4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Wat zijn Corendon Charming Hotels?

Misschien heb je de verschillende labels bij Corendon wel eens gezien. Aan de hand van handige labels kan je snel gericht hotels zoeken die passen bij jouw wensen en budget. Een van die labels is Corendon Charming Hotels. Dit zijn unieke resorts met een heel eigen karakter en sfeer. Het zijn verder ook kleinschalige hotels waar persoonlijk aandacht hoog in het vaandel staat. De Charming resorts van Corendon zijn perfect als je een plekje zoekt op een rustige en bijzondere locatie, even weg van de massa en drukte. Tip: bekijk ook onze blog over de Bingo Reizen.

Overzicht met verschillende beschikbare Corendon labels waar je uit kunt kiezen

In het kort

  • Corendon heeft diverse labels wat het zoeken van een geschikte vakantie een stuk makkelijker maakt
  • Het Corendon Charming label staat voor kleinschalige hotels met een gastvrije medewerkers die zorgen voor een heel bijzondere sfeer
  • Deze Charming Resorts liggen op bijzondere en rustige plekjes, weg van alle drukte en met lekker veel privacy
  • De hotels met het “Charming” label vindt je in Turkije, Spanje, Italië en Portugal maar ook op Bali, Curaçao en Bonaire

Alles wat je moet weten over Corendon Charming

Corendon Charming Hotels zijn kleinschalige hotels met een eigen karakter en sfeer. Je vindt de hotels op de meest speciale plekjes ter wereld. Lekker weg van de dagelijkse drukte en met bijzonder veel aandacht voor jou als gast. Je proeft hier de couleur locale. Hieronder vertellen we je alles over wat je van deze hotels mag verwachten.

Unieke locaties

In veel populaire badplaatsen zoals Antalya of de Canarische Eilanden vind je voornamelijk grote resorts met veel zwembaden, restaurants en waterparken. Soms ben je juist even op zoek naar een hotel op een rustige en bijzondere locatie, even weg van de massa. In dat geval zijn de Charming hotels precies wat jij zoekt. Deze vindt je namelijk op unieke plekken. Vaak net buiten het drukke centrum, maar wel nabij het strand en op redelijk korte afstand van het centrum. Bovendien geniet je hier van lekker veel privacy zodat jij in alle rust kunt genieten van jouw welverdiende vakantie. Het zijn vaak fraaie en unieke (boutique) hotels die er net even anders uitzien dan je misschien gewend bent.

Persoonlijke aandacht

Een ander belangrijk aspect van de Charming Hotels van Corendon is dat jij als gast echt centraal staat. Je profiteert hier altijd van een hoogwaardig serviceniveau. De eigenaar en medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om jou een fijne tijd te geven. Ze geven je tips voor leuke bezienswaardigheden en uitstapjes in de buurt, kunnen een huurauto of scooter regelen en kunnen eventueel rekening houden met jouw dieetwensen. Soms zijn het ook hotels met een Nederlandse eigenaar wat de communicatie nog een stuk gemakkelijker maakt.

Let op: het aanbod met Charming hotels is nog relatief beperkt. Op dit moment kan je kiezen uit ongeveer 50 hotels verdeeld over 10 verschillende bestemmingen. Niet gevonden wat je zocht? Je kunt eventueel ook zoeken op “Only Adults” of “Green” voor het vinden van unieke en bijzondere hotels met een wat rustigere ligging.

Bijzondere eigen sfeer

Een derde en heel belangrijk kenmerk van de Charming vakanties bij Corendon is de bijzondere eigen sfeer. Corendon heeft stuk voor stuk hotels geselecteerd met een eigen karakter en een heel speciale en intieme ambiance. De resorts hebben niet veel kamers waardoor weinig tot geen “last” hebt van andere gasten. Het prettige is dat het vaak relatief kleine hotels zijn waardoor je ook vaak met dezelfde mensen te maken hebt. Even een praatje maken is hier dan ook heel normaal!

Hoe vind ik de Charming resorts bij Corendon?

De Charming hotels van Corendon kan je gemakkelijk vinden via hun eigen vakantiezoeker die je waarschijnlijk wel kent. Hier kies je een bestemming, reisperiode, reisduur en budget. Daarnaast kan je diverse andere voorkeuren doorgeven zoals lichthaven, verzorgingstype maar ook diverse labels zoals Aquafun (vakanties met waterpark), Family (kindvriendelijke vakanties, ook met familiekamers), en dus ook de Charming hotels. Op dit moment kan je kiezen uit ongeveer 51 hotels met dit label. Hieronder leggen we in 5-stappen uit hoe het werkt:

  1. Kies jouw bestemming. Bij Corendon kies je uit tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Binnen het Charming-label heb je keuze uit ongeveer 10 bestemmingen
  2. Kies reisperiode: Geef aan wanneer je wil vertrekken en selecteer de gewenste reisperiode
  3. Kies luchthaven: Geef aan vanaf welke luchthaven je wilt vliegen. Corendon vliegt vanaf luchthavens in Nederland, België en Duitsland
  4. Kies verzorging en budget: Je kunt kiezen uit logies, ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Selecteer ook de prijsklasse per persoon.
  5. Kies het charming-label: Onder de filteroptie “Labels” kan je kiezen voor de verschillende labels van Corendon. Kies hierbij voor “Charming”
  6. Vergelijk hotels en boek online: Je treft nu alle beschikbare kleinschalige hotels van Corendon. Kies het gewenste resort, controleer de prijs, vul jouw gegevens in en boek eenvoudig online

FAQ: Veelgestelde vragen over Corendon Charming

Wat is het Corendon Charming label?

Corendon Charming zijn speciaal geselecteerde kleinschalige hotels en resorts met een rustige ligging op bijzonder plekken. De hotels onderscheiden zich met een hoge mate van persoonlijke service en een heel bijzondere eigen sfeer. Met Corendon Charming weet je zeker dat je ongestoord kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Welke Charming bestemmingen zijn er?

Corendon heeft op dit moment Charming-vakanties op 9 bestemmingen: Bali, Bonaire, Curaçao, Griekenland, Indonesië, Italië, Portugal, Spanje en Turkije. In totaal kan je kiezen uit iets meer dan 50 verschillende hotels.

Kan ik ook all-inclusive verblijven in deze Charming hotels?

De meeste charming-hotels zijn gebaseerd op logies en ontbijt, halfpension of volpension. Dit betekent dat 1 of meerdere maaltijden wel inbegrepen zijn, maar dat er geen bar is waar je de hele dag door onbeperkt drankjes of snacks kunt halen. Het hotel Parga Beach Resort in Griekenland is op dit moment het enige Charming-resort met een all-inclusive verzorgingstype.

Plaats een reactie