4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Barcelo Hotels & Resorts

Barceló Hotels & Resorts, opgericht in 1931 in Palma de Mallorca, Spanje, is een van de oudste en meest gevestigde hotelketens in Europa. Met meer dan 250 hotels en resorts in 22 landen is Barceló een naam die synoniem is met veelzijdigheid en betrouwbaarheid in de reiswereld. Hoewel het begon als een transportbedrijf, heeft Barceló een rijke geschiedenis van innovatie en groei, inclusief de lancering van hun eigen reisbureau en luchtvaartmaatschappij. Wat maakt Barceló Hotels & Resorts speciaal? Allereerst hun diverse portfolio. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje op de Malediven, een familievakantie in de Dominicaanse Republiek, of een stedentrip in Europese metropolen, Barceló heeft een aanbod dat aan al je wensen voldoet. Daarnaast hebben ze een sterke toewijding aan duurzaam toerisme. Ze zijn een van de weinige ketens met een specifiek programma gericht op waterbesparing, energie-efficiëntie en lokale gemeenschapsondersteuning. De keten staat bekend om zijn luxe en comfort, gecombineerd met authentieke ervaringen. De U-Spa concepten in hun resorts, bijvoorbeeld, bieden unieke wellnesservaringen die geïnspireerd zijn door de lokale cultuur. Als je dus een all-inclusive vakantie overweegt waarbij kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid centraal staan, dan is Barceló Hotels & Resorts een uitstekende keuze.

1. Barcelo Maya Palace (Puerto Aventuras)

Duik in luxe bij Barcelo Maya Palace in Puerto Aventuras. Dit resort ligt direct aan het kristalheldere water van de Caraïben en beschikt over uitgestrekte zwembaden. Ga culinair op avontuur in een van de zes restaurants, variërend van Franse haute cuisine tot authentieke Mexicaanse gerechten. Verken het nabijgelegen eco-park Xcaret of de oude Maya-stad Tulum. Voor de waterratten zijn er duik- en snorkeltrips naar de nabijgelegen riffen. Beleef het beste van de Riviera Maya vanuit dit prachtige paleis.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Barcelo Tiran Sharm (Sharm el Sheikh)

Laat je verrassen door de betoverende onderwaterwereld van Sharm el Sheikh bij Barcelo Tiran Sharm. Dit hotel ligt aan de rand van de Rode Zee en is een waar paradijs voor duikliefhebbers. Wandel door de landschapstuinen, relax aan een van de vijf zwembaden, of waag je aan watersporten. Naast het rijke zeeleven zijn er woestijnexcursies met quad of kameel. Proef lokale delicatessen in de restaurants en eindig je dag met een traditionele bedoeïenen-theeceremonie onder de sterren.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Barcelo Bavaro Palace (Punta Cana)

Geniet van een tropische ontsnapping in Barcelo Bavaro Palace in het bruisende Punta Cana. Dit hotel ligt aan een parelwit strand en is omgeven door kokospalmen. Sla een balletje op de 18-holes golfbaan, waag je aan watersporten of geniet van live entertainment. Bezoek het nabijgelegen Dolphin Island Park of ga op avontuur in het Scape Park met ziplines en cenotes. Trakteer je smaakpapillen op culinaire hoogstandjes in de elf restaurants, van Japans tot Dominicaanse specialiteiten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Barcelo Fuerteventura Royal Level (Caleta de Fuste)

Vind je ultieme relaxmoment in Barcelo Fuerteventura Royal Level in Caleta de Fuste. Gelegen op het vulkanische eiland Fuerteventura, biedt dit hotel prachtige uitzichten en directe toegang tot het strand. Doe mee aan een zeiltocht, verken de zandduinen of bezoek het nabijgelegen zoutmuseum. Met drie zwembaden, een wellnesscentrum en een scala aan restaurants en bars, voel je je al snel de koning te rijk. Voor de natuurliefhebbers zijn er wandelroutes door het unieke landschap van het eiland.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Barceló Maya Riviera (Puerto Aventuras)

Ervaar volwassen luxe bij Barceló Maya Riviera, een adult-only resort in Puerto Aventuras. Neem een verfrissende duik in een van de vier zwembaden, ontspan in de spa, of geniet van culinaire verwennerij in zes restaurants. Dit hotel is ideaal voor een romantische uitstap of een rustige vakantie. Bezoek de indrukwekkende ruïnes van Coba of ga zwemmen in een van de nabijgelegen cenotes. Watersporten zoals kajakken en windsurfen maken je vakantie compleet.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Barcelo Corralejo Bay (Corralejo)

Betreed een oase van rust bij Barcelo Corralejo Bay, gelegen in het bruisende Corralejo op Fuerteventura. Dit adults-only hotel biedt je een intieme ontsnapping op slechts een steenworp afstand van de turquoise zee. Start je dag met een verkwikkende sessie in het wellnesscentrum voordat je gaat zonnebaden aan het zwembad. Het nabijgelegen natuurpark Corralejo, met zijn uitgestrekte zandduinen, roept op tot verkenning. ‘s Avonds is de levendige promenade van Corralejo met zijn talrijke bars en eetgelegenheden een bezoek waard.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Barcelo Maya Tropical & Colonial (Puerto Aventuras)

