4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Deze hotels in Turkije hebben een eigen kermis

Dat hotels en resorts in Turkije er alles aan doen om jou en je kinderen het naar jullie zin te maken is je vast niet vreemd. Maar wist je dat er ook tal van Turkse hotels zijn met een eigen kermis? Naast de gebruikelijke faciliteiten zoals zwembaden en restaurants, bieden deze hotels ook een scala aan kermisattracties, zoals reuzenraden, draaimolens en glijbanen. Welk kind is nu niet dol op de kermis? Kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen. In dit blog vertelt Hans jou alles over de leukste hotels in Turkije met eigen (mini)kermis.

In het kort: Turkse resorts met kinderkermis

  • Sommige hotels in Turkije beschikken over een eigen mini-pretpark. Dit is een kermis met verschillende attracties bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • De minikermissen in Turkije bieden tal van attracties zoals een draaimolen, reuzenrad, botsauto’s, trampoline en soms zelfs een achtbaan
  • De kermis is gratis toegankelijk voor gasten van het hotel. Bij sommige hotels mogen kids maximaal 1 uur per dag de kermis op
  • De kinderkermis is vaak aan het eind van de middag tot in de avond geopend. Het is vaak op een mooie manier verlicht waardoor het erg leuk is om hier ‘s avonds een rondje te doen

Top-5 resorts in Turkije met kinderkermis

Kinderen zijn dol op de kermis! Van reuzenraden en draaimolens tot botsauto’s en indoor speelzones em gamehalls. In Turkije weten ze als geen ander hoe je kinderen kunt vermaken. Wij hebben de verschillende all-inclusive hotels in Turkije stuk voor stuk nageplozen en hieronder vind je onze top-5 met Turkse hotels met een eigen (mini)kermis. De hotels vind je met name in badplaatsen als Side, Alanya en Lara Beach.

1. Royal Dragon Hotel in Side

Een schitterend kindvriendelijk resort in Side
Kermis met reuzenrad, botsauto’s en meer
Groot waterpark met 11 glijbanen!

Het Royal Dragon Hotel in Side is een van de meest populaire en luxe resorts aan de Turkse Riviera. Voor kinderen is hier ontzettend veel te doen. Er is kids club voor kinderen tussen de 4 – 12 jaar, een prachtig waterpark met meer dan 10 attracties maar ook een geweldige kermis. Op deze kermis vind je onder andere een reuzenrad, botsauto’s, een mega trampoline en nog veel meer. Het hotel is helemaal in Oosterse stijl aangekleed en ligt direct aan het strand. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een Turks hotel met veel vertier en een kinderkermis!


2. Royal Wings Hotel in Lara Beach

Erg populair resort bij de Nederlanders
Kleine kermis met o.a. botsauto’s, trampolines, draaimolen en reuzenrad
Heerlijk zwembad incl. aquapark

Het Royal Wings Hotel in Lara is recent helemaal gerenoveerd (check hier alle nieuwe en gerenoveerde hotels in Turkije). Je geniet hier met jouw gezin van een op-en-top verzorgde vakantie. Er is een royaal zwembad met een fantastisch waterpark, een mini club, speeltuin, kinderdisco én een eigen kleine kermis. Deze kermis is elke dag geopend tussen 14:30 tot 17:00 en tussen 19:00 – 21:00. De kidskermis heeft allerlei leuke attracties zoals een botsauto’s, trampolines, een leuke draaimolen en reuzenrad. Een ontzettend leuke afsluiter van de dag!


3. Long Beach Resort Hotel & Spa in Alanya

Veel entertainment voor jonge en oudere kids
Dagelijks 1 uur toegang tot de kermis
Je kunt hier zelfs pony rijden!

Ga je met kinderen naar Alanya, in Turkije? Dan is Long Beach Resort Hotel & Spa een absolute aanrader! Voor kinderen wordt hier namelijk heel veel georganiseerd. Er is een animatie team voor kinderen tot en met 12 jaar, een groot waterpark met meerdere glijbanen, een gameroom en een discotheek voor de oudere kinderen. Voor de kleinsten is er een kermis bij het hotel. Kinderen hebben elke dag 1 uur gratis toegang tot de kermis. Wist je dat je hier ook kunt pony rijden?


4. Delphin Be Grand Resort in Lara Beach

Hoort bij de populaire Delphin hotelketen
Een paradijs voor kids
Lunapark kermis met o.a. achtbaan, botsauto’s, reuzenrad en draaimolen

Delphin Be Grand Resort is een paradijs voor de kleinste bezoekers! Het luxe 5-sterren hotel in Lara beschikt naast een zwembad, waterpark en kids club namelijk over haar eigen Lunapark, een soort minikermis. In de avond kunnen kids zich heerlijk vermaken in deze eigen kermis en indoor speelhal. Je hebt hier onder andere dino’s, botsauto’s, een groot en een klein reuzenrad, een draaimolen, kleine achtbaan en een treintje. Het is eigenlijk gewoon een klein attractiepark, en dat allemaal op jouw vakantieadres!


