4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

De 7 mooiste all-inclusive hotels met infinity pool

Je kent de plaatjes vast wel van Instagram. Iemand hangt met zijn armen over de rand van een zwembad en kijkt uit over een azuurblauwe zee. Een infinity pool bij jouw hotelkamer geeft je een ultiem gevoel van vrijheid! Heerlijk dobberen in een zwembad terwijl je uitkijkt over de zee. Het geeft je een paradijselijk gevoel. En het goede nieuws: steeds meer all-inclusive resorts binnen en buiten Europa hebben een infinity pool bij het resort. Vaak is dit een gemeenschappelijk zwembad, en in sommige uitzonderlijke gevallen heb je een eigen swim-up kamer met een infinity pool. Op deze pagina hebben wij voor jou de 7 mooiste all-inclusive resorts mét infinity pool op een rijtje gezet!

  • Een infinity pool is een zwembad die als het ware opgaat in de omgeving
  • Op het oog lijkt het dan net of het zwembad overloopt in de blauwe zee. Dat komt omdat je geen rand aan het einde van het zwembad ziet. Dit geeft ontzettend gave plaatjes
  • Steeds meer 4- en 5-sterren resorts binnen en buiten Europa hebben zo’n overloopzwembad laten aanleggen. In deze blog delen wij onze 7 favoriete infinity pools!

1. Amare Beach Hotel Ibiza

Luxe resort in Ibiza
Hip, trendy en luxe
Geweldig panoramisch uitzicht

Amare Beach Hotel Ibiza is een ontzettend stijlvol hotel met een werkelijk prachtig dakterras inclusief infinity-zwembad. Vanuit deze pool kijk je over het strand dat voor je ligt. Op het dakterras is ook een gezellig dakterras waar je jouw drankjes kunt halen. Heerlijk genieten van de Spaanse zonsondergang onder het genot van jouw favoriete cocktail, wat wil je nog meer? Amare Beach is adults-only, oftewel je zult hier geen last hebben van veel lawaai. Het restaurant is op basis van halfpension te boeken en heeft een heerlijk buffetrestaurant én À-la-carterestaurant. Verder zijn er 2 bars. Vanuit de infinity pool kijk je direct op het zandstrand dat direct voor de deur ligt. Bekijk hier al onze tips voor een all-in meivakantie.


2. Papagayo Beach Hotel in Curaçao

Papagayo Beach Hotel met infinity zwembad
Geweldige ligging op Curaçao0
Gratis toegang tot fitness
Direct aan het strand

Dit pareltje in Jan Thiel Baai op Curaçao mag zeker niet ontbreken in ons lijstje! Dit 4-sterren resort ligt niet alleen direct aan het heerlijke witte strand, maar heeft ook nog eens een ontzettend toffe infinity pool! Dit zwembad vind je in het naastgelegen Papagayo Beachclub. Vanuit dit doorlopende zwembad kijk je zo de Caribische zee op! Rondom de pool staan heerlijke ligbedjes waar gasten gebruik van kunnen maken. Even genoeg van het zwembad? Dan loop je zo het schitterende strand op. Badhanddoeken hoef je zelf niet mee te nemen. Je kunt elke dag een schone handdoek pakken, wel zo handig! Let op: je moet wat trappetjes op naar het zwembad/hotel. Dit is dus minder geschikt voor mensen die minder mobiel zijn!


3. Riu Gran Canaria

Riu Gran Canaria all-inclusive met infinity pool
Perfecte view over de oceaan
Hotel met het eco-label
Liefst 4 buffetrestaurants!

Riu Gran Canaria is een van de meest populaire all-in resorts van de Canarische Eilanden! En dat heeft grotendeels ook te maken met de heerlijke kindvrije infinity pool. Vanuit hier heb je een ontzettend mooi uitzicht over de oceaan. Even iets anders dan badderen in het randloze zwembad? Maak dan gebruik van de uitgebreide wellness inclusief stoombad, jacuzzi, massage of spa. Het hotel is overigens wel heel kindvriendelijk met voldoende zwembaden, speeltuin, funpool en RiuLand. Het is puur het overloopzwembad alleen bedoeld is voor volwassenen. Let op: het kan in het hoogseizoen druk zijn dus zorg dat je op tijd een plekje weet te bemachtigen.


4. Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites infinity pool
Hippe en moderne pool
Luxe 5-sterren resort
Met 2 grote jacuzzi’s

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites is een 5-sterren resort in Lindos, op het Griekse eiland Rhodos. Het hotel krijgt ontzettend positieve reviews bij vrijwel alle touroperators en review-websites. En dat is eigenlijk niet zo vreemd. Het hotel beschikt over alles waar je van droomt bij vakantie. Meerdere restaurants, een ligging vlakbij de zee en last but not least: een infinity zwembad met een geweldig mooi uitzicht over de Egeïsche Zee. Rondom deze infinity pool vind je alles wat je maar nodig hebt: fijne ligbedjes, parasols en voldoende handdoeken zijn gratis beschikbaar. In aanvulling hierop kan je gebruik maken van o.a. hamam, massage, sauna en spa (tegen betaling). Bekijk ook deze toffe resorts voor een surfvakantie.


5. Long Beach A Sun Resort in Mauritius

Long Beach A Sun Resort mauritius infinity zwembad
Een paradijs op Mauritius
Rustig hotel met ruim infinity pool
Direct aan het strand!

Dit hotel is iets verder vliegen, maar mag zeker niet ontbreken in onze lijstje met de mooiste hotels met infinity zwembad. Long Beach A Sun is een 5-sterren resort gelegen aan de Oostkust van Mauritius is Belle Mare. Het is een heerlijk rustig hotel waar je niet gek zult worden van de massa’s mensen. Het hotel ligt direct aan het schitterende witte strand met ruim voldoende bedjes en parasols. Het hotel heeft een compleet zwembadlandschap aangelegd van ruim 1400 m2. Je kunt je hier dus met gemak een hele dag vermaken. Hoogtepunt van het resort is dan wel de infinity pool met uitzicht over de geweldige blauwe Indische Oceaan.


6. Lujo Hotel in Guvercinlik

Long Beach A Sun Resort mauritius infinity zwembad
Hier verblijf je ultra-all-inclusive
3 buitenbaden waarvan 1 infinity pool
Voldoende badhanddoeken, ligbedden en parasols

Ook Turkije staat bekend om haar vele luxe resorts. De infinity zwembaden zien we hier nog wat minder, maar het Lujo hotel in Guvercinlik mag zeker niet ontbreken! Het hotel heeft namelijk een heel toffe infinity pool. Maar het vetste is: er zijn ook extra luxe kamers zowel met swim-up als privézwembad. Je kunt dan vanuit je hotelkamer zo het zwembad in duiken. Hoe gaaf is dat? In de infinity pool heb je voldoende zitjes en schaduwplekken zodat je ook vanaf het droge een heerlijk uitzicht hebt over de Egeïsche Zee tegenover het eiland Kos in Griekenland


7. Hotel Padma Ubud op Bali

Hotel Padma Ubud op Bali met infinity pool
Hier verblijf je ultra-all-inclusive
3 buitenbaden waarvan 1 infinity pool
Voldoende badhanddoeken, ligbedden en parasols

Bali is misschien wel een van de meest tropische en exotische bestemmingen ter wereld. Het zal je dan ook niet verbazen dat hier heel wat pareltjes met infinity pool verscholen zijn. Misschien wel het mooiste hotel is Hotel Padma Ubud op Bali. Vanuit dit prachtige infinity zwembad heb je een wel heel bijzonder uitzicht! Je kijkt namelijk over het kenmerkende regenwoud en de rijstterassen van het eiland. Het is ook een ontzettend groot infinity-zwembad. Het loopt een heel stuk om het hotel heen. Iets boven de infinity pool heb je een aantal heerlijke ligbedjes waar je rustig bij kunt komen. Enige nadeel? Het resort ligt niet strak aan het strand zoals veel van de vorige genoemde resorts wel. Ook heeft Hotel Padma Ubud een behoorlijk prijskaartje!

Wat is een infinity pool?

Een infinity pool is een zwembad zonder rand. Hierdoor lijkt het of het zwembad overloopt in de omgeving. Vaak is dit het achtergelegen zwembad. Op het oog lijkt het dan net of het zwembad en de zee 1 geheel zijn. Dit geeft een heel magisch en tropisch effect. Sommige hotels hebben het ook wel over een overloopzwembad.

Moet ik extra betalen voor een infinity zwembad?

Nee, het gebruik van het infinity zwembad is normaal gesproken gewoon inbegrepen bij het all-in arrangement. Je hoeft dus niet extra te betalen. Meestal zijn ook de bedjes, parasols en een handdoeken service inbegrepen bij de prijs

Wat betekent een adults-only infinity zwembad?

Bij sommige hotels is de infinity pool adults-only. Dit betekent dat hier alleen hotelgast van 18 jaar en ouder mogen komen. Hotels doen dit omdat ze graag een rustige en serene sfeer willen creëren in het overloopzwembad. Voor de kinderen zijn er dan andere zwembaden waar zij kunnen spelen in het water.

Plaats een reactie