4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

De 5 mooiste huwelijksreis resorts op de Malediven

Een honeymoon naar de Malediven is voor veel verloofde stellen een droom. De Malediven zijn echter niet bepaald goedkoop. Daarom vind je hieronder de 5 beste huwelijksreis resorts op de Malediven met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wist je dat de Malediven de laatste jaren een stuk goedkoper zijn geworden? Misschien is deze droomreis wel meer binnen handbereik voor jullie dan je denkt! Benieuwd naar de kosten hiervan? Zie ook onze blog: Is een all-inclusive vakantie naar de Malediven duur?


1. Kuredu Island Resort

Dit vier sterren resort is bijzonder luxe en wordt goed beoordeeld door vakantiegangers en vooral door honeymooners. Er zijn maar liefst 7 restaurants en 6 bars op het eiland. De villa’s op het Kuredu Island Resort & Spa Maldives hebben een eigen privé zonnedek en het hotel is volledig ingericht rond het thema duurzaamheid. Hier kun je met een gerust geweten genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft! Tip: bekijk de website van Kuredu voor actuele beschikbaarheid. Vroeg in het seizoen zijn er soms mooie aanbiedingen en gratis upgrades beschikbaar.

2. Olhuveli Beach & Spa

Dit superdeluxe resort met de karakteristieke watervilla’s beschikt over vele faciliteiten. Tijdens een romantische vakantie kun je er uiteraard duiken en snorkelen, maar bijvoorbeeld ook windsurfen, kanoen of waterskiën. Een potje tennis of tafeltennis behoort ook tot de mogelijkheden. Een beetje moe geworden door het sporten? Laat je dan verwennen in het Wellness Center en ontvang een massage of spa behandeling. Rol vervolgens volledig ontspannen een van de 3 bars of restaurants binnen en sluit de dag af met een romantisch diner met uitzicht op de ondergaande zon.

3. Kurumba Maldives Resort

Het Kurumba Maldives Resort ligt zeer gunstig geleden ten opzichte van de hoofdstad Male. Met maar 15 minuutjes varen meer je aan in het paradijs. Dit 4,5 sterren resort heeft maar liefst 9 restaurants in de aanbieding. Dat wordt nog moeilijk kiezen tijdens een week verblijf. Misschien toch nog maar wat dagen bijboeken? Vooral met een honeymoon arrangement is dit geen straf. Jullie krijgen een gratis fles wijn op de kamer en een romantisch diner van het huis!

4. Meeru Resort & Spa

Dit idyllische resort biedt net als het Olhuveli vele mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het Meeru Island Resort & Spa heeft ook nog een eigen huisrif en een heuse golfbaan met maar liefst 9 holes op het eiland. Met 7 bars en 5 restaurants is er ook gastronomisch genoeg te beleven. Met zijn uitgestrekte witte zandstranden, turquoise wateren en weelderige palmbomen is Meeru Resort & Spa een paradijselijk toevluchtsoord. De accommodaties zijn ruim en stijlvol ingericht, met moderne voorzieningen en privéterrassen of balkons.

5. Kandooma Holiday Inn

Dit luxe resort heeft mooie witte kamers met trendy inrichting die aan de prachtige azuurblauwe zeer rondom het Kandooma Island resort liggen. Als extra service ontvangen honeymooners een fles wijn en bloemen op de kamer. De accommodaties zijn comfortabel en stijlvol ingericht, en de gasten kunnen genieten van moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de oceaan of de tuin. Het resort heeft ook uitstekende eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.


Is een huwelijksreis naar de malediven duur?

Een huwelijksreis naar de Malediven kan een beetje prijzig zijn, maar de onvergetelijke ervaring maakt het de investering zeker waard. De Malediven bieden een paradijselijke omgeving met prachtige stranden, kristalhelder water en luxe accommodaties. Hoewel er accommodaties zijn voor verschillende budgetten, zijn er ook exclusieve resorts die meer kosten. Bedenk echter dat je voor je huwelijksreis een bijzondere ervaring wilt, en de Malediven bieden dat met romantische diners op het strand, privévilla’s met infinity pools en spectaculaire duiklocaties. Dus, terwijl het misschien wat duurder is, zal je huwelijksreis naar de Malediven absoluut een onvergetelijk avontuur zijn.

Wat kunnen we verwachten van een honeymoon naar de Malediven?

Tijdens je honeymoon op de Malediven is er een overvloed aan activiteiten om van te genieten. Verken de onderwaterwereld met adembenemend duiken of snorkelen in de kleurrijke koraalriffen. Ontspan op witte zandstranden en geniet van romantische picknicks bij zonsondergang. Maak een onvergetelijke boottocht en verken afgelegen eilandjes. Trakteer jezelf op een luxe spa-behandeling voor ultieme ontspanning. Probeer spannende watersporten zoals jetskiën, kajakken of paddleboarden. Maak romantische wandelingen langs het strand en geniet van heerlijke diners onder de sterrenhemel. Kortom, op de Malediven is er genoeg te doen om je huwelijksreis onvergetelijk te maken.

Waarom zijn deze tropische eilanden zo populair bij stellen?

De Malediven is een ongelooflijk populaire romantische bestemming voor huwelijksreizen vanwege zijn betoverende schoonheid en exclusieve sfeer. Met witte zandstranden, turquoise wateren en weelderige tropische landschappen, biedt het een paradijselijke setting die elke toerist betovert. Het heeft een scala aan luxe resorts en privévilla’s met adembenemende uitzichten en hoogwaardige voorzieningen. De Malediven bieden ook een overvloed aan romantische activiteiten, zoals duiken en snorkelen in kleurrijke koraalriffen, ontspannen in privéspa’s en genieten van intieme diners bij zonsondergang. Met zijn exclusiviteit, natuurlijke pracht en romantische mogelijkheden blijft de Malediven de ultieme bestemming voor huwelijksreizen.

Plaats een reactie