4200+ hotels
Last-minute aanbiedingen
Populaire reisaanbieders
Veilig online boeken
Aanbiedingen
Goedkoop op reis
Luxe resorts
Exclusief genieten
Kindvriendelijk
Voor het hele gezin
Adults Only
Rust & ontspanning

Top 10 all inclusive hotels met kinderopvang en betrouwbare oppasservice

Kinderopvang op vakantie in all inclusive hotels is een service die er speciaal is om gezinnen te helpen tijdens hun vakantie. Resorts bieden meestal deze service aan voor gasten die (jonge) kinderen hebben, zodat de ouders kunnen genieten van de faciliteiten van het hotel, terwijl de kinderen worden verzorgd en vermaakt door professionele medewerkers. Er zijn verschillende mogelijkheden waaronder een oppasservice en babyopvang, maar ook een kinderclub voor overdag. Je kunt eventueel ook een privé babysitter / nanny inhuren voor extra gemak en kwaliteit.


Oppasservice & Babyopvang in het hotel

Een oppasservice in een hotel is een dienst die wordt aangeboden aan gasten die kinderen hebben en graag wat tijd voor zichzelf willen hebben. De accommodatie biedt dan de mogelijkheid om een gekwalificeerde oppas / nanny te boeken die voor de kinderen kan zorgen terwijl de ouders zich ontspannen of andere activiteiten ondernemen. De kinderopvang kan op verschillende manieren worden georganiseerd. Sommige hotels hebben een vaste pool van oppassers die bij het hotel werken en die beschikbaar zijn voor de gasten om in te schaken (ook in de avonduren). Andere hotels werken samen met externe oppasdiensten die zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld babyopvang. Vakantiegangers kunnen de service boeken bij de receptie of via de conciërge van het hotel. Ze kunnen de oppas boeken voor een paar uur of voor de hele dag, afhankelijk van hun behoeften (zoals een dagexcursie of avondactiviteit). De oppas zal dan de kinderen vermaken met activiteiten zoals spelletjes, films kijken of knutselen, of ze kunnen gewoon samen spelen en de kinderen helpen met eten en naar bed brengen (indien gewenst). Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van oppasservices in hotels kan variëren (per land en regio) en dat het belangrijk is om de betrouwbaarheid goed te checken.

Kinderclub (Kidsclub) in het resort

Een kidsclub in een hotel is een speciale plek of ruimte die is ontworpen voor kinderen die verblijven in het resort. Het is bedoeld om kinderen te vermaken en te bezighouden terwijl hun ouders ontspannen of andere activiteiten doen. In een kinderclub kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals knutselen, spelletjes spelen, boeken lezen, films kijken en meer. De activiteiten worden meestal begeleid door professionele medewerkers die ervaring hebben in het werken met kinderen en hen kunnen helpen bij het ontwikkelen van sociale en creatieve vaardigheden (doorgaans ook meertalig zoals Nederland, Duits, Engels en Frans). Een kidscentrum biedt kinderen ook de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en interactie te hebben met andere kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Het is een veilige omgeving waar kinderen kunnen spelen en plezier kunnen hebben onder toezicht van volwassenen. De exacte activiteiten en beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het hotel en de doelgroep. Tip: sommige hotels kan je ook boeken met extra kinderkorting!

Park Royal Cancun (Mexico, Quintana Roo, Cancún)

Park Royal Cancun met kinderopvang

Park Royal Cancun is een perfecte plek om te verblijven voor een onvergetelijke vakantie. Met een prachtige locatie aan de kust van het Caribische gebied in Mexico, Cancun, kun je genieten van het prachtige strand en de azuurblauwe wateren van de Golf van Mexico. In de omgeving van Park Royal Cancun kun je genieten van de Maya cultuur en de fascinerende historische sites. Bezoek de oude stad Chichen Itza om de enorme piramiden te bewonderen en te ontdekken hoe de Maya’s hier duizenden jaren geleden leefden. Je kunt ook kiezen om Cozumel te bezoeken, een prachtig eiland met prachtige stranden en kristalhelder water, waar je kunt duiken en snorkelen. Verder zijn er in de omgeving van Park Royal Cancun veel restaurants, entertainment, winkels en bars waar je van kunt genieten.


