4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Deze hotels hebben Smart TV op de kamer

Hey daar, mede-bingewatcher en reisliefhebber! Welkom bij “Stream & Dream”, hét blog waar je de best beoordeelde hotels vindt met de meest geweldige smart-tv’s voor een onvergetelijke film- en seriemarathon tijdens je verblijf. Zeg vaarwel tegen saaie hotelkamers, want hier draait alles om chillen en genieten van jouw favoriete online entertainment! We weten hoe belangrijk het is om na een lange dag vol avonturen en sightseeing gewoon even lekker onderuit te zakken en te genieten van Netflix, YouTube of Amazon Prime. Daarom hebben we dit blog speciaal voor jou gemaakt! Verwacht een schat aan informatie, inclusief beoordelingen, tips en insider-info over de leukste hotels met smart-TV op de kamer.

In het kort

  • De meeste hotels hebben satelliet-tv met een select aantal (internationale) zenders
  • Moderne hotelketens bieden tegenwoordig TV’s met Smart TV inclusief Netflix, Amazon Prime, Discovery PLUS, Disney PLUS, HBO Max en meer streamingdiensten
  • Je kunt de TV aanzetten en direct inloggen met jouw Netflix account. In enkele gevallen is er al ingelogd met een hotel-account
  • Als alternatief kan je ook zelf je Chromecast meenemen. Zo tover je ook oude “domme” televisies om tot een slimme interactieve televisie

Top-7 Luxe hotelkamers met Netflix, Amazon Prime, Youtube en Disney Plus

Wil jij een heerlijke dag aan het strand of zwembad lekker kunnen afsluiten met jouw favoriete serie op de hotelkamer? Steeds meer hotels hebben een grote flatscreen met Netflix, Amazon Prime, Disney Plus en andere streamingdiensten. Vaak moet je zelf nog wel even inloggen op jouw account. Hieronder vind je onze 7 favoriete hotels met smart-tv

1. HL Hotel Rio Playa Blanca (Playa Blanca, Lanzarote)

Smart-TV met diverse Apps
Inloggen met eigen Netflix account
Luxe bungalows met Wifi

HL Hotel Rio Playa Blanca, is gelegen in het charmante Playa Blanca op Lanzarote,. Dit prachtige hotel ligt op slechts een korte wandeling van het beroemde Flamingo-strand. Het hotel heeft een groot zwembad, kinderzwembad, zonneterras en een fitnessruimte. De kamers zijn ruim en zijn voorzien van moderne voorzieningen waaronder Smart-tv mét Netfilx. Er zijn ook diverse eet- en drinkgelegenheden op het terrein, waaronder een buffetrestaurant en een poolbar. HL Hotel Rio Playa Blanca staat bekend om zijn vriendelijke personeel en uitstekende service.


2. La Stella Appartementen & Suites (Kreta)

Mooie grote flatscreen TV
Met o.a. Netflix en Youtube
Kleinschalig complex

La Stella Appartementen & Suites is een kleinschalig complex met nog geen 30 appartementen. Het is gelegen in het dorpje Platanes, op 4 km van de stad Rethymno en op slechts 400 meter van het strand. Het complex is gerenoveerd en opgewaardeerd in 2021 en beschikt over veel moderne faciliteiten zoals een mooie grote flatscreen tv mét smart-functies. De appartementen kan je boeken op basis van logies en ontbijt of halfpension. Het appartementencomplex heeft een fijn zwembad en ligt direct bij het strand.


3. Occidental Sousse Marhaba (Sousse, Tunesië)

Mooie grote TV op kamer
Met Netflix en andere Apps
Direct aan het strand

Occidental Sousse Marhaba is een hotel gelegen in Sousse, Tunesië. Het hotel ligt aan de Boulevard 14 Janvier in de toeristische zone van Sousse. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een restaurant en een bar/lounge. Het hotel beschikt over prima faciliteiten zoals airco, gratis wifi, een 24-uursreceptie, een kapper, een kiosk en een wasservice. Het hotel heeft ook een aantal restaurants en bars en beschikt over meerdere zwembaden. Na een lange dag geniet je op de kamer van en mooie grote TV waarop Netflix en andere Apps al geïnstalleerd staan. Even inloggen en kijken maar!


4. Blue Sea Club Marthas (Cala d’Or, Mallorca)

Mooie grote televisies
Met Netflix en Prime
Zeer comfortabele appartementen

Blue Sea Club Marthas is een hotel gelegen in Cala d’Or, Mallorca. Het hotel ligt op slechts een paar meter van enkele van de beste baaien van Mallorca, met kristalhelder water. Het hotel beschikt over 213 appartementen, 66 studio’s en 4 zwembaden, waarvan er één verwarmd is. De appartementen zijn comfortabel en modern. Elk appartement heeft een mooie grote TV. Reviews van eerdere gasten vertellen ons dat je hier ook Netflix en andere streamingdiensten kunt kijken. Verder is er veel animatie voor jong en oud! Een aanrader dus.


