4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken

Nieuwe all-inclusive hotels in Turkije

Benieuwd naar de nieuwste all-inclusive hotels van Turkije van 2024? Niets is zo fijn als een vakantie in een splinternieuw hotel. De kamers zijn schoon, ruim en modern. Ook andere voorzieningen zoals restaurants en bars, het wellnesscentrum, het zwembad en zonneterras zijn modern en hebben een hippe uitstraling. Wanneer alles om je heen mooi en nieuw is kan je vaak nog meer genieten van jouw welverdiende vakantie! In dit overzicht hebben wij de mooiste Turkse hotels verzameld die recent geopend of verbouwd zijn. Sommige hotels zijn in 2023 geopend, andere hotels zijn van 2022, 2021 of 2020.

In het kort

  • De nieuwe vakantieresorts in Turkije zijn hypermodern en voldoen aan alle huidige vakantiewensen
  • Denk aan royale kamers met nieuwe bedden en een hippe inrichting
  • Ook restaurants, verwarmde buitenzwembaden en overige voorzieningen zijn hagelnieuw
  • Sommige hotels zijn recent gerenoveerd in 2021, 2022 of 2023: ook dit zijn hotels die je zeker moet overwegen.
  • Bekijk direct het overzicht met nieuwe hotels in Antalya, Alanya, Side, Marmaris, Bodrum en Kusadasi
BEKIJK NIEUWE HOTELS TURKIJE

Overzicht met nieuwste hotels in Turkije 2024

Wil jij in de zomer van 2024 genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie in een nieuw hotel in Turkije? In dit land worden regelmatig nieuwe hotels geopend of bestaande hotels gerenoveerd. De nieuwste hotels van Turkije zijn een absolute aanrader. De kamers zijn lekker ruim en modern. Daarnaast geniet je van een nieuw meubilair, fijne zonnebedjes, een modern restaurant en een heel prettige moderne uitstraling.

RegioHotelnaamGeopend in
AntalyaCullinan Belekjuni 2022
AntalyaKirman Belazur Resort & Spavoorjaar 2022 (gerenoveerd)
AntalyaOld Town Point Hotel & Spa Antalyafebruari 2020
AlanyaMylome Luxury Hotel & Resortjuli 2020
AlanyaGranada Luxury Beachjuni 20219
AlanyaGrand Uysal Beach & Spa Hotelbegin 2021
SideArcanus Trendline Resort Sidevoorjaar 2023
SideAletris Deluxe Hotel en Spajuli 2022
SideArnor Deluxe Hotel & Spavoorjaar 2020
MarmarisMarmaris Bay Resortvoorjaar 2020
MarmarisCook’s Club Adakoyjanuari 2017
MarmarisHotel The Beachfrontvoorjaar 2020 (gerenoveerd)
BodrumDoora Bodrum Hoteljanuari 2021
BodrumMETT Hotel & Beach Resort Bodrumvoorjaar 2021
BodrumTime to Smile Maviapril 2021 (gerenoveerd)
KusadasiTNR Boutique Hotel & Spajuni 2021
KusadasiUnique Lifestyle Hoteljanuari 2021
KusadasiKorumar Ephesus Beach & Spa Resortvoorjaar 2018
Overzicht met nieuwste hotels in Turkije (update maart 2024)

Nieuwe resorts in Antalya

Antalya, gelegen aan de sprankelende Turkse Rivièra, biedt een betoverende vakantie-ervaring met haar mix van natuur, cultuur en ontspanning. Verken het historische Kaleiçi, bewonder de Hadrianuspoort en geniet van de zon op Lara Beach. Duik in de rijke geschiedenis, ontdek watervallen en proef de heerlijke Turkse keuken in dit mediterrane paradijs. Hieronder vind je de top-3 met recent geopende hotels in Antalya.

1. Cullinan Belek

Cullinan Belek is een van de de nieuwste aanwinsten van de Turkse badplaats Belek, in de provincie Antalya. Het hotel ligt pal naast een uitgestrekt wit privéstrand van ruim 600 meter. Daarnaast zit er bij dit hotel een enorm waterpark met meer dan 10 glijbanen. Verder beschikt het hotel over onder andere een eigen golfbaan, fitness, bowlingbaan, tennis en uitgebreid wellnesscentrum. Houd je van lekker eten? Het hotel heeft maar liefst 10 à-la-carterestaurants Kortom: je hoeft je hier niet te vervelen! Het hotel is geopend in juni 2022 en bestaat in totaal uit 8 gebouwen en 600 kamers.

