4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels met Nederlandstalige animatie & entertainment team

Nederlandstalige animatie in all-inclusive hotels en resorts is gericht op het bieden van vermaak en activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Deze animatie helpt Nederlandssprekende gasten zich thuis te voelen en zorgt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Je hebt op die manier veel meer aansluiting in vergelijking met een Turkse, Spaanse, Griekse of Engelse medewerker. In deze blog bespreken we wat voor soort entertainment je kunt verwachten in all inclusive hotels en bieden we een overzicht met de top 10 resorts met Nederlandstalig entertainment.

  • Kinderclubs en activiteiten: Veel hotels en resorts bieden Nederlandstalige kinderclubs, waar animatieteams een scala aan leuke en educatieve activiteiten organiseren. Dit kan variëren van knutselen, sporten en spelletjes tot themadagen en speurtochten. De kinderclubs zijn meestal ingedeeld op leeftijd, zodat de activiteiten afgestemd zijn op de interesses en behoeften van de kinderen.
  • Entertainment voor volwassenen: Nederlandstalige animatie voor volwassenen kan bestaan uit sport- en fitnessactiviteiten, zoals aquarobics, yoga, pilates, beachvolleybal, tennis en boogschieten. Daarnaast kunnen er creatieve workshops, taallessen, kookdemonstraties of wijnproeverijen worden georganiseerd. Deze activiteiten bieden gasten de kans om nieuwe vaardigheden te leren, actief te blijven en andere Nederlandssprekende reizigers te ontmoeten.
  • Gezinsvriendelijke shows en optredens: Animatieteams organiseren vaak avondshows en optredens voor het hele gezin. Dit kan variëren van live muziek, dansshows, comedy-acts, tot theatervoorstellingen en quizavonden. Sommige hotels bieden zelfs Nederlandstalige versies van bekende musicals of kindervoorstellingen. Deze optredens zorgen voor een leuke avond uit voor het hele gezin.
  • Thema-avonden en feesten: Veel hotels en resorts organiseren thema-avonden of feesten waarbij het animatieteam gasten uitnodigt om deel te nemen aan de festiviteiten. Dit kan variëren van een Nederlandse avond met traditionele muziek en dans, tot een tropisch strandfeest, een piratenavond of een gemaskerd bal. Deze evenementen bieden gasten de kans om zich te verkleden, plezier te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Excursies en lokale activiteiten: Sommige hotels en resorts bieden Nederlandstalige excursies en activiteiten aan, zoals begeleide wandelingen, fietstochten, snorkel- of duiktrips en culturele uitstapjes. Dit geeft gasten de mogelijkheid om de omgeving te verkennen, meer te weten te komen over de lokale cultuur en geschiedenis, en onvergetelijke ervaringen op te doen.

Voordeel van Nederlandstalige kinderanimatie

Nederlandstalige kinderclubs en activiteiten in all-inclusive hotels zijn speciaal ontworpen om kinderen van alle leeftijden een leuke en vermakelijke vakantie te bieden. Deze clubs worden geleid door professionele Nederlandstalige animatieteams, die zorgen voor een veilige en plezierige omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en nieuwe vrienden maken. Hier zijn enkele aspecten van Nederlandstalige kinderclubs en activiteiten die je kunt verwachten in all-inclusive hotels:

