4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Wat zijn de Corendon Bingo Reizen?

Corendon Bingo reizen zijn pakketreizen die worden aangeboden door de Nederlandse reisorganisatie Corendon. Het bijzondere aan deze reizen is dat je pas bij aankomst op he vliegveld hoort naar welk hotel je gaat. Je kiest vooraf al wel een bestemming (bijvoorbeeld Marmaris, Samos of Bonaire), hotelcategorie (bijvoorbeeld 3-, 4-, of 5 sterren of) en verzorgingstype (bijvoorbeeld logies + ontbijt of all-inclusive). Maar de rest is een verrassing! Als reiziger kan je fors besparen op de kosten van jouw vakantie omdat deze Corendon Bingo Reizen een stuk goedkoper zijn. Hans is eens in deze speciale Bingo vakanties gedoken: wat is het, hoe werkt het, wat zijn de voordelen en waar moet ik op letten? In dit blog lees je er alles over!

In het kort

 • Corendon Bingo Reizen zijn de meest voordelige vakanties met een leuk verrassingseffect
 • Dit zijn hotels die kort voor vertrekdag ingekocht worden, en die je dus verrassend goedkoop kunt boeken
 • Je kiest vooraf jouw bestemming, hotelclassificatie en verzorgingsniveau. Het hotel dien je direct online te boeken en af te rekenen
 • Pas bij aankomst op de luchthaven hoor je naar welke accommodatie in welke plaats je gaat
 • Zo kan het zijn dat jij voor dezelfde hotelkamer een veel lagere prijs betaalt dan andere gasten van het hotel
 • Op de detailpagina vind je iets meer informatie over het type accommodatie dat je mag verwachten. Bijvoorbeeld een hotel met een zwembad of met een ligging aan zee

Alles wat je moet weten over Corendon Bingo Vakanties

De Bingo vakanties van Corendon zijn de manier om extra goedkoop op vakantie te gaan. Omdat het hotel of het appartement vlak voor de vertrekdag ingekocht wordt profiteer jij van een veel lagere prijs. Het is vooral geschikt voor mensen die houden van een “gokje” en houden van een verrassing. Je hoeft niet bang te zijn dat je in een derderangs hotel belandt. Alle Bingo Accommodaties zijn hotels waar Corendon standaard al mee samenwerkt, en die je ook gewoon op de website kunt vinden. In een enkel geval komt het voor dat je in een accommodatie wordt geplaatst die niet op de site van Corendon staat. In het stappenplan hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe het werkt.

Overzicht met alle bingo-reizen bij Corendon

Hoe werkt het?

Corendon Bingo Reis Boeken

 1. Open het overzicht met de Bingo Reizen

  Op deze overzichtspagina vind je het actuele overzicht met alle Bingo Reizen die Corendon aanbiedt. Op dit moment zijn het ongeveer 30 Bingo vakanties.

 2. Filters gebruiken

  Je kunt gebruik maken van diverse filters zoals bestemming, reisperiode, luchthaven van vertrek, verzorgingstype en aantal sterren. Omdat het een Bingo Reis is kan je niet filteren op label, kamertype en overige faciliteiten

 3. Kies een Bingo Reis

  Kies nu een Bingo Reis. Dit is een combinatie van bestemming (vaak een land, eiland of kuststreek), hotelclassificatie, verzorgingstype en type accommodatie. Op de detailpagina van de reis vind je aanvullende informatie over het hotel waar je gaat verblijven. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zwembad of een ligging aan zee. Hier staat ook aangegeven of de reis geschikt is voor mindervaliden.

 4. Kies een vertrekdatum en boek online

  Heb je jouw ideale Bingo Reis gevonden? Controleer dan de beschikbaarheid en kies een vertrekdag en de reisduur. In de kalender zie je direct de prijzen staan. De kosten zijn exclusief €40,00 boekingskosten en eventuele kosten die je ter plaatse moet betalen zoals toeristenbelasting.

 5. Vertrek vanaf de luchthaven

  Je ontvangt jouw reisbescheiden van Corendon zoals je gewend bent. Je ziet hier alleen nog niet de naam van het hotel of resort staan. Pas bij aankomst op de luchthaven hoor je van de reisleiding naar welk hotel je gaat. Je ontvangt dan ook de juiste hotelvoucher in transferticket.

Waarom kan ik een hotel goedkoop boeken via Bingo Reizen?