5. Melrose Hotel (Kreta, Rethymnon)

Met Netflix op de TV
Kleinschalig 4-sterren resort
Halfpension of logies + ontbijt

Melrose Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het zandstrand en de boulevard van Rethymno, Kreta (op plek #6 in onze lijst met mooiste boulevards van Europa). Het hotel ligt op 800 meter van de oude stad en de lokale attracties en wordt omringd door restaurants, koffiebars, reisbureaus, auto- en fietsverhuurbedrijven, en diverse supermarkten. Het hotel biedt uitzicht op de zee en beschikt over een buitenzwembad, een restaurant en een bar. Het hotel krijgt ontzettend goede reviews van haar gasten. De kamers zijn netjes en hebben Netflix op de TV. Je kunt dus na een dagje chillen lekker op je kamer Netflix kijken!


6. Kyrat Amarac (Cala Millor, Mallorca)

Netflix op jouw hotelkamer
Luxe adults-only hotel
Kamers met zeezicht

Kyrat Amarac is een heerlijk hotel aan het strand met alle benodigde voorzieningen om jouw dagen in Cala Millor aangenaam te maken. Het hotel beschikt over moderne en recent gerenoveerde faciliteiten. De kamers zijn modern, ruim en hebben Netflix op de kamer. Tip: vraag om een kamer met uitzicht. Je kijkt dan prachtig uit over de zee. Je betaalt een kleine meerprijs, maar het is het zeker waard. Je kunt het hotel boeken op basis van logies + ontbijt en halfpension.


7. Boho Bohemian Boutique Hotel (Willemstad, Curaçao)

Ruime comfortabele kamers
TV Met Netflix en meer!
Gezellig boutique hotel

BOHO Bohemian Boutique Hotel ligt in het hart en de ziel van Pietermaai, Willemstad en is de perfecte verblijfplaats voor liefhebbers van zon-zee-strand maar ook voor digital nomads die op zoek zijn naar een onbezorgde workation. Het hotel ligt op een kleine 200 meter van het stadsstrand. Iets verderop vind je nog veel meer heerlijke en hippe stranden zoals Mambo Beach. De kamers zijn luxe uitgerust met een grote tv met Netflix, airco, snelle wifi, koelkast en koffie en thee.


Veelgestelde vragen over hotelkamers met interactieve televisie

Wat is Smart TV?

Een smart-tv is een televisie die is uitgerust met internet en toegang heeft tot online content. Dankzij een Smart TV kan je bijvoorbeeld streamen van populaire platforms zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime. Daarnaast heb je toegang tot diverse andere Apps en kan je ook het internet op om te browsen. Met jouw smartphone of tablet kan je eenvoudig content delen naar de televisie. Denk aan foto’s kijken van jouw vakantie. Je kunt er daarnaast op rekenen dat er goede WiFi aanwezig is.

Hebben alle hotelkamers met tv ook smart TV?

Nee, niet elke hotelkamer met een TV heeft ook een Smart-TV. Veel (oudere) resorts hebben TV met satelliet- of kabel TV. Hiermee kan je alleen linear kijken naar enkele populaire (internationale) zenders. De meer moderne resorts beschikken vaak wel over Smart TV. Hiermee heb je dus ook toegang tot diverse Apps zoals Netflix, Amazon Prime, Discovery PLUS, Disney PLUS, HBO Max en meer. Vaak moet je wel inloggen met jouw eigen account. Je kunt dus alleen kijken als je een lidmaatschap hebt.

Hoe weet ik of er Netflix op mijn hotelkamer is?

Kijk van tevoren goed naar de faciliteiten van de kamer. Hier staat vaak aangegeven of er een gewone TV is, of dat er een Smart-TV aanwezig is. Soms wordt er ook expliciet aangegeven of de Netflix App beschikbaar is. Je kunt ook van tevoren even een mailtje sturen naar het hotel.

Kan ik ook mijn eigen chromecast meenemen?

Ja, het is mogelijk om zelf jouw Chromecast of andere mediaspeler mee te nemen. Deze kan je eenvoudig aansluiten op de HDMI-poort van de televisie. Je kunt vervolgens met de afstandsbediening naar de juiste HDMI-poort gaan. Je kunt vervolgens gebruik maken van alle Apps en diensten die op jouw eigen Chromecast staan geïnstalleerd.

Plaats een reactie