Omarm de serene sfeer van Barcelo Maya Tropical & Colonial. Gelegen in Puerto Aventuras, staat dit resort bekend om zijn weelderige groene tuinen en de nabijheid tot het strand. Of je nu wilt ontspannen bij een van de twee immense zwembaden, of de cultuurrijke omgeving wilt verkennen – de mogelijkheden zijn eindeloos. De Maya-ruïnes van Tulum en het betoverende Xel-Há-park liggen binnen handbereik. Met zeven restaurants, variërend van visgerechten tot internationale keukens, is culinair genot verzekerd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Barcelo Bavaro Beach (Punta Cana)

Stap in een wereld van pure verwennerij bij Barcelo Bavaro Beach in Punta Cana. Dit adults-only resort biedt directe toegang tot een van de meest begeerde stranden van de Caraïben. Sla een balletje op de golfbaan, laat jezelf verwennen in de spa, of probeer je geluk in het casino. Voor avonturiers liggen de Hoyo Azul-lagune en de Manati Park Zoo dichtbij. Eet smakelijk in een van de restaurants en geniet van zowel lokale als internationale smaken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Siau Ibiza Hotel (Port de Sant Miquel)

Laat je betoveren door het magische Ibiza bij het Siau Ibiza Hotel in Port de Sant Miquel. Dit moderne hotel biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en heeft alle faciliteiten voor een ultieme vakantie. Plons in het infinity-zwembad, bezoek de nabijgelegen druipsteengrotten van Can Marçà of verken het eiland met een boottocht. De beroemde hippiemarkt van Las Dalias en het historische Ibiza-stad zijn must-visits. Proef de Mediterraanse keuken in het restaurant en waag daarna een dansje in een van Ibiza’s wereldberoemde clubs.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Barcelo Teguise Beach (Costa Teguise)

Ontdek het charmante Lanzarote vanuit Barcelo Teguise Beach in Costa Teguise. Dit adults-only hotel ligt op een steenworp afstand van de gouden stranden en is een ware haven voor rustzoekers. Met twee infinity-pools, een Balinese lounge en een uitgebreide spa, kom je hier volledig tot rust. Ga windsurfen, bezoek het fascinerende César Manrique-huis of verken het Timanfaya National Park met zijn vulkanische landschap. Sluit de dag af met een diner in het restaurant en geniet van de lokale Canarische keuken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Barcelo Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenBarcelo Hotels & Resorts
Websitehttps://www.barcelo.com
Klantenservice+318000235204
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De Barceló Maya Grand Resort in Mexico is een van de kroonjuwelen van Barceló, bekend om zijn luxe en uitgebreide all-inclusive opties. Het Barceló Bávaro Grand Resort in de Dominicaanse Republiek is eveneens populair, met zijn prachtige strandlocatie en veelzijdige voorzieningen. In Europa trekt het Barceló Emperatriz in Madrid veel aandacht dankzij de strategische ligging en verfijnde stijl. Deze populaire locaties vallen op door hun uitmuntende service, veelzijdige recreatiemogelijkheden en uitstekende eetgelegenheden.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Barceló Hotels & Resorts is aanwezig in 22 landen wereldwijd, met een sterke focus op Europa, Latijns-Amerika en Noord-Afrika. In Europa zijn Spanje, Italië en Duitsland belangrijke markten. In Latijns-Amerika zijn Mexico en de Dominicaanse Republiek prominente bestemmingen. De keten heeft ook een aanwezigheid in Noord-Afrikaanse landen zoals Marokko.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het prijssegment van Barceló Hotels & Resorts kan variëren van middenklasse tot luxe, afhankelijk van de locatie en het type resort. De beoordelingen zijn doorgaans positief, met gasten die de service, locaties en voorzieningen prijzen. Op platforms zoals TripAdvisor krijgen veel van hun hotels hoge scores, vaak met vier tot vijf sterren.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Barceló biedt een ruime keuze aan kamertypen, van standaard- en deluxe kamers tot suites en zelfs villa’s in sommige resorts. Alle zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder Wi-Fi, airconditioning en flatscreen-tv’s. Deze keten trekt een breed scala aan reizigers aan, variërend van zakenmensen en stellen tot gezinnen en grotere groepen.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Barceló Hotels & Resorts bieden een diversiteit aan eetopties, van internationale buffetten tot themarestaurants die lokale en exotische keukens aanbieden. De meeste resorts hebben meerdere bars, waaronder zwembadbars, lobbybars en vaak ook nachtclubs. Sommige luxueuzere resorts bieden gastronomische ervaringen, compleet met wijnarrangementen en deskundige sommeliers. Het culinaire aanbod is ontworpen om aan uiteenlopende smaken en voorkeuren te voldoen.

Plaats een reactie