  1. Leeftijdsgroepen: Kinderclubs zijn vaak ingedeeld op leeftijd, zodat de activiteiten afgestemd zijn op de interesses en behoeften van de kinderen. Er kunnen bijvoorbeeld clubs zijn voor peuters en kleuters, jongere kinderen en tieners.
  2. Dagprogramma: Het animatieteam stelt een dagelijks programma op met een verscheidenheid aan activiteiten die aansluiten bij de leeftijdsgroep van de kinderen. Dit kan variëren van knutselen, schilderen en tekenen tot sportieve activiteiten zoals bowlen, voetbal, volleybal en zwemspelletjes.
  3. Themadagen en evenementen: Veel kinderclubs organiseren themadagen en speciale evenementen, zoals piratendagen, superheldendagen of talentenshows. Deze evenementen bieden kinderen de kans om zich te verkleden, deel te nemen aan leuke spelletjes en creatieve activiteiten.
  4. Educatieve activiteiten: Naast het vermaak, kunnen kinderclubs ook educatieve activiteiten aanbieden, zoals taallessen, muzieklessen, kookworkshops en natuur- of milieugerelateerde activiteiten. Hierdoor kunnen kinderen nieuwe vaardigheden leren en meer te weten komen over de lokale cultuur en omgeving.
  5. Veiligheid en toezicht: De kinderclubs worden begeleid door gekwalificeerde en ervaren Nederlandstalige animatoren die zorgen voor een veilige omgeving en toezicht houden op de kinderen tijdens de activiteiten. Ouders kunnen met een gerust hart genieten van hun vakantie, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn.
  6. Avondprogramma: Sommige hotels bieden een avondprogramma voor kinderen, zoals kinderdisco’s, filmavonden of verhaaltjestijd. Dit geeft ouders de gelegenheid om te genieten van een avondje uit terwijl de kinderen vermaakt worden.

Nederlandstalige kinderclubs en activiteiten in all-inclusive hotels zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring voor kinderen en hun families. Deze clubs bieden kinderen de kans om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan leuke en educatieve activiteiten terwijl ze genieten van hun vakantie.

Top 10 all inclusive resorts met Nederlands entertainment team

Ontdek hieronder de top 10 all-inclusive resorts met een Nederlands sprekend entertainment-team, speciaal geselecteerd om Nederlandse en Belgische/Vlaamse gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Deze prachtige resorts, gelegen op de meest populaire vakantiebestemmingen, zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt dankzij het vriendelijke en professionele animatieteam. Van gezinsvriendelijke activiteiten tot avondshows en sportevenementen, deze hotels bieden een breed scala aan vermaak voor alle leeftijden. Geniet van een zorgeloze vakantie waarbij alles is inbegrepen en je je kunt onderdompelen in de ontspannen sfeer van je ideale vakantieparadijs.


1. Saturn Palace Resort (Turkije – Turkse Rivièra – Lara Beach)

Saturn Palace Resort turkije met nederlandse animatie

Het Saturn Palace Resort ligt aan de kust van de Turkse Rivièra in Lara Beach en beschikt over een privéstrand, een buitenzwembad, een binnenzwembad, een fitnesscentrum en spafaciliteiten. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een minibar en een balkon. Sommige kamers bieden uitzicht op zee. U kunt hier zowel dineren in buffetstijl als à la carte. Het centrum van Antalya ligt op 20 km van het resort en de luchthaven van Antalya bevindt zich op 16 km.


2. Hotel Turan Prince (Turkije – Turkse Rivièra – Side)

nederlands sprekend entertainment team bij Hotel Turan Prince

Het Hotel Turan Prince ligt aan de kust van Antalya en biedt toegang tot een Blauwe Vlag-zandstrand. De accommodatie beschikt over een spacentrum, een zwembad en elegant ingerichte appartementen met onder meer airconditioning en een gemeubileerd balkon. Er is ook een waterpark aanwezig voor kinderen en volwassenen. De warm gekleurde, chique kamers van Hotel Turan Prince hebben een strakke en moderne inrichting. Ze beschikken allemaal over een satelliet-tv en een minibar. Sommige kamers hebben tevens een zithoek. Elke badkamer beschikt over marmeren muren en een bad, en is voorzien van gratis toiletartikelen, een haardroger en slippers. U kunt de dag beginnen met vers geperste vruchtensap bij het ontbijt. In het restaurant kunt u Turkse en internationale gerechten uitproberen. Uw maaltijd kan ook buiten in de openlucht geserveerd worden, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.


