4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

All inclusive hotelkamers met Jacuzzi (bubbelbad)

Het is een van de meest luxueuze manieren om te ontspannen tijdens de vakantie: een bubbelbad op de hotelkamer. Het voorziet je van een ontspannen ervaring, zonder dat je het hotel hoeft te verlaten. Je kunt ontspannen in een warm, eersteklas bad met heerlijke bubbels. Een privé jacuzzi in de hotelkamer biedt je een optimale gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte en hectiek van de stad. Het is een perfecte manier om je vakantie specialer te maken. Je kunt je verwend voelen terwijl je geniet van een luxe bad en de fijne bubbels. Of je nu een gezellig avond met je geliefde beleeft of samen met de kids in het bad stapt; het zal voor iedereen een feest zijn. Op deze pagina vind je de top 10 all inclusive hotels die een luxe jacuzzi op de kamer aanbieden.

Wat zijn de voordelen van een Whirlpool op de kamer?

  1. Ontspanning – een jacuzzi is een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag sightseeing of een vermoeiende reis. Je kunt lekker ontspannen en de stilte ervaren terwijl je geniet van de warmte en rustgevende bubbels.
  2. Stressvermindering – een bubbelbad kan helpen om stress te verminderen door endorfines (gelukshormonen) vrij te maken. De warme bubbels helpen om de spieren te verlichten en de geest te kalmeren. Zo kom je dus echt tot rust.
  3. Sociale voordelen – het is een geweldige manier om extra tijd door te brengen met je reisgenoten. Je kunt samen kletsen en ontspannen in de warme bubbels, plannen maken voor de volgende dagen of de activiteiten die je hebt gedaan nabespreken.
  4. Luxe – een whirlpool op uw kamer is een luxe en een goede manier om het reisgenot te verhogen. De bubbels, een glas wijn en een goed boek; je zal deze exclusieve kamer niet snel vergeten. Het zorgt voor blijvende leuke herinneringen.

Top 10 hotels met bubbelbad op de kamer

De meeste vakantie-vergelijkers bieden geen gemakkelijke filter voor kamertypes. Daarom hebben wij hieronder de mooiste all inclusive resorts verzameld waar jij een kamerupgrade kunt doen naar een suite met jacuzzi. Het zijn luxe maar betaalbare hotels waar je een heerlijke vakantie kan beleven. Lees voordat je gaat boeken altijd goed de hotelbeschrijving en kamerbeschrijvingen door zodat je zeker weet wat allemaal is inbegrepen bij je reis.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa (Turkije, Noord-Egeïsche Kust, Kusadasi)

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa met jacuzzi op de kamer

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa is een hotel in Kusadasi, Turkije, dat bekend staat om zijn spetterende waterpark met glijbanen, zwembaden en attracties voor het hele gezin. Het hotel beschikt over ruime kamers met balkon of terras, gratis WiFi en airco. Het hotel heeft ook een spa met sauna, hamam en massagebehandelingen. Het hotel ligt aan het strand en op ca. 10 km van het centrum van Kusadasi. In de omgeving kunt u onder andere de oude stad Efeze bezoeken, een boottocht maken naar het Griekse eiland Samos of genieten van de natuur in het Dilek Nationaal Park.


Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa (Mexico, Quintana Roo, Punta Sam)

hotelkamer met bubbelbad in resort Grand Palladium Costa Mujeres

Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa is een 5-sterrenhotel aan het strand van Costa Mujeres nabij Punta Sam, een prachtige plek aan de Mexicaanse Caribische kust, op korte afstand van het levendige Cancún. Het hotel biedt sportieve en recreatieve activiteiten voor gezinnen, koppels, vriendengroepen of zakenreizigers die op zoek zijn naar een Caribische vakantie in Mexico. Het hotel heeft ruime kamers met balkon of terras, gratis WiFi en airco. Het hotel heeft ook een spa met sauna, jacuzzi en massagebehandelingen. Het hotel ligt in een rustige omgeving met witte zandstranden en turquoise wateren. In de omgeving kunt u onder andere het eiland Isla Mujeres bezoeken, snorkelen of duiken bij het koraalrif of genieten van de cultuur en het nachtleven van Cancún.


