4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

De mooiste all inclusive boutique hotels

Een boutique hotel is een klein en stijlvol hotel dat zich richt op het bieden van een unieke ervaring aan gasten. Het is meestal ontworpen met een specifieke thema of sfeer in gedachten, en heeft vaak een intieme en gezellige sfeer. Boutique hotels zijn vaak gevestigd in historische gebouwen of gerenoveerde panden, en zijn meestal gelegen in trendy en populaire wijken van steden. Ze zijn populair bij reizigers die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard hotelervaring, en bieden vaak luxe voorzieningen en persoonlijke service (dus ook roomservice).


Wat is een boutique hotel?

Een van de kenmerken van een boutique hotel is de nadruk op design en esthetiek. Vaak worden er aangepaste meubels, kunstwerken en decoraties gebruikt om de unieke sfeer van het hotel te creëren. Boutique hotels bieden ook vaak speciale kamers of suites met verschillende thema’s of kenmerken, zoals een panoramisch uitzicht op de stad, een kamer met jacuzzi of een open haard. Boutique hotels hebben meestal minder kamers dan normaal resort, waardoor ze meer persoonlijke aandacht aan hun gasten kunnen geven. Het personeel is vaak zeer goed opgeleid en getraind om de gasten te helpen bij het plannen van hun verblijf, zoals het organiseren van activiteiten in de omgeving of het regelen van vervoer naar de luchthaven. Andere voorzieningen die vaak worden aangeboden in boutique hotels zijn onder andere gastronomische restaurants, bars, spa’s en fitnessruimtes. Veel boutique hotels bieden ook speciale pakketten en arrangementen aan, zoals romantische uitjes of culinaire ervaringen.

Top 10 all inclusive boutique accommodaties

Het mooie van all inclusive resorts is dat alles van je reis is inbegrepen. Op de luchthaven start je vakantie direct. Stap het vliegtuig uit en ga met de geboekte transfer richting het hotel. Doe de check-in en geniet van alle voordelen van dit accommodatietype:

  1. Gemak en comfort: Met een all-inclusive arrangement hoef jij je geen zorgen te maken over het betalen voor maaltijden, snacks en drankjes tijdens het verblijf. Je kunt dus genieten van een zorgeloze vakantie zonder zonder al te veel extra kosten.
  2. Kwaliteit van service: Boutique hotels zijn vaak kleinschaliger en bieden persoonlijkere service. Dit kan resulteren in een hogere kwaliteit van service en aandacht voor details. Daarnaast zorgt een all-inclusive concept ervoor dat je kunt rekenen op extra diensten zoals conciërge, dagelijkse schoonmaak van de kamer en roomservice.
  3. Luxe en exclusiviteit: Een boutique hotel biedt vaak een exclusieve en luxe ervaring, met aandacht voor design en stijl. Het zorgt voor een unieke en bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten. Omdat al het eten in drinken is inbegrepen in het all-inclusive arrangement hou je meer vakantiebudget over. Hierdoor kun je meer genieten van andere activiteiten, excursies en ervaringen tijdens het verblijf.

Meril Boutique Hotel & Spa (Turkije, Lycische Kust, Turunç)

Meril Boutique Hotel & Spa knus resort

Meril Boutique Hotel & Spa is gelegen op de mooie Lycische Kust in het zuidoosten van Turkije. Je kunt hier genieten van heerlijke zonnige stranden, prachtige zee en heuvels met olijfbomen. In de omgeving vind je ook interessante historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van het oude Lycische stadje Kaunos. Daarnaast zijn er ook vele imposante berggebieden en kleine dorpjes in de omgeving. Bekende steden in de buurt zijn Marmaris, Fethiye en Ölüdeniz. De nabijgelegen stad Turunç is een gezellige vissersplaats met vele kleine winkeltjes en bars.


