4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Allsun Hotels

Allsun Hotels is een bekende all-inclusive hotelketen die synoniem staat voor luxe, kwaliteit en een zorgeloze vakantiebeleving. Opgericht in de vroege jaren ’90, heeft deze keten zich snel verspreid over populaire vakantiebestemmingen zoals de Balearen, de Canarische Eilanden en het vasteland van Spanje. Wat Allsun Hotels onderscheidt van andere all-inclusive resorts, is de onberispelijke aandacht voor detail, van de stijlvol ontworpen kamers tot de gastronomische eetervaringen. De keten heeft een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, van spa-behandelingen tot waterparken voor de kinderen. Met deze insteek probeert Allsun een holistische ervaring te bieden die tegemoetkomt aan de wensen van gezinnen, stellen en zelfs zakelijke reizigers. Een ander belangrijk kenmerk is hun inzet voor duurzaamheid; vele van hun hotels gebruiken zonne-energie, en ze zijn actief bezig met waterbehoud en afvalminimalisatie. Wat eten en drinken betreft, zetten Allsun Hotels de toon met uitgebreide buffetten, à-la-carte-restaurants en thema-avonden die een culinaire reis rond de wereld bieden. Daarbij zijn bijna alle kosten al in de prijs inbegrepen, waardoor gasten echt kunnen ontspannen zonder zich zorgen te maken over extra uitgaven.

1. Allsun Hotel Orquidea Playa (Alcúdia)

Ontdek het Allsun Hotel Orquidea Playa, strategisch gelegen in het betoverende Alcúdia. Op een steenworp afstand van het goudgele strand, is dit hotel ideaal voor zonaanbidders. Duik in het uitnodigende zwembad of verken de Romeinse ruïnes in de oude stad. Winkelliefhebbers kunnen struinen door het nabijgelegen havengebied vol boetieks. Het hotel biedt luxe spa-behandelingen en een fitnessruimte. Proef de lokale keuken in het eigen restaurant. In de buurt, zeil rond de Badia de Pollença of fiets door het schilderachtige Tramuntana-gebergte.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Allsun Zorbas Village (Anissaras)

Gelegen in het serene Anissaras, nodigt Allsun Zorbas Village je uit voor een Griekse ontsnapping. Geniet van de kristalheldere zee vanaf het privéstrand of ontspan in een van de meerdere zwembaden. Verwen jezelf in het wellnesscentrum, terwijl de kleintjes genieten van de kinderclub. Bezoek het nabijgelegen aquarium van Kreta of wandel door het traditionele dorp Koutouloufari. Duikavonturiers kunnen de onderwaterwereld verkennen bij de duikschool vlakbij. De Minoïsche paleisruïnes van Knossos zijn ook een must-see.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Allsun Hotel Bella Paguera (Paguera)

Welkom in Allsun Hotel Bella Paguera, een juweel in het levendige Paguera. Omgeven door dennenbossen en dicht bij drie zandstranden, heeft het resort een ideale locatie. Naast moderne voorzieningen, zoals een wellnesscenter en fitnessfaciliteiten, biedt het hotel een scala aan watersporten. Verken de nabijgelegen boulevard met talloze winkels en eetgelegenheden. Golfliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Golf de Andratx, terwijl natuurliefhebbers het Parc Natural de la Península de Llevant kunnen ontdekken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Allsun Hotel Eden Playa (Playa de Muro)

Ervaar de charme van Allsun Hotel Eden Playa, genesteld aan de Playa de Muro. Met directe toegang tot een uitgestrekt strand, is zonnebaden een genot. Het resort heeft meerdere zwembaden, een moderne spa en een fietsverhuur om het eiland te verkennen. Geniet van Mallorcaanse delicatessen in het restaurant. Avonturiers kunnen het nabijgelegen natuurpark S’Albufera bezoeken, terwijl cultuurliefhebbers kunnen genieten van het historische Alcúdia. Probeer de traditionele ensaimada in lokale bakkerijen!

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Allsun Carolina Mare (Malia)

Ontsnap naar Allsun Carolina Mare, gelegen in het levendige Malia. Direct aan het strand, biedt dit resort prachtige zeezichten en toegang tot het nachtleven van Malia. Het hotel heeft een groot zwembad en wellnessfaciliteiten. Geniet van Griekse gastronomie in het restaurant. Bezoek het nabijgelegen Minoïsche paleis van Malia of proef traditionele raki in lokale tavernes. Voor een stukje geschiedenis, het Lychnostatis Openluchtmuseum is een aanrader. Ga voor een avontuurlijke dag naar het waterpark Acqua Plus.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Allsun Hotel Borneo (Cala Millor)

Stap in het paradijs bij Allsun Hotel Borneo, gelegen in het bruisende Cala Millor. Het hotel, direct aan een fijn zandstrand, staat garant voor ontspannen stranddagen. Profiteer van de uitgebreide zwembadfaciliteiten, spa en fitnesscentrum. Proef de Mediterraanse flair in het in-house restaurant. Cala Millor biedt een levendige promenade vol winkels en lokale eetgelegenheden. Voor een vleugje cultuur, bezoek het nabijgelegen kasteel van Capdepera. Avonturiers kunnen de Drach-grotten verkennen, bekend om hun indrukwekkende stalactieten.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Allsun Hotel Palmira Cormoran (Paguera)