The Land of Legends Kingdom Hotel (Turkije, Turkse Rivièra, Belek)

The Land of Legends Kingdom Hotel met kinderoppas en baby-opvang

The Land of Legends Kingdom Hotel is een perfecte plek om te verblijven voor een onvergetelijke vakantie. Met een prachtige locatie aan de Turkse Rivièra, Belek, kun je genieten van de prachtige stranden en de azuurblauwe wateren van de Egeïsche Zee. In de omgeving van The Land of Legends Kingdom Hotel kun je genieten van veel culturele bezienswaardigheden. Bezoek de prachtige stad Antalya met haar historische stadsmuren, het Yivli Moskee en de Hadrianstoer. Je kunt ook kiezen om de prachtige stad Side te bezoeken, met haar prachtige stranden, antieke gebouwen en tempels en het theater uit de Oudheid. Verder zijn er in de omgeving van The Land of Legends Kingdom Hotel veel kleine Turks-Griekse dorpjes, waar je kunt genieten van de lokale gerechten en de lokale cultuur.


Divi Village All Inclusive Villas (Aruba, Druif Beach)

Divi Village All Inclusive Villas met nany met oppas nanny en kinderclub

Divi Village All Inclusive Villas is een perfecte plek om te verblijven voor een onvergetelijke vakantie. Met een prachtige locatie aan het strand van Druif Beach, Aruba, kun je genieten van de prachtige stranden en de azuurblauwe wateren van de Caribische Zee. In de omgeving van Divi Village All Inclusive Villas kun je genieten van de prachtige natuur, zoals het Arikok National Park met zijn prachtige stranden, kliffen en watervallen. Je kunt ook kiezen om de stad Oranjestad te bezoeken, met haar prachtige koloniale gebouwen, winkels en restaurants. Verder zijn er in de omgeving van Divi Village All Inclusive Villas veel watersportactiviteiten zoals kitesurfen, diepzeevissen, jetskiën en meer. Daarnaast zijn er veel restaurants, bars, cafes en entertainment waar je van kunt genieten.


All Senses Nautica Blue Exclusive Resort (Griekenland, Rhodos, Fánai)

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort bevindt zich op het prachtige eiland Rhodos in Griekenland. Rhodos is de grootste van de Dodekanesos Eilanden en het is de perfecte locatie voor een onvergetelijke vakantie. Het heeft een zonnig klimaat, prachtige stranden en een schitterende natuur. In de buurt van Fánai vind je tal van bezienswaardigheden, zoals het Palaio Fánai Kastro, het Archeologisch Museum en de oude stad Rhodos. Ook de steden Lindos, Kamiros en Kárpathos zijn de moeite waard om te bezoeken.


Playa Feliz (Spanje, Gran Canaria, Bahia Feliz)

Playa Feliz ligt op Gran Canaria in Spanje, bekend om zijn heerlijke klimaat en schitterende stranden. De stad Bahia Feliz is een populaire bestemming voor toeristen, met verschillende bars, restaurants en winkels. De omgeving biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Park Doramas, het Playa de Maspalomas en de prachtige vulkanen van Gran Canaria. In de buurt vind je ook de steden Las Palmas de Gran Canaria en Telde, waar je een prachtig uitzicht hebt over de oceaan.


Grand Bavaro Princess (Dominicaanse Republiek, San Juan, Punta Cana)

Grand Bavaro Princess ligt in San Juan, in de Dominicaanse Republiek. De stad Punta Cana is een populaire toeristenbestemming, bekend om zijn prachtige stranden en resorts. Je kunt hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals het bezoeken van de Bavaro Adventure Park, het bezoeken van het Macao Beach en het verkennen van de prachtige kustlijn. In de buurt vind je ook de steden La Romana en Bayahibe, waar je een schitterend uitzicht hebt over de Caribische zee.


Robinson Club Apulia (Italië, Puglia, Ugento)

Robinson Club Apulia is een prachtige locatie in het Italiaanse Puglia, Ugento. Met prachtige stranden, kristalheldere zee, kleine stadjes met karakteristieke gebouwen en een groot aanbod aan culinaire gerechten is het de perfecte vakantiebestemming. Vanuit Ugento zijn er diverse bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken, zoals de prachtige steden Lecce en Gallipoli. Ook het kleine stadje Otranto is een bezoek waard, waar je de prachtige kathedraal en het citadel-fort kunt bezoeken. Voor wie liever het strand opzoekt, is er het kleine stadje Santa Maria di Leuca, gelegen aan de Adriatische kust. Hier kun je genieten van de prachtige stranden, heerlijke gerechten en de unieke Italiaanse cultuur.


