4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

7 Hotels met de beste cocktails

Ben jij ook zo gek op zon, zee, strand en de meest verleidelijke cocktails? Bij een echte all-inclusive vakantie horen natuurlijk ook de lekkerste cocktails. Lekker genieten aan het strand, het zwembad of in aan de bar van de lekkerste gemixte drankjes. Ontdek onze selectie van all-inclusive hotels die jouw smaakpapillen naar ongekende hoogtes zullen tillen met hun buitengewone cocktailcreaties. Van verfrissende mojito’s tot exotische margarita’s, wij serveren je een smaakvolle reis langs de beste cocktailparadijzen. Laat je inspireren door onze tips en vind het perfecte all-inclusive hotel met exclusieve cocktailbars met lovende recensies van eerdere gasten. Let op: het drinken van alcoholische cocktails is in veel landen pas toegestaan vanaf 18 jaar. In sommige landen zoals Egypte, Sri Lanka en de Verenigde Arabische Emiraten is de minimale leeftijd 21 jaar

In het kort

  • Bij een all-inclusive arrangement horen ook onbeperkt drankjes en dus ook cocktails
  • De luxe resorts hebben meerdere cocktailbars, strandbars en rooftopbars waar je de hele dag door cocktails kunt bestellen
  • De meest gangbare cocktails zoals Mojito en Pina Colada zijn standaard inbegrepen. Voor meer exclusieve drankjes geldt soms een meerprijs
  • Drink je geen alcohol? Dan kan je ook kiezen uit een ruim aantal mocktails.
  • De goedkoopste hotels met cocktailbar vind je in Turkije en Egypte.

De 7 mooiste hotels met de lekkerste cocktails

Zie jij jezelf al liggen aan het zwembad met een heerlijke cocktail in je hand? Wij hebben de beste hotels met de meest exclusieve cocktailbars op een rijtje gezet! Hieronder vind je een lijst met alle hotels die je zeker moet overwegen. Je vindt hier zowel wat meer exclusieve bestemmingen als Jamaica en Bonaire als betaalbare bestemmingen als Egypte en Turkije. Zo hopen wij een goede suggestie te hebben voor elk budget!

1. Riu Reggae in Montego Bay, Saint James (Jamaica)

Modern hotel op Jamaica
Veel tropische cocktails
Direct aan hagelwit zandstrand

Riu Reggae is een van de nieuwere all-inclusive hotels op Jamaica. Het hotel is heel modern en heeft werkelijk alles te bieden voor een onbezorgde vakantie. Er zijn 5 zwembaden, meerdere restaurants en een uitgebreid wellnesscentrum. Daarnaast heeft Riu Reggae een ruime keuze aan heerlijke tropische cocktails. Perfect voor een avondje de voetjes van de vloer, of gewoon lekker relaxt aan het zwembad! All-inclusive gasten kunnen onbeperkt en ruime selectie van deze cocktails bestellen.


2. Lahami Bay Beach Resort & Gardens, Marsa Alam (Egypte)

Meerderre cocktailbars
Luxe all-inclusive arrangement
Gunstige ligging in Marsa Aalam

Direct aan de Rode Zee vind je het luxe 4-sterren resort Lahami Bay Beach Resort & Gardens in de badplaats Marsa Alam. Het vakantieresort heeft een ontzettend gunstige ligging met een heerlijk zandstrand. Daarnaast is het een paradijs voor cocktail liefhebbers. Je kunt de allerlekkerste cocktails krijgen in de verschillende bars die het hotel rijk is: Trade Wings Lounge, de Swim-up Waterfall Bar en de Cascades Gelaterie. Ook op het strand kan je gewoon een cocktail bestellen.


3. Kresten Royal Euphoria Resort in Kalithea (Rhodos)

Fijn en schoon hotel op Rhodos
Keuze uit talloze cocktails
Juniorsuites met privézwembad

Kresten Royal Euphoria Resort op het Griekse Rhodos is een heelrijk 5-sterren resorts. Het is een schitterend hotel met mooie ruime schone kamers. Het hotel heeft zowel een buffetrestaurant als een uitgebreid à la carte restaurants. Opvallend is daarnaast het ruime aanbod met cocktails. Je kunt kiezen uit talloze soorten van Mojito tot Gin Tonic en van Pornstar martini tot de Cosmopolitan. De cocktails zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch verkrijgbaar.


4. Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire

Met heerlijke strandbar
Ruim aanbod cocktails
Vertrouwde Nederlandse kwaliteit

Op de Nederlandse Antillen vind je misschien wel de allerlekkerste cocktails. Dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat je bijna nergens anders op de wereld jouw cocktails op zo’n mooie plek kunt drinken. Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire is een luxe 4-sterren hotel met een uitstekend aanbod koffies, thee, sapjes, fris en cocktails en mocktails! De cocktails kan je bestellen in het hotel, maar ook aan de tropische strandbar. Je kijkt dan uit op het prachtige witte strand en de blauwe zee van Bonaire. Heel veel mooier wordt het niet! De cocktails zijn verkrijgbaar van 10:00 tot middernacht.


5. El Llorenc Parc de la Mar in Palma de Mallorca

Dakterras met infinity pool en cocktailbar
Perfecte ligging in Mallorca
Helaas niet all-in te boeken

El Llorenc Parc de la Mar is een van de meest populaire hotels op Mallorca. Het hotel krijgt dan ook lovende reviews (een 4,7 uit 210 stemmen op Google Reviews). In dit hotel voel jij je echt even de koning te rijk. Dat komt in het bijzonder door het exclusieve dakterras. Daar vindt je onder andere een infinity pool, een heerlijke cocktailbar en luxe Balinese bedden waar je lekker bij kunt komen. Maak je geen zorgen om schreeuwende kinderen: dit hotel is adults-only. Enige minpunt: het hotel is niet all-inclusive te boeken (enkel logies of logies + ontbijt). De cocktails moet je dus wel apart afrekenen. Let op: op Mallorca geldt nu een restrictie van maximaal 6 alcoholische drankjes per persoon.


6. Cook’s Club Alanya (Turkije)

Betaalbare luxe in Turkije
Cocktailbar bij zwembad
In het centrum van Alanya

Zoek je een betaalbaar en luxe all-inclusive hotel met cocktailbar? Dan is Cook’s Club in het Turkse Alanya absoluut een aanrader! Hier geniet je op een zonnebedje aan het zwembad van de lekkerste cocktails. Het hotel heeft een eigen cocktailbar waar de barman je graag vertelt over de lekkerste drankjes. Let op: met het all-inclusive arrangement kan je niet álle drankjes kiezen. Voor sommige cock- en mocktails geldt een kleine meerprijs. Check dit dus vooraf goed!


7. GF Isabel, Costa Adeje (Tenerife)

Kleinschalige resort met aangename sfeer
Twee cocktailbars
Perfect voor gezinnen met kids

GF Isabel is een 4-sterren resort op het Spaanse Tenerife. Het appartementencomplex is eigenlijk een dorpje opzich met leuke huisjes en schattige straatjes. Je kunt het hotel boeken op basis van logies, ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Bij all-inclusive kan je ook onbeperkt gebruik maken van de tweecocktailbars. De barmedewerker maakt al shakend de lekkerste cocktails voor jou klaar. Cocktails, mocktails en andere alcoholische drankjes worden geserveerd vanaf 9 uur ‘s ochtends tot middernacht.


Overzicht met meest populaire cocktails

Bij de meeste cocktailbars kan je kiezen uit allerlei populaire cocktails zoals de Mojito, Pina Colada en Margarita. Voor de meer exclusieve cocktails en mocktails moet je soms bijbetalen. Deze kan je direct in de bar afrekenen, of deze komen op de rekening van de kamer de staan. Je kunt dan bij vertrek in 1 keer deze rekening voldoen. Wat zijn nu de lekkerste cocktails om te bestellen in de hotelbar? Hieronder vind je onze top-10:

  1. Mojito: Stel je voor, een verfrissende combinatie van bruisend sodawater, verse munt, sprankelende limoen en een scheutje rum. De Mojito verleidt je met zijn lichte, frisse smaak en de perfecte balans tussen zoet en zuur.
  2. Sex on the Beach: Waan je op een tropisch strand met deze zwoele mix van wodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberrysap. Sex on the Beach is een fruitige verwennerij die je smaakpapillen prikkelt met zijn zoete en zomerse aroma’s.
  3. Pina Colada: Laat je meeslepen door de romige, tropische smaak van deze klassieker. De Pina Colada combineert witte rum, kokosmelk en ananassap tot een fluweelzachte traktatie die je doet dromen van palmbomen en zachte zandstranden.
  4. Pornstar Martini: Deze sensuele cocktail verleidt je met zijn exotische passievrucht, zachte vanillewodka en lichtzure limoen. Geniet van de Pornstar Martini als een elegante, zoete en fruitige verwennerij die je zintuigen prikkelt.
  5. Moscow Mule: Proef de kracht van wodka, het pittige gemberbier en de frisse limoen in deze verkwikkende cocktail. De Moscow Mule is een pittige dorstlesser die je smaakpapillen laat dansen van plezier.
  6. Gin Tonic: Geniet van de perfecte harmonie tussen de karakteristieke smaak van gin en het verfrissende tintelende gevoel van tonic. De Gin Tonic is een tijdloze klassieker die je kunt personaliseren met een keur aan botanicals, van frisse komkommer tot pittige grapefruit.
  7. Dark ‘n Stormy: Proef de warme, kruidige smaak van donkere rum, gecombineerd met het pittige, sprankelende gemberbier en een vleugje limoen. De Dark ‘n Stormy is een stormachtige, smaakvolle cocktail die je zeker zal opvrolijken.
  8. Caipirinha: Geef je over aan de verleiding van de nationale cocktail van Brazilië. Met zijn mix van suikerrietbrandewijn, limoen en suiker, biedt de Caipirinha een onweerstaanbare balans tussen zoet en zuur, en laat je proeven van de levendige smaken van Zuid-Amerika.
  9. Cosmopolitan: Voel je stijlvol en verfijnd met deze elegante mix van wodka, sinaasappellikeur, cranberrysap en limoen. De Cosmopolitan is een lichte, fruitige cocktail met een vleugje bitterheid die je smaakpapillen streelt en je doet verlangen naar meer.
  10. Margarita: Beleef de authentieke smaak van Mexico met deze verkwikkende mix van tequila, sinaasappellikeur en limoen. De Margarita biedt een prikkelende mix van zout, zoet en zuur die je dorst naar avontuur zal lessen.

Tip: bekijk ook onze blog met alles over live-cooking in de beste all-inclusive hotels binnen en buiten Europa!

Veelgestelde vragen over all-inclusive met cocktailbar

Wat zijn cocktails?

Cocktails zijn smaakvolle drankjes, gemaakt door het mixen van diverse alcoholische en niet-alcoholische ingrediënten, die samenkomen in harmonieuze en verrassende smaakcombinaties. Populaire cocktails zijn bijvoorbeeld de Mojito, Sex on the Beach, Pina Colada en de Gin Tonic. Cocktails zien er vaak tropisch uit waardoor het helemaal past bij een onbezorgde zon-zee-en strandvakantie.

Zijn alle cocktails inbegrepen bij de prijs?

Bij de grote all-inclusive resorts zijn de meest populaire cocktails zoals Pornstar Martini of Mojito inbegrepen bij de prijs. Meer exclusieve drankjes zoals de orange ginger margarita, berry mojito of mango-peach sangria zijn niet standaard inbegrepen bij de prijs. Vaak hebben hotels beperkingen op het aantal of de soorten cocktails die zijn inbegrepen bij het all-in arrangement. Check van tevoren dus vast welke drankjes wel/niet inbegrepen zijn.

Wat is een mocktail?

Mocktails zijn alcoholvrije cocktails die gemaakt worden door het combineren van verschillende niet-alcoholische ingrediënten, zoals sappen, frisdranken, siropen, fruit en kruiden. Het is een perfect alternatief als je liever geen drankjes met alcohol drinkt. Mocktails zien er net zo tropisch en zomers uit als cocktails dus ze passen ook perfect op jouw vakantieplaatjes!

Tot hoe laat kan ik cocktails bestellen?

Bij de meeste hotelbars kan je cocktails bestellen vanaf 9 uur of 10 uur in de ochtend tot middernacht (00:00). Strandbars hebben vaak kortere openingstijden (vaak van 12 uur tot het einde van de middag). In deze tijd kan je onbeperkt cocktails bestellen. Het hotel heeft het recht om een bestelling te weigeren wanneer je tot overlast bent voor andere gasten.

Plaats een reactie