Cavo Vezal (Griekenland, Zakynthos, Laganas)

kleinschalig Boutique resort Cavo Vezal

Cavo Vezal is gelegen op het schitterende eiland Zakynthos in Griekenland. Je kunt hier genieten van prachtige stranden, azuurblauwe zee, idyllische baaien en een schitterende natuur. In de omgeving vind je ook vele historische bezienswaardigheden, zoals het klooster van St. Dionysios en het schilderachtige kasteel van St. George. Bekende steden in de buurt zijn Zakynthos-stad, Alykanas en Argassi. De nabijgelegen plaats Laganas is een gezellige badplaats met veel restaurants en winkels.


Hotel Boutique Magic Blue (Mexico, Quintana Roo, Playa del Carmen)

Hotel Boutique Magic Blue intieme en romantische accommodatie

Hotel Boutique Magic Blue is gelegen in het prachtige Quintana Roo in Mexico. Je kunt hier genieten van heerlijke zonnige stranden, prachtige zee en heuvels met palmbomen. In de omgeving vind je ook vele interessante bezienswaardigheden, zoals de Maya-ruïnes van Tulum en Coba. Bekende steden in de buurt zijn Cancun, Cozumel en Isla Mujeres. De nabijgelegen plaats Playa del Carmen is heel bekend en mooi om te bezoeken. Je kunt er diverse soorten watersporten doen.


Hilton Marsa Alam Nubian Resort (Egypte, Rode Zee, Marsa Alam)

Hilton Marsa Alam Nubian Resort is gelegen aan de prachtige Rode Zee in Egypte. Je kunt hier genieten van heerlijke zonnige stranden, prachtige zee en schitterende natuur. In de omgeving vind je ook vele interessante historische bezienswaardigheden, zoals de tempel van Seti I en het Egyptisch museum. Bekende steden in de buurt zijn Hurghada, Safaga en Marsa Alam. De stad Marsa Alam ligt in de buurt en biedt heel veel vertier (zowel overdag als ‘s avonds).


Sundance Residences & Boutique Hotel (Turkije, Zuid-Egeïsche Kust, Turgutreis)

Sundance Residences & Boutique Hotel is gelegen op de prachtige Zuid-Egeïsche Kust in Turkije. Je kunt hier genieten van heerlijke zonnige stranden, prachtige zee en heuvels met olijfbomen. In de omgeving vind je ook vele mooi historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van het oude stadje Ephesus en de tempel van Apollo. Bekende steden in de buurt zijn Bodrum, Marmaris en Fethiye. De nabijgelegen plaats Turgutreis is een gezellige vissersplaats met veel kleine winkeltjes en een kleurrijke haven. Er is veel te doen in de regio waaronder veel waterplezier en sportactiviteiten.


Infinity Blue Boutique Hotel & Spa (Griekenland, Kreta, Chersonissos)

Infinity Blue Boutique Hotel & Spa is gelegen in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Deze bestemming biedt de perfecte mix van een ontspannen strandvakantie, culturele bezienswaardigheden en historische monumenten. De stad Chersonissos kent een bruisend nachtleven, waar je zeker een bezoekje aan moet brengen. De omgeving van Chersonissos is ook erg interessant. Zo kun je ook de steden Malia, Hersonissos en Agios Nikolaos bezoeken. Bezoek ook eens het historische Knossos, het Labyrint van Kreta en de Old Town in Chania.


La Fleur Boutique Hotel (Montenegro, Opština Tivat, Tivat)

La Fleur Boutique Hotel is gelegen in Tivat, Montenegro. Deze bestemming is ideaal voor zowel een strandvakantie als een actieve vakantie. Vanuit Tivat kun je lange wandelingen maken in de omgeving en de prachtige kustlijn bewonderen. Bezoek ook eens de steden Kotor en Budva. De oude stad Kotor is de perfecte plek om te genieten van de Montenegrijnse cultuur. In Budva kun je heerlijk shoppen en genieten van het strand.


