4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Atlantica Hotels & Resorts

Atlantica Hotels & Resorts is een prominente hotelketen die zich vooral richt op all-inclusive ervaringen, en is een vertrouwde naam als het gaat om vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied. Opgericht in 1987, heeft deze keten een stevige voetafdruk in landen als Cyprus, Griekenland en Egypte. Met meer dan 40 eigendommen biedt Atlantica een scala aan opties, van familievriendelijke resorts tot romantische uitjes voor stellen. Wat onderscheidt Atlantica van de rest? Ze hebben een sterke focus op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Veel van hun hotels zijn bekroond met eco-labels, en ze zijn toegewijd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk door middel van energie- en waterbesparingstechnologieën. Bovendien staat Atlantica bekend om hun hoogwaardige service, met personeel dat meer dan bereid is om die extra stap te zetten om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Eten en drinken zijn een ander hoogtepunt, met een assortiment van restaurants en bars die alles aanbieden van lokale delicatessen tot internationale gerechten. Recreatieve activiteiten zoals waterparken, wellnesscentra en sportfaciliteiten zijn ook rijkelijk aanwezig, waardoor je vakantie niet alleen ontspannend maar ook vermakelijk zal zijn. Als je op zoek bent naar een zorgeloze, all-inclusive vakantie, is Atlantica Hotels & Resorts de plek om te zijn.

1. Coral Sea Sensatori Resort (Sharm el Sheikh)

De Coral Sea Sensatori, gelegen in het adembenemende Sharm el Sheikh, biedt een uitzonderlijke vakantie-ervaring. Duik in de heldere wateren van de Rode Zee, een paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers. Dichtbij vind je de historische sites zoals de Sinaïberg. Het hotel zelf beschikt over luxueuze spa-faciliteiten, meerdere zwembaden en fijne restaurants. Overdag kun je de kleurrijke bazaars bezoeken en ‘s avonds genieten van het bruisende nachtleven van Naama Bay.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Atlantica Dreams Resort & Spa (Kiotari)

Welkom in Kiotari op het zonovergoten eiland Rhodos. Het Atlantica Dreams Resort & Spa is de perfecte plek om te ontspannen. Geniet van de wellnessfaciliteiten of een cocktail bij het zwembad. In de omgeving vind je historische bezienswaardigheden zoals de Tempel van Apollo. Het charmante dorpje Lindos ligt op korte afstand en biedt een prachtig uitzicht vanaf de Akropolis. Watersporters kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen stranden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Atlantica Mare Village Paphos (Kissonerga)

In het hart van Kissonerga ligt het Atlantica Mare Village Paphos. Hier kun je de Paphos Archaeological Park en de Tombs of the Kings bezoeken. Het resort beschikt over moderne kamers, een uitgestrekt zwembad en meerdere eetgelegenheden. De schilderachtige haven van Paphos biedt lokale delicatessen en is de ideale plek voor een romantische avondwandeling. Voor de avonturiers is het nabijgelegen Akamas schiereiland een must-visit.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Atlantica Caldera Village (Aghia Marina)

Ontdek de schoonheid van Aghia Marina bij het Atlantica Caldera Village. De nabijheid van het strand maakt het ideaal voor zonaanbidders. Creëer herinneringen in de Oudheidkundige stad Chania of het Fort Firka. Het resort heeft een intieme sfeer met gezellige kamers, meerdere zwembaden en een kinderclub. Proef de lokale Kretenzische keuken in de nabijgelegen tavernes.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Atlantica Caldera Palace (Analipsi)

Het Atlantica Caldera Palace in Analipsi is een toevluchtsoord voor degenen die luxe zoeken. Van spa-behandelingen tot gastronomische ervaringen, dit resort heeft het allemaal. Bezoek het nabijgelegen Minoïsche paleis van Knossos en ervaar de rijke geschiedenis. Het dorpje Analipsi biedt traditionele Griekse charme terwijl je wandelt langs de pittoreske kustlijn. Watersporten en lokale wijnproeverijen zijn enkele van de vele activiteiten die je kunt ondernemen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Coral Sea Holiday Village Red Sea (Sharm el Sheikh)

Het Coral Sea Holiday Village, gelegen aan de glinsterende Rode Zee, biedt een oase van rust en ontspanning. Ontdek de onderwaterwereld met een snorkel- of duikexcursie naar de nabijgelegen koraalriffen. Binnen het resort wachten uitgestrekte zwembaden, luxe spa’s en topgastronomie op je. Bezoek het Oude Marktgebied voor een authentieke lokale ervaring, waar je unieke souvenirs en heerlijke Egyptische gerechten kunt vinden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Coral Sea Waterworld (Sharm el Sheikh)

