4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels van Iberostar Hotels & Resorts

Iberostar Hotels & Resorts is een prominente naam in de wereld van all-inclusive vakanties. Opgericht in 1986 in Palma de Mallorca, Spanje, is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 120 hotels in 19 landen. Iberostar heeft een reputatie voor het aanbieden van hoogwaardige faciliteiten en services, waardoor het een favoriet is bij reizigers die op zoek zijn naar een zorgeloze en luxueuze vakantie-ervaring. Wat Iberostar onderscheidt, is hun nadruk op duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Ze hebben talrijke initiatieven op het gebied van milieubescherming, waaronder het ‘Wave of Change’ programma, gericht op het behoud van oceanen en kustgebieden. Daarnaast worden veel van hun resorts aangedreven door hernieuwbare energiebronnen. Het bedrijf biedt verschillende soorten accommodaties, van familiehotels tot adult-only resorts, zodat er voor elk soort reiziger wel iets passends is. Eten en drinken zijn een ander hoogtepunt bij Iberostar, met een breed scala aan culinaire opties die lokale keukens benadrukken. Wellnessfaciliteiten, zoals spa’s en fitnesscentra, zijn vaak inbegrepen, evenals een reeks van watersporten en andere activiteiten. Dus als je op zoek bent naar een all-inclusive ervaring die comfort combineert met verantwoord reizen, dan is Iberostar Hotels & Resorts een uitstekende keuze. Hier vind je een onvergetelijke vakantie, ingebed in luxe en duurzaamheid.

1. Iberostar Selection Paraiso Lindo (Playa Paraíso)

Gelegen in Playa Paraíso biedt het Iberostar Selection Paraiso Lindo jou een luxueus verblijf. Wandel langs uitgestrekte zandstranden en duik in de kristalheldere zee. Je hebt directe toegang tot het lokale koraalrif, een paradijs voor duikers. Het hotel biedt ook diverse zwembaden, wellnessfaciliteiten en culinaire verwennerijen. Bezoek nabijgelegen Maya ruïnes voor een vleugje geschiedenis tijdens je vakantie. Perfect voor toeristen die zowel ontspanning als avontuur zoeken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Iberostar Selection Hacienda Dominicus (Playa Bayahibe)

Welkom in Playa Bayahibe, waar het Iberostar Selection Hacienda Dominicus je verwent met Caribische gastvrijheid. De nabijgelegen nationale parken en tropische eilanden zoals Saona zijn ideale dagtripjes. Geniet van zeilsporten of ontdek de levendige onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Het resort heeft een gevarieerd culinair aanbod en spa-faciliteiten. Een mix van natuurlijke schoonheid en luxe wacht op je.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Iberostar Las Dalias (Costa Adeje)

Costa Adeje, op het zonnige Tenerife, is de thuisbasis van Iberostar Las Dalias. Je bent op een steenworp afstand van gouden stranden en levendige boulevards. Bezoek het nabijgelegen Siam Park, Europa’s toonaangevende waterpark. De accommodatie heeft meerdere zwembaden en entertainment voor het hele gezin. Geniet van lokale Canarische gerechten in de restaurants. Laat je omarmen door de charme van de Canarische Eilanden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Iberostar Selection Kuriat Palace (Skanes)

In het Tunesische Skanes vind je het Iberostar Selection Kuriat Palace, een oase van comfort en cultuur. Bezoek het oude Monastir met zijn historische vesting en mausoleum. Je kunt ook paardrijden langs de kust of golfen in de nabijgelegen banen. Het hotel zelf biedt een privéstrand, een luxueuze spa en verfijnde Tunesische gastronomie. Een ideale plek voor zowel cultuurliefhebbers als strandgangers.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Iberostar Selection Rose Hall Suites (Montego Bay)

Het Iberostar Selection Rose Hall Suites in Montego Bay biedt je een Jamaicaanse droomvakantie. Duik in de Caribische cultuur met reggae-avonden en proef de lokale keuken. Bezoek de Rose Hall Great House, een historische plantage in de buurt, of ga raften op de Martha Brae-rivier. Het resort heeft een scala aan wateractiviteiten, gastronomische ervaringen en spa-behandelingen. Een stukje paradijs in het hart van Jamaica.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Iberostar Costa Dorada (Playa Dorada)

In Playa Dorada ligt het Iberostar Costa Dorada, een perfect toevluchtsoord aan de Dominicaanse kust. Hier kun je zonnebaden aan het goudkleurige strand en de Caribische zee induiken. Bezoek het nabijgelegen Ambermuseum in Puerto Plata en verken het Fort of San Felipe. Terug in het hotel biedt de spa je totale ontspanning. Gastronomische liefhebbers kunnen genieten van de mix van lokale en internationale gerechten. Deze plek biedt een unieke mix van cultuur en comfort.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Iberostar Quetzal (Playa del Carmen)