3. Esperides Beach Family Resort (Griekenland – Rhodos – Faliraki)

Esperides Beach Family Resort met nederlandse kinderclub

Esperides Beach Family Resort is een all-inclusive resort gelegen aan de kust van Kallithea, Rhodos. Het resort biedt toegang tot een Blauwe Vlag-strand en rondom de 3 zwembaden staan gratis ligbedden en parasols. Het resort beschikt over 3 restaurants, 1 zwembadbar, 1 café-bar, een bar voor kinderen, strandvolleybalfaciliteiten en 2 tennisbanen. De kamers hebben allemaal een balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee of de tuin en zijn uitgerust met een satelliet-tv en een koelkast. De maaltijden worden als buffet geserveerd in restaurant Diana, en tijdens het zomerseizoen wordt er een lunchbuffet geserveerd in de Food Hall. De 2 bars bij het zwembad en de bar aan het strand bieden verfrissende drankjes en cocktails. In de buurt van de speeltuin is een bar voor kinderen. Er zijn diverse sportfaciliteiten, waaronder midgetgolfen, tafeltennissen en kanoën. Een Griekse, Italiaanse en Aziatische thema-avond per week wordt apart georganiseerd in restaurant Diana.


4. Maspalomas Princess (Spanje – Gran Canaria – Maspalomas)

Maspalomas Princess is een hotel in Maspalomas, Gran Canaria. Het hotel biedt een gezinsvriendelijke omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf. Het hotel ligt op 700 meter afstand van de dichtstbijzijnde winkels en restaurants. Je vakantie vieren op Gran Canaria en ook het idee hebben dat je in een subtropische omgeving bent beland? Bij hotel Maspalomas Princess komt dit idee dichtbij de werkelijkheid. Met een exotische cocktail in de hand geniet je van de warmte van de zon in Maspalomas.


5. Hotel Kaya Belek (Turkije – Turkse Rivièra – Belek)

Kaya Belek is een luxe 5-sterren hotel in Belek, Turkije. Het hotel ligt aan de kust en biedt een privéstrand van 300 meter lang. Het hotel biedt 2 buitenbaden, een verwarmd binnenzwembad, een kinderbad en 5 waterglijbanen. U kunt genieten van een wellnesscentrum met sauna en Turks bad. De kamers van Kaya Belek zijn modern ingericht en beschikken over een flatscreen-tv, airconditioning en een eigen badkamer. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin. Er is gratis WiFi beschikbaar in de kamers. In het hoofdrestaurant worden buffetten voor ontbijt, lunch en diner geserveerd. De à-la-carterestaurants bieden barbecuegerechten, Italiaanse specialiteiten en een oriëntaals menu. U kunt ontspannen met zowel alcoholische als alcoholvrije drankjes in de 5 bars van het hotel. Het centrum van de stad Belek ligt op 6 km van het hotel. Het is 30 km naar de luchthaven van Antalya.


6. Nirvana Mediterranean Excellence (Turkije – Turkse Rivièra – Kemer)

Nirvana Mediterranean Excellence is een groot 5-sterrenresort in Kemer, Turkije. Het hotel ligt direct aan een kiezel-/zandstrand met pier. Tegen betaling kun je hier diverse watersporten beoefenen. Op een kwartiertje rijden vanaf Nirvana Mediterranean Excellence vind je het centrum van Kemer. Hier vind je diverse restaurants, bars en winkeltjes. Dankzij maar liefst 13 waterglijbanen en meerdere zwembaden zal jong en oud zich geen moment vervelen. Maar er is ook een leuke kidsclub voor de kinderen, worden er allerlei sportactiviteiten georganiseerd en kan je uitgebreid eten.