Voor de ultieme wateravontuur is Coral Sea Waterworld jouw bestemming. Met indrukwekkende waterglijbanen en een eigen waterpark biedt het plezier voor zowel jong als oud. Buiten het resort wachten avonturen zoals quadtochten door de Sinaï-woestijn of een bezoek aan het Ras Mohammed National Park. Het resort biedt luxe kamers en diverse culinaire opties, van buffetten tot à la carte.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Kolymbia Beach Hotel (Kolymbia)

Gelegen in het pittoreske Kolymbia, biedt het Kolymbia Beach hotel directe toegang tot de serene Egeïsche Zee-stranden. Ontspan aan het zwembad of verken de Seven Springs, een verborgen natuurparadijs. Proef lokale delicatessen in de gezellige haven van Kolymbia. Voor cultuurliefhebbers is de stad Rhodos, met zijn middeleeuwse oude stad en indrukwekkende kastelen, een korte rit verwijderd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Atlantica Sungarden Park (Ayia Napa)

Ayia Napa staat bekend om zijn levendige sfeer, en het Atlantica Sungarden Park ligt er middenin. Naast de prachtige stranden, kun je ook het Sea Caves-gebied verkennen of een uitstapje maken naar het Cape Greco National Forest Park. Binnen het resort kun je genieten van modern ingerichte kamers, diverse zwembaden en sportfaciliteiten. Het bruisende nachtleven van Ayia Napa, met zijn talloze clubs en bars, ligt op een steenworp afstand.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Atlantica Akti Zeus (Amoudara)

Dit resort Atlantica Akti Zeus, genesteld in Amoudara op Kreta, biedt een ideale combinatie van strand en cultuur. Het uitgestrekte strand van Amoudara ligt direct voor de deur, perfect voor zonnebaden en watersport. Bezoek het historische Heraklion, met het beroemde archeologische museum en het Venetiaanse fort. Terug in het resort kun je genieten van smakelijke mediterrane gerechten, ontspannen in de spa of je energie kwijt in de fitnessfaciliteiten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Atlantica Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenAtlantica Hotels & Resorts
Websitehttps://www.atlanticahotels.com
Klantenservice+302242029614
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Enkele toplocaties van Atlantica Hotels & Resorts zijn de Atlantica Imperial Resort & Spa in Rhodos en de Atlantica Bay Hotel in Limassol, Cyprus. Deze locaties blinken uit in luxe, gastronomie en uitmuntende service. Het Atlantica Oasis Hotel is dan weer een hit bij gezinnen, dankzij uitgebreide kindvriendelijke voorzieningen. Elk van deze hotels heeft unieke attracties, zoals spa’s, privéstranden of uitstekende duikfaciliteiten, waardoor ze bijzonder geliefd zijn bij vakantiegangers.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

De nadruk van Atlantica Hotels & Resorts ligt op het Middellandse Zeegebied. In Cyprus vind je een groot aantal van hun hotels, vooral in populaire toeristische gebieden zoals Paphos en Limassol. Griekenland is een andere hotspot, met hotels in locaties zoals Kreta en Rhodos. Ze zijn ook aanwezig in Egypte, met name in toeristische gebieden zoals Sharm El Sheikh.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Qua prijsstelling zijn de Atlantica Hotels & Resorts doorgaans midden tot hoog segment. Je betaalt voor kwaliteit, service en een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. Beoordelingen zijn vaak zeer positief, met lof voor de uitstekende klantenservice, de kwaliteit van het eten en de netheid van de accommodaties. Deze eigenschappen maken het een populaire keuze voor reizigers die waar voor hun geld willen.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Atlantica Hotels & Resorts bieden een breed scala aan kameropties, van standaard tweepersoonskamers tot luxueuze suites met uitzicht op zee. Sommige resorts bieden zelfs privévilla’s met eigen zwembaden. De hotels trekken een gemengd publiek, van gezinnen en koppels tot solo-reizigers en groepen. Voorzieningen zoals kinderclubs en romantische dinermogelijkheden maken het ideaal voor diverse reizigers.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Culinaire opties zijn ruim bij Atlantica, met een reeks eetgelegenheden die lokale en internationale keukens aanbieden. Buffetten met thema-avonden zijn gebruikelijk, evenals à-la-carte-opties die variëren van Italiaans tot Aziatisch. Bars en lounges bieden een verscheidenheid aan sferen, van ontspannen strandbars tot elegantere instellingen voor een cocktail. In sommige resorts zijn er zelfs gespecialiseerde koffiebars en ijssalons voor een snelle traktatie.

Plaats een reactie