Ieder hotel streeft naar een 100% bezetting. Zij hebben het liefst dat alle kamers gevuld zijn. Soms komt het voor dat er een aantal hotelkamers niet geboekt wordt. In dat geval willen hotels deze kamers alsnog op een goedkope manier slijten. Maar hotels willen liever niet onder hun eigen naam stunten met de prijzen. Dit kan namelijk afbreuk doen aan het imago van het hotel. Ook is het voor gasten die al geboekt hebben niet fijn om te zien dat dezelfde kamer nu een stuk lager wordt aangeboden. De Bingo Reizen van Corendon zijn dus een perfecte oplossing: jij ziet vooraf niet de naam van het hotel, maar je kunt er wel op vertrouwen dat je voor een heel gunstige prijs in een heel fijne accommodatie verblijft. Tip: bekijk ook eens de charming vakanties van Corendon!

Welke Bingo Vakanties kan ik allemaal kiezen?

Op dit moment kan je kiezen uit ongeveer 30 verschillende bingo reizen. Je kunt kiezen uit de meest populaire zonnige bestemmingen zoals Bonaire, Bulgarije, Egypte, Turkije en Griekenland. Hieronder vindt je het complete overzicht met actuele Bingo vakanties die je kunt boeken:

BestemmingAantal sterrenVerzorgingstypeType verblijf
Bonaire3-sterren plusLogiesAparthotel
Bulgarije4-sterrenAll-inclusiveHotel
Bulgarije3-sterrenLogiesAppartement
Turkse Riviera3-sterrenLogiesAppartement
Turkse Riviera4-sterrenAll-inclusiveHotel
Turkse Riviera5-sterrenAll-inclusiveHotel
Corfu3-sterrenLogiesAppartement
Marmaris3-sterrenLogiesAppartement
Rhodos3-sterrenLogiesAppartement
Zakynthos2,5 sterrenLogiesAppartement
Kreta4-sterrenAll-inclusiveHotel
Samos3-sterrenLogiesAppartement
Rhodos4-sterrenAll-inclusiveHotel
Lesbos3-sterrenLogiesAppartement
Kreta3-sterrenLogiesAppartement
Kos3-sterrenLogiesAppartement
Lesbos3-sterrenLogies en ontbijtHotel
Kos4-sterrenAll-inclusiveHotel
Kusadasi5-sterrenAll-inclusiveHotel
Egypte5-sterrenAll-inclusiveHotel
Corfu3-sterrenAll-inclusiveHotel
Albufeira3-sterrenLogiesAppartement
Marmaris5-sterrenAll-inclusiveHotel
Kusadasi4-sterrenAll-inclusiveHotel
Samos4-sterrenAll-inclusiveHotel
Egypte4-sterrenAll-inclusiveHotel
Zakynthos4-sterrenAll-inclusiveHotel
Bodrum5-sterrenAll-inclusiveHotel
Parga3-sterrenLogiesAppartement
Lefkas3-sterrenLogiesAppartement
Lefkas4-sterrenAll-inclusiveHotel

Veelgestelde vragen over Bingo Reizen van Corendon

Wat zijn Corendon Bingo Reizen?

Corendon Bingo Reizen zijn extra goedkope pakketreizen waarbij je pas vlak voor vertrek te horen krijgt in welk hotel je verblijft. Doordat Corendon pas kort voor jouw aankomst de hotelkamer kan inkopen kan je flink besparen op jouw vakantie.

Waarom kan ik extra voordeel krijgen met Bingo vakanties?

Wanneer een hotel lege hotelkamers heeft willen zij deze tegen een extra voordelige prijs aanbieden. Alleen, ze doen dit liever niet onder hun eigen hotelnaam. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op hun imago. Ook willen ze mensen die al geboekt hebben niet confronteren met lagere prijzen. Om die reden worden dergelijke hotelkamers als “Bingo reis” aangeboden.

Kom ik wel in een goed hotel terecht?

Ja, het zijn vrijwel allemaal hotels en appartementen waar Corendon al mee samenwerkt en die je ook gewoon op de website kunt vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een slecht hotel verblijft.

Kan ik nog specifieke wensen doorgeven bij de Bingo Reizen?

Nee, behalve de gewenste bestemming, het aantal sterren van het hotel en het verzorgingsniveau kan je geen specifieke wensen doorgeven. Soms vind je in de omschrijving van de reis wel dat er bijvoorbeeld minimaal een zwembad is. De overige faciliteiten ontdek je pas ter plaatse.

1 gedachte over “Wat zijn de Corendon Bingo Reizen?”

 1. Wij gaan volgende week via Corendon naar een 5 ster hotel in Turkije via een bingo reis! We wachten af waar we gaan komen een heel avontuur maar ik neem aan als ik de hotels op hun site zie dat als ik t minste neem we er toch een beste vakantie van kunnen maken!! Maar wie weet is t ons gegund een gaaf resort? Ik hou jullie via de site op de hoogte hoe t is verlopen we hebben er zin in! Dus correndon verras ons!:)

  Beantwoorden

Plaats een reactie