4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Overzicht met Discotheken, Bars & Cafés op Gran Canaria

Gran Canaria is enorm populair onder feestende jongeren. Het uitgaansleven is op het eiland niet zo groot als op de bekende badplaatsen Blanes en Lloret de Mar, maar zeker wel zo gezellig. Tot laat in de nacht zijn er diverse discotheken, bars en cafe’s geopend waar heerlijk gefeest kan worden of gezellig een drankje gedronken kan worden. Door het grote aantal Nederlandse toeristen op Gran Canaria zijn er ook een aantal gezellige Hollandse cafeetjes gevestigd. In deze blog geven we een overzicht van de leukste, mooiste en beste locaties op het eiland. Bekijk ook onze blog met LGBTQ vriendelijke hotels.

Waarom feesten op Gran Canaria?
Niet alleen in de zomermaanden is het enorm druk en populair maar ook in de winter, herfst en lente is Gran Canaria populair. Op dit eiland is het altijd mooi weer waardoor veel Nederlanders de warmte al vroeg of laat in het jaar opzoeken. De temperatuur loopt in de zomermaanden op tot boven de vijfendertig graden. Gran Canaria staat vooral bekend als een eiland met mooie tropische zandstranden en de prachtige blauwe zee. Het wordt ook wel het Hawaii van Europa genoemd.


Leukste cafés op Gran Canaria

Gran Canaria is een prachtig eiland waar je fantastische cafés kunt bezoeken om heerlijk te genieten van je vakantie. Je kunt genieten van de lokale keuken, de lokale drankjes, de heerlijke muziek waar je naar kunt luisteren en de sfeer die zo typisch is voor het eiland echt beleven. De cafés zijn een prachtige plek om te vertoeven, en je kunt er ook leuke mensen ontmoeten. Kortom, een bezoek aan de bars is altijd een leuke ontspannen ervaring. Bekijk hieronder direct welke leuke feestlocaties je zeker moet bezoeken:

Molly Malones – Puerto Rico – Deze gezellige Ierse pub is absoluut een smaakmaker van Puerto Rico en bevind zich in het hart van Puerto Rico. In deze pub is het elke avond tot laat in de uurtjes feest. In Molly Malones draaien ze naast trance ook vaak top 40 muziek.

La Fiesta Bar – Puerto Rico – De naam La Fiesta Bar zegt al genoeg. In deze bar is het elke avond en nacht feest. Elke avond komen hier vele jongeren en gezinnen uit heel Europa samen om er een spetterend feestje van te maken.

Highlander bar – Puerto Rico – Highlander bar is een zeer populaire bar in Puerto Rico. In deze bar is het elke dag in de week een enorm groot feest. Je vind hier de beste deejays van Gran Canaria die er elke dag een groot feest van maken.

Wigwam Coctailbar – Puerto Rico – Wigwam Coctailbar is de bar voor lekkere contails. Deze bar heeft de lekkerste coctails van Gran Canaria. Naast coctails hebben ze hier ook de lekkerste tosties van heel Gran Canaria.

Club Ozono – Playa del Ingles – Club Ozono is een relatief kleine club waar het elke avond gezellig druk is. Deze club bevind zich onder het hotel Buenaventura Playa en kent ook een happy hour. Hier kun je vroeg in de avond al terecht voor een gezellig party.

The PioPio Bar – Playa del Ingles – PioPio bar is normaal gesproken alleen op de zondagavond open. In het hoogseizoen is het hier elke avond een groot feest. De deejays in deze bar maken er elke nacht een groot feest van. Hier kun je gezellig met veel jongeren enorm uit je dak gaan.

The Garage – Playa del Ingles – The Garage is een gezellige bar in Playa del Ingles. Deze bar is ideaal gelegen en ligt in het winkelcentrum van Playa del Ingles. Hier dansen de vrouwen op tafel en ga je dansend het cafe uit. Echt een aanrader.

Discobar Kiss – Discobar Kiss is een bar waar veelal hiphop en R&B gedraaid wordt. Deze bar is centraal gelegen in Salou en is pas gerenoveerd. Vele Nederlanders laten zich helemaal tijdens hun vakantie in de luxe bar Kiss. Neem absoluut een kijkje in Kiss tijdens je vakantie in Salou.