5. Royal Seginus in Lara Beach

Een familiehotel op een toplocatie!
Toffe verlichte kermis geopend in de avond
Uitstekende beoordelingen van (Nederlandse) gasten

Royal Seginus is een 5-sterren ultra-all-inclusive hotel in Lara. Het is echt een hotel dat is ingericht op kinderen. Je hebt hier meerdere zwembaden, een aquapark met talloze attracties, een gamehall, miniclub en een kleine kermis. Deze bevindt zich naast de tennisbaan. Je hebt hier een draaimolen, reuzenrad, schommelschip en nog een aantal kleine attracties voor de kinderen. Het is sfeervol verlicht en ziet er in de avonduren ontzettend gezellig uit!


Top-5 aanbiedingen Turkse hotels met kermis


Meer informatie over de verschillende attracties in de kermis

All-inclusive hotels in Turkije met een eigen kermis bieden een breed scala aan attracties waar kinderen gek op zijn. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire attracties.

  • Draaimolen: Een klassieke attractie die door jong en oud wordt gewaardeerd. De draaimolen is vaak prachtig versierd met kleurrijke lampjes en vrolijke muziek. Kinderen vinden het geweldig om op de ronddraaiende paarden en andere dieren te rijden, terwijl je als ouder geniet van het nostalgische gevoel van de draaimolen.
  • Reuzenrad: Dit is vaak de blikvanger van de kermis, met een spectaculair uitzicht over het hotel en de omgeving. Het reuzenrad is vaak niet alleen bedoeld voor de kinderen, maar ook voor ouders! Het is een heerlijke manier om ontspannen te genieten van het uitzicht. Voor kinderen is het reuzenrad een magisch avontuur, vooral als ze voor het eerst zo hoog boven de grond zitten.
  • Botsauto’s: Bij een kermis hoort natuurlijk ook de botsauto’s! In Nederland is dit een echte klassieker, maar ook in de Turkse hotels kom je het dikwijls tegen. Kinderen (en volwassenen) rijden in botsauto’s en proberen elkaar te raken. Hiervoor geldt vaak wel een minimumleeftijd van 10 jaar en minimale lengte van 1,50 meter.
  • Trampoline: Kinderen vinden het heerlijk om te springen en te stuiteren op de trampoline. Bij de kermis vind je vaak een XL-trampoline waar je met veel kinderen tegelijkertijd lekker op kunt springen en stuiteren.
  • Achtbaan: Voor de echte avonturiers is er vaak een mini-achtbaan op de kermis. Vaak mag je als ouder met je kind mee! De scherpe bochten en hoge snelheden zorgen voor lekker veel adrenaline en gelach. Voor kinderen is de achtbaan vaak een van de hoogtepunten van de kermis.

Wil je verblijven in een attractiepark zoals de Efteling, Disneyland, Europa Park, Legoland, PortAventura of Gardaland? Bekijk dan ook ons overzicht met All-Inclusive Attractieparken Met Verblijf.

FAQ: veelgestelde vragen over een Turkse resorts met kermis

Wat moet ik me voorstellen bij een kermis bij een all-inclusive hotel?

Een kermis is eigenlijke een mini-pretpark met allerlei toffe attracties zoals een draaimolen, reuzenrad, botsauto’s, trampoline, achtbaan. De kermis bevindt zich vaak op een terrein net buiten het hotel en wordt in de avond op een mooie manier verlicht zodat het direct de sfeer geeft van een kermis zoals je die in Nederland kent.

Is de kermis gratis toegankelijk?

Ja, als gast van het hotel in Turkije heb je altijd gratis toegang tot de kermis. De mini-kermis heeft vaak vaste openingstijden. Meestal is dat vanaf het einde van de middag tot een uur of 10 in de avond. Soms geldt er een soort tijdslimiet. Bij Long Beach Resort Hotel & Spa in Alanya mogen kinderen bijvoorbeeld 1 uur per dag de kermis op (om drukte te voorkomen).

Voor welke leeftijden is de kermis bedoeld?

De kermis is bedoeld voor kinderen tussen de 4 tot en met 12 jaar. Sommige attracties zoals een achtbaan of botsauto’s zijn bedoeld voor wat oudere kinderen (tieners) vanaf 10 jaar of vanaf 1,50 meter. Bekijk vooraf op de website welke attracties er zijn en waar jouw kind wel en niet in mag om teleurstellingen te voorkomen.

Welke hotels in Turkije hebben een eigen kermis?

Royal Dragon Hotel in Side, Long Beach Resort Hotel & Spa in Alanya en Royal Wings Hotel, Delphin Be Grand Resort en Royal Seginus in Lara Beach. Andere Turkse hotels met een eigen kleine kermis zijn Paloma Grida Resort & Spa, Ephesia Holiday Beach Club in Kusadasi en Royal Alhambra Palace in Side.

Plaats een reactie