Breathless Punta Cana Resort & Spa (Dominicaanse Republiek, San Juan, Punta Cana)

Breathless Punta Cana Resort & Spa suites met whirlpool

Breathless Punta Cana Resort & Spa is een 5-sterrenhotel voor volwassenen aan de noordoostkust van de Dominicaanse Republiek, in de regio Punta Cana. Het hotel biedt een mix van entertainment en ontspanning met 750 suites, meerdere zwembaden, een spa, een casino en een nachtclub. Het hotel heeft ruime kamers met balkon of terras, gratis WiFi en airco. Het hotel heeft ook een all-inclusive formule met diverse restaurants en bars. Het hotel ligt aan het strand met wit zand en turquoise wateren. In de omgeving kunt u onder andere het eiland Saona bezoeken, golfen op een van de vele banen of genieten van de natuur in het nationaal park Los Haitises.


Viva Cala Mesquida Resort & Spa (Spanje, Mallorca, Cala Mesquida)

Viva Cala Mesquida Resort & Spa is een 4-sterrenhotel aan het strand van Cala Mesquida, een prachtige baai met turquoise water en fijn zand omringd door duinen en mediterraan bos op het eiland Mallorca. Het hotel biedt comfort en plezier voor gezinnen, koppels of sportliefhebbers met ruime kamers, een spa, een fitnesscentrum, een miniclub en diverse zwembaden. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt op 6 km van het centrum van Capdepera, een charmant dorpje met een middeleeuws kasteel en een golfbaan. In de omgeving kunt u onder andere het natuurpark Llevant bezoeken, wandelen of fietsen langs de kust of genieten van de gastronomie en het nachtleven van Mallorca.


Pandanus Beach Resort & Spa (Sri Lanka, Southern, Induruwa)

Pandanus Beach Resort & Spa is een 4-sterrenhotel aan het strand van Induruwa, een rustig vissersdorpje aan de zuidkust van Sri Lanka. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en een ontspannen sfeer met 75 kamers, een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een spa. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt op 10 km van Bentota, een populaire badplaats met watersporten, schildpaddenopvang en botanische tuinen. In de omgeving kunt u onder andere het fort van Galle bezoeken, walvissen spotten of genieten van de cultuur en natuur van Sri Lanka.


Commodore Elite Suites & Spa (Turkije, Turkse Rivièra, Çolakli)

Commodore Elite Suites & Spa is een 5-sterrenhotel aan het strand van Çolakli, een rustige badplaats aan de Turkse Rivièra. Het hotel is alleen voor volwassenen en biedt een luxe en romantische sfeer met 274 suites, een spa, een fitnesscentrum en diverse zwembaden. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt op 10 km van Side, een historische stad met ruïnes, musea en winkels. In de omgeving kunt u onder andere het Aspendos theater bezoeken, raften op de Köprüçay rivier of genieten van de zon en zee van Turkije.


Premier Le Reve Hotel & Spa (Egypte, Rode Zee, Makadi Bay)

Premier Le Reve Hotel & Spa is een 5-sterrenhotel aan het strand van Makadi Bay, een prachtige baai aan de Rode Zee in Egypte. Het hotel is alleen voor volwassenen en biedt een luxe en romantische sfeer met 372 kamers, een spa, een fitnesscentrum en diverse zwembaden. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt op 6 km van Sahl Hasheesh, een modern resort met winkels, restaurants en golfbanen. In de omgeving kunt u onder andere duiken of snorkelen in de kleurrijke koraalriffen, een excursie maken naar Luxor of Caïro of genieten van de zon en zee van Egypte.


Golden Sun Resort & Spa (Griekenland, Zakynthos, Kalamaki)

Golden Sun Resort & Spa is een 4-sterrenhotel aan het strand van Kalamaki, een rustige badplaats op het eiland Zakynthos in Griekenland. Het hotel is alleen voor volwassenen en biedt een luxe en romantische sfeer met 20 suites, een spa, een zwembad en een à-la-carterestaurant. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt op 3 km van de luchthaven en op 5 km van Zakynthos-stad, de hoofdstad van het eiland met winkels, musea en uitgaansgelegenheden. In de omgeving kunt u onder andere het beroemde scheepswrakstrand bezoeken, schildpadden spotten in het nationale park of genieten van de zon en zee van Griekenland.


Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa (Spanje, Ibiza, Playa d’en Bossa)

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa is een 5-sterrenhotel aan het strand van Playa d’en Bossa, een levendige badplaats op het eiland Ibiza in Spanje. Het hotel is een all-inclusive hotel dat geschikt is voor gezinnen, vrienden en koppels die op zoek zijn naar een paradijselijke vakantie. Het hotel heeft 410 kamers, 4 restaurants, 3 bars, 2 zwembaden, een spa en een fitnesscentrum. Het hotel heeft ook gratis WiFi en airco in alle kamers. Het hotel ligt naast het natuurpark Ses Salines en op 6 km van Ibiza-stad, de hoofdstad van het eiland met winkels, musea en uitgaansgelegenheden. In de omgeving kunt u onder andere watersporten beoefenen, boottochten maken of genieten van de zon en zee van Ibiza.


Lily Beach Resort & Spa (Malediven, Alifu Dhaalu-atol, Huvahendhoo)

Lily Beach Resort & Spa is een luxe all-inclusive resort op een privé-eiland in de Indische Oceaan. Het resort biedt verschillende soorten accommodaties, van strandvilla’s tot watervilla’s met zwembad of jacuzzi. Het resort heeft ook veel faciliteiten, zoals een spa, een duikcentrum, een fitnessruimte, een kinderclub en diverse restaurants en bars. Het resort ligt in de Zuid-Ari Atol, een gebied dat bekend staat om zijn rijke onderwaterleven en mogelijkheden om walvishaaien en manta’s te spotten. Er zijn ook veel andere bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Maamigili-eiland, het Dhigurah-eiland en het Fenfushi-eiland.


Wat is een jacuzzi?

Een jacuzzi is een verwarmd bad met luchtstroom, waardoor je lichaam in het water heerlijk verwend wordt. Het heeft verschillende jets die water laten stromen, wat de massage intenser maakt (het wordt ook wel een bubbelbad of whirlpool. Het is ideaal voor ontspanning en het verminderen van stress. Na een heerlijke vakantiedag kun je zo het water instappen en even relaxen. Ideaal voor stellen (romantisch) maar ook erg leuk voor kinderen.

Hoe hygiënisch is een bubbelbad in het hotel?

Er duiken regelmatig berichten op in de media (recent internationaal onderzoek) over de hygiene van hotels. Met name de badkamers moet het dan ontzien. Wanneer jij een hotelkamer met bad hebt is het altijd goed om de kuip even uit te spoelen voordat je het bad laat vollopen. Eventuele stofresten, shampoo, haren en andere dingen worden dan doorgespoeld. Wanneer een luxe 5 sterren accommodatie boekt mag je er echt wel van uitgaan dat de badkamer netjes wordt schoongemaakt.

Moet ik extra betalen voor het gebruik?

Nee. Als jij in je hotelkamer, studio of suite een jacuzzi hebt staan hoef je voor het gebruik daarvan niet te betalen. Wel is het goed om verstandig om te gaan met water (duurzaam). Voorkom waterverspilling en geniet met mate. Er zullen echter geen kosten in rekening worden gebruikt als je het bubbelbad dagelijks gebruikt.

Voor wie zijn deze kamers geschikt?

We zien dat heel veel stellen die een romantische vakantie willen beleven kiezen voor dit luxe kamertype. Met name ook interessant voor een huwelijksreis. Er zijn ook veel gezinnen die gebruik maken van dit leuke en avontuurlijk kamertype. Het is heel fijn om na een drukke dag even te relaxen in het water. Een succes dus voor jong en oud!

Zijn deze kamertypes duur?

Doorgaans heb je standaard geen losstaand bubbelbad in de kamer. Hiervoor zul je een kamerupgrade moeten uitvoeren. Afhankelijk van het hotel en het vakantieland kan dit varieren tussen de €50 en €350 per persoon voor een normale vakantieperiode. Het is dus wel zo dat dit soort kamers duurder zijn. We komen ze ook doorgaans uitsluitend tegen bij 4 sterren en 5 sterren hotels.

Plaats een reactie