  • Nieuwste aanwinst in Belek
  • Geopend in juni 2022
  • Ontzettend luxe en uitgebreid resort met talloze voorzieningen
BEKIJK HOTEL

2. Kirman Belazur Resort & Spa

Kirman Belazur Resort & Spa (eveneens in Belek, regio Antalya) is in 2022 helemaal gerenoveerd. Dit hotel ligt direct aan het strand en beschikt over een geweldig mooi zewmbad met diverse glijbanen. Daarnaast is er een groots Spa Center (dat ook in 2022 vernieuwd is). Er is 1 buffetrestaurant en er zijn 4 a-la-carte restaurants. Er is volop entertainment voor jong en oud. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een nieuw recent gerenoveerd hotel in Analya!

  • Gerenoveerd in 2022
  • Direct aan een eigen groot privéstrand
  • Ruim 550 kamers verdeeld over 7 gebouwen
BEKIJK HOTEL

3. Old Town Point Hotel & Spa Antalya

Old Town Point Hotel & Spa Antalya heeft een perfecte ligging midden in de stad Antalya. Het is een luxe 4-sterren hotel dat werd geopend in februari 2021. Vanuit de moderne kamers heb je een perfect zicht over de stad Antalya. In het hotel is er ook een uitgebreid wellnesscentrum. Het Turkse eco-hotel is op korte afstand van diverse bezienswaardigheden zoals Mermerli strand en de jachthaven.

  • Geopend in februari 2020
  • Gunstige ligging in het centrum van Antalya
  • Moderne kamers, met wellness

Nieuwe resorts in Alanya

Aan de zuidkust van Turkije ligt het charmante Alanya, met zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Ontdek de iconische Rode Toren, verken het kasteel van Alanya en ontspan op het betoverende Cleopatra-strand in deze schilderachtige kuststad. Lees snel verder voor de mooiste 3 nieuwe hotels in Alanya!

1. Mylome Luxury Hotel & Resort

Mylome Luxury Hotel & Resort is een spiksplinternieuw hotel in de gezellige badplaats Okurcalar, vlakbij Alanya. Het hotel is pas geopend in juli 2020 en is dus nog hartstikke nieuw! Het hotel biedt een zeer luxe ultra all inclusive arrangement. Hierbij zal het je aan niets ontbreken. Er is een luxe wellness, er zijn meerdere à-la-carterestaurants en je ligt binnen no-time op het strand. Oh ja, niet vergeten: het hotel heeft ook nog eens 8 verschillende zwembaden en een supermooi zonneterras.

  • Geopend in juli 2020
  • Ultra-all-inclusive hotel in Alanya (Okurcalar)
  • Inclusief luxe spa, fitness, massage, duikschool, entertainment en meer
BEKIJK HOTEL

2. Granada Luxury Beach

Granada is een luxe hotelketen met 3 verschillende hotels in aan de Turkse Riviera. Granada Luxury Beach is een hotel in Avsallar, ongeveer 20 kilometer van Alanya af. Dit hotel is geopend in 2019 en dus nog zo goed als nieuw. Het is een relatief betaalbaar hotel met 1 buffetrestaurant, 1 à-la-carterestaurant en diverse bars. Er zijn 2 zwembaden en je zit direct aan het strand! Voor kinderen is er genoeg te doen met o.a. een kinderbad, miniclub, minidisco en een speeltuin.

  • Geopend in juni 2019
  • Veel te doen voor kinderen
  • Zwembad met meerdere glijbanen
BEKIJK HOTEL

3. Grand Uysal Beach & Spa Hotel

Ben je op zoek naar een modern kleinschalig hotel vlakbij het centrum van Alanya? Grand Uysal Beach & Spa Hotel is een luxe 4-sterren hotel dat in 2021 helemaal is gerenoveerd. Dat betekent dat je hier nu verblijft in mooie moderne kamers en kunt eten in een prachtig buffetrestaurant. Daarnaast zijn er 2 buitenbaden (met glijbanen), een groot zonneterras en kan je vanaf het hotel zo het privéstrand oplopen.

  • Gerenoveerd in 2021
  • Kleinschalig hotel nabij centrum Alanya
  • Op slechts 40 meter van het privéstrand
BEKIJK HOTEL

Nieuwe resorts in Side

Side, een oud Grieks-Romeinse stad aan de Turkse Rivièra, biedt een boeiende mix van cultuur en zon. Bezoek de goed bewaarde Tempel van Apollo, wandel door de oude ruïnes en geniet van het gouden zand van de prachtige stranden in deze historische parel. Wij hebben hieronder de top-3 recent geopende / gerenoveerde hotels in Side op een rij gezet.

