4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van H10 Hotels

Als je een onvergetelijke all-inclusive vakantie-ervaring zoekt, dan is H10 Hotels een naam die je in de gaten moet houden. Opgericht in het begin van de jaren ’80, heeft deze Spaanse hotelketen zich gestaag uitgebreid en telt nu meer dan 65 hotels in 19 verschillende landen. Met een sterke aanwezigheid in populaire bestemmingen zoals de Canarische Eilanden, de Caraïben en het Mediterrane gebied, biedt H10 een scala aan mogelijkheden die elk type reiziger zal aanspreken. Een van de meest opvallende aspecten van H10 Hotels is hun aandacht voor detail en kwaliteit. De keten heeft meerdere prijzen gewonnen voor uitstekende gastvrijheid en service, inclusief TripAdvisor’s Certificate of Excellence. Innovatie is ook een kernwaarde; denk aan hun zelf ontwikkelde digitale platform “H10 My Room Online”, waarmee gasten vooraf hun exacte kamer kunnen kiezen. Ook uniek is hun focus op gastronomie. Veel van hun hotels beschikken over samenwerkingen met bekende chefs en bieden culinaire ervaringen die verder gaan dan het gemiddelde all-inclusive buffet. En laten we de spa- en wellnesscentra niet vergeten, die vaak lokaal geïnspireerde behandelingen aanbieden.

1. Ocean Maya Royale (Playa del Carmen)

Op een steenworp afstand van het levendige Playa del Carmen vind je Ocean Maya Royale, een oase exclusief voor volwassenen. Je kunt genieten van de twee sprankelende zwembaden en directe strandtoegang tot de parelwitte zandstranden van de Caribische Zee. Als je zin hebt in avontuur, ligt het wereldberoemde Xcaret-park dichtbij, ideaal voor een dag vol opwindende activiteiten. Het resort staat bekend om zijn gastronomie met een scala aan culinaire opties. Duiken in de nabijgelegen riffen is een must voor onderwaterliefhebbers.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Ocean Riviera Paradise (Playa del Carmen)

Ocean Riviera Paradise, een gezinsvriendelijk resort, biedt zowel ontspanning als plezier met vijf zwembaden, waaronder een kinderbad en een waterpark. Naast het strand ligt de levendige Fifth Avenue, perfect voor shoppers en winkelliefhebbers. Het resort biedt tien restaurants, variërend van klassiek Italiaans tot hartige steaks. Dichtbij ligt het Tulum-archeologisch terrein, een geweldige kans om de rijke Maya-cultuur te verkennen.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. H10 Rubicon Palace (Playa Blanca)

Genesteld in het pittoreske Playa Blanca op Lanzarote, biedt H10 Rubicon Palace een unieke Canarische ervaring. Met acht zwembaden en directe toegang tot de Atlantische Oceaan, is waterplezier altijd binnen handbereik. Timanfaya National Park ligt in de buurt, waar je vulkanische landschappen kunt bewonderen. Het resort zelf is een culinair feest met zeven restaurants en het wellnesscentrum Despacio Thalasso Centre is de kers op de taart.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. H10 Conquistador (Playa de las Américas) 

Gelegen in het hart van Playa de las Américas op Tenerife, is H10 Conquistador de perfecte uitvalsbasis voor strand- en stadsverkenners. Je bevindt je direct naast de Golden Mile, een winkel- en entertainmentparadijs. Bezoek Siam Park, Europa’s beste waterpark, voor een spannend dagje uit. Terug in het resort kun je kiezen uit vier restaurants en drie bars. De spa en tennisbanen zorgen voor de perfecte balans tussen ontspanning en activiteit.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Ocean Coral & Turquesa (Puerto Morelos)

Dit bekroonde resort Ocean Coral & Turquesa ligt aan de rustige kusten van Puerto Morelos, halverwege Cancun en Playa del Carmen. Hier kun je snorkelen in het op twee na grootste barrièrerif ter wereld. Voor cultuurliefhebbers zijn de oude ruïnes van Coba een korte rit verwijderd. Binnen het resort zijn er vier zwembaden, tien restaurants en tal van activiteiten. Het nabijgelegen botanische Dr. Alfredo Barrera Marín is ideaal voor natuurliefhebbers.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. H10 Atlantic Sunset (Playa Paraíso)

Het H10 Atlantic Sunset bevindt zich in Playa Paraíso, een serene locatie aan de zuidwestkust van Tenerife. Hier geniet je van een modern design met een spectaculair zeezicht. Met vijf zwembaden, waaronder een van de weinige zoutwaterzwembaden op het eiland, biedt het resort volop zwemplezier. Je bent ook vlakbij het indrukwekkende El Teide National Park, ideaal voor wandeltochten. De veelheid aan eetgelegenheden binnen het resort zorgt voor een culinaire reis van wereldklasse.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. H10 Costa Adeje Palace (Costa Adeje)

