vrij het veld oplopen, en soms moet je even bij de receptie langs om de sleutel van de voetbalkooi te vragen. Voor tafelvoetbal geldt dat je hier vaak een muntje in moet werpen.

Moet ik zelf een voetbal meenemen?

Dit verschilt per hotel. Bij sommige resorts hebben ze een aantal voetballen die je kunt gebruiken. Maar dit is niet altijd het geval. Hotels merken soms dat ballen niet netjes teruggebracht worden en lenen dus soms geen bal uit. Het is daarom slim om ergens bij een souvenirwinkeltje een bal te kopen. Deze kan je dan gebruiken tijdens je vakantie en als je naar huis gaat meenemen of natuurlijk achterlaten bij het hotel of je kunt er nieuwe gasten blij mee maken.

Is het niet te warm om op vakantie te voetballen?

In landen als Turkije, Spanje, Italië of eilanden als Kos of Fuertefenture kan het inderaad behoorlijk warm zijn overdag. Veel hotels bieden dan ook indoor-voetbalvelden of verlichte sportvelden waar je in de avond kunt spelen. Op die manier kan je ook voetballen als het erg warm is.

Plaats een reactie