1. Arcanus Trendline Resort Side

Dit hagelnieuwe resort ligt in Çolakli, dat ligt ongeveer 20 kilometer ten oosten van Side. Het hotel wordt in het voorjaar van 2023 geopend en is op dit moment dus nog niet geopend. Arcanus Trendline Resort Side is een ontzettend modern resort met een heerlijk zwembad, een prachtig zonneterras en een luxe restaurant.

  • Wordt geopend in voorjaar van 2023
  • Luxe en moderne uitstraling
  • Op een toplocatie vlakbij Side!
BEKIJK HOTEL

2. Aletris Deluxe Hotel en Spa

Aletris Deluxe Hotel en Spa is een geweldig luxe 5-sterren resort in het Turkse Side. Het hotel is pas geopend in juli 2022 en is dus nog splinternieuw. De kamers zijn modern, ruim en erg comfortabel. Het is genieten om in zo’n nieuw resort op vakantie te gaan. Het hotel beschikt over een groot zwembad met meerdere glijbanen, tal van water- en sportactiviteiten en er zijn maar liefst 4 restaurants.

  • Geopend in juli 2022
  • Modern, luxe en comfortabel
  • Met 2 buitenbaden en 4 restaurants!
BEKIJK HOTEL

3. Arnor Deluxe Hotel & Spa

Arnor Deluxe Hotel & Spa is een gloednieuw hotel in het centrum van Side. Het hotel werd geopend in 2020 en is erg modern, ruim en schoon. Er zijn diverse zwembaden, een groot zonneterras en er is een groot privéstrand. In het hotel vindt je 1 buffetrestaurant en nog een splinternieuwe à-la-carterestaurants. Dat is goed vertoeven!

  • Geopend in 2020
  • In het centrum van Side
  • Te boeken op basis van ultra-all-inclusive
BEKIJK HOTEL

Nieuwe resorts in Marmaris

Aan de Oostkust van Turkije ligt het charmante Marmaris; een levendige vakantiebestemming met een bruisend nachtleven. Bezoek het imposante Marmaris-kasteel, ontspan op Içmeler Beach en ontdek de levendige jachthaven en het betoverende Cleopatra-strand in deze schilderachtige kuststad. In Marmaris zijn recent veel nieuwe hotels geopend en gerenoveerd. Hieronder vind je de mooiste 3 nieuwe hotels van Marmaris.

1. Marmaris Bay Resort

Marmaris Bay Resort is een luxe adult-only resort op ongeveer 1,5 kilometer van de jachthaven van Marmaris. Het hotel werd geopend in 2020. Marmaris Bay Resort heeft een uitstekende rustige ligging in een bos. Het strand is ook op loopafstand. Het hotel beschikt over 2 buitenzwembaden en een fijn zonneterras. Ligbedden, matrasjes en parasols zijn voldoende beschikbaar. Marmaris Bay Resort heeft in totaal iets meer dan 280 kamers, waaronder een aantal heel moderne ruime familiekamers.

  • Geopend in 2020
  • 3 à-la-carterestaurants + buffetrestaurant
  • Luxe familiekamers en suites beschikbaar
BEKIJK HOTEL

2. Cook’s Club Adakoy

Cook’s Club Adakoy is een 4-sterren resort in Marmaris, aan de Lycische kust. Het hotel werd geopend in 2017, en is dus al weer een aantal jaartjes oud. Toch mag het resort niet ontbreken in het lijstje. Het is namelijk een ontzettend bijzonder boutique hotel met een unieke sfeer en een werkelijk prachtig uitzicht. In het restaurant geniet je van showcooking. Je verblijft in ruime en moderne kamers waar je helemaal tot rust komt!

  • Geopend in januari 2017
  • Luxe boutique hotel
  • Adults only dus alleen voor volwassenen
BEKIJK HOTEL

3. Hotel The Beachfront

Hotel The Beachfront is een populair hotel in Marmaris. Het resort ligt op ongeveer 500 meter van het centrum van Marmaris, en pal aan het strand. Het hotel werd gebouwd in 1990, maar heeft in 2020 een flinke renovatie ondergaan. De kamers, het restaurant, zwembad en en andere ruimtes hebben een flinke verbouwing ondergaan waardoor je hier kunt genieten van een heerlijke vakantie in een zeer modern en luxe hotel.

  • Gerenoveerd in 2020
  • Toplocatie in Marmaris
  • Fraaie en moderne uitstraling
BEKIJK HOTEL

Nieuwe resorts in Bodrum

Bekend om zijn witte huisjes en turquoise wateren, is Bodrum een stijlvolle bestemming aan de Egeïsche kust. Verken het indrukwekkende kasteel van Sint Petrus, dwaal door de oude stad en beleef het bruisende nachtleven in deze sfeervolle badplaats. Check hieronder de mooiste 3 nieuwe hotels in het Turkse Bodrum!