Iberostar Quetzal, gelegen in het levendige Playa del Carmen, is je poort naar de magie van de Riviera Maya. Ontdek de ondergrondse cenotes, natuurlijke zoetwaterpoelen, of bezoek het nabijgelegen Xcaret, een eco-archeologisch park. Het hotel zelf ligt te midden van tropische tuinen, heeft directe toegang tot het strand en biedt een scala aan activiteiten, van tennis tot duiklessen. Je proeft hier de authentieke smaken van Mexico.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza (Es Canar)

Beleef Ibiza’s levendige sfeer bij Iberostar Selection Santa Eulalia. Gelegen in Es Canar, ben je vlakbij de beroemde hippiemarkt en het bruisende nachtleven van Ibiza-stad. Overdag kun je ontspannen aan het strand of aan het zwembad van het hotel. Culinaire ervaringen wachten in de restaurants met Mediterrane gerechten. En vergeet niet de zonsondergangen, die op Ibiza ongeëvenaard zijn. Een perfecte mix van ontspanning en party-vibes.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. Iberostar Selection Lagos Algarve (Lagos)

In het pittoreske Lagos vind je het Iberostar Selection Lagos Algarve. Verken de indrukwekkende rotsformaties en grotten langs de kust of wandel door de historische straten van Lagos. Het hotel, gelegen aan het Meia Praia strand, is een ideale plek om te ontspannen. Proef de Portugese keuken in het restaurant en geniet van activiteiten zoals golf en watersport. De Algarve wacht op je met al haar charme.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

10. Iberostar Tainos (Varadero)

Op het zonovergoten strand van Varadero ligt het Iberostar Tainos, jouw stukje paradijs in Cuba. Duik in de turquoise wateren of ontdek de nabijgelegen steden als Cardenas. Het hotel heeft een Caribische flair, met palmbomen, zwembaden en Cubaanse dansshows in de avond. Proef de lokale rum en sigaren en dompel je onder in de levendige cultuur. Een authentieke Cubaanse ervaring is hier gegarandeerd.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Veelgestelde vragen over Iberostar Hotels & Resorts

#Informatie
HotelketenIberostar Hotels & Resorts
Websitehttps://www.iberostar.com
Klantenservice+318009253595
Wat zijn de meest populaire all inclusive hotels?

De meest populaire hotels van Iberostar Hotels & Resorts liggen vaak op exotische locaties en hebben luxe voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan het Iberostar Grand Hotel Paraiso in Mexico, bekend om zijn verbluffende architectuur en het vijfsterrenservice. Het Iberostar Selection Bavaro in de Dominicaanse Republiek is een andere publiekstrekker, geliefd om zijn prachtige stranden en topfaciliteiten. In Europa is het Iberostar Selection Anthelia op Tenerife een hit, dankzij zijn uitmuntende kindvriendelijke services en wellnessfaciliteiten.

In welke landen, gebieden en/of plaatsen zitten deze hotels?

Iberostar Hotels & Resorts is vertegenwoordigd in 19 landen wereldwijd. In Europa kun je ze vinden in Spanje, waaronder de Canarische Eilanden en de Balearen, Griekenland, en Montenegro. In Noord-Amerika zijn ze vooral actief in Mexico en de Verenigde Staten. Het Caribisch gebied en Latijns-Amerika kennen meerdere Iberostar locaties, inclusief Cuba, Brazilië en de Dominicaanse Republiek.

Hoe worden de prijzen en hotelkamers beoordeeld?

Het prijsniveau bij Iberostar varieert, maar verwacht overwegend midden- tot hoogsegment tarieven, afhankelijk van de locatie en het type resort. De hotels worden over het algemeen zeer goed beoordeeld, met een focus op service, luxe en duurzaamheid. Beoordelingen benadrukken vaak het uitstekende eten, de vriendelijke medewerkers en de schone faciliteiten.

Welke type reizigers bezoeken deze resorts?

Iberostar biedt een diversiteit aan kamertypes, variërend van standaardkamers tot luxueuze suites met privézwembaden. Hierdoor trekken ze een breed scala aan reizigers aan, van gezinnen en koppels tot soloreizigers en groepen. Veel resorts bieden ook adult-only opties, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor wie op zoek is naar een romantisch of rustig verblijf.

Welke restaurants & eetfaciliteiten worden geboden?

Culinaire diversiteit is een van de sterkste punten van Iberostar. De meeste hotels bieden uitgebreide buffetopties met internationale en lokale gerechten. Daarnaast vind je à la carte restaurants die alles van Mexicaanse tot Aziatische keuken serveren. Voor drankjes kun je terecht in diverse bars, van poolbars tot elegante lobbybars, waar cocktails, wijn en lokale drankjes geserveerd worden.

Plaats een reactie