4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Melia Hotels & Resorts

Melia Hotels & Resorts is een Spaanse hotelketen die zijn oorsprong vond in 1956, toen het eerste hotel, Melia Granada, in het hart van Spanje werd geopend. Sindsdien is de keten uitgegroeid tot een van de grootste hotelbedrijven ter wereld met meer dan 370 hotels in 43 landen. Als je van all-inclusive luxe en comfort houdt, ben je hier aan het juiste adres. De hotels zijn vaak gevestigd op eersteklas locaties, van bruisende stadscentra tot exotische strandbestemmingen zoals de Caraïben, en bieden een breed scala aan voorzieningen, waaronder spa’s, zwembaden en gastronomische restaurants. Een van de onderscheidende kenmerken van Melia Hotels & Resorts is hun focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken en hebben programma’s voor water- en energiebesparing, evenals afvalvermindering. Ook de lokale gemeenschap wordt niet vergeten; de keten investeert in lokale initiatieven en streeft ernaar een positieve invloed te hebben op de gebieden waar ze actief zijn. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een zakelijke reis, Melia Hotels & Resorts biedt een scala aan opties die zijn aangepast aan diverse behoeften en voorkeuren. Het merk staat bekend om zijn uitzonderlijke service en gastvrijheid, waardoor je je direct thuis zult voelen. Bij Melia Hotels & Resorts draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hun gasten.

1. Paradisus Gran Canaria By Melia (San Agustín)

Het Paradisus Gran Canaria bevindt zich in San Agustín, een serene oase weg van de drukte van de grotere toeristische centra. Ontspan aan het indrukwekkende zwembad of verwen jezelf in het luxe spa-centrum. Voor de avonturiers liggen de duinen van Maspalomas dichtbij, waar je kunt wandelen of kamelentochten kunt maken. In de nabije omgeving vind je diverse winkelcentra en de Atlantische Oceaan lonkt voor watersportactiviteiten. Proef de regionale specialiteit “papas arrugadas” in het voortreffelijke restaurant van het hotel.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Meliá Internacional (Varadero)

Aan de befaamde stranden van Varadero ligt Meliá Internacional, een paradijs voor strandliefhebbers. Het helderblauwe water nodigt uit tot snorkelen, terwijl de talrijke bars zorgen voor de perfecte mojito. Verken het nabijgelegen Varadero Ecological Park en bewonder de unieke flora en fauna van Cuba. ‘s Avonds kun je genieten van authentieke Cubaanse muziek in de levendige nachtclubs van het resort. Een ritje in een vintage auto door Varadero is een absolute must.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Melia Punta Cana Beach Resort (Punta Cana)

Melia Punta Cana Beach Resort ligt in het hart van de Dominicaanse Republiek en biedt een tropische ontsnapping. De luxe bungalows zijn omgeven door weelderige tuinen en de rustgevende Caribische Zee. Probeer zeker het zip-linen in de nabijgelegen jungle of neem een catamaranexcursie om walvissen te spotten. Het resort staat bekend om zijn gastronomische restaurants, waar je kunt genieten van zeevruchten zoals “langosta a la parrilla”. De nabijgelegen Hoyo Azul, een verborgen cenote, is een betoverende bezienswaardigheid.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Melia Zanzibar (Kiwengwa)

Gelegen aan de noordoostelijke kust van Zanzibar, is Melia Zanzibar een exotische bestemming. De overwater bungalows bieden een panoramisch uitzicht op de Indische Oceaan. Ontdek de nabijgelegen Kiwengwa Caves of ga kitesurfen op het strand. Het resort biedt culinaire hoogstandjes zoals “Zanzibari biryani”. Bezoek Stone Town, een UNESCO Werelderfgoed, en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland. De lokale markten bieden een breed scala aan specerijen, waardoor Zanzibar de “Spice Island” wordt genoemd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Melia Grand Hermitage (Golden Sands)

Aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust ligt het Melia Grand Hermitage in Golden Sands. Hier kun je zonnebaden aan het prachtige strand of een duik nemen in een van de meerdere zwembaden van het resort. De Varna Botanical Garden, in de buurt, is een lust voor het oog. Het hotel staat bekend om zijn uitgebreide spa-faciliteiten en de regionale Bulgaarse wijn in het restaurant mag je niet missen. Bezoek het nabijgelegen Aladzha-klooster, een middeleeuws orthodox klooster, uitgehouwen in een 25m hoge klif.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Melia Llana (Santa Maria)

Melia Llana in Santa Maria biedt een onvergetelijke ervaring op de Kaapverdische eilanden. Genesteld langs gouden zandstranden, is dit resort perfect voor zonaanbidders en watersportfanaten. Maak een zeiltocht om dolfijnen te spotten of verken de onderwaterwereld met snorkeluitrusting. Santa Maria staat bekend om zijn levendige lokale muziekscene. In het resort kun je jezelf verwennen met Kaapverdische specialiteiten zoals ‘cachupa’. Een uitstapje naar de zoutmijnen van Pedra de Lume, gelegen in een oude vulkaankrater, is een must-see.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Falcons Resort by Melia (Punta Cana)