7. Inturotel Sa Marina (Spanje – Mallorca – Cala d’Or)

Inturotel Sa Marina is een 4-sterren luxe appartementencomplex in Cala d’Or, Mallorca. Het complex ligt op slechts 500 meter van het strand. Inturotel Sa Marina beschikt over binnen- en buitenzwembaden, een fitnesscentrum en gratis WiFi. De appartementen hebben een eigen balkon met uitzicht op de stad of de tuinen. Er is ook een handdoekenservice, ligbedden, parasols en een zalig ontbijt dat met liefde is klaargemaakt.


8. Club Paradiso Hotel (Turkije – Turkse Rivièra – Alanya)

Club Paradiso Hotel is een 5-sterrenhotel in Alanya, Turkije. Het hotel ligt bovenop een heuvel en biedt een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee en de badplaats Alanya. Er rijdt 2 maal per uur een shuttlebus naar het strand. Club Paradiso Hotel beschikt over een restaurant, gratis privéparkeergelegenheid, een seizoensgebonden buitenzwembad en een fitnesscentrum. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een minibar, een waterkoker, een douche, slippers en een kledingkast. Sommige kamers hebben een terras en andere bieden uitzicht op de stad.


9. Gouves Water Park Holiday Resort (Griekenland – Kreta – Gouves)

Gouves Water Park Holiday Resort is een 4-sterrenhotel in Gouves, Kreta, Griekenland. Het hotel ligt op slechts 300 meter van het zandstrand in Gouves en beschikt over 3 zoetwaterzwembaden, een schoonheidscentrum en kamers met airconditioning en een balkon. Alle ruime kamers zijn voorzien van een zithoek en een bureau. Elke kamer beschikt over een satelliet-tv, een föhn en een koelkast. Kluisjes zijn beschikbaar tegen een toeslag. Het hotel heeft ook een eigen waterpark met 4 waterglijbanen. Verder is er een kinderdisco en het animatieteam organiseert tal van activiteiten, zoals schilderen en darten of jeu de boules. Het hoofdrestaurant verzorgt gevarieerde buffetten voor het ontbijt, de lunch en het diner. De hoofdbar biedt drankjes en er is ook een (snack)bar aan het zwembad. Het Gouves Park ligt op 17 km ten oosten van de luchthaven van Heraklion.


10. HD Parque Cristobal Tenerife (Spanje – Tenerife – Playa de las Américas)

HD Parque Cristobal Tenerife is een vakantiecomplex met ruime bungalows in het hart van Playa de las Américas, op slechts 200 meter van de stranden van het zuiden van Tenerife. Het complex beschikt over 2 grote buitenzwembaden voor volwassenen, die beiden in de winter verwarmd zijn en 2 kinderbaden. Er zijn ook tropische tuinen en een miniclub met toezicht voor kinderen. Wie actief bezig wil zijn kan een potje tennissen of de fitnessruimte gebruiken. Elk appartement komt uit op een eigen terras en beschikt over een compleet uitgeruste keuken. Het hoofdrestaurant verzorgt gevarieerde buffetten voor het ontbijt, de lunch en het diner. De hoofdbar biedt drankjes en er is ook een (snack)bar aan het zwembad. Het HD Parque Cristobal Tenerife ligt op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Playa de las Américas.

Tip: vind je het prettig dat de medewerkers van het hotel Nederlands spreken? Bekijk dan ook ons overzicht met de mooiste all-inclusive hotels met Nederlandse eigenaar.


Wat is TUI Kids?

TUI Kids is een speciaal concept ontwikkeld door de reisorganisatie TUI om gezinnen met kinderen een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Met een sterke focus op kindvriendelijke faciliteiten, accommodaties en activiteiten, zorgt TUI Kids voor een zorgeloze en plezierige vakantie voor het hele gezin. Bij geselecteerde hotels en resorts kunnen kinderen genieten van uitstekende kinderclubs, Nederlandstalige animatie, speeltuinen en kinderzwembaden. TUI Kids zorgt ervoor dat zowel de kinderen als hun ouders een geweldige tijd beleven tijdens hun vakantie.

Plaats een reactie