Gesitueerd in het zonnige Costa Adeje, is dit resort H10 Costa Adeje Palace je perfecte toegangspoort tot Tenerife’s prachtige kusten. Met vier zwembaden en directe toegang tot La Enramada-strand, zijn zonnebaden en zwemmen een dagelijkse traktatie. Het nabijgelegen Siam Mall is een winkelparadijs, terwijl Barranco del Infierno een uitdaging biedt voor wandelaars. Het resort staat bekend om zijn uitgebreide spa, vier restaurants en uitstekende service.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. H10 Ocean Suites (Corralejo)

Gelegen in het noorden van Fuerteventura in het levendige stadje Corralejo, biedt H10 Ocean Suites een mix van avontuur en ontspanning. Binnen handbereik bevinden zich de ongerepte duinen van het Corralejo Natural Park. Watersportliefhebbers kunnen windsurfen en kitesurfen in de nabijgelegen wateren. Het resort zelf beschikt over vier zoutwaterzwembaden, een tennisbaan en drie bars. Verken ook zeker de nabijgelegen Isla de Lobos, een paradijselijk eilandje.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. H10 Tindaya (Costa Calma)

In het serene Costa Calma op Fuerteventura vind je H10 Tindaya. Hier sta je direct in verbinding met de oceaan, met directe toegang tot het strand en vijf prachtige zwembaden. Een korte rit brengt je naar het Jandia Natural Park met zijn adembenemende stranden en landschappen. Het resort heeft ook een uitgebreid wellnesscentrum, diverse restaurants en een duikcentrum voor de avonturiers.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Ocean Vista Azul (Varadero)

Gelegen op het schilderachtige schiereiland Varadero in Cuba, biedt Ocean Vista Azul een onvergetelijke Caribische ervaring. Geniet van twee infinity pools met een prachtig uitzicht op de oceaan. Het nabijgelegen Varadero-stadscentrum biedt levendige muziek en cultuur. Voor de geschiedenisliefhebbers is er het Bellamar-grottennetwerk, het oudste Cubaanse toeristische attractie. Het resort zelf pronkt met zes restaurants, diverse bars en een entertainmentprogramma vol met Cubaanse flair.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over H10 Hotels

#Informatie
HotelketenH10 Hotels
Websitehttps://www.h10hotels.com
Klantenservice+34900444466
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

Enkele veelbezochte locaties van H10 Hotels omvatten de H10 Conquistador op Tenerife, bekend om zijn uitstekende locatie en veelzijdige voorzieningen. Het H10 Ocean Coral & Turquesa in Mexico is een hit voor zijn prachtige strandlocatie en gastronomische eetgelegenheden. In Barcelona is het H10 Metropolitan geliefd vanwege zijn moderne design en centrale ligging. Deze hotels hebben een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige service en een breed scala aan voorzieningen.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

H10 Hotels heeft een sterke aanwezigheid in populaire toeristische bestemmingen zoals Spanje, de Caraïben, Italië en Duitsland. In Spanje zijn ze prominent aanwezig in steden als Barcelona en vakantiegebieden zoals de Canarische Eilanden. Ze hebben ook resorts in de Dominicaanse Republiek en Mexico. Recentelijk zijn ze uitgebreid naar steden als Lissabon en Rome.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het prijsniveau van H10 Hotels varieert, maar de meeste bevinden zich in het middensegment. Afhankelijk van de bestemming en het type accommodatie kunnen de prijzen uiteraard variëren. Beoordelingen zijn doorgaans positief, met hoge scores voor klantenservice, netheid en faciliteiten. Veel van hun hotels hebben TripAdvisor’s Certificate of Excellence ontvangen, wat hun hoge kwaliteitsstandaarden onderstreept.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Je kunt een breed scala aan kameropties verwachten, van standaardkamers en suites tot familiekamers met extra voorzieningen. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken zoals Wi-Fi en airconditioning. De hotels trekken een diverse groep reizigers aan: van gezinnen en stellen tot zakenreizigers, wat de verscheidenheid aan kamertypes en -prijzen reflecteert.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

H10 Hotels staat bekend om zijn gastronomische flair. Veel hotels bieden meerdere eetgelegenheden, waaronder themarestaurants die lokale en internationale gerechten serveren. Buffetten zijn rijkelijk en veelzijdig, vaak met live cooking stations. Wat betreft drankjes en ontspanning, kun je verwachten verschillende bars te vinden, variërend van rustige lobbybars tot levendige strand- of zwembadbars. De meeste resorts bieden ook snackbars voor tussendoortjes.

Plaats een reactie