Aladdin Beach Resort (Egypte, Rode Zee, Hurghada)

Aladdin Beach Resort is een zonovergoten vakantiebestemming in het Egyptische Hurghada. De Red Sea is een waar paradijs voor watersportliefhebbers en het kleurrijke koraalrif biedt een verscheidenheid aan tropische vissen. In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de oude stad Luxor. Hier kun je de tempels van Karnak, de Vallei der Koningen en de beroemde Luxortempel bewonderen. Ook de steden Hurghada en Al Qusair zijn de moeite waard om te bezoeken, waar je de lokale cultuur en geschiedenis kunt ervaren.


Sun Siyam Vilu Reef (Malediven, Seenu-atol, Meedhoo)

Sun Siyam Vilu Reef is een oase van rust en luxe in het Maledivische Seenu-atol. Meedhoo is het ideale vakantieoord om te ontspannen, met helderblauwe lagunes, prachtige stranden en de meest adembenemende zonsondergangen. In de omgeving kun je de beroemde Male-markt bezoeken, waar je de lokale cultuur kunt ervaren. Ook kun je een boottocht maken naar de nabijgelegen eilanden, waar je kennis kunt maken met de lokale bevolking. Geniet van het heerlijke strand, de mooie kustlijn en de vele watersportmogelijkheden.


Blau Varadero Hotel (Cuba, Matanzas, Varadero)

Blau Varadero Hotel is een zonnig vakantieoord in het Cubaanse Varadero. Het heerlijke klimaat en de exotische sfeer maken het de perfecte locatie om te ontspannen. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken, zoals de kathedraal van Varadero, het prachtige strand van Cayo Blanco en het prachtige fort Castillo de San Salvador de La Punta. Verder is er het beroemde nationale park Cienaga de Zapata, waar je de mooie flora en fauna kunt bewonderen. Geniet van de unieke Cubaanse cultuur en de vele mogelijkheden om te ontspannen in de zon.


Voordelen van een babysitter (nanny) op vakantie

Een nanny mee op vakantie kan veel voordelen bieden voor gezinnen die op reis gaan. Hieronder vind je enkele voordelen van een babysitter op vakantie. Het is belangrijk om te onthouden dat het inhuren van een nanny op reis een persoonlijke keuze is die afhankelijk is van de individuele behoeften en omstandigheden van elk gezin. Een goede babysitter kan echter veel voordelen bieden voor het plezier van zowel de kinderen als de ouders tijdens de vakantie.

  1. Flexibiliteit: Een nanny kan een flexibel schema bieden, zodat ouders kunnen genieten van hun vakantie, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn. Hij/zij kan bijvoorbeeld werken tijdens avonduren, weekenddagen of zelfs in de nachten, afhankelijk van de behoeften van het gezin.
  2. Persoonlijke zorg: Een oppashulp kan persoonlijke zorg bieden aan kinderen, waaronder eten, drinken, opruimen en spelen met de kinds. Dit kan de stress verminderen die gepaard gaat met het balanceren van vakantieactiviteiten en gezinsverantwoordelijkheden.
  3. Activiteiten voor kinderen: Opvanghulp kan ook helpen bij het organiseren van activiteiten voor kinderen, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl ouders tijd hebben voor zichzelf. Denk dan aan uitstapjes plannen naar bezienswaardigheden, het strand, zwembaden of andere recreatieve activiteiten. Houdt wel rekening met de veiligheid (per land kan dit sterk verschillen).
  4. Meer quality time voor ouders: Ouders kunnen meer quality time doorbrengen met elkaar en zonder stress rondom de kinderen diverse activiteiten ondernemen. Dit zorgt voor meer ontspanning en wellicht een betere vakantie-ervaring voor het hele gezin. Natuurlijk is het juist ook leuk om met z’n allen activiteiten te ondernemen.

Plaats een reactie