Falcons Resort by Melia, gelegen in Punta Cana, is de perfecte mix van avontuur en ontspanning. Uniek voor dit resort zijn de avifauna-thematuinen, waar je exotische vogels kunt observeren. Daarnaast nodigen de kristalheldere zwembaden uit tot een verfrissende duik. De nabijgelegen Scape Park biedt ecologische excursies, zoals avontuurlijke grottochten. Voor de culinaire liefhebbers heeft het resort een selectie van internationale en lokale gerechten. Mis niet de gelegenheid om de Dominicaanse merengue te leren dansen in de avondentertainmentprogramma’s.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Melia Las Dunas (Cayo Santa Maria)

Op het idyllische eiland Cayo Santa Maria vind je Melia Las Dunas, een toevluchtsoord omringd door azuurblauwe wateren. Hier kun je zowel op het land als in de zee avonturen beleven. Kajak door mangroven of verken nabijgelegen eilanden op een catamarancruise. De twee afzonderlijke secties van het resort – één voor gezinnen en één voor volwassenen – zorgen voor een gepersonaliseerde vakantie. Proef lokale delicatessen zoals ‘ropa vieja’ terwijl je geniet van uitzicht op de zonsondergang. Een rit met een paard en wagen door de omliggende gebieden biedt een nostalgische ervaring.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Melia Fuerteventura (Costa Calma)

Melia Fuerteventura in Costa Calma is een oase aan de Atlantische Oceaan. Het uitgestrekte resort is beroemd om zijn windsurfschool, waardoor het ideaal is voor liefhebbers van deze sport. De ongerepte stranden van Sotavento liggen direct voor de deur en zijn een visueel spektakel. Verken het Fuerteventura Biosphere Reserve of ga op een kamelenexcursie in de omliggende woestijnen. Geniet van Canarische lekkernijen zoals ‘papas arrugadas’ in de luxe restaurants van het resort. Bezoek de traditionele markten in de buurt voor handgemaakte souvenirs.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Melia Peninsula (Varadero)

Melia Peninsula in Varadero combineert Caribische charme met moderne luxe. De uitgestrekte zwembaden en tropische tuinen creëren een sfeer van totale rust. Duik in de warme wateren van Varadero of neem een duikles in het resort. Bezoek het nabijgelegen Josone Park voor een serene boottocht. Gastronomische liefhebbers kunnen genieten van Cubaanse gerechten zoals ‘tostones’. Duik in de rijke geschiedenis van de regio met een bezoek aan het Varadero Street Market. Sluit de avond af met een authentieke Cubaanse sigaar en een glas rum terwijl je luistert naar live muziek.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Melia Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenMelia Hotels & Resorts
Websitehttps://www.melia.com
Klantenservice+318000228608
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Enkele van de meest populaire vestigingen van Melia Hotels & Resorts zijn te vinden in topbestemmingen zoals Bali, de Maldiven, en Mallorca. De Melia Bali in Nusa Dua staat bekend om zijn luxe en prachtige strandomgeving, terwijl Melia Nassau Beach in de Bahama’s populair is voor zijn idyllische ligging en wateractiviteiten. In Europa is het ME London een hit, dankzij zijn centrale locatie en hedendaagse design. Deze hotels trekken mensen aan die op zoek zijn naar hoogwaardige voorzieningen, uitzonderlijke service en unieke ervaringen.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Melia Hotels & Resorts is wereldwijd aanwezig met locaties verspreid over 43 landen. In Europa zijn ze sterk vertegenwoordigd in Spanje, Portugal en Griekenland. In Amerika vind je ze in de Verenigde Staten, de Caraïben en diverse Latijns-Amerikaanse landen zoals Mexico en Brazilië. Aziatische bestemmingen zoals Vietnam en Indonesië zijn ook niet te missen. Ze zijn te vinden in stedelijke centra, langs prachtige kustlijnen en in rustige berggebieden.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het prijsniveau bij Melia Hotels & Resorts kan variëren, maar over het algemeen bevinden ze zich in het midden tot hogere segment. Je kunt luxe verwachten zonder exorbitante prijzen. De beoordelingen zijn overwegend positief, met veel gasten die de uitstekende service, comfortabele kamers en hoogwaardige voorzieningen roemen. Beoordelingen op reiswebsites zoals TripAdvisor tonen vaak vier tot vijf sterren voor diverse vestigingen.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

De hotelkamers variëren van standaard kamers en suites tot exclusievere opties zoals villa’s in sommige resorts. Alle kamers zijn ontworpen met comfort en luxe in gedachten, uitgerust met moderne voorzieningen zoals Wi-Fi, flatscreen-tv’s en minibars. Melia Hotels & Resorts trekken een breed scala aan reizigers aan, van zakenmensen tot families en stellen op zoek naar romantiek.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Het culinaire aanbod bij Melia Hotels & Resorts is divers en van hoge kwaliteit. Van internationale buffetten tot à-la-carte-restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale en wereldkeukens. Vele vestigingen bieden meerdere eetgelegenheden, waaronder themarestaurants. Bars variëren van casual strandbars tot elegante cocktailbars, en sommige resorts bieden zelfs nachtclubs. Er is dus voor elk wat wils, of je nu een fijnproever bent of gewoon een snelle hap wilt.

Plaats een reactie