Het Allsun Hotel Palmira Cormoran, gelegen in het schilderachtige Paguera, biedt een perfecte balans tussen comfort en avontuur. Het hotel ligt aan een turquoise baai, ideaal voor watersporten. Duik in het zwembad, of ontspan in het wellnesscentrum. Proef lokale gerechten in het restaurant. De nabijgelegen La Romana-strand is een must-visit. Voor natuurliefhebbers is een trip naar het Tramuntana-gebergte een must. Ga zeilen rond de Malgrats-eilanden of bezoek de charmante stad Andratx, bekend om zijn markt en jachthaven.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Allsun Hotel Orient Beach (Sa Coma)

Beleef het beste van Mallorca bij Allsun Hotel Orient Beach, genesteld in Sa Coma. Het strand ligt op een steenworp afstand, waardoor zonnebaden een dagelijkse activiteit wordt. Het hotel beschikt over een uitnodigend zwembad, een spa en een kinderclub. Geniet van lokale lekkernijen in het restaurant. De pittoreske Punta de n’Amer, een beschermd natuurgebied, ligt in de buurt en is perfect voor wandelingen. Bezoek ook het kasteel van Punta de n’Amer voor panoramische uitzichten. Paardenliefhebbers kunnen ritten boeken bij de lokale manege.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Allsun Hotel Sumba (Cala Millor)

Ontdek de magie van Mallorca bij Allsun Hotel Sumba, een juweeltje in Cala Millor. Met directe toegang tot het strand, biedt het resort ononderbroken uitzichten op de Middellandse Zee. Maak gebruik van het grote zwembad, wellnessfaciliteiten en diverse sportactiviteiten. Culinaire hoogstandjes wachten in het restaurant. Verken de nabijgelegen vissershaven van Cala Bona. De Safari Zoo, een korte rit verwijderd, biedt een spannend dagje uit voor families. Voor geschiedenisliefhebbers zijn de Talayotische ruïnes in de buurt een fascinerende ontdekking.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Allsun Hotel Lux de Mar (Cala Ratjada)

Laat je betoveren door Allsun Hotel Lux de Mar in Cala Ratjada. Dicht bij zowel het strand als de haven, biedt het hotel de perfecte locatie. Duik in de verfrissende zwembaden, geniet van spa-behandelingen of verken de onderwaterwereld met de duikschool in de buurt. Het hotelrestaurant serveert verrukkelijke lokale gerechten. Het levendige centrum van Cala Ratjada, vol winkels en nachtleven, is op loopafstand. Bezoek het schilderachtige vuurtorenpunt, Capdepera Lighthouse, of trek door het nabijgelegen natuurreservaat Parc Natural de Llevant.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Allsun Hotels

#Informatie
HotelketenAllsun Hotels
Websitehttps://www.allsun-hotels.de
Klantenservice+21154274120
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De meest populaire hotels van Allsun Hotels zijn vaak te vinden op toeristische hotspots zoals Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden. Specifiek genieten hotels zoals Allsun Albatros in Lanzarote en Allsun Sumba in Mallorca hoge waarderingen voor hun uitmuntende service en faciliteiten. Deze toplocaties trekken jaarlijks duizenden bezoekers en staan bekend om hun prachtige uitzichten, luxueuze spa’s en uitgebreide activiteitenprogramma’s. Ze bieden meer dan alleen een comfortabel verblijf; ze zorgen voor een complete vakantie-ervaring.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Allsun Hotels is voornamelijk actief in Spanje en zijn eilanden. De Balearen, met eilanden als Mallorca en Ibiza, en de Canarische Eilanden zoals Tenerife en Lanzarote, zijn prominent aanwezig in het portfolio van de keten. Daarnaast heeft Allsun enkele vestigingen op het Spaanse vasteland, waaronder de Costa Blanca. Deze strategische locaties maken Allsun een favoriete keuze voor reizigers die de Spaanse zon, zee en cultuur willen ervaren.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het gemiddelde prijsniveau van Allsun Hotels ligt in het hogere segment, wat past bij hun aanbod van luxe en uitgebreide voorzieningen. Over het algemeen worden de hotels zeer positief beoordeeld, met veel gasten die de uitmuntende service, hoogwaardige maaltijdopties en het brede scala aan faciliteiten prijzen. Allsun Hotels behaalt doorgaans hoge scores op beoordelingsplatforms, wat het een betrouwbare keuze maakt voor een kwaliteitsvakantie.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Bij Allsun Hotels kun je een divers aanbod aan kamertypes verwachten, van standaard tweepersoonskamers tot ruime familiesuites en luxe penthouses met privéterrassen. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht, en uitgerust met hedendaagse voorzieningen. Het klantenbestand is gevarieerd, van jonge koppels en gezinnen tot senioren en zakelijke reizigers. Iedereen vindt er wel iets naar zijn smaak, dankzij de veelzijdige faciliteiten en activiteiten.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Allsun Hotels verwent zijn gasten met een uitgebreid culinair aanbod. Er zijn meestal meerdere eetgelegenheden binnen elk hotel, waaronder internationale buffetten, à-la-carte-restaurants en themadiners. Daarnaast zijn er diverse bars, waaronder poolbars en lobbybars, waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan drankjes. De eet- en drinkgelegenheden zijn zo ontworpen dat ze een breed scala aan smaken en voorkeuren bedienen, wat de totale vakantiebeleving alleen maar versterkt.

Plaats een reactie