1. Doora Bodrum Hotel

Doora Bodrum Hotel is een nieuw hotel in Torba, vlakbij Bodrum. Het is een heel modern hotel dat haar deuren opende in januari 2021. Via Nederlandse touroperators is het op dit moment moeilijk om dit hotel al te boeken. Doora Bodrum Hotel is een relaxt hotel met een fijne ambiance. Er is een groot zwembad, voldoende parkeerruimte, een gym en een fraaie tuin. Sauna en hammam zijn ook inclusief. De kamers zijn inclusief keukentje zodat je hier ook uitstekend op basis van logies of halfpension kunt verblijven.

  • Geopend in januari 2021
  • Fraaie appartementen
  • Schitterende locatie in het groen
BEKIJK HOTEL

2. METT Hotel & Beach Resort Bodrum

METT Hotel & Beach Resort is een splinternieuw modern hotel (geopend in 2021) in het Turkse Bodrum. Het is een echt lifestyle resorts met prachtige kamers vlak aan het strand. Gasten kunnen gebruik maken van de Spa en Fitness. De kamers zijn ontzettend luxe, ruim en modern. De Sea View Rooms geven een geweldig uitzicht over de zee. METT Hotel & Beach Resort biedt diverse dining arrangementen waarbij je geniet van heerlijke diners in het openluchtrestaurant.

  • Geopend in 2021
  • Ruime en moderne kamers
  • Unieke dining experience

3. Time to Smile Mavi (Bodrum-Gümbet)

Time To Smile Mavi is een stijlvol appartementencomplex in Gümbet (vlakbij Bodrum) die je kunt boeken bij Tui. Het complex werd in 2020 volledig gerenoveerd. Het resultaat zijn hippe en moderne appartementen die compleet zijn ingericht. De huisjes beschikken over luxe bedden met M line matras. De appartementen hebben een eigen keuken waardoor je dus eenvoudig je eigen lunch en diner kunt klaarmaken. Het hotel kan je alleen op basis van logies of logies en ontbijt bestellen. All-inclusive is dus helaas niet mogelijk.

  • Heropend in april 2020
  • Luxe en complete appartemtenten
  • M-line matrassen en heerlijke koffie!

Nieuwe resorts in Kusadasi

Kusadasi, aan de prachtige Egeïsche kust, is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van oude bezienswaardigheden zoals Efeze en het Huis van de Maagd Maria. Geniet van de zon op Ladies Beach en slenter door de levendige bazaar in deze gastvrije stad. Wij hebben hieronder een top-3 gemaakt met de mooiste nieuwe hotels in Kusadasi.

1. TNR Boutique Hotel & Spa

TNR Boutique Hotel & Spa is een modern en kleinschalig 5-sterren resort in de populaire badplaats Kusadasi. Ideaal als je wel houdt van luxe en gemak, maar als je geen trek hebt in een grootschalig resort met talloze zwembaden en restaurants. Het hotel kan je boeken op basis van logies + ontbijt. Maar niet getreurd! In de nabije omgeving zijn er veel leuke restaurants en barretjes waar je heerlijk (en goedkoop) kunt eten. Het hotel werd geopend in juni 2021 en beschikt over heel fraaie en moderne kamers.

  • Geopend in juni 2021
  • Kleinschalig hotel in het centrum van Kusadasi
  • Veel restaurants en bars in de omgeving

2. Unique Lifestyle Hotel

Unique Lifestyle Hotel is een stijlvol nieuw 5-sterren hotel in Kusadasi. Het hotel is geopend in januari 2021. De kamers zijn indrukwekkend en op een fantastische manier ingericht. Hetzelfde geldt ook voor de diverse restaurants. de bar en het zwembad. Het hotel beschikt over slechts 50 kamers wat zorgt voor een heel intieme en prettige ambiance. Je zult hier gegarandeerd tot rust komen!

  • Geopend in januari 2021
  • Stijlvol design
  • Kleinschalig met ongeveer 50 kamers.

3. KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort

KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort is een indrukwekkend hotel in Kusadasi. Het resort opende haar deuren in 2018, maar gaat nog steeds door als een van de meest moderne hotels in de regio. Het hotel heeft 2 ruime zwembaden, een buffetrestaurant, 3 à-la-carterestaurants (waaronder een Turks restaurant en vistrestaurant) en een wellnesscentrum. Voor een iets hogere prijs geniet je van nog meer luxe in de schitterende swim-up kamer.

  • Geopend in 2018
  • Luxe, ruim en moderne faciliteiten
  • Gunstig gelegen aan het strand
BEKIJK HOTEL

Plaats een reactie