Tropical Salou – Tropical Salou is een trendy club in Salou. Deze club staat bekend om het vrouwelijke schoon dat hier elke avond aanwezig is. Verbaas je niet wanneer je ineens een stripster ziet op het podium, in club Tropical Salou gebeurd het allemaal. De muziekkeuze is hier zeer divers van top 40 tot trance.

Imagine Salou – Imagine Salou is een nieuwe club in Salou die absoluut de moeite waard is. Je hoort hier allerlei verschillende soorten muziek. Naast veel Spanjaarden zijn hier ook veel Nederlanders en Duitsers aanwezig. Met een goede deejay ontstaat er elke avond een echte vakantiesfeer.

Beste discotheken op Gran Canaria

Gran Canaria is een geweldige plek om naar een discotheek te gaan. Er zijn tal van clubs en bars te vinden, waarvan de meeste gelegen zijn in de strandgebieden. Je kunt hier genieten van de nieuwste muziek, de beste cocktails, mocktails en een onvergetelijke avond. Het is ook leuk om te genieten van de heerlijke Gran Canaria-culinaire specialiteiten en de lokale cultuur. Bovendien zijn er talloze evenementen en festivals die u kunt bezoeken, waaronder de wereldberoemde carnaval van Las Palmas. Kortom, een discotheek bezoeken op het eiland is een geweldige manier om de heerlijke cultuur van het eiland te ervaren. Hieronder vind je een overzicht met verschillend leuke discotheken!

Discotheek Boney M – Playa del Ingles – Discotheek Boney M is de discotheek van Playa del Ingles. Deze discotheek ontvangt elke avond honderden feestende toeristen welke er gezamenlijk een groot feest van maken. Hier dansen de barkeepsters op tafel en wordt er gratis drank geschonken.

Discotheek Bachira – Playa del Ingles – Bachira is een populaire discotheek onder de feestende jongeren op Gran Canaria. In deze discotheek komen in het hoogseizoen de beste deejays uit Europa overvliegen. Elke avond kun je hier terecht voor een heerlijke avond uit.

Discotheek Pacha – Playa del Ingles – Discotheek Pacha is een discotheek welke al enige tijd in Gran Canaria is gevestigd. Al sinds het jaar 1984 wordt hier elke avond gefeest. Deze discotheek deelt nog wel eens gratis shotjes uit en staat bekend om de goede gezellige muziek welke ze hier draaien.

Club Seven – Playa del Ingles – Club Seven is een bekende club op Gran Canaria. Deze club staat bekend om de beste deejays die hier elke avond een feestje bouwen. Het leuke aan deze club is dat er ook nog wel eens karaoke avonden gehouden waaraan iedereen mee mag doen.

Discotheek Chic – Playa del Ingles – Deze discotheek is een enorm luxe en populaire club uit Playa del Ingles. Deze club is ook enorm populair bij Nederlanders vanwege de gezellig sfeer. Elke avond is het hier feest tot in de late uurtjes.


Is er een goed uitgaansleven op Gran Canaria?

Op Gran Canaria kun je absoluut goed uitgaan en genieten van het bruisende nachtleven. Het eiland staat bekend om zijn levendige feestscène en diverse uitgaansmogelijkheden die aan verschillende smaken voldoen. In populaire toeristische gebieden zoals Playa del Inglés en Maspalomas vind je talloze bars, clubs en discotheken waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes. Er zijn ook gezellige pubs, live muzieklocaties en cocktailbars waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje.

Is dit een geschikte vakantiebestemming voor jongeren?

Gran Canaria is een uitstekende bestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een bruisende en levendige vakantie. Het eiland biedt een geweldige combinatie van prachtige stranden, een levendig nachtleven en een scala aan activiteiten. Je kunt genieten van zonnige dagen op het strand, watersporten uitproberen en deelnemen aan boottochten en excursies. ‘s Avonds komt Gran Canaria echt tot leven met een overvloed aan bars, clubs en discotheken waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes. Daarnaast zijn er diverse evenementen en festivals die speciaal gericht zijn op jongeren.

Plaats een reactie