4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All inclusive cruise op de Middellandse Zee

Als je besloten hebt om een cruise op de Middellandse Zee te maken dan kan je de stap zetten om een Middellandse Zee cruise te boeken. Een Middellandse Zee Cruise boeken kan veel tijd in beslag nemen. Vooral omdat de keuze aan landen en eilanden die je kan bezoeken erg groot is. Je kan de selectie vaak al wat verkleinen door simpelweg eerst de landen die je wilt bezoeken te selecteren. Mocht je er echt niet uit komen dan kan je jezelf ook laten informeren door het reisbureau. De meeste online reisbureaus hebben zelfs een gratis informatie nummer dat je kan bellen, voor meer informatie over jouw droom cruise. Naast het bepalen van de landen die je gaat bezoeken tijdens jouw Middellandse Zee Cruise heb je ook de keuze uit hutten. Bij een cruise boek je namelijk zogenaamde hutten. Deze zijn verkrijgbaar in simpele varianten tot zeer uitgebreide en all inclusive hutten. Er zijn zelfs speciale suites voor als je jouw cruise wel heel luxe wilt maken. Je kan hierdoor zelf bepalen hoe duur je de cruise wilt gaan maken.

Online geheel verzorgde cruise samenstellen

Bij sommige online reisbureaus kan je zelfs de excursies vooraf boeken. Maar dit is vaak wel afhankelijk van het cruiseschip waar je jouw Middellandse Zee Cruise gaat boeken. Er zijn namelijk ook Middellandse Zee cruiseschepen waarbij je alleen ter plekken de mogelijkheid hebt om een excursie te boeken. Een excursie kan een fijne toevoeging zijn aan jouw cruise op de Middellandse Zee. Je kan op deze manier namelijk een land of eiland echt ontdekken. Vooral als je samen met een lokale gids op pad gaat. Een gids weet je namelijk precies de mooiste plekken van het land te laten zien. Dit zorgt ervoor dat een excursie zeker weten een fijne toevoeging is aan je reis. Wacht daarom zeker weten niet langer met een Middellandse Zee cruise boeken. Maar ga op ontdekking tijdens de cruise van je dromen.

Wat heeft de Middellandse Zee te bieden?

De Middellandse Zee is een tropische zeegebied tussen Zuid-Europa, West-Azie en Noord-Afrika in. Aan de Middellandse Zee liggen dan ook diverse tropische eilanden en prachtige landen. Je kan hierbij denken aan landen als Spanje, Portugal, Griekenland, Egypte, Marokko, Italië, Frankrijk, Tuniesië en Turkije. Aan de Middellandse Zee liggen diverse grote steden met zonovergoten stranden. De tempraturen kunnen in de zomer hoog oplopen in het Middellandse Zee gebied. Gemiddeld zit de tempratuur tussen de 25 en 31 graden. Maar in sommige landen kan dit oplopen tot tegen de 40 graden. Het is daarom fijn dat er altijd wel een zwembad aanwezig is op een cruisschip. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog diverse tussenstops in verschillende landen. Hier kan je plaats nemen aan het strand of een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee zelf. Een betere afkoeling dan zwemmen in de Middellandse Zee is er niet.

Naast de Middellandse Zee zijn er ook diverse rivieren die uitmonden in de Middellandse Zee. De grootste en bekendste rivier hiervan is de Nijl in Egypte. Het is mogelijk om een cruise op de Middellandse Zee te combineren met een Nijl cruise. Naast het bevaren van de diverse rivieren op de Middellandse Zee heb je ook de mogelijkheid om eilanden te bezoeken. Diverse eilanden zoals Mallorca, Ibiza, Malta en Cyprus liggen in het Middellandse Zee gebied. Doordat de eilanden niet zo groot zijn als een heel land zijn ze eenvoudig te ontdekken. Zo kan je als reiziger van een Middellandse Zee cruise bijvoorbeeld eenvoudig een excursie boeken. Dit kan van te voren of ter plekken regelen op het cruiseschip. Samen met een lokale gids ga je vervolgens een eiland of stad ontdekken. Perfect voor de bezoekers die graag een dagje cultuur willen tijdens hun zonvakantie.


Wat kan je verwachten van een cruise op de Middellandse zee?

Geniet van de frisse zeewind en het prachtige weer tijdens een luxe cruise op de Middellandse Zee. Tijdens een All inclusive Middellandse Zee cruise maak je kennis met verschillende landen en culturen. Waardoor elke dag weer opnieuw een verassing wordt tijdens de cruise. Een cruise op de Middellandse Zee staat voor een zon,zee en strand vakantie. Maar zeker weten met een snufje cultuur op de achtergrond. Hierdoor is een cruise op de Middellandse Zee zeer geliefd voor beide vakantieliefhebbers. Tijdens de cruise stopt de boot namelijk in verschillende havens van grote landen. Je kan er zelf voor kiezen om de landen te ontdekken met excursies of gewoon zelf. Maar als je liever gewoon op het strand ligt dan is deze mogelijkheid er ook.

Waarom is de Middellandse zee populair bij Nederlanders?

Als er één regio favoriet is bij de Nederlanders voor vakantie dan is het wel de Middellandse Zee. De “gegarandeerde” zonuren in deze regio zijn dan ook voor velen het belangrijkst om hun vakantie rond de Middellandse Zee te boeken. Ook al omdat veel van de landen daar nog redelijk betaalbaar zijn en dus zeer mooie vakantiebestemmingen zijn. Denk bij de regio van de Middellandse Zee maar aan landen als; Spanje, Malta, Italië, Zuid Frankrijk, Monaco, Cyprus en Griekenland. En dan hebben we het alleen nog maar over een groot deel van Europa (aan de Middellandse Zee) gehad. Tel daar landen bij op als Turkije en Egypte dan is het favoriete vakantieplaatje van dit moment wel compleet. Andere landen aan de zuidkant van de Middellandse Zee zijn ook erg mooi qua weer, maar daar is momenteel teveel onrust (of zelfs oorlog). Egypte is daarbij momenteel nog een veel genoemd twijfelgeval.

Via welke reisorganisaties kan ik boeken?

Wilt u veel van deze bestemmingen aan de Middellandse Zee in één keer bezoeken? Denk dan eens aan een van de vele cruises die in dit gebied georganiseerd worden. Een cruise geeft u in principe de luxe van een hotelkamer die met u meereist. Vaak wordt er ‘s nachts gevaren zodat u overdag weer van een nieuwe, mooie bestemming kan genieten. U leert op deze manier de Middellandse Zee in één keer in zijn geheel ontdekken. Later kunt u dan nog een vakantie boeken naar de bestemming die tijdens de cruise uw favoriet was. Dit soort vakanties rond de Middellandse Zee worden regelmatig door in die regio gespecialiseerde bedrijven als Corendon, Prijsvrij, Tui en Alltours aangeboden. 

Plaats een reactie