SeaSense Boutique Hotel & Spa (Mauritius, Flacq District, Belle Mare)

SeaSense Boutique Hotel & Spa bevindt zich in Belle Mare, Flacq District, Mauritius. Deze bestemming is perfect voor een ontspannen strandvakantie. Je kunt hier genieten van het prachtige strand en de ongerepte natuur. Neem ook eens een kijkje in de stad Flacq. Hier vind je authentieke markten, culturele bezienswaardigheden en veel leuke winkels. Ook in de stad Mahébourg kun je veel interessante bezienswaardigheden vinden.


Modica Boutique Hotel (Italië, Sicilië, Modica)

Modica Boutique Hotel is gelegen in Modica, Sicilië, Italië. Deze bestemming is ideaal voor iedereen die op zoek is naar cultuur, historie en Italiaanse gerechten. Bezoek ook eens de steden Ragusa, Noto en Syracuse. In Ragusa vind je prachtige barokke architectuur. Noto is de perfecte plek om heerlijk te winkelen. In Syracuse kun je genieten van de mooie stranden en de archeologische sites.


Melia Cala d’Or Boutique Hotel (Spanje, Mallorca, Cala d’Or)

Melia Cala d’Or Boutique Hotel is gelegen in Cala d’Or, Mallorca, Spanje. Deze bestemming is perfect voor een strandvakantie met veel actieve activiteiten zoals golf, watersport en wandelen. Maar je kunt hier ook genieten van culturele bezienswaardigheden en historische monumenten. Bezoek ook eens de steden Palma de Mallorca, Sóller en Alcúdia. In Palma de Mallorca vind je prachtige architectuur en een gezellige sfeer. In Sóller kun je genieten van het berglandschap en de lokale gerechten. In Alcúdia kun je heerlijk shoppen en genieten van het strand.


Welke faciliteiten hebben deze knusse resorts?

Kleinschalige boutique hotels hebben meestal een unieke en sfeervolle uitstraling, die vaak wordt gecombineerd met persoonlijke service en gastvrijheid. Deze hotels zijn vaak kleiner en intiemer dan grotere ketenhotels en richten zich op de behoeften van individuele gasten. Ze bieden toch veel leuke en handige faciliteiten aan. Er zijn vaak gezellige gemeenschappelijke ruimtes zoals een lounge, bibliotheek of hoteltuin waar gasten kunnen ontspannen en socializen. Ze hebben doorgaans een klein restaurant of een bar waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Sommige knusse hotels hebben een spa, fitnessruimte, binnenzwembad of sauna waar gasten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. De meeste accommodaties hebben ook draadloos internet (WiFi) en brochures & kortingskaartjes voor lokale bezienswaardigheden.

Hoe kan ik charmante hotels zoeken?

Je kunt op internet niet heel eenvoudig zoeken naar charmante all inclusive resorts. De meeste plekken bieden uitsluiten logies & ontbijt aan. Toch zijn er steeds meer locaties waar je met halfpension, volpension of zelfs een ultra all inclusive verzorging kunt verblijven. Op die manier combineer je een schattig hotel met een onbezorgde vakantieperiode. Wanneer je bij reisbureau’s zoekt kun je filters zoals rustig, afgelegen, stil, charmant, knus en authentiek gebruiken om je zoekopdracht te specificeren.

Voor wie zijn romantische hotels geschikt?

Romantische accommodaties zijn geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een speciale en romantische ervaring tijdens hun verblijf. Dit kan een huwelijksreis zijn, een jubileum of gewoon een romantisch uitje met je partner. Vaak zijn romantische en afgelegen rustige boutique hotels ontworpen om een intieme en sfeervolle vakantietijd te creëren, met bijvoorbeeld zachte verlichting, bloemendecoraties, romantische muziek en een luxe ambiance. Deze plekken bieden vaak ook verschillende faciliteiten en activiteiten die gericht zijn op romantiek, zoals een spa met ontspannende behandelingen, een privéjacuzzi, een romantisch diner voor twee op de kamer, en/of een mooie locatie met uitzicht op zee, bergen of een pittoresk stadje/